Akşam Menüm:
1kepçe şehriye çorbası 67kcal
Buharda haşlanmış brokoli 23kcal
150gr yoğurt 81kcal
1 adet etsiz çiğköfte 42kcal
1muz 85kcal
1 kivi 20kcal
Bugünü 924kcal ile kapatmış bulunmaktayım.
Günaydın kızlarrrrr
Güne biscolata piayla başladım, tatlı bir zorunluluk :26:
Kahvaltı:
4 adet biscolata pia 197kcal
Çay 2kcal
Öğle yemekte ne çıkarsa bahtıma artık :44:
Akşama yine haşlanmış brokoli üzerine limon sıkıp, sarımsaklı yoğurtla onu yiyeceğim, hem kalorisi çok az hem de acayip tok tutuyor
ah kızlar kaç zamandır yazamıyorum annemde kalıyorum esım sehır dısında 12 gundur gram vermedım hatta almısım o kadar da dıkkat ediyorum ama yuruyus yapamıyorum o yuzden herhalde motıvasyonum bozuldu valla
Dinlenmis say kendini bosver uzulme. Evine donunce tam gaz devam edersin okah kızlar kaç zamandır yazamıyorum annemde kalıyorum esım sehır dısında 12 gundur gram vermedım hatta almısım o kadar da dıkkat ediyorum ama yuruyus yapamıyorum o yuzden herhalde motıvasyonum bozuldu valla
Günaydınn ,
Dün kk açılmıyordu sanırım hiç giremedim ben
Dün ki yediklerim
Sabah : halley + sekersiz çay : 153 cal.
öğle : su böreği + muzlu sarlot ( 3 çatal ) = 434 cal.
akşam : 4 yk pilav + 2 yk nohut + 2 yk yoğurt + çok az salata = 450 cal.
kavulmuş mısır çeyrek paket = 80 cal.
toplammm 1117 cal :) eh fena değilöğle yemeğini daha az yiyebilirmişim
Bugun yediklerim yiyeceklerim
sabah 2 dlm ekmek+10 zeytin+bir parça peynir = 276 cal.
ara : halley 153 cal.
öğle : sehriye çorbası + cacık = 252 cal.
akşam : 4 yk etli nohut + 2 yk yoğurt + yarım dilim ekmek =207 cal.
888 ediyor ilaveler olabilir
Bu arada tartıda 62 küsürü gördüm bugun çok mutluyum
Evet acilmiyordu bende de
Ben de bu sabah kahvalti gevregi ve biraz fistik yedim, tuzlu biseyker istedim de :26:
Bugun kapuska yapmak istiyorum ama, bakalim yapabiljrsem, cok fena basim kulaklarim agriyo. Bi dr gitmem gerek sanirim
Tebrikler ekins bu arada
teşekkürler canım
bu baş ağrıları mevsimsel mi acaba 2 gündür ben de fenalardayım gerçi ben de migren var ve baharda azıyor ama malesef çaresi tedavisi yok
topigi boş bırakmayalım hanımlar sık sıkk uğrayın yahuu
Benim de migren var ama bu migren diil ya kulaklarim da agriyo, sinuzitten kaynakli sanirim.
Evet hanimlar oturmyaya mi geldik
teşekkürler canım
bu baş ağrıları mevsimsel mi acaba 2 gündür ben de fenalardayım gerçi ben de migren var ve baharda azıyor ama malesef çaresi tedavisi yok
topigi boş bırakmayalım hanımlar sık sıkk uğrayın yahuu
Merhaba bayanlar. Dün ben de giremedim siteye. Bugün tartı günümdü 55.5 olmuşum bir haftada 500 gr. vermişim buna da şükür. Bugün yediklerim
Kahvaltı portakal
Öğle bir tabak haşlanmış karnıbahar,3 kaşık kısır,turşu
bir dilim kek kahve orta şekerli
Akşam 6 kaşık tavuk sote yoğurt bir dilim ekmek. Kek yemeseydim iyiydi bir sürü kalorisi varNeyse bugün 1100 oldu fena değil.
Benim de migren var ama bu migren diil ya kulaklarim da agriyo, sinuzitten kaynakli sanirim.
Evet hanimlar oturmyaya mi geldik
Merhaba bayanlar. Dün ben de giremedim siteye. Bugün tartı günümdü 55.5 olmuşum bir haftada 500 gr. vermişim buna da şükür. Bugün yediklerim
Kahvaltı portakal
Akşam 6 kaşık tavuk sote yoğurt bir dilim ekmek. Kek yemeseydim iyiydi bir sürü kalorisi varNeyse bugün 1100 oldu fena değil.
Yazdığım herşey silindi ya offff gıcık şeyyy
Ya ben iki gündür giremiyorum şifremi unuttum yaptım dün olmamıştı, şimdi yaptım oldu sonunda girdim.Son 3 gündür çok güzel gidiyordum 1000 kalorinin altında, dün akşam dışarda yemek zorunda kalınca 1300kcal oldu Neyse olan oldu, dün tartıldım 58,7 geldim, brokoli sayesinde herşey, çiğköfte ve kivinin de hakkını yiyemem sonunda bağırsaklarım da düzene girdi, bir haftadır şiş şiş koca göbeğimle geziyordum
Dışarda yenilebilecek en az kalorili şey bence lahmacun1300 de fazla değil azıcık kaçırmışsın o kadar
durmak yok devam devam
Yesimkaan tebrik ediyorum seniHaftada 500gr hem sağlıklı hem de kilon açısından çok ideal bence.
Bugünki kahvaltım:
Simit 275kcal
Çay 3kcal
Öpüyorum hepinizi
Ooo tebrikleeeerrMerhaba bayanlar. Dün ben de giremedim siteye. Bugün tartı günümdü 55.5 olmuşum bir haftada 500 gr. vermişim buna da şükür. Bugün yediklerim
Kahvaltı portakal
Sana da
Ya ben iki gündür giremiyorum şifremi unuttum yaptım dün olmamıştı, şimdi yaptım oldu sonunda girdim.Son 3 gündür çok güzel gidiyordum 1000 kalorinin altında, dün akşam dışarda yemek zorunda kalınca 1300kcal oldu Neyse olan oldu, dün tartıldım 58,7 geldim, brokoli sayesinde herşey, çiğköfte ve kivinin de hakkını yiyemem sonunda bağırsaklarım da düzene girdi, bir haftadır şiş şiş koca göbeğimle geziyordum
Yesimkaan tebrik ediyorum seniHaftada 500gr hem sağlıklı hem de kilon açısından çok ideal bence.
Bugünki kahvaltım:
Simit 275kcal
Çay 3kcal
Öpüyorum hepinizi
Dr cok uzak ya, bi de antibiyotik bercek, o da bi yarafi iyilestirirken oburnu bozuyo. Sasirdim napicamio zaman bi dr a görün bence canım ihmal etme
Haftada 500 gr çok iyi bence canım ayrıca menünde süper 1100 gayet iyi .. kek için afiyet olsun hiçç pişman olma
bizde seni öptükk
Helvaya bende bayilirim, balik ustune super olurrrrDün akşam yemeğinden sonra 888 cl olmuştu baktım çok az azıcık helve attım ağzıma ayy nasıl da severim azıcık daha attımm sonra aldım elime tlefonu kalorisine baktımbakmaz olaydım yemez olaydım oldumu sana 1100 cal neyse üstüne su içtim
BUGUN
kahvaltı ; uno elmalı tarcınlı tart 214 cal + sekersiz çay + 20dk yürüyüş
elmalı kurabiye , tart , turta hepsiniii çok seviyorum beeennnn
Bugünki kahvaltım:
Simit 275kcal
Çay 3kcal
Öpüyorum hepinizi
Dün akşam yemeğinden sonra 888 cl olmuştu baktım çok az azıcık helve attım ağzıma ayy nasıl da severim azıcık daha attımm sonra aldım elime tlefonu kalorisine baktımbakmaz olaydım yemez olaydım oldumu sana 1100 cal neyse üstüne su içtim
BUGUN
:13::13::13::13::13:Merhaba canım karşılaştık
Dün akşam yemeğinden sonra 888 cl olmuştu baktım çok az azıcık helve attım ağzıma ayy nasıl da severim azıcık daha attımm sonra aldım elime tlefonu kalorisine baktımbakmaz olaydım yemez olaydım oldumu sana 1100 cal neyse üstüne su içtim
BUGUN
Bugün yediklerim ve yiyeceklerim
Kahvaltı bir elma
Ara nescafe 3in1
Öğle 1 tabak kısır,turşu.
Akşam da pırasa ve salata var. 1 dilimde ekmek yiycem bugün hiç yemedim. 900 le kapatıyorum inşalalh.Pırasa yapınca bi de az yağlı yapmaya çalışıyorum tabağımı doldurup yiyorum yaÖnce yanlış mı yapıyorum diye düşünüp azcık yediğimde oldu bu kez gece saldırıyorum gördüğüm her yiyeceğe. Sebze olduğunda bolca yiyorum heralde iyi yapıyorum kilo verme hızım gayet iyi şu ana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?