kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Ceydacım kapuskadan ötürü seni çok tebrik ediyorum Hem kalorisiz hem sağlıklı Benim de lavabo sorunlarım var o yüzden kuru kayısı yemeye çalışıyorum, düzenim bozuldu yine, kahvaltımı bikaç saat geciktirsem bile hemen düzenim bozuluyor Bugün eskiden giydiğimde düğmesini ilikleyemediğim bi pantolonumu giydim, artık beli bol bile geliyor 5 kilo baya bir farkediyormuş vücudumda ve ben farkında değilmişim, bana hiç bir değişiklik yok gibi geliyordu.

Deniyorum tatlım her yolu bakalım Bi arkadaş da zeytinyağ iç dedi 2 kaşık içtim. Halley konusunda tebrikleri. Küçücükler ama ne çok kalori var...

Alternatif fazlaymış çorba köfteler mantıklı duruyor canım.

Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 kuru kayısı
Ara bir kivi
Öğle 2 tane fırın baget 1 dilim ekmek salata
Ara nescafe 3in1
Akşam kapuska koca bir tabak dolusu.
Kızlar bu kapuskada kaç kalori vardır ya. Et bulgur tarzı bir şey yok az zeytintağ soğan salça sarımsak baharat ve lahana ile yaptım ama porsiyonum çok büyük ve fazlaydı Ekmek falanda yemedim.Kaçtır kalorisi???
Akşama kadar 500 oldu. akşam da olsa olsa 300 olur ya kapuska altı üstü Yatmadan bisküvi birki çayı yapmayı düşünüyorum 1000 olur sanırım.

Senin yaptığın gibi etsiz bulgursuz bir lahana yemeği araştırdım da orta porsiyon için 30 kcal yazıyor Harika bişeymiş bu istediğin kadar yiyebilirsin bence ama gaz yapıyormuş öyle yazmışlar şişiririr yazmışlar.:44:

Benim yediklerim:
Yarım porsiyon Dolma çeşitleri 261kcal
Yoğurt 3kaşık 94kcal

997kcal oldu, artana da eticin yicem kendimi teşvik etmem gerek dimi ama O da 120kcal Toplam 1117kcal oluyor.

Teşekkürler canım yaaa araştırdığın için Çok da mutlu oldum azcıkmış Benimki 3 orta boy porsiyondu Tavsiye ederim hep acaip doyuruyor hem de lezettiliydi. Zaten şişim az daha şişerim Hadi tebrikler canım sen de güzel kapattın günü

sen bence kalanınıda akşam götür kahvenin yanında eşine ikram et

Ne kadar güzel bi menü, ben olsam kısır yerdim, dayanamammmmmm

kısıra bende dayanamıyorum ama yemekhanede yapılan kısır ev kısırı gibi olmuyo

kapuskadan hiç anlamıyorum ben canım ya hiç de pişirmedim hayatımda

dolme & yoğurtt
eticin

evettt günün sorusu evde pişmiş , 1 parmaktan kalın 2 parmaktan ince genişlikte kesilmiş bir dilim havuclu tarcın kekin kalorisi ne kadardırrr

Sabah kahvaltım yukarıdaki kek + sekersiz çay = ?
öğle yayla çorbası + salata = 230 cal.
akşam = 3 köfte + salata = bunuda bilmiyorum puff

köfteleri yagsız tavada pişiricem ızgara gibimi hesaplıyım kalorisini ????

Patates salatası güzel fikir, ben de yemeyeli baya oldu, şu evdeki yemekler bitsin de ben de yapıyım.
Kahvaltıma kuru kayısılarımı yazmayı unutmuşum 2 tane de kuru kayısı yedim. 59kcal imiş. Bütün aburcuburları ona yediricem, evin içini abur cuburla doldurdu zaten, her markete gidişinde alıyor, cipsler halleyler, kekler, bisküviler, eticinler, yemişler, jelibonlar... Sözde anlaşmıştık eve aburcubur almayacaktık.

Merhaba kizlar, bildiklerinizi benimle de paylasabilir misiniz lutfen? :)

Yazdim yazdim silindi ya offf

Kapuskayi sogan kavurup salca eklediktensonra lahanayi ekliyorum canim. Pirinc koymuyorum, ve de et.

Keki ben koydugum malzemelri toplayip ona gore dilim sayisina bolerek yapiyorum caim, kafadan atamadim simdi

kızlar bu bimde satılan kakolu casey kek in kalorisini bılıyormusunuz ben okuyamadım o kadar küçükki tövbe tövbe

kızlar bu bimde satılan kakolu casey kek in kalorisini bılıyormusunuz ben okuyamadım o kadar küçükki tövbe tövbe

Gramajına göre herhangi bir kakaolu kekten yaklaşık bir kalori bulabilirsin canım, kaç grlıktı yediğin kek

Kapuskayi sogan kavurup salca eklediktensonra lahanayi ekliyorum canim. Pirinc koymuyorum, ve de et.

Keki ben koydugum malzemelri toplayip ona gore dilim sayisina bolerek yapiyorum caim, kafadan atamadim simdi

Teşekkür ederim tarif için ceydacım, yani haşlamıyorsun direk pişiriyorsun. Ben de denemek istiyorum.

Merhaba kizlar, bildiklerinizi benimle de paylasabilir misiniz lutfen? :)

Merak ettiklerini sor bildiğimiz kadarıyla cevaplamaya çalışalım buketcim .

Öğle menüm:
1diilim ekmek
1 kepçe mercimek çorbası
2kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe cacık

Ara öğün:
1 tane kuru kayısı

Şimdiye kadar yediklerim 636kcal oldu, akşama 552kcal kaldı. Bakalım her akşam bir sınav bana

Senin daha çok kilo vermen lazım gözünün önünde dururken yemediğin için. Valla ben dayanamıyorum arada yiyorum abartmaamk koşulu ile Ben 52 kilodan 60 a hep bu abur cuburdan dolayı çıktım. Gün içinde yiyordum yediğimi ama yemekten sonra koca paket cips 1 kalıp çikolata Şimdide uğraş dur vermek için...

Bende aynen böyle yapıyorum kapuskayı o yüzden fazlaca yedim az kalorili diye

Bugünkü menüm
Kahvaltı bir portakal
Öğle 10 tane etsiz çiğ köfte marulla yedim.
Ara activia bir paket
Akşam bir tabak kapuska bir dilim ekmek
İlerleyen saatlerde formun mısır pirinç patlağından yerim 2 tane. 2 tanesinde 50kcal var hemde tok tuyor. Bugün 900 le kapatmış oluyorum.
Tartı günümdü. Ama 1 haftada 200 gr vermisim 56 KİLOYUM şu an Çok üzüldüm üstelik iyi gitmiştim bu hafta. Bugün yarın regl olucam onun verdiği şişlik mi dersiniz acaba?

Rica ederim canimcim
Evet sinav hakkaten her gun.
Dikkat etmedik etmedik, simdi de cezasini cekiyoZ

Ondandir ya, gelmis zamani

Valla öyle olması gerek ama tartıda henüz farkedilmiyor bakalım geçen hafta 200gr vermiştim bu hafta daha tartılmadım. Dün akşam dayanamadım 4 adet cips yedim ama her bir tanesini 20kcal den hesapladım. :26: Toplamda 1107kcal yedim.

Regl şişliği bünyeye göre 1 kiloya kadar farkettiriyor canım, o yüzden üzülme reglin bitince daha iyi anlaşılır verdiğin kilolar.

Rica ederim canimcim
Evet sinav hakkaten her gun.
Dikkat etmedik etmedik, simdi de cezasini cekiyoZ

Ondandir ya, gelmis zamani

Aynen öyle eskiden bunlar evdeyken bana rahat yoktu hepsini bitirirdim, eşim de şaşırıyor şimdi kararlılığıma

Sabah Kahvaltım:
1 tane pastane simidi 275kcal
1 fincan çay 2kcal

277kcal.

keki ben pişirmedim :18: kaç dilim çıkar da bilemedim :18: amaaannnn 220 den hesapladım gitti

hiiçç bilmiyorum canım yemedim ama merak ettim

Gündüz herkesin maşallahı var ahh şu akşamlar olmasa erken mi uyusak ne yapsak

ondandır canım illa bi şişkinlik oluyor takma kafana

Dünü 1300 e yakın kapatabildim ..
Akşam yoğurt çorbası + 3 adet yağsız tavada pişirilmiş köte + 2 yk yoğurt
sonraaaaa çeyrek paket soslu mısır , ceyrek paket fıstık , ve bir avuc cekirdek daha az yemeliydim çok tuttu bunlar ya

gelelim bugune :)

sabah 1 kurabiye orta boy : 100 cal.
öğle : ezogelin çorbası + 2 dil. baklava :400 cal.

toplamda 500 cal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…