• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Selam kızlar ben de kahvaltımı 127 kaloriyle bitirdim 1dilim t.b ekmek-1 tane sahanda yumurta-3 çay b. Yeşil çay ve şimdi spor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydin canim
sen gunluk kac kalori almayi planladin ?
en az 1000 almak gerekiyormus uzmanlar 1000 den az kaloriyi onermiyorlar ..
eger sabah cok az kalori alirsan ogleden sonra dengen sasiyor ve ne bulursan atistiriyorsun :(
hangi siteden takip ediyorsun
ben diyet arkadasim.comdan hesapliyorum
fittingodanda kontrol ediyorum ..

Masallah guzel gidiyorsun, bu kadar kosturmacada kilo almaman bence tebrigi hakediyor.
Umarim hastanede usleriniz kolayca bitiverir, alerji sonuclar belli olunca yaz buraya da merak ettim.

bu hafta bosuna o kadar yol teptik canim
alerji testi iptal oldu
hastaneye gittigimizde kizim faranjit olmus o gece pek iyi degildi zaten atesi 39.5 du
o yuzden testler sonuc vermez diye yapmadilar oglene kadar bekledik atesi dusmeyince diger cocuklar icinde tehlikeli bulasici olabilir diye cikisimizi verdiler .. kayinvalideme geri gittik .. normalde hastane bize 1 saat kayinvalidemler 2 saat
once kayinvalideme gidip oglumu birakiyoruz sonra tekrar hastaneye geliyoruz hastane ikimizin ortasinda sonra tekrar oglumu almaya gidiyoruz ordanda tekrar eve 200 km yol cekiyoruz ..
cok yorucu oluyor 2 gun oldu doneli ama ben hala yorgunum :(
ve kalori sayimini zor yapiyorum spora hic enerjim yok
birazdan bi c vitamini birde multi vitamin icicem kendime gelirim belki biraz ..

slm kizlar yine geldim demeye korkuyorum ne zaman boyle desem bisey cikiyor bir iki hafta yine yok oluyorum ;)

kayinvalidemler gitti ardindan 5 gun sonra biz onlara gittik oglumu birakmak icin
yaklasik 1 haftadir ordayiz . oglumu oraya birakiyoruz tekrar kizimin randevusu icin universite hastanesine gelip gidiyoruz derken dun nihayet evimize donduk .. bu hafta sonu ve onumuzdeki hafta sonu tekrar gitmemiz lazim iki hafta ust uste kizim tekrardan yaticak hastaneye ..

hic ama hic dikkat etmedim bu donem helede kayinvalidemin guzel yemekleriyle dikkat etmek mumkun degil ..
ama o kadar yogun gectiki bu sabah tartildim 72 kilodayim yani bir bucuk haftada 500 gram daha vermisim .

toplamda git oglani birak hastaneye geri gel tekrar oglani al eve gel derken 700 km yol yaptik
yolculuk ve uykusuzlukda cok guzel kilo verdiriyor :)))

bu sabah gobusume portakal ve biberiye yaglarini surup guzelce masajimi yapip strecledim
yesil cayimi ictim
330 kcalorilik kahvaltimi yaptim
simdide bol bol suyumu iciyorum
cok isim var islerimi bitirip enerjim kalirsada haftalardir el surmedigim eliptik bisikletimi yapicam ;)

Süpersin gerçekten koşuşturmaca olunca insan yese bile zayıflıyo yorgunluktan :) eliptik bisiklet bacakları inceltiyor mu ?

bende cok seviyorum taze fasulyeyi canim
aslinda yagsiz yagsiz tuketmek lazim .. kalorisini cok fazla diye dusunuyordum fasulyenin ..

Evet ben normal yağlı yaptım calorisini o sebeple fazla hesapladım :1:

Bende bugün kesin 2000 kaloriyi tamamladım :( evde olmayınca ne varsa yedim az yedim ama. Günü kapadım.

uuu 2000 çok yarın 1300 ü geçme :20:

Ben de çok severim taze fasulyeyi:34: Afiyet olsun canım.

Canım yaa genede az kalori almışsın. Boşver neyi yemek seni mutlu ediyorsa onu ye. Ben öyle yapıyorum. Mesela cipsi 1.5 aydır yemiyorum hafta sonu akşam yemek yemedim bir paket cips ve ayranı götürdüm:27: Ama yemek yemedim. Belki o kaloride çok fazla yemek alternatifim vardı ama ben cips yiyerek mutlu oldum:1:

evet tam olarak ben de bunu yapıyorum yani canım abur cubur çekiyorsa yiyorum ama yediysem yemek yemiyorum evet sağlıklı değil ama napiyim arada olur bence birşey olmaz :1:

Sen de bendensin ozman :29:

Aaaa ben de bayilirim taze fasulyeye, sole bol domateali olsa da yesemmm:31:

Masallah guzel gidiyorsun, bu kadar kosturmacada kilo almaman bence tebrigi hakediyor.
Umarim hastanede usleriniz kolayca bitiverir, alerji sonuclar belli olunca yaz buraya da merak ettim.

Yarin 1400 kal hedef ozman anlastik mi:34:

Ya evet dogru da, ben kotu hissediyorum kendimi, zaten az ye hakkim var, onu da aburcuburla doldurunca mutsuz oluyorum. Dengeyi bulmak lazim, hic yemeyince de bu sefer aklim kaliyo.
Ben bu aksam da dondurma yedim bi 300 kal vardir. Toplamda da 1400-1500 gibi hesapladim. Yarin da nohut pilav yapicam, esmer pirincten, o da baya tok tutuyo. Ertesi gun de karnibahaaaaaar isallah.
Optum topikcanlarrr

Tabikii bol domateslii yazdan hazırladığım fasulyelerim miiss gibi :) ben içine 1 adette patates doğruyorum pişirirken süper oluyor :)
yaz geliyor dondurma en az kalorili olanı bulup ondna yemek lazım sadece :1:

gunaydin kizlar
oglumu krese biraktim kizim hala uyuyor
tam eliptik yapma firsati ama hic halim ve istegim yok
sanirim hala yorgunluk var uzerimde ..

3 tane miniklerinden balik pane
1 tane kare peynir
8 tane zeytin
1 dilim kepek ekmek ve 1 bardak acik cay ve 1 litre suyla kahvaltimi yaptim

toplamda 300 kalori aldim
bugunku hedefim 1000 kaloriyi gecmemek :))

afiyet olsun canım dinlen o zaman yarın yaparsın benimde bugun 1000 i geçmemem gerekiyor ama nasıl olacak bilmem :)

suan tv de bir reklam var drnanomu ne anlayamadim tam
slogani yapistir zayifla
yattiginiz yerden 69 liraya zayiflayacaksiniz diyorlar
ay acayip sinir oldum bu milleti cokmu aptal saniyor bunlar :27:
bi kizla birde maco tipli bi adam adam diyorki erkekte sekil onemlidir erkekler sizde kullanin :52:
tam komedi filmi gibi birsey olmus

ah canım o kadar çok cahil insan var ki bunlara inanan..BU reklamlarla insanları resmen kandırıyolar :47:

Selam kızlar ,

Dünü 1200 ile kapatabildim annem sağolsun :47:

BU sabah kahvaltım 1 halley + şekersiz çay = 153 cal.
öğle : tel şehriye çorbası + yağsız patates salatası = 300 cal.
akşam : annem ne pişirirse ondan yarım porsiyon :1::1::1:

slogani yapistir zayifla
bi kizla birde maco tipli bi adam adam diyorki erkekte sekil onemlidir erkekler sizde kullanin :52:

Kek çok işte bilmeyen alır. Biz kendimizi parçalıyoruz burda keyfimizden sanki peeeh

gunaydin canim
sen gunluk kac kalori almayi planladin ?
en az 1000 almak gerekiyormus uzmanlar 1000 den az kaloriyi onermiyorlar ..
eger sabah cok az kalori alirsan ogleden sonra dengen sasiyor ve ne bulursan atistiriyorsun :(
hangi siteden takip ediyorsun
ben diyet arkadasim.comdan hesapliyorum
fittingodanda kontrol ediyorum ..

1000 yapmayı düşünüyom fittingo diye bi site var arkadaş önermişti çok güzel ordan hesaplıyorum. Ya bide çok midem bulanıyo regl oldum. Kahvaltı yapmak istemedi canım çocukları yedirirkende bu kadar yedim. Öğlende arkadaş gelicek ıspanaklı börek kısır bide sütlü tatlı yapıcam kalorileri az diye bu menüyü seçtim. İyi mi ki?

Süpersin gerçekten koşuşturmaca olunca insan yese bile zayıflıyo yorgunluktan :) eliptik bisiklet bacakları inceltiyor mu ?

ah canım o kadar çok cahil insan var ki bunlara inanan..BU reklamlarla insanları resmen kandırıyolar :47:

ay yine cikti o reklam adam ayri komedi reklam ayri komedi o adami oraya niye koydularsa :52:

eliptik bisiklet super canim
butun vucudu inceltiyor bacaklardada cok sie yariyor
benim sorunum ust kisim gobegim ve kollarim kalin aksine bacaklarim daha ince yani tam bi elma tipiyim
gecenlerde 1 hafta gunluk 35 dakika yaptim hemen bel cizgim olusmaya basladi sirtimdaki fazlaliklarin gitmeye basladigini hissettim
ama uzun sure yapmak gercekten zor
ben ilk 15 dakikayla basladim simdi en fazla 35 dakika yapabiliyorum
spor aleti almayi dusunursen kesinlikle eliptik oneririm
bizde cok alet var esim cok spor yapiyordu eskiden hic birini kullanmiyoruz eliptik disnda ...

1000 yapmayı düşünüyom fittingo diye bi site var arkadaş önermişti çok güzel ordan hesaplıyorum. Ya bide çok midem bulanıyo regl oldum. Kahvaltı yapmak istemedi canım çocukları yedirirkende bu kadar yedim. Öğlende arkadaş gelicek ıspanaklı börek kısır bide sütlü tatlı yapıcam kalorileri az diye bu menüyü seçtim. İyi mi ki?

bence cok guzel menun abartmadan yersen aksamida cok hafif gecirisen 1000 i gecmezsin ..
regl olunca benimde istahim kesiliyor
bagirsaklarim bozuluyor :(

ay yine cikti o reklam adam ayri komedi reklam ayri komedi o adami oraya niye koydularsa :52:

benim sorunum ust kisim gobegim ve kollarim kalin aksine bacaklarim daha ince yani tam bi elma tipiyim
gecenlerde 1 hafta gunluk 35 dakika yaptim hemen bel cizgim olusmaya basladi sirtimdaki fazlaliklarin gitmeye basladigini hissettim
bizde cok alet var esim cok spor yapiyordu eskiden hic birini kullanmiyoruz eliptik disnda ...

almayı düşünüyoruz ama alıp sıkılıp kenarı koymak istemiyorum o yüzden koşu bandı ve eliptik arasında gidip geliyoruz :)

azar azar yersen birşeycik olmaz canım :)

bence cok guzel menun abartmadan yersen aksamida cok hafif gecirisen 1000 i gecmezsin ..

bana da tam terzi bir yeme isteği geliyor ki sormayın gitsin :1: keşke iştahım kesilse

Ya regl den önce iştahım açılıyor olduğum zaman da böyle bi tuhaf oluyorum. İnş 1000 geçmem. Kızlar yeşil çay iştahı kapatıyo herkesde mi bilmiyorum ama birkaç kişiden duydum.

Ara öğünümü yedim
Küçük 1 elma:55kcal
1 ç.b süt:67 kcal

gunaydin kizlar
oglumu krese biraktim kizim hala uyuyor
tam eliptik yapma firsati ama hic halim ve istegim yok
sanirim hala yorgunluk var uzerimde ..

3 tane miniklerinden balik pane
1 tane kare peynir
8 tane zeytin
1 dilim kepek ekmek ve 1 bardak acik cay ve 1 litre suyla kahvaltimi yaptim

toplamda 300 kalori aldim
bugunku hedefim 1000 kaloriyi gecmemek :))
Bosver ya, yorgunsundur bence de. Istemeden olmaz zaten, eziyet oluyo ozman.
Selam kızlar ben de kahvaltımı 127 kaloriyle bitirdim 1dilim t.b ekmek-1 tane sahanda yumurta-3 çay b. Yeşil çay ve şimdi spor

Guzel de cok cok az kalorisi. Bence 200 den asagi alma, cunku dengeli beslenmeyi de gozden kacirmamak lazim. Peynir zeytin bunlari da ye.

slogani yapistir zayifla
Kimse ezoyet cekmeye bayilmiyo tabi de, uyaniklik da kilo verdirmez. Geri alirlar kilolari direk. Yerken iyiydi verirken de zor olcak tabi, normal :31:

bu hafta bosuna o kadar yol teptik canim
alerji testi iptal oldu
hastaneye gittigimizde kizim faranjit olmus o gece pek iyi degildi zaten atesi 39.5 du
o yuzden testler sonuc vermez diye yapmadilar oglene kadar bekledik atesi dusmeyince diger cocuklar icinde tehlikeli bulasici olabilir diye cikisimizi verdiler .. kayinvalideme geri gittik .. normalde hastane bize 1 saat kayinvalidemler 2 saat
once kayinvalideme gidip oglumu birakiyoruz sonra tekrar hastaneye geliyoruz hastane ikimizin ortasinda sonra tekrar oglumu almaya gidiyoruz ordanda tekrar eve 200 km yol cekiyoruz ..
cok yorucu oluyor 2 gun oldu doneli ama ben hala yorgunum :(
ve kalori sayimini zor yapiyorum spora hic enerjim yok
birazdan bi c vitamini birde multi vitamin icicem kendime gelirim belki biraz ..
Hemencecik iyilessin ozman bidik:16:

Evet ben normal yağlı yaptım calorisini o sebeple fazla hesapladım :1:

evet tam olarak ben de bunu yapıyorum yani canım abur cubur çekiyorsa yiyorum ama yediysem yemek yemiyorum evet sağlıklı değil ama napiyim arada olur bence birşey olmaz :1:

Tabikii bol domateslii yazdan hazırladığım fasulyelerim miiss gibi :) ben içine 1 adette patates doğruyorum pişirirken süper oluyor :)
yaz geliyor dondurma en az kalorili olanı bulup ondna yemek lazım sadece :1:

afiyet olsun canım dinlen o zaman yarın yaparsın benimde bugun 1000 i geçmemem gerekiyor ama nasıl olacak bilmem :)

Of of offff.
Dondurmayi da ne bulirsam yiyorum ha, hic secmem yani. :52:
Selam kızlar ,

Dünü 1200 ile kapatabildim annem sağolsun :47:

BU sabah kahvaltım 1 halley + şekersiz çay = 153 cal.
öğle : tel şehriye çorbası + yağsız patates salatası = 300 cal.
akşam : annem ne pişirirse ondan yarım porsiyon :1::1::1:
Ev yemeginden bisi olmaz ya, cok guzel gidiyorsun masallah:nazar:

Kalori ihtiyacini hesapla, mesela benm gunluk ihtiyacim 2000 cikiyor. Ondan 1000 eksiginin altina dusmemen gerekli canim. Senin ihtiyacina gore degisiyor. Ama bence once 1400 den basla, nasilsa duracak zayiflaman arada, ozaman 100 100 inersin, hem duraklamayi da engellersin. Ben kafadan 1200 le basldim, sonradan ogrwndim bunlari.

Guzelmis ozman bu eliptik. Havalar isinsa burada da yuruyus yapsam ben de. Iyice saldim ya :50:

Bende de tam tersi. Icime canavar kaciyo. Oncesi sonrasi. 10 gun savas veriyorum resmen kendimle:47:
Ya regl den önce iştahım açılıyor olduğum zaman da böyle bi tuhaf oluyorum. İnş 1000 geçmem. Kızlar yeşil çay iştahı kapatıyo herkesde mi bilmiyorum ama birkaç kişiden duydum.

Ben de filtre kahve iciyorum, o cok kapatiyo istahimi:52:

Günü kapattım kızlar 1000 kcal toplam. 30 dk jillian yaptım 217 kcal yaktığımı söylüyor site. Eşim gelince belki meyve veya yemişle 1.200 e tamamlarım belki. Leslie de yapıyom 2 mil o ne kadar yaktırır bilmiyom.

Cydkns arkadaşım fittingo dan hesaplıyorum burdan bi arkadaş tavsiye etti çok hoşuma gitti

Merhaba kızlar. Bugün yedikelerim
Kahvaltı bir portakal
Ara nescafe 3in1 bisküvi 3 tane
Öğle 1 porsiyon dolusu tavuk sote,bir dilim ekmek
Ara bir elma
Akşam salata,bir tabak kereviz yemeği bir dilim ekmek.
bir avuç fındık
Tavuk sotenin kalorisi çok fazlaymış ya yıkıldımm:26::5: Toplamda 1200 oldu. Fındık yemeseydim iyiydi ama o da sağlıklı arada yemek lazım:53:

Kahvaltı bir portakal
Ara bir elma
bir avuç fındık
Tavuk sotenin kalorisi çok fazlaymış ya yıkıldımm:26::5: Toplamda 1200 oldu. Fındık yemeseydim iyiydi ama o da sağlıklı arada yemek lazım:53:

Olsun çok iyi tamamlamışın.

Cydkns arkadaşım fittingo dan hesaplıyorum burdan bi arkadaş tavsiye etti çok hoşuma gitti

Canim nerden hesaplarsan hesapla, yeter ki hesapla:29:

Kahvaltı bir portakal
Ara bir elma
bir avuç fındık
E iyi zaten 1200, daha ne olsun, aferin sanaaaa

Ben bugun kahvaltida yulaf,
Ara 10 cubuk kraker
Oglen 100 g kavurma, 1,5 dilim eknek
Ara 1,5 muz
Aksam yarim porsiyondan fazla nohut pilav ve bir porsiyon cacik yedim. O kadar cok geldi ki hic baska bisi yemedim gece.
Toplamda 1300 kal civari olmali,
Yarin da karnibahar yemeyi planliyorum

Hayırlı sabahlar herkese bugün eşimle kahvaltı yaptım erken oldu baya
2 dilim kızarmış ekmek+1 t.k tereyağı-1 y.k lor peynir- yarım salatalık-3 ç.b şekersiz çay. Toplam 185 kcal
Gene çok az oldu çocuklar uyanınca onlarlada biraz atıştırırım büyük ihtimal

Canim nerden hesaplarsan hesapla, yeter ki hesapla:29:

E iyi zaten 1200, daha ne olsun, aferin sanaaaa

Ben bugun kahvaltida yulaf,
Ara 10 cubuk kraker
Oglen 100 g kavurma, 1,5 dilim eknek
Ara 1,5 muz
Aksam yarim porsiyondan fazla nohut pilav ve bir porsiyon cacik yedim. O kadar cok geldi ki hic baska bisi yemedim gece.
Toplamda 1300 kal civari olmali,
Yarin da karnibahar yemeyi planliyorum

Güzel menü. Ben bu ara et türü yemiyorum. Yemeklerden soğudum :D balık yemeyi planlıyom öğlen için.

Back