• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

oh oh oh afiyet olsunnnnnn tatlıyı yemeseymişsin süper olacakmış ama olmuş bi kere :1::1: afiyet bal şeker olsun...

Teşekkür ederim canım:29: inşallah bugün dengeleyecğim.

Öğle menüm:
Etli bezelye yemeği 3 yemek kaşığı kadar 60kcal
Cacık ufak bir kase kadar 47kcal
Çay şekersiz 1kcal

Şimdiye kadar 269kcal oldu, hadi hayırlısı akşama olan oluyor bana zaten öğlene kadar iyiym de :51:
Akşama benim de yemeğim yok ne yapsam ki :56: çorba falan olabilir bakalım ya da tavuk sote yapabilirim. :34:

Ara öğün ve akşam yemeğinde de 498kcal aldım, toplamda 833kcal yedim.

Akşam menüm:
Kaşarlı domates çorbası
Salata
1 dilim ekmek
6 fındık- 5 tane fıstık

Ara öğünde de ufak bir parça çikolata yemiştim.:27:

Herkes nerelerde, yoksa benden habersiz kaçamak mı yapıyorsunuz :27:

Günaydınlar Kadınlar günümüz kutlu olsun :kkk:

Bu arada müjde fittingo geri geldi.:34:

Bugünki kahvaltım:
Çeyrek ekmek 143kcal
30gr kadar (bir kibrit kutusu) köy peyniri 88kcal
2 dilim salam 72kcal
şekersiz çay 2kcal

Kahvaltı faslını 305kcal ile kapatmış bulunmaktayız.:45:

Günaydın kızlar.Dün yediklerim;
Kahvaltı yok
ara bir elma
öğle 3 kepçe tarhana çorbası,bir dilim ekmek,biraz turşu
akşam kiremitte kaşarlı köfte 5 tane,bir dilim ekmek,salata,bir kaşık meze.
türk kahvesi orta şekerli dün 1200 kcal oldu:50:

Kahvaltı
Kibrit kutusu beyaz peynir,domates,salatalık,yaklaşık yarım tabak patates kızartması,bir dilim ekmek. 4 haftadır patates kızartması yemek istiyorumdum bugün yedim hava güzel çıkıp 1 saat yürüycem yakarım heralde:44:

Herkes nerelerde, yoksa benden habersiz kaçamak mı yapıyorsunuz :27:

Günaydınlar Kadınlar günümüz kutlu olsun :kkk:

Bu arada müjde fittingo geri geldi.:34:

Bugünki kahvaltım:
Çeyrek ekmek 143kcal
30gr kadar (bir kibrit kutusu) köy peyniri 88kcal
2 dilim salam 72kcal
şekersiz çay 2kcal

Kahvaltı faslını 305kcal ile kapatmış bulunmaktayız.:45:

Günaydın canım seninde kutlu olsun...Sen dün de az yemişsin tebrik ediyorum:34: Darısı bana zira bu ara cozuttum hele şu kadınlar günü yemeği kahvaltısı 2 gündür abarttım:43: Artık toparlanıyorum

Günaydın canım seninde kutlu olsun...Sen dün de az yemişsin tebrik ediyorum:34: Darısı bana zira bu ara cozuttum hele şu kadınlar günü yemeği kahvaltısı 2 gündür abarttım:43: Artık toparlanıyorum

Yürüyüş yapıcakmışsın canım toparlarsın hem çok abartmamışsın 1200 ideal bir rakam, ben az önce tatlı yedim yaa :53: bir arkadaş getirmişti, sonra da içim bayıldı diye 10 tane balık kraker yedim oldu mu sana 450kcal. :50:

Yürüyüş yapıcakmışsın canım toparlarsın hem çok abartmamışsın 1200 ideal bir rakam, ben az önce tatlı yedim yaa :53: bir arkadaş getirmişti, sonra da içim bayıldı diye 10 tane balık kraker yedim oldu mu sana 450kcal. :50:

Benim metabolizma yaşıma göre biraz ağır canım 7-8 kilo aldığım dönemlerde de maksimum 1600-1700 kcal alıyordum. benim 1000 lerde almam lazım. Ancak o zaman verebiliyorum. Ben sana nazar değdim o zaman:nazar: diyeyim bari...Akşam az yersin sıkma canını

Öğle Menüm:
1 tavuk but fırında 117kcal
2 kaşık patates püresi 67kcal
1 domates 29kcal (:53:)
2-3 yaprak marul 1kcal

Ara öğün de 20tane falan balık kraker 63kcal

Akşam hariç 727kcal oldu, akşama 460kcal kaldı yine misafirliğe davetliyiz, bulduğumuzu yiyeceğiz artık napalım :44:

Benim metabolizma yaşıma göre biraz ağır canım 7-8 kilo aldığım dönemlerde de maksimum 1600-1700 kcal alıyordum. benim 1000 lerde almam lazım. Ancak o zaman verebiliyorum. Ben sana nazar değdim o zaman:nazar: diyeyim bari...Akşam az yersin sıkma canını

Yok canım o senin nazarından değil, benim pis boğazlığımdan ben kendimi biliyorum :18: Metabolizma hızlandırma teknikleri oluyormuş tam ayrıntısını bilmiyorum ama metabolizma hızlandıran diyetler ve egzersiz programları falan oluyormuş, arkadaşıma diyetisyen vermişti o sayede pek aç kalmadan baya bir zayıflamıştı, tek hatırladığım greyfurt baya bi tüketiyordu. :34:

Yok canım o senin nazarından değil, benim pis boğazlığımdan ben kendimi biliyorum :18: Metabolizma hızlandırma teknikleri oluyormuş tam ayrıntısını bilmiyorum ama metabolizma hızlandıran diyetler ve egzersiz programları falan oluyormuş, arkadaşıma diyetisyen vermişti o sayede pek aç kalmadan baya bir zayıflamıştı, tek hatırladığım greyfurt baya bi tüketiyordu. :34:

Ben de elimden geldiğince onları yapmaya çalışıyorum canım. Diyetisyene gittim ama benim aslında sıkıntım olmadığını zaten normal kiloda olduğumu söyledi ama insan kendini nasıl görmek istiyorsa ona çabalar. Şu an 56.3 kilodayım bi 4 kilo verirsem incecik olucam 1.60 boyum. Bu kilo bile fazla değil ama ben hep 51-52 kilo oldum 7-8 aydır aldım kiloları öyle işte:34: Bu kilo verme işi yalnız sporla,çayla,egzersizle olmuyor boğazı kısmadıkça ve bunu alışkanlık haline getirmedikçe olmuyor...Yeme işini düzene koyunca bi de sporla destekleyince süper oluyor:52:

Öğle Menüm:
1 tavuk but fırında 117kcal
2 kaşık patates püresi 67kcal
1 domates 29kcal (:53:)
2-3 yaprak marul 1kcal

Ara öğün de 20tane falan balık kraker 63kcal

Akşam hariç 727kcal oldu, akşama 460kcal kaldı yine misafirliğe davetliyiz, bulduğumuzu yiyeceğiz artık napalım :44:

Gayet iyi menün marulu bile yazmişsın:27: Akşam da az kalorili olanlardan yemeye çalış:34:

kızlar 2 gundur ben 900 kaloriyle kapatıyorum gunu buyuk basarı benim için

Alinti bile yapamicam cok mutsuzum yaaaa
Hala 74 ya hala
Biktim resmen, hic diyet yapasim kalmadi
Oglusumun dogumgunu var diye pasta yiyorum iki gundur zaten, batti balik diyerektenn
Acaba napsam offff:23:

Demekki bugün abartma günümüz ben de dünyaları yedim 3 haftadır ilk defa 1500 ü geçtim 1580 kcal bugün :50:

Hadi kızlar toparlanıyoruz, bugün günlerden dünü kurtarma günüdür:72:

Dünü dengelemek adına bugün hepimiz az yiyelim, haftalık aldığımız kaloriyi dengede tutmaya çalışalım.

Sabah kahvaltım:
Kek ve Nescafe 181kcal

güzel başlayalım güzel devam etsin, kaçamaklara sonnnn:47:

Merhabalarr :16:

Haftasonu kalori sayamadım ama geçen haftasonlarına oranla az yediğimi düşünüyorum :1: mesela cumartesi teyzeme çaya gittik sadece iki çeşit salatadan ve azıcık tatlı yedim o börekleri hamurişlerine hiiç dokunmadımm :emir_bebek:

Bugun yemeği planladıklarım

sabah 1 elma : 113 cal.(yedim)
öğle az pilav azıcık patates salatası : 330 cal.
akşam 2kpçe mercimek çorbası + yarım por. mantarlı tavuk sote : 430

873 cal yapıyor toplamda hımmmm belki yemekten sonra şekersiz cay ve bir adet elmalı kurabiye hüpletebilirim :1:

Alinti bile yapamicam cok mutsuzum yaaaa
Hala 74 ya hala
Biktim resmen, hic diyet yapasim kalmadi
Oglusumun dogumgunu var diye pasta yiyorum iki gundur zaten, batti balik diyerektenn
Acaba napsam offff:23:

aynı durumdayım 2 gun once 75 e dusmustum bugun 76 olmusum ben de de bıkkınlık basladı ıkı gun 900 kalori aldım diye seviniyordum dün 1000 kalori aldım baktım vermemısım aldım elime helva kutusunu 1600 oldum bugun de bir muz bir simit yedim ve canım inanılmaz tatlı birşeyler çekiyor ....usandım valla usandımm....

kızlar umutsuzluğa kapılmayın ve kendini çok sıkmayın sıktıkca hem iştahınıza dahada yenik düşeceksiniz hemde tamamen diyeti bırakmak isteyeceksiniz..tatlı yemek istiyorsanız yiyin 2-3 çatal ya da bir porsiyon bi sonraki öğünü çok hafif atlatın zaten kalori saymadaki en güzel şeyde bu değil mi ne istersek yiyebilmemiz..mesela ben dün akşam yemeği yemedim yarım paket cips ve kuruyemiş yedim

Merhabalar kızlar. Bugün kendimi dizginledim biraz.
Kahvaltı bir portakal.
Ara; bir dilim havuçlu kek.
Öğle;2dilim tost ekmeği ile tost. (kaşarlı,domatesli)
Ara; 3 kuru kayısı 1 ceviz.
Akşam; 8 kaşık zeytinyağlı barbunya,bir dilim ekmek,yağsız marul salatası.
1100 KCAL.

Back