kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

etsiz çiğköfte nasıl 1 tane yiyip gerisini bırakabildin

ben de illaki tatlı birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum ama olsun yemekten kısıp yemenin bir zararı yook bugun yine canım çok tatlı istiyordu bir halley hüplettim ama öğlen az yerim dengelerim

ah kızlar kaç zamandır yazamıyorum annemde kalıyorum esım sehır dısında 12 gundur gram vermedım hatta almısım o kadar da dıkkat ediyorum ama yuruyus yapamıyorum o yuzden herhalde motıvasyonum bozuldu valla

ahh bu annenlerr olsun canım üzülme geçici br dönem diye düşün ama almamaya bak ne al ne ver annende kalırken ki hedefin bu olsun sonra sıkı bir geri dönüş yaparsın hiiç üzülmee

Dinlenmis say kendini bosver uzulme. Evine donunce tam gaz devam edersin ok

Evet acilmiyordu bende de
Ben de bu sabah kahvalti gevregi ve biraz fistik yedim, tuzlu biseyker istedim de :26:
Bugun kapuska yapmak istiyorum ama, bakalim yapabiljrsem, cok fena basim kulaklarim agriyo. Bi dr gitmem gerek sanirim
Tebrikler ekins bu arada

teşekkürler canım

bu baş ağrıları mevsimsel mi acaba 2 gündür ben de fenalardayım gerçi ben de migren var ve baharda azıyor ama malesef çaresi tedavisi yok

topigi boş bırakmayalım hanımlar sık sıkk uğrayın yahuu

Benim de migren var ama bu migren diil ya kulaklarim da agriyo, sinuzitten kaynakli sanirim.

Evet hanimlar oturmyaya mi geldik

Merhaba bayanlar. Dün ben de giremedim siteye. Bugün tartı günümdü 55.5 olmuşum bir haftada 500 gr. vermişim buna da şükür. Bugün yediklerim
Kahvaltı portakal
Öğle bir tabak haşlanmış karnıbahar,3 kaşık kısır,turşu
bir dilim kek kahve orta şekerli
Akşam 6 kaşık tavuk sote yoğurt bir dilim ekmek. Kek yemeseydim iyiydi bir sürü kalorisi var Neyse bugün 1100 oldu fena değil.

Benim de migren var ama bu migren diil ya kulaklarim da agriyo, sinuzitten kaynakli sanirim.

Ya ben iki gündür giremiyorum şifremi unuttum yaptım dün olmamıştı, şimdi yaptım oldu sonunda girdim. Son 3 gündür çok güzel gidiyordum 1000 kalorinin altında, dün akşam dışarda yemek zorunda kalınca 1300kcal oldu Neyse olan oldu, dün tartıldım 58,7 geldim, brokoli sayesinde herşey, çiğköfte ve kivinin de hakkını yiyemem sonunda bağırsaklarım da düzene girdi, bir haftadır şiş şiş koca göbeğimle geziyordum

Yesimkaan tebrik ediyorum seni Haftada 500gr hem sağlıklı hem de kilon açısından çok ideal bence.

Bugünki kahvaltım:

Simit 275kcal
Çay 3kcal

Öpüyorum hepinizi

o zaman bi dr a görün bence canım ihmal etme

Haftada 500 gr çok iyi bence canım ayrıca menünde süper 1100 gayet iyi .. kek için afiyet olsun hiçç pişman olma

Yazdığım herşey silindi ya offff gıcık şeyyy

bizde seni öptükk

Dün akşam yemeğinden sonra 888 cl olmuştu baktım çok az azıcık helve attım ağzıma ayy nasıl da severim azıcık daha attımm sonra aldım elime tlefonu kalorisine baktım bakmaz olaydım yemez olaydım oldumu sana 1100 cal neyse üstüne su içtim

BUGUN

kahvaltı ; uno elmalı tarcınlı tart 214 cal + sekersiz çay + 20dk yürüyüş

elmalı kurabiye , tart , turta hepsiniii çok seviyorum beeennnn

Ooo tebrikleeeerr
Sana da
Karnibahar cok iyi hakkaten ya, ben de kapuska yicem bugun oglen aksam

Dr cok uzak ya, bi de antibiyotik bercek, o da bi yarafi iyilestirirken oburnu bozuyo. Sasirdim napicami
Helvaya bende bayilirim, balik ustune super olurrrr
Ben de elmali kek yaptim cars. Gunu ama az yemeyi basardim, oglan hupletti daha cok
Kapuska bitse bugun ya, ustuste iki hafta yenmiyo

Teşekkürler canım. Böyle giderse yaklaşık 1.5-2 ay sonra istediğim kiloya erişiyorum şükür. Bazen iyidir fazla kaçırmak ki 1300 çok değil

Bende o saydıkalrının hepsini çok çok seviyorum. Helva konusunda da iyi yapmışsın haftada bir kez az da olsa yenmeli nefsini köreltmeli insan.

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim
Kahvaltı bir elma
Ara nescafe 3in1
Öğle 1 tabak kısır,turşu.
Akşam da pırasa ve salata var. 1 dilimde ekmek yiycem bugün hiç yemedim. 900 le kapatıyorum inşalalh.Pırasa yapınca bi de az yağlı yapmaya çalışıyorum tabağımı doldurup yiyorum ya Önce yanlış mı yapıyorum diye düşünüp azcık yediğimde oldu bu kez gece saldırıyorum gördüğüm her yiyeceğe. Sebze olduğunda bolca yiyorum heralde iyi yapıyorum kilo verme hızım gayet iyi şu ana kadar.

Ohhh götürrrr afiyet olsun bi kereden bişey olmaz canım ben çok canım isterse yiyorum valla 1700kcal yi aşmadıkça sorun yok.

Pırasa iş yerinde çıkan pırasalardan sonra pırasadan soğudum ya :26: Sebzeyi bol bol ye canım bişeycik olmuyor, ben de dün akşam actifryla az yağlı patates kızarttım, bir porsiyonu 207kcal imiş oturdum yedim koca porsiyonu, hem doydum hem de az kaloriliymiş içim rahat

Sabah Kahvaltım:

Çeyrek pide 98kcal
Çeyrek gözleme 123kcal
Nescafe şekersiz 1kcal
Çay 1kcal

Toplam 223kcal.
Bu arada diyeti bırakmayı düşünüyorum kızlar etrafımdan çok tepkiler alıyorum eşim en başta, hasta mısın çok zayıfladın diyorlar, eşim yanakların çöktü diyor Diyeti bırakıp havalar da düzelmişken yürüyüşe başlamayı düşünüyorum. Biraz da kalçam sıkılaşsa yeter benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…