• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

x 100gr Sucuk (Yarım Yağlı) • (Alınan Kalori)240 kcal
x 100gr Sucuk (Yağlı) • (Alınan Kalori)332 kcal

100 gr değildi ama benim yediğim, bildiğiniz kangal sucuktan ince dilimler halinde 3-4 dilim en fazla 10 gr dır, hadi fazladan hesaplayım garanti olsun 20gr olsun. Ama diğerleri de bilmiyorum ki, neyse artık dün öyle bitti :50:. Bütün düzenim bozuldu ya şu site olmayınca. :41:

Öğle :
Yarımdan az çeyrekten biraz fazla ekmek
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 dilim salam yedim.

3 tane de hurma yedim (bitti şükür, darısı çekmecedeki çikolatalara, zira aklımı çok meşgul ediyorlar :50:)

Son düzenleme:
1 kilon kalmış süpperr ben de 58 olmak istiyorum boy 1.70 .. 63 oldum bu aralar hızla kilo verdiğim günlere döndüm .. insanlarında zayıflamışsın demeleri ayrıca hoşuma gidiyorr :17:

hımmm sucuk acaba kaç kaloridir hiç bilemedim şimdi :18:

en sevdiğim ikili nescafe + kek :17:

Ben de çok seviyorum eti pop kek mini muzlu :54:

Aslında bana kalsa daha fazla kilo vermek istiyorum, şöyle 2-3 kilo daha ama eşim izin vermiyor, en son konuştuk anlaştık bir kilo daha ver tamam yoksa ben de zayıflarım yemem bak diye tehdit ediyor beni. Eşim de eskiden çok zayıftı midesindeki problem yüzünden, biraz da benim desteklerimle pekmezler falan, 13 kilo aldı, şimdi normal, o azıcık azaltsa öğünleri hemen zayıflıyor, bi gün oturduk üşenmedik benim tam 2,5 katım yemek yiyor.:53: Biz kadınların dezavantajı da bu işte, kuş kadar yiyoruz hala zayıflayacağız diye uğraşıyoruz. :27:

Son düzenleme:
nescafe selülit yapıyor diye ben türk kahvesi içiyorum ama kek süper

Nescafe selülit mi yapıyorr :53: Ya ama ben çok seviyorum, günde 1 fincan muhakkak içiyorum. Selülitlerimin sebebi olabilir, selülit kremi aldım bir sürü de para saydım ama düzenli kullanamadığımdan o da işe yaramadı, 2. kutusu dolapta duruyor :26:

Nescafe selülit mi yapıyorr :53: Ya ama ben çok seviyorum, günde 1 fincan muhakkak içiyorum. Selülitlerimin sebebi olabilir, selülit kremi aldım bir sürü de para saydım ama düzenli kullanamadığımdan o da işe yaramadı, 2. kutusu dolapta duruyor :26:

nescafe selülit yapıyor diye okumustum ama türk kahvesi hakkaten faydalı karatayda diyor zaten türk kahvesi için işlenmiş kahve içmeyin diye

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Ben de bugun kalori hesabıyla diyete başlıyorum. Boyum 158, kilom 54 ve 3 kilo fazlam varmış, buna göre günlük almam gereken kalori 1250ymiş. Artık yediklerimi hesaplama dönemi :)
Tatlı çok seven bi insan olarak şu siteyi keşfettim, bu akşam ya da en geç yarın zararlı paket ürünlerden almak yerine kendime kahveli muhallebi yapıcam!

Herkese bol iradeler diliyorum diyetlerinde!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de çok seviyorum eti pop kek mini muzlu :KK54:

Aslında bana kalsa daha fazla kilo vermek istiyorum, şöyle 2-3 kilo daha ama eşim izin vermiyor, en son konuştuk anlaştık bir kilo daha ver tamam yoksa ben de zayıflarım yemem bak diye tehdit ediyor beni. Eşim de eskiden çok zayıftı midesindeki problem yüzünden, biraz da benim desteklerimle pekmezler falan, 13 kilo aldı, şimdi normal, o azıcık azaltsa öğünleri hemen zayıflıyor, bi gün oturduk üşenmedik benim tam 2,5 katım yemek yiyor.:KK53: Biz kadınların dezavantajı da bu işte, kuş kadar yiyoruz hala zayıflayacağız diye uğraşıyoruz. :KK53:

evet ben de sinir oluyorum , azıcık yediğimiz halde kilo alıyoruz :KK14:

nescafe selülit yapıyor diye okumustum ama türk kahvesi hakkaten faydalı karatayda diyor zaten türk kahvesi için işlenmiş kahve içmeyin diye

ve türk kahvesi metabolizmayıda hızlandırıyormuş :KK34:

sabah
1 un kurabiyesi + sekersiz cay = 65 cal.

öğle
hasanpaşaköfte + cacık : 497 cal.

toplam 562 cal.

Akşam tarhana corbası bir dilim ekmek ve salata yemeyi düşünüyorum...ve tabiki spor en az yarım saat.

kızlar :KK56: bugün sabah marul salatası, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 2 bisküvi, yeşil çay
öğlen, 70 gr puding 3 fıstık
akşam, yoğurtlu haşlanmış kabak, roka salatası ve yarım kase sütlaç yedim...
gece, yeşil çay ve nescafe 3 ü bir arada içeceğim. :44:
Az ama bu kadar Bence 1000 olmamistir bile

Kızlar merhaba ben fittingodan takip ediyordum yediklerimi ama bugün açılmıyor site...Teldende bilgisayardanda girdim aynı:KK50: Bugün yediklerimi az çok hesaplarsanız sevinirim
Kahvaltı yok
ara portakal
öğle 200 gr haşlanmış karnıbahar,2 tane etsiz çiğ köfte,1domates
Ara; kahva 3in1
Akşam 2 kepçe domates çorbası(hazır),2 dilim t.buğday ekmeği,közlenmiş kırmızı biber salatası (2 biber,1 kaşık z.yağı,limon)
700 kal bile yapmaz bu ya, benim hesaplarima gore, kafadan yani:KK1:
Görürsün canım niye göremeyesin azim ve kararlılıkla herşeyin üstesinden gelebilirsin sadece biraz sabır :KK19:
Yok hayatim ya saplanip kaldim 74 e, sinir geldi yeminle. Dev ediyorum ama arada cok da bozuyorum.

aksam dayanamadım oglusumun bonıbonlarından 1 paket indirdim mideye 1600 cal oldum of of yürüyüşte yok bir haftadır
Bende 3 dilim pizza yiyerek kendimi astim. 1600 minimum yani
Ben de çok seviyorum eti pop kek mini muzlu :KK54:

Aslında bana kalsa daha fazla kilo vermek istiyorum, şöyle 2-3 kilo daha ama eşim izin vermiyor, en son konuştuk anlaştık bir kilo daha ver tamam yoksa ben de zayıflarım yemem bak diye tehdit ediyor beni. Eşim de eskiden çok zayıftı midesindeki problem yüzünden, biraz da benim desteklerimle pekmezler falan, 13 kilo aldı, şimdi normal, o azıcık azaltsa öğünleri hemen zayıflıyor, bi gün oturduk üşenmedik benim tam 2,5 katım yemek yiyor.:KK53: Biz kadınların dezavantajı da bu işte, kuş kadar yiyoruz hala zayıflayacağız diye uğraşıyoruz. :KK53:
Esinin metabolizmasi iyiymis, o metabolizmanin yarisi bende olsa keske:KK47:

Ben de irade diliyorum hetkese ve kendimeeee:KK52:
sabah
1 un kurabiyesi + sekersiz cay = 65 cal.

öğle
hasanpaşaköfte + cacık : 497 cal.

toplam 562 cal.

Akşam tarhana corbası bir dilim ekmek ve salata yemeyi düşünüyorum...ve tabiki spor en az yarım saat.
Oglen guzel baya, aksam da iyi bence. Ama dusuk kalorili degilmi. Sonra kitliga girmesin vucut.
Amaaaaa girmeyince de verilmiyo iste bakiniz ben:KK14:

ben şaşırdım valla boğazını tutmazsan zayıflayamıyorsun az yesen vucut kıtlık görüyor yediğin herşeyi depoluyor ...ayarını tutturmak ne zor Allahım zayıf olmak istiyorumm

selam kızlar bu fittingo gene açmıyor:43: sinir oldum. bugün okul çıkışı bi arkadaşa gittik çok yedim:50:
kahvaltı yok
ara portakal
öğle 1 dilim ekmek kibrit kutusu kadar peynir domates salatık
akşam diyeyim artık 5 gibi yedim; 2 içli köfte,börülce salatası bir kase,revani böyle bol şerbeltiii,elmalı kurabiye:43:
Bugün tartı günümdü sabah tartıldım 56.3 çıktı. 700 gr. vermişim 1 haftada şükür. Keşke bugün abartmasaydım:44:

kızlar bugün sabah 1 kase çorba ve 54 g çikolata ve yeşilçay içtim. öğlen bişey yemedim. ikindin saat 5 gibi 1 şiş ciğer ve piliç tava yedim bir porsiyon :( :2: sonra üstüne yeşil çay ve 1 tobleron çikolata (184 kalori) ve 3 avuç fıstık yedim. 2 elma suyu içtim. :2: bugün resmen sapıttım ya :( çok üzgünüm sizce kaç kalori olmuştur? birde bişey soracağım. bu kalorileri internetten tek tek bulup hesaplıyodum ben hem zor oluyor hemde her sitede başka oluyor. siz nasıl hesaplıyorsunuz?

bugunde 1600 kalori oldum 2 gundur ben sasırdım hiç durmuyor su bogaz

kızlar bugün sabah 1 kase çorba ve 54 g çikolata ve yeşilçay içtim. öğlen bişey yemedim. ikindin saat 5 gibi 1 şiş ciğer ve piliç tava yedim bir porsiyon :( :2: sonra üstüne yeşil çay ve 1 tobleron çikolata (184 kalori) ve 3 avuç fıstık yedim. 2 elma suyu içtim. :2: bugün resmen sapıttım ya :( çok üzgünüm sizce kaç kalori olmuştur? birde bişey soracağım. bu kalorileri internetten tek tek bulup hesaplıyodum ben hem zor oluyor hemde her sitede başka oluyor. siz nasıl hesaplıyorsunuz?
Oo cosmusun resmen:26:
Ben myfitnesspal indirdim telefonuma ordan hesaplatiyorum
Tamaaam, geri don artik diyeteee
Ben dun aksam 3 dilim pizza yemistim, habire canim bisey istiyodu, bugun mide kucultme amacli ugrastim. Sabah kahvaltisi ve oglen yemeginde azcik bisey yedim, aksam da tavuk gogus ve bir tabak bulgur pilavi yedim.
Aralarda ise 3 kaysi, yarim elma, 5-6 cubuk kraker yedim.
Fena degildim yani, hafta sonu oglanin dogumgunu var, pasta yapicam, midem biraz kuculse iyi olur:52:

selam kızlar bu fittingo gene açmıyor:43: sinir oldum. bugün okul çıkışı bi arkadaşa gittik çok yedim:50:
kahvaltı yok
ara portakal
akşam diyeyim artık 5 gibi yedim; 2 içli köfte,börülce salatası bir kase,revani böyle bol şerbeltiii,elmalı kurabiye:43:
Bugün tartı günümdü sabah tartıldım 56.3 çıktı. 700 gr. vermişim 1 haftada şükür. Keşke bugün abartmasaydım:44:

:1::1:
Ay herkeste aynı durum, ben de dün baya bir abarttım, eşimle dışarda yemiştik yemeği bir porsiyon kebab üstü yarım porsiyon tatlı yedim yaaa:53::53:
Üstelik hesaplayıpda gitmiştim akşama 500kcal ayırmıştım ama şimdi baktım sırf kebab 550kcal imiş :53: Tatlı da 231kcal imiş... offff 280kcal aşmışım :27::27::27:

Bugünki kahvaltım:
Kek 160kcal
Nescafe 1kcal:40:

Az ama bu kadar Bence 1000 olmamistir bile

700 kal bile yapmaz bu ya, benim hesaplarima gore, kafadan yani:1:

Yok hayatim ya saplanip kaldim 74 e, sinir geldi yeminle. Dev ediyorum ama arada cok da bozuyorum.

Bende 3 dilim pizza yiyerek kendimi astim. 1600 minimum yani

Esinin metabolizmasi iyiymis, o metabolizmanin yarisi bende olsa keske:47:

Hosgeldin:29:
Ben de irade diliyorum hetkese ve kendimeeee:52:

Oglen guzel baya, aksam da iyi bence. Ama dusuk kalorili degilmi. Sonra kitliga girmesin vucut.
Amaaaaa girmeyince de verilmiyo iste bakiniz ben:14:

ya cevirsin valla böyle az yiyince gidiyor bende kilolar canım napiyimm üff :14:

ben şaşırdım valla boğazını tutmazsan zayıflayamıyorsun az yesen vucut kıtlık görüyor yediğin herşeyi depoluyor ...ayarını tutturmak ne zor Allahım zayıf olmak istiyorumm

ben 1200 cal aldığım zaman kilo veremiyorum mecbur daha az yiyiyorum...

kahvaltı yok
ara portakal

ooff içliii köfteye bayılırımmmmmmm yer yutarım yani :)) olsun üzülme bugun toparlarsın :34:

:53: çok kalori olmuş gibi duruyor canım keşke o tobleronu yemeseydin :18:

:20: salmak yok salmak yokkk :20:

:1::1:
Ay herkeste aynı durum, ben de dün baya bir abarttım, eşimle dışarda yemiştik yemeği bir porsiyon kebab üstü yarım porsiyon tatlı yedim yaaa:53::53:
Üstelik hesaplayıpda gitmiştim akşama 500kcal ayırmıştım ama şimdi baktım sırf kebab 550kcal imiş :53: Tatlı da 231kcal imiş... offff 280kcal aşmışım :27::27::27:

Bugünki kahvaltım:
Kek 160kcal
Nescafe 1kcal:40:

oh oh oh afiyet olsunnnnnn tatlıyı yemeseymişsin süper olacakmış ama olmuş bi kere :1::1: afiyet bal şeker olsun...

Günaydınnn :16:

Dün eve gidince tarhana çorbası azıcık balık kraker , 2 saat sonrada 1 armut yiyerek 946 cal. ile günü kapattım...

Sabah tartıldım vee 63,4 :21::21::21::21: demek ki ben 1000 in altında alınca veriyorum kalorileri 65 iken 1100-1200 alıyordum hep çakılıp kalmıştım bundan sonra 1000 i geçmemeye özen göstericem...

ben diyetarkadasım diye bir sitede hesaplıyorum

kızlar bugun 75 ın ucunu gordum 10 gun 1200 luk beslendım hatta 900 luk bıle beslendım gr gıtmedi ıkı gundur 1600 alıyorum ıkı gun once 76 oldum bugun de75 sasırtıcı yıyınce daha iyi veriyorum:))))))

Sabah : halley + sekersiz çay = 132 cal.
öğle : 3 yk pilav + yarım porsiyon kuru fasulye + cacık = 400 cal.
akşam : ne yesem ne yese :18: evde yemek yok :18: markete gitmek lazım :18:

532 + akşam yemeği = sonuc yarınnn :1:

kızlar bugun 75 ın ucunu gordum 10 gun 1200 luk beslendım hatta 900 luk bıle beslendım gr gıtmedi ıkı gundur 1600 alıyorum ıkı gun once 76 oldum bugun de75 sasırtıcı yıyınce daha iyi veriyorum:))))))

e ne güzel iştee yiyince daha hızlı verebiliyorsan :) keşke bende öyle olsam ama ııhhh su içsem yarıyo :1:

Back