Evet sikiliyor insanaynı durumdayım 2 gun once 75 e dusmustum bugun 76 olmusum ben de de bıkkınlık basladı ıkı gun 900 kalori aldım diye seviniyordum dün 1000 kalori aldım baktım vermemısım aldım elime helva kutusunu 1600 oldum bugun de bir muz bir simit yedim ve canım inanılmaz tatlı birşeyler çekiyor ....usandım valla usandımm....
Bugun daha iyiyimHadi kızlar toparlanıyoruz, bugün günlerden dünü kurtarma günüdür
Dünü dengelemek adına bugün hepimiz az yiyelim, haftalık aldığımız kaloriyi dengede tutmaya çalışalım.
Sabah kahvaltım:
Kek ve Nescafe 181kcal
güzel başlayalım güzel devam etsin, kaçamaklara sonnnn
Merhabalar kızlar. Bugün kendimi dizginledim biraz.
Kahvaltı bir portakal.
Ara; bir dilim havuçlu kek.
Öğle;2dilim tost ekmeği ile tost. (kaşarlı,domatesli)
Ara; 3 kuru kayısı 1 ceviz.
Akşam; 8 kaşık zeytinyağlı barbunya,bir dilim ekmek,yağsız marul salatası.
1100 KCAL.
günaydın kızlar bende kalori sayımı ile zayıflamak istiyorum..aranızda yer varmı :26::26::26::26::26::26::26:
günaydın kızlar bende kalori sayımı ile zayıflamak istiyorum..aranızda yer varmı :26::26::26::26::26::26::26:
hoşgeldin elam , tabiki aramızda yer var :)
Hoşgeldin elam
Bugün kahvaltı:
Çeyrek ekmek 327kcl
Kibrit kutusu peynir 67kcal
Bir dilim salam 36kcal
6 tane zeytin 28kcal
Öğle:
Mercimek çorbası 95kcal
Yoğurt 54kcal
Yarım dilim ekmek 35kcal
Ara öğün:
5gr kadar çikolata 27kcal
Nescafe ve çay şekersiz herikiside, toplamda 675kcal.
Hoşgeldin elam
Bugün kahvaltı:
Çeyrek ekmek 327kcl
Bir dilim salam 36kcal
6 tane zeytin 28kcal
Öğle:
Mercimek çorbası 95kcal
Yoğurt 54kcal
Yarım dilim ekmek 35kcal
Ara öğün:
süper :) akşama ne düşünüyorsun ?
Ben zeytinin kalorisini daha fazla biliyordum şimdi baktım 4 cal imişş hem çok şaşırdım hem çok sevindimmm
Bugün yediklerim
Kahvaltı yok
ara portakal
öğle bir tabak erişteli yeşil mercimek
ara 4 bisküvi nescafe 3in1
akşam 6 kaşık z.yağlı barbunya,salata,1 dilim ekmek.
Yatmadan kuru kayısı yemeyi düşünüyorum. Bu durumda 1000 oluyor.
Portakal hakikaten tok tutuyor canım
Benim akşam menüm tam da planladığım gibi oldu. Üstüne şekersiz ıhlamur içtim bir tek, o da kalorisizdir heralde
Çıldırmış gibi yedik hafta sonu şimdi toparlıyoruzAynen canım hem tok tutuyor hem de zinde tutuyor. Okulda meyve saatimiz var her gün 2.tenefüs meyve tüketiyoruz. Her gün biri alıyor Yoktur onun kalorisi. Bende bitki çayı içtiğimde hiç bakmıyorum kalorisi yoktur diye
Ben de şişlik oldu 1-2 gündür. Regl olucam ondan sanırım. Dikkat ediyorum dünden beri az yedim tuza dikkat ettim ama gene de dünyaları yemiş gibiyimBi şişlik hazımsızlık.
Gel gel onde yer vargünaydın kızlar bende kalori sayımı ile zayıflamak istiyorum..aranızda yer varmı :26::26::26::26::26::26::26:
AksamDisardan yesen bile az yemisin, supersinnntünaydın ,
Sabah 1 adet elmalı kurabiye + şekersiz çay = 120 cal.
öğle : 2 kpçe mercimek çorbası + 2 adet mercimek köftesi = 340 cal.
460 cal. ediyor şimdilik akşama yemeğim yok ve muhtemelen geç gideceğim için dışarıdan yiyicez , regl olucam bugun yarın karnımda bir şişlik var ve hiç ağıztadım yok
Gayet guzel bir menu, ben de tutuyom bogazimi bugun, simdilik iyi gidiyo.
Hoşgeldin elam
Bugün kahvaltı:
Çeyrek ekmek 327kcl
Bir dilim salam 36kcal
6 tane zeytin 28kcal
Öğle:
Mercimek çorbası 95kcal
Yoğurt 54kcal
Yarım dilim ekmek 35kcal
Ara öğün:
3 tanesi bi tane gividir bence, icleri de pirinc doly oluyo, hem cok da yagli oluyolarAkşamı planladım şimdi canım, 2 kepçe yayla çorbası, 10tane de sarma yicem. Ama takıldığım bir konu var, sitelerin hepsinde baktım zeytinyağlı yaprak sarma tanesine 30gr yazmışlarbizimki ev yapımı ince ince sarılmış, öğle markettekiler gibi koca koca değilki yani bir tanesi en fazla 10gr falan gelir. Markettekilerin bir tanesi bizimkilerin 10 tanesine bedel valla, zaten bir porsiyona da 4 tane yaprak sarma yazmışlar. O yüzden onun kalorisini nasıl hesaplasam ki, bir tanesinin ağırlığından tam emin olamıyorum.
Bir elime 10grlık gramajını bildiğim bir çikolata aldım, ötekine de bir tane sarma aldım elle tartmaya çalışıyom işte bu hale de düştüm
Sen ne yiyeceksin akşama ekincim?
GuzeeeeeelBugün yediklerim
Kahvaltı yok
ara portakal
öğle bir tabak erişteli yeşil mercimek
ara 4 bisküvi nescafe 3in1
akşam 6 kaşık z.yağlı barbunya,salata,1 dilim ekmek.
Yatmadan kuru kayısı yemeyi düşünüyorum. Bu durumda 1000 oluyor.
Belki kuru kayısı tarzı şeyler yersen kahvaltıdan önce canım, şişkinliğini azaltabilir. Ben reglim biteli 5 gün olmasına rağmen yine de bir şişkinlik var , kendimi çok yemişim gibi hissediyorum. Umarım verdiğim kiloları geri almamışım bu aralar duraklama dönemine girdim sanırım.:44:
Bu arada meyve yedim, yarım muz yarım kivi, buraya kadar herşey yolundaydı, tabi ki eşim karşımda şapır şupur 2 halleyi yutana kadardayanamadım nefsimi yatıştırsın diye sadece bir ısırık aldım.:26::26::26::26:
Sislik bende de var, bi turlu cikamiyom tuvalete, cok rahatsiz oluyorumÇıldırmış gibi yedik hafta sonu şimdi toparlıyoruzAynen canım hem tok tutuyor hem de zinde tutuyor. Okulda meyve saatimiz var her gün 2.tenefüs meyve tüketiyoruz. Her gün biri alıyor Yoktur onun kalorisi. Bende bitki çayı içtiğimde hiç bakmıyorum kalorisi yoktur diye
Ben de şişlik oldu 1-2 gündür. Regl olucam ondan sanırım. Dikkat ediyorum dünden beri az yedim tuza dikkat ettim ama gene de dünyaları yemiş gibiyimBi şişlik hazımsızlık.
Almamissindur merak etme, sikma kendini. Ben nezamndir yiyorum ama almiyorum, midemiz baya kuculmusbugun 1462 kalori aldım annemlerdeyim tartılamıyorum.daha dogrusu eskı tartılardan gram belli olmuyor ama sanki aldım gibi geliyor ama pazar belli olacak
Belki kuru kayısı tarzı şeyler yersen kahvaltıdan önce canım, şişkinliğini azaltabilir. Ben reglim biteli 5 gün olmasına rağmen yine de bir şişkinlik var , kendimi çok yemişim gibi hissediyorum. Umarım verdiğim kiloları geri almamışım bu aralar duraklama dönemine girdim sanırım.:44:
ben de dün oldum gibi oldum (regl) bugun bişey yokhafiften göbeğimde şişlik ve sertlik var ve ben de dediğin gibi hissediyorum ..
Bu arada meyve yedim, yarım muz yarım kivi, buraya kadar herşey yolundaydı, tabi ki eşim karşımda şapır şupur 2 halleyi yutana kadardayanamadım nefsimi yatıştırsın diye sadece bir ısırık aldım.:26::26::26::26:
Çıldırmış gibi yedik hafta sonu şimdi toparlıyoruzAynen canım hem tok tutuyor hem de zinde tutuyor. Okulda meyve saatimiz var her gün 2.tenefüs meyve tüketiyoruz. Her gün biri alıyor Yoktur onun kalorisi. Bende bitki çayı içtiğimde hiç bakmıyorum kalorisi yoktur diye
bugun 1462 kalori aldım annemlerdeyim tartılamıyorum.daha dogrusu eskı tartılardan gram belli olmuyor ama sanki aldım gibi geliyor ama pazar belli olacak
Gel gel onde yer var
AksamDisardan yesen bile az yemisin, supersinnn
tşkler canımm hemde akşam dışarda bile yemedim
Gayet guzel bir menu, ben de tutuyom bogazimi bugun, simdilik iyi gidiyo.
Sabah bir dilim ekmek uzeri labne
Ara 4 cubuk kraker
Oglen kapuska, 2 kasik yogurt
Ara yarim elma
Aksama yine kapuska var, bitene kadar ben yicem onu.
Sora da tavuk yapicam aksamlari kendime , bi hafta bole deam edersem toparlarim isallah
kapuskadan ötürü seni tebrik ediyorum canımmenünde süper tavugu nasıl yapıyorsun değişik bir tarifin var mı ?
miraaaa kaç tane sarma yedin söyle bakalım
hakikaten ne çokmuş kalorisi yahuu bizim sarmalarda incecik oluyo bence 2 tanesi onların tek sarması gibi düşünelim :) oyy buzlugumda sarma var kv yollamıştı pişirsem mii acabaa
12.03.2014
ÇARŞAMBA
ALACA ÇORBA 210
ABANT KÖFTE 355
SOSLU MAKARNA 350
KISIR 248
Z.Y.KEREVİZ 165
BROWNİ 520
MEVSİM SALATA 93
YOĞURT/CACIK 115/137
MEYVE 93
DİYET MENÜ
KURU KÖFTE 259
AKDENİZ SALATASI 110
iştee bizim öğlen yemeği menümüzz ne yesem ne yesem ? sabah yarım simit yedim 137 cal.
öğlende diyet menüden kuru köfte yiyebilirim 1 dilim ekmek ile ...336 cal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?