oh oh oh afiyet olsunnnnnn tatlıyı yemeseymişsin süper olacakmış ama olmuş bi kereafiyet bal şeker olsun...
Herkes nerelerde, yoksa benden habersiz kaçamak mı yapıyorsunuz
Günaydınlar Kadınlar günümüz kutlu olsun
Bu arada müjde fittingo geri geldi.
Bugünki kahvaltım:
Çeyrek ekmek 143kcal
30gr kadar (bir kibrit kutusu) köy peyniri 88kcal
2 dilim salam 72kcal
şekersiz çay 2kcal
Kahvaltı faslını 305kcal ile kapatmış bulunmaktayız.
Günaydın canım seninde kutlu olsun...Sen dün de az yemişsin tebrik ediyorumDarısı bana zira bu ara cozuttum hele şu kadınlar günü yemeği kahvaltısı 2 gündür abarttım Artık toparlanıyorum
Yürüyüş yapıcakmışsın canım toparlarsın hem çok abartmamışsın 1200 ideal bir rakam, ben az önce tatlı yedim yaabir arkadaş getirmişti, sonra da içim bayıldı diye 10 tane balık kraker yedim oldu mu sana 450kcal.
Benim metabolizma yaşıma göre biraz ağır canım 7-8 kilo aldığım dönemlerde de maksimum 1600-1700 kcal alıyordum. benim 1000 lerde almam lazım. Ancak o zaman verebiliyorum. Ben sana nazar değdim o zamandiyeyim bari...Akşam az yersin sıkma canını
Yok canım o senin nazarından değil, benim pis boğazlığımdan ben kendimi biliyorum :18: Metabolizma hızlandırma teknikleri oluyormuş tam ayrıntısını bilmiyorum ama metabolizma hızlandıran diyetler ve egzersiz programları falan oluyormuş, arkadaşıma diyetisyen vermişti o sayede pek aç kalmadan baya bir zayıflamıştı, tek hatırladığım greyfurt baya bi tüketiyordu.
Öğle Menüm:
1 tavuk but fırında 117kcal
2 kaşık patates püresi 67kcal
1 domates 29kcal53:)
2-3 yaprak marul 1kcal
Ara öğün de 20tane falan balık kraker 63kcal
Akşam hariç 727kcal oldu, akşama 460kcal kaldı yine misafirliğe davetliyiz, bulduğumuzu yiyeceğiz artık napalım :44:
kızlar 2 gundur ben 900 kaloriyle kapatıyorum gunu buyuk basarı benim için
Alinti bile yapamicam cok mutsuzum yaaaa
Hala 74 ya hala
Biktim resmen, hic diyet yapasim kalmadi
Oglusumun dogumgunu var diye pasta yiyorum iki gundur zaten, batti balik diyerektenn
Acaba napsam offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?