• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Gel gel onde yer var :1:

AksamDisardan yesen bile az yemisin, supersinnn:8:

Gayet guzel bir menu, ben de tutuyom bogazimi bugun, simdilik iyi gidiyo.
Sabah bir dilim ekmek uzeri labne
Ara 4 cubuk kraker
Oglen kapuska, 2 kasik yogurt
Ara yarim elma
Aksama yine kapuska var, bitene kadar ben yicem onu.
Sora da tavuk yapicam aksamlari kendime , bi hafta bole deam edersem toparlarim isallah

3 tanesi bi tane gividir bence, icleri de pirinc doly oluyo, hem cok da yagli oluyolar
Kac tane yedin:27:

Guzeeeeeel

Sislik bende de var, bi turlu cikamiyom tuvalete, cok rahatsiz oluyorum
Halleyi de sadece bi isirik alarak biraktigin icin tebrik ederim canim:46:

Almamissindur merak etme, sikma kendini. Ben nezamndir yiyorum ama almiyorum, midemiz baya kuculmus
1500 kaloriden bise olmaz

Oh ya yeniden donuyo gibiyim, iyi hissediyorum kendimi:16::16:

Ceydacım kapuskadan ötürü seni çok tebrik ediyorum :nazar: Hem kalorisiz hem sağlıklı :46: Benim de lavabo sorunlarım var o yüzden kuru kayısı yemeye çalışıyorum, düzenim bozuldu yine, kahvaltımı bikaç saat geciktirsem bile hemen düzenim bozuluyor :50: Bugün eskiden giydiğimde düğmesini ilikleyemediğim bi pantolonumu giydim, artık beli bol bile geliyor 5 kilo baya bir farkediyormuş vücudumda ve ben farkında değilmişim, bana hiç bir değişiklik yok gibi geliyordu. :1:

Belki kuru kayısı tarzı şeyler yersen kahvaltıdan önce canım, şişkinliğini azaltabilir. Ben reglim biteli 5 gün olmasına rağmen yine de bir şişkinlik var , kendimi çok yemişim gibi hissediyorum. Umarım verdiğim kiloları geri almamışım bu aralar duraklama dönemine girdim sanırım.:44:

Bu arada meyve yedim, yarım muz yarım kivi, buraya kadar herşey yolundaydı, tabi ki eşim karşımda şapır şupur 2 halleyi yutana kadar:47: dayanamadım nefsimi yatıştırsın diye sadece bir ısırık aldım.:26::26::26::26:

Deniyorum tatlım her yolu bakalım:1: Bi arkadaş da zeytinyağ iç dedi 2 kaşık içtim. Halley konusunda tebrikleri. Küçücükler ama ne çok kalori var...

12.03.2014
ÇARŞAMBA
ALACA ÇORBA 210
ABANT KÖFTE 355
SOSLU MAKARNA 350
KISIR 248
Z.Y.KEREVİZ 165
BROWNİ 520
MEVSİM SALATA 93
YOĞURT/CACIK 115/137
MEYVE 93
DİYET MENÜ
KURU KÖFTE 259
AKDENİZ SALATASI 110

iştee bizim öğlen yemeği menümüzz ne yesem ne yesem ? sabah yarım simit yedim 137 cal.
öğlende diyet menüden kuru köfte yiyebilirim 1 dilim ekmek ile ...336 cal. :21:

Alternatif fazlaymış çorba köfteler mantıklı duruyor canım.

Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 kuru kayısı
Ara bir kivi
Öğle 2 tane fırın baget 1 dilim ekmek salata
Ara nescafe 3in1
Akşam kapuska koca bir tabak dolusu.
Kızlar bu kapuskada kaç kalori vardır ya. Et bulgur tarzı bir şey yok az zeytintağ soğan salça sarımsak baharat ve lahana ile yaptım ama porsiyonum çok büyük ve fazlaydı:27: Ekmek falanda yemedim.Kaçtır kalorisi???
Akşama kadar 500 oldu. akşam da olsa olsa 300 olur ya kapuska altı üstü:27: Yatmadan bisküvi birki çayı yapmayı düşünüyorum 1000 olur sanırım.

Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 kuru kayısı
Ara bir kivi
Ara nescafe 3in1
Kızlar bu kapuskada kaç kalori vardır ya. Et bulgur tarzı bir şey yok az zeytintağ soğan salça sarımsak baharat ve lahana ile yaptım ama porsiyonum çok büyük ve fazlaydı:27: Ekmek falanda yemedim.Kaçtır kalorisi???
Akşama kadar 500 oldu. akşam da olsa olsa 300 olur ya kapuska altı üstü:27: Yatmadan bisküvi birki çayı yapmayı düşünüyorum 1000 olur sanırım.

Senin yaptığın gibi etsiz bulgursuz bir lahana yemeği araştırdım da orta porsiyon için 30 kcal yazıyor:52: Harika bişeymiş bu istediğin kadar yiyebilirsin bence ama gaz yapıyormuş öyle yazmışlar şişiririr yazmışlar.:44:

Benim yediklerim:
Yarım porsiyon Dolma çeşitleri 261kcal
Yoğurt 3kaşık 94kcal

997kcal oldu, artana da eticin yicem kendimi teşvik etmem gerek dimi ama :52: O da 120kcal Toplam 1117kcal oluyor.:51:

Senin yaptığın gibi etsiz bulgursuz bir lahana yemeği araştırdım da orta porsiyon için 30 kcal yazıyor:52: Harika bişeymiş bu istediğin kadar yiyebilirsin bence ama gaz yapıyormuş öyle yazmışlar şişiririr yazmışlar.:44:

Benim yediklerim:
Yoğurt 3kaşık 94kcal

997kcal oldu, artana da eticin yicem kendimi teşvik etmem gerek dimi ama :52: O da 120kcal Toplam 1117kcal oluyor.:51:

Teşekkürler canım yaaa araştırdığın için:34: Çok da mutlu oldum azcıkmış:52: Benimki 3 orta boy porsiyondu :1: Tavsiye ederim hep acaip doyuruyor hem de lezettiliydi. Zaten şişim az daha şişerim:27: Hadi tebrikler canım sen de güzel kapattın günü

Günaydınnn :16:

Dünü 1050 cal ile kapattım akşam dışarda yemedik kardeşime gittim 3 yk makarna 3 yk kıymalı patates yedim 300 cal. filandır çok çok azdı vallahi :1::1:
Baktım toplamda 800 cal olmuşş azıcık lays ve yarım bardak kola içtim 250 cal de onları hesapladım biraz fazla fazla hesapladım ama olsun :1: toplamda 1050 cal alkış bana :52:

gündüzü düşük tutunca akşamları kendimi ödüllendiriyorum abartmamak koşulu ile ... veee sabah tartım 63,2 sanırım iki üç gün sonra 62 leri görürüm çok mutluyummm :21::21::21:

bu eşine gelsin :47: insan bari arkasını dönerde yer ya da mutfakta filan :1::1: benim ki de aynııı ya hapur hupur götürüyo çikoları :1:

bitki çaylarına ben de bakmıyorum şekersiz içiyorum sorun yok bence :)

1462 çok değil canım bugun dengelersin üzülme :16:

Gel gel onde yer var :1:

AksamDisardan yesen bile az yemisin, supersinnn:8:

tşkler canımm hemde akşam dışarda bile yemedim :1:

Gayet guzel bir menu, ben de tutuyom bogazimi bugun, simdilik iyi gidiyo.
Sabah bir dilim ekmek uzeri labne
Ara 4 cubuk kraker
Oglen kapuska, 2 kasik yogurt
Ara yarim elma
Aksama yine kapuska var, bitene kadar ben yicem onu.
Sora da tavuk yapicam aksamlari kendime , bi hafta bole deam edersem toparlarim isallah

kapuskadan ötürü seni tebrik ediyorum canım :1: menünde süper tavugu nasıl yapıyorsun değişik bir tarifin var mı ?
Sagol canim :16:
Tavuk izgara yaparim tavada, ozel bisi degil yani, tok tutsun diye sadece

12.03.2014
ÇARŞAMBA
ALACA ÇORBA 210
ABANT KÖFTE 355
SOSLU MAKARNA 350
KISIR 248
Z.Y.KEREVİZ 165
BROWNİ 520
MEVSİM SALATA 93
YOĞURT/CACIK 115/137
MEYVE 93
DİYET MENÜ
KURU KÖFTE 259
AKDENİZ SALATASI 110

iştee bizim öğlen yemeği menümüzz ne yesem ne yesem ? sabah yarım simit yedim 137 cal.
öğlende diyet menüden kuru köfte yiyebilirim 1 dilim ekmek ile ...336 cal. :21:
Ben kuru kofte arti salata yerdim nam nam nam

Ama yok ya bizim yapraklar da minicikti vallahi annem minik minik nasıl sarmış bunları 11 tane hüplettim :27: 110gr olarak hesapladım ama umarım doğrudur, bir de içleri öyle tıka basa doldurmamıştı. Boyutları da elimin en küçük parmağı kadardı :30: Yemesem aklımda kalırdı ya yedim kurtuldum :52:
Canı isteyenler bize gelsin daha da var, kayınvalidem de kurupatlıcan dolması yapmış, evin içi dolma dolu :53::53:

Sabah yediklerim:
Yarımdan daha az simit 82kcal
Yarım poğaça 86kcal
Çay 2kcal

Ara 1 kuru kayısı 30kcal

Öğlen iş yerinde pide çıktı: Yarım porsiyon 328kcal
1,5 bardak ayran 114kcal

Şimdiye kadar 642kcal, akşama yine misafirliğe davetli olabiliriz, umarım çağırmazlar diyetim bozuluyor sonra :50:

Bu arada kızlar canım kocamın yeni suikastini anlatıyım gitmiş en dayanamadığım şeyi almış bana,
Damak çikolata :53::53::53::53::53::53:

Alalı 3 gün oldu hala yemedim kendi açmış 5 parçasını hüpletmiş, hala çoğu hala duruyor, aman yarebbimmmmm:41:
Bilerek yapiyo bence de
Ona yedir hepsini
Ben aburcuburlari kocama veriyom :)
Ceydacım kapuskadan ötürü seni çok tebrik ediyorum :nazar: Hem kalorisiz hem sağlıklı :46: Benim de lavabo sorunlarım var o yüzden kuru kayısı yemeye çalışıyorum, düzenim bozuldu yine, kahvaltımı bikaç saat geciktirsem bile hemen düzenim bozuluyor :50: Bugün eskiden giydiğimde düğmesini ilikleyemediğim bi pantolonumu giydim, artık beli bol bile geliyor 5 kilo baya bir farkediyormuş vücudumda ve ben farkında değilmişim, bana hiç bir değişiklik yok gibi geliyordu. :1:
Oohhh misssss ne gusellll
Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 kuru kayısı
Ara bir kivi
Ara nescafe 3in1
Hicbise kalorisi :)

Benim yediklerim:
Yoğurt 3kaşık 94kcal

Haketmisin ye gitsin

Bu arada kapuskam bugun bitti, aksam kapuska arti salat arti makarnadan yarim porsiyon yedimm
Biraz da dondurma yedim ama, dayanamadim herkes yiyince
1200 kal civari olmali

Acaba yarinda kapuska mi yapsam pirincsiz etsiz
Yogurtla yedim oglen de biraz sikildim ama olsun. Hafta sonu dinlenirim iste:9:

bu eşine gelsin :47: insan bari arkasını dönerde yer ya da mutfakta filan :1::1: benim ki de aynııı ya hapur hupur götürüyo çikoları :1:

Bilerek yapiyo bence de
Ona yedir hepsini

Haketmisin ye gitsin

Bu arada kapuskam bugun bitti, aksam kapuska arti salat arti makarnadan yarim porsiyon yedimm
1200 kal civari olmali

Herkes kapuska yiyor ya, birşey itiraf ediyim mi ben ömrümde hiç kapuska yemeği yemedim. Bizim evde pişmezdi babam sevmediği için, şimdi de nasıl yapılacağını bilmiyorum hiç görmediğim için. Komplesini yıkayıp haşlayıp sonra doğrayıp salçayla pişiriyormusunuz?

Ya da karnıbahar yemeği mi yapsam kıymasız falan o da çok az kaloriymiş, orta porsiyon 61kcal yazıyor.:27:

Bugünki kahvaltım:
2 mini kek 158kcal
Azıcık simit 55kcal
Nescafe 2in1 (yarım çorba yaşığı kahve kremasıyla) 1kcal

214kcal.:42:

Ama yok ya bizim yapraklar da minicikti vallahi annem minik minik nasıl sarmış bunları 11 tane hüplettim :27: 110gr olarak hesapladım ama umarım doğrudur, bir de içleri öyle tıka basa doldurmamıştı. Boyutları da elimin en küçük parmağı kadardı :30: Yemesem aklımda kalırdı ya yedim kurtuldum :52:
Canı isteyenler bize gelsin daha da var, kayınvalidem de kurupatlıcan dolması yapmış, evin içi dolma dolu :53::53:

Sabah yediklerim:
Yarımdan daha az simit 82kcal
Yarım poğaça 86kcal
Çay 2kcal

Ara 1 kuru kayısı 30kcal

Öğlen iş yerinde pide çıktı: Yarım porsiyon 328kcal
1,5 bardak ayran 114kcal

Şimdiye kadar 642kcal, akşama yine misafirliğe davetli olabiliriz, umarım çağırmazlar diyetim bozuluyor sonra :50:

Bu arada kızlar canım kocamın yeni suikastini anlatıyım gitmiş en dayanamadığım şeyi almış bana,
Damak çikolata :53::53::53::53::53::53:

Alalı 3 gün oldu hala yemedim kendi açmış 5 parçasını hüpletmiş, hala çoğu hala duruyor, aman yarebbimmmmm:41:

sen bence kalanınıda akşam götür kahvenin yanında eşine ikram et :1:

Ne kadar güzel bi menü, ben olsam kısır yerdim, dayanamammmmmm:52:

kısıra bende dayanamıyorum ama yemekhanede yapılan kısır ev kısırı gibi olmuyo :56:

Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 kuru kayısı
Ara bir kivi
Ara nescafe 3in1

kapuskadan hiç anlamıyorum ben canım ya hiç de pişirmedim hayatımda :50:

Benim yediklerim:
Yoğurt 3kaşık 94kcal

dolme & yoğurtt :16::16::16::16:
eticin :16::16::16::16::16:

Bilerek yapiyo bence de
Ona yedir hepsini

Haketmisin ye gitsin

1200 kal civari olmali

kapuska out dondurma in :1::1:

Herkes kapuska yiyor ya, birşey itiraf ediyim mi ben ömrümde hiç kapuska yemeği yemedim. Bizim evde pişmezdi babam sevmediği için, şimdi de nasıl yapılacağını bilmiyorum hiç görmediğim için. Komplesini yıkayıp haşlayıp sonra doğrayıp salçayla pişiriyormusunuz?

Ya da karnıbahar yemeği mi yapsam kıymasız falan o da çok az kaloriymiş, orta porsiyon 61kcal yazıyor.:27:

Bugünki kahvaltım:
2 mini kek 158kcal
Azıcık simit 55kcal
Nescafe 2in1 (yarım çorba yaşığı kahve kremasıyla) 1kcal

214kcal.:42:

ben de hiç pişirmedim en son ne zaman yedin diye sorsan onu bile hatrlamıyorum :1:

Dün akşam eve gidince çok az yağlı bol yeşillikli patates salatası ve yarım dilim kakaolu kek yedim 1100 filan olmuştur sanırım :51:

evettt günün sorusu evde pişmiş , 1 parmaktan kalın 2 parmaktan ince genişlikte kesilmiş bir dilim havuclu tarcın kekin kalorisi ne kadardırrr :1:

Sabah kahvaltım yukarıdaki kek + sekersiz çay = ?
öğle yayla çorbası + salata = 230 cal.
akşam = 3 köfte + salata = bunuda bilmiyorum puff

köfteleri yagsız tavada pişiricem ızgara gibimi hesaplıyım kalorisini ????

sen bence kalanınıda akşam götür kahvenin yanında eşine ikram et :1:

kısıra bende dayanamıyorum ama yemekhanede yapılan kısır ev kısırı gibi olmuyo :56:

kapuskadan hiç anlamıyorum ben canım ya hiç de pişirmedim hayatımda :50:

dolme & yoğurtt :16::16::16::16:
eticin :16::16::16::16::16:

kapuska out dondurma in :1::1:

ben de hiç pişirmedim en son ne zaman yedin diye sorsan onu bile hatrlamıyorum :1:

Dün akşam eve gidince çok az yağlı bol yeşillikli patates salatası ve yarım dilim kakaolu kek yedim 1100 filan olmuştur sanırım :51:

Patates salatası güzel fikir, ben de yemeyeli baya oldu, şu evdeki yemekler bitsin de ben de yapıyım.:34:
Kahvaltıma kuru kayısılarımı yazmayı unutmuşum 2 tane de kuru kayısı yedim. 59kcal imiş.:23: Bütün aburcuburları ona yediricem, evin içini abur cuburla doldurdu zaten, her markete gidişinde alıyor, cipsler halleyler, kekler, bisküviler, eticinler, yemişler, jelibonlar...:47::47::47::47: Sözde anlaşmıştık eve aburcubur almayacaktık. :50:

Merhaba kizlar, bildiklerinizi benimle de paylasabilir misiniz lutfen? :)

Yazdim yazdim silindi ya offf

Kapuskayi sogan kavurup salca eklediktensonra lahanayi ekliyorum canim. Pirinc koymuyorum, ve de et.

Keki ben koydugum malzemelri toplayip ona gore dilim sayisina bolerek yapiyorum caim, kafadan atamadim simdi :-)

kızlar bu bimde satılan kakolu casey kek in kalorisini bılıyormusunuz ben okuyamadım o kadar küçükki tövbe tövbe

kızlar bu bimde satılan kakolu casey kek in kalorisini bılıyormusunuz ben okuyamadım o kadar küçükki tövbe tövbe

Gramajına göre herhangi bir kakaolu kekten yaklaşık bir kalori bulabilirsin canım, kaç grlıktı yediğin kek:34:

Kapuskayi sogan kavurup salca eklediktensonra lahanayi ekliyorum canim. Pirinc koymuyorum, ve de et.

Keki ben koydugum malzemelri toplayip ona gore dilim sayisina bolerek yapiyorum caim, kafadan atamadim simdi :-)

Teşekkür ederim tarif için ceydacım, yani haşlamıyorsun direk pişiriyorsun. Ben de denemek istiyorum.:34:

Merhaba kizlar, bildiklerinizi benimle de paylasabilir misiniz lutfen? :)

Merak ettiklerini sor bildiğimiz kadarıyla cevaplamaya çalışalım buketcim :34:.

Öğle menüm:
1diilim ekmek
1 kepçe mercimek çorbası
2kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe cacık

Ara öğün:
1 tane kuru kayısı

Şimdiye kadar yediklerim 636kcal oldu, akşama 552kcal kaldı. Bakalım her akşam bir sınav bana :27:

Patates salatası güzel fikir, ben de yemeyeli baya oldu, şu evdeki yemekler bitsin de ben de yapıyım.:34:
Kahvaltıma kuru kayısılarımı yazmayı unutmuşum 2 tane de kuru kayısı yedim. 59kcal imiş.:23: Bütün aburcuburları ona yediricem, evin içini abur cuburla doldurdu zaten, her markete gidişinde alıyor, cipsler halleyler, kekler, bisküviler, eticinler, yemişler, jelibonlar...:47::47::47::47: Sözde anlaşmıştık eve aburcubur almayacaktık. :50:

Senin daha çok kilo vermen lazım gözünün önünde dururken yemediğin için. Valla ben dayanamıyorum arada yiyorum abartmaamk koşulu ile:34: Ben 52 kilodan 60 a hep bu abur cuburdan dolayı çıktım. Gün içinde yiyordum yediğimi ama yemekten sonra koca paket cips 1 kalıp çikolata:56: Şimdide uğraş dur vermek için...

Bende aynen böyle yapıyorum kapuskayı o yüzden fazlaca yedim az kalorili diye:27:

Bugünkü menüm
Kahvaltı bir portakal
Öğle 10 tane etsiz çiğ köfte marulla yedim.
Ara activia bir paket
Akşam bir tabak kapuska bir dilim ekmek
İlerleyen saatlerde formun mısır pirinç patlağından yerim 2 tane. 2 tanesinde 50kcal var hemde tok tuyor. Bugün 900 le kapatmış oluyorum.
Tartı günümdü. Ama 1 haftada 200 gr vermisim 56 KİLOYUM şu an:50: Çok üzüldüm üstelik iyi gitmiştim bu hafta. Bugün yarın regl olucam onun verdiği şişlik mi dersiniz acaba?

Gramajına göre herhangi bir kakaolu kekten yaklaşık bir kalori bulabilirsin canım, kaç grlıktı yediğin kek:34:

Teşekkür ederim tarif için ceydacım, yani haşlamıyorsun direk pişiriyorsun. Ben de denemek istiyorum.:34:

Öğle menüm:
1diilim ekmek
1 kepçe mercimek çorbası
2kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe cacık

Ara öğün:
1 tane kuru kayısı

Şimdiye kadar yediklerim 636kcal oldu, akşama 552kcal kaldı. Bakalım her akşam bir sınav bana :27:
Rica ederim canimcim
Evet sinav hakkaten her gun.
Dikkat etmedik etmedik, simdi de cezasini cekiyoZ
Senin daha çok kilo vermen lazım gözünün önünde dururken yemediğin için. Valla ben dayanamıyorum arada yiyorum abartmaamk koşulu ile:34: Ben 52 kilodan 60 a hep bu abur cuburdan dolayı çıktım. Gün içinde yiyordum yediğimi ama yemekten sonra koca paket cips 1 kalıp çikolata:56: Şimdide uğraş dur vermek için...

Bende aynen böyle yapıyorum kapuskayı o yüzden fazlaca yedim az kalorili diye:27:
:46::46::46:
Bugünkü menüm
Kahvaltı bir portakal
Ara activia bir paket
İlerleyen saatlerde formun mısır pirinç patlağından yerim 2 tane. 2 tanesinde 50kcal var hemde tok tuyor. Bugün 900 le kapatmış oluyorum.
Tartı günümdü. Ama 1 haftada 200 gr vermisim 56 KİLOYUM şu an:50: Çok üzüldüm üstelik iyi gitmiştim bu hafta. Bugün yarın regl olucam onun verdiği şişlik mi dersiniz acaba?

Ondandir ya, gelmis zamani:9:

Valla öyle olması gerek ama tartıda henüz farkedilmiyor bakalım geçen hafta 200gr vermiştim bu hafta daha tartılmadım. :50: Dün akşam dayanamadım 4 adet cips yedim ama her bir tanesini 20kcal den hesapladım. :26: Toplamda 1107kcal yedim.

Bugünkü menüm
Kahvaltı bir portakal
Ara activia bir paket

Regl şişliği bünyeye göre 1 kiloya kadar farkettiriyor canım, o yüzden üzülme reglin bitince daha iyi anlaşılır verdiğin kilolar.:34:

Rica ederim canimcim
Evet sinav hakkaten her gun.
Dikkat etmedik etmedik, simdi de cezasini cekiyoZ

:46::46::46:

Ondandir ya, gelmis zamani:9:

Aynen öyle eskiden bunlar evdeyken bana rahat yoktu hepsini bitirirdim, eşim de şaşırıyor şimdi kararlılığıma :32:

Sabah Kahvaltım:
1 tane pastane simidi 275kcal
1 fincan çay 2kcal

277kcal.:42:

keki ben pişirmedim :18: kaç dilim çıkar da bilemedim :18: amaaannnn 220 den hesapladım gitti :1:

hiiçç bilmiyorum canım yemedim ama merak ettim :37:

Öğle menüm:
1diilim ekmek
1 kepçe mercimek çorbası
2kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe cacık

Ara öğün:
1 tane kuru kayısı

Gündüz herkesin maşallahı var ahh şu akşamlar olmasa :1: erken mi uyusak ne yapsak :1:

Bugünkü menüm
Kahvaltı bir portakal
Ara activia bir paket

ondandır canım illa bi şişkinlik oluyor takma kafana

Valla öyle olması gerek ama tartıda henüz farkedilmiyor bakalım geçen hafta 200gr vermiştim bu hafta daha tartılmadım. :50: Dün akşam dayanamadım 4 adet cips yedim ama her bir tanesini 20kcal den hesapladım. :26: Toplamda 1107kcal yedim.

4 cips 80 cal çok bence :50:

Dünü 1300 e yakın kapatabildim ..
Akşam yoğurt çorbası + 3 adet yağsız tavada pişirilmiş köte + 2 yk yoğurt
sonraaaaa çeyrek paket soslu mısır , ceyrek paket fıstık , ve bir avuc cekirdek :50: daha az yemeliydim çok tuttu bunlar ya :27:

gelelim bugune :)

sabah 1 kurabiye orta boy : 100 cal.
öğle : ezogelin çorbası + 2 dil. baklava :400 cal.

toplamda 500 cal. :21:

Back