Yemekleri sen yap bari, yoksa kilo alip gelecen, bi gun kapuska, bi gun karnabahar, bi gun kis turlusu vs diye az kalorili seyler pisir bari.kızlar benim haftasonu bir felaketti cumartesi annemlerdeydim babm kızdı ne diyeti dedi mecburen yedim yedimm ve 2500 kalorilik yemişim bugun de kv cagırdı mecburen oradada yedim 2100 kalori butun motıvasyonum gıttı haftaya esım sehır dısına cıkacak babam burda kalırsın dedi cocukla napcan tek basına dedi vay benım halıme 77 kıloyum babam nasıl goruyorsa artık beni ye ye ye ....
Merhababende yarın başlıyorum inşallah , kalori sayarak çok kg vermiştim ,fakat stresten 4 ayda verdiklerimi geri aldım. bu sefer hedefim 15 kg ve durmak yok .
yarından itibaren artık kalori saymaca başlasın
en fazla 950 kalori diyorum .
boyum 1.56 kilom 64.6 idi dün tartıldığımda.
PideeeeeOyy canım benim bu anne babalara zaten 100 kilo olsak yine de zayıf geliriz, kilo alsam bile zayıfladın mı sen kuş kadar yiyorsun diye kızarlar. Dinleme onları aç değilim dersin, şurda yemiştim burda yemiştim mecbur bana yalan bile söyletiyorlar ya bu kadar ısrarcı olunmaz kiZaten bizimkiler baskül ailesi gibi hepimizde kilo problemi var genetik sanırım, içlerinde en zayıfları benim ama benim de vardı fazlalıklarım çoğunu attım inşallah bir daha gelmezler geri
Sabah Kahvaltım :
Yarım pide 197kcal
nescafe 1kcal
Evet abarttim evetzorlu sıvav :)))
süper menü bence patlamış mısırı haketmişsin zaten
oyy mantı en sevdiğimmmmmmmm
ben fittingo dan hesaplıyorum canım
oh oh ohh kaloriler uçmuş gitmişş benim cumartesi iyiydi de pazar resmennn koptum :) tatlılar börekler ne ararsannn
bu anne babaların derdini çözemedim zaten annemde hemen suratın kaşık kadar kalmış diyo , kepçe demek istedin sanırım diyorum
Hosgeldin samyelimerhaba bende kalori sayarak zayıflama yöntemini kullanmaya başladım bugün. 1.65 boyum ve 67 kiloyum
Eksik yazmisim bu arada, 4 parca da cuku yediydim saniri,
Naapttınnnn seennnnnBi azarlamayı denedim de, benim de elle tutulur bi durumum yok ben de bugün baya bir kaçamak yaptım 1700kcal yemiş olabirim sayamadım bile
Merhaba esekgözlüm hoşgeldin aramızadukan ben de bi ara düşünmüştüm yapmayı ama çok fazla olumsuz yorum duydum yapmadım. Kalori saymak mantıklı herşeyden yiyorsun ama az yiyorsun, çok kaçırınca sporla eritiyorsun. Diyetisyenler de öneriyor zaten.
Merhaba helin sen de hoşgeldinBen kalorilerimi fittingo sitesinden hesaplattıyorum, günlük limitimi de ordan hesaplattım bi inceleyebilirsin istersen.
Bu bir hafta ben ipin ucunu biraz kaçırdım, bugün tartıldım neyseki kilo almamışım, olduğum yerde duruyorum. Zaten eşime söz verdim bir kilo daha veriyim bırakıcam artık, herkes çok zayıfladın diyorlar. Toplamda verdiğim kilo 6 kilo oldu. Evlenirken stresten almıştım şimdi onları geri vermeye ramak kaldı.
Eksik yazmisim bu arada, 4 parca da cuku yediydim saniri,
Neyse pazar gunu ve bugun yani p.tesi iyiydim.
Dun 350 kal kahvalti
Oglen lavas arasi tavuk gogus 350 kal
Aksam corba balik patates az bi miktar max 550 cal
Temizlik yaptim ev supurmece 1 saat
Aralatda 1 muz
3 kayisi kurusu
5 tane kucuk biskuvi yedim
Toplam 1450 kal
Bugun de
Sabah yulaf ezmesi 200 kal
Ara muz
Oglen yogurt corba ve magnum:26:
Aksam birbucuk tabak mercimek ve yarim dilim ekmek yedim
Biraz da uzum, avuc kadar
2 mil leslie yaptim
Heralde 1350 kal olmali, hesaplatmadim tam
Çok güzel canım en azından sporla dengeliyorsun,
Valla sabahları iş yerinde ne bulduysam onu yiyorum, bugün de nutellalı ekmek yedim bir dilime, bir çay kaşığı sürerek.Hızımı alamadım 4 tane de hurma yedim. Sabah kahvaltım 299kcal olmuş oldu
nutellalı ekmeği işyerinde mi buldun acebaaaa
Sabahları ben de ne yiyeceğim şaşırıyorum , sürekli aynı şey yememk için değişik değişik menüler yapıyorum mesela bir sabah yarım simit bir sabah elma , sonra başka bi gün ince bir dilim kek falan filan
Yemekleri sen yap bari, yoksa kilo alip gelecen, bi gun kapuska, bi gun karnabahar, bi gun kis turlusu vs diye az kalorili seyler pisir bari.
Can bogazdan gitcek yeter de susarlar mi ki
Sanmam ama
Annem de bana 87 kiloyken sen zaten cok guzelsin diyodu te Allahim yarabbim
okuldan 5 de cıkıyorum ben gidene kadar annem hazırlamış olur oğlum eti seviyor diye sürekli etli birşeyler pişirirler canım ben bu arada 10 gündür gram veremiyorum haftasonuna baglasam ondan 7 gun önceden beri vermiyorum 20 günde 5 verdim şimdi 10 gündür gram yok Allahım ya metabolizmam mı yavaşladı ki sizinde oluyor mu kilo durması
Çok güzel canım en azından sporla dengeliyorsun,
Valla sabahları iş yerinde ne bulduysam onu yiyorum, bugün de nutellalı ekmek yedim bir dilime, bir çay kaşığı sürerek.Hızımı alamadım 4 tane de hurma yedim. Sabah kahvaltım 299kcal olmuş oldu
Bu nutellayı abartmıyorum tam 7 ay önce almıştım ufaklarından öyle dolabın ücra köşelerinde bekliyordu kaç aydır:26:, üstüne daha neler yedim ya uffff iştahım açıldı benimregl oldum bu yüzden diye sanırım, mavi yeşil light mısır patlağı yedim 2 parça, hurma yedim 5 tane daha Onun üstüne yemeğe gittim bir kepçe çorba içtim, salata, ekmek...şimdiye kadar yediklerim toplam 752kcal oldu.
Ben sabah bir elma yesem doymam ki ama muz falan yemem lazım doyurucu bişeylersabah kahvaltısını yapmazsam direk mide bağırsak düzenimi bozuyor
Yemekleri sen yap bari, yoksa kilo alip gelecen, bi gun kapuska, bi gun karnabahar, bi gun kis turlusu vs diye az kalorili seyler pisir bari.
Sanmam ama
okuldan 5 de cıkıyorum ben gidene kadar annem hazırlamış olur oğlum eti seviyor diye sürekli etli birşeyler pişirirler canım ben bu arada 10 gündür gram veremiyorum haftasonuna baglasam ondan 7 gun önceden beri vermiyorum 20 günde 5 verdim şimdi 10 gündür gram yok Allahım ya metabolizmam mı yavaşladı ki sizinde oluyor mu kilo durması
Bana oldu canım uzun süre 65 de takıldım takıldıkca kaçamak yaptım ama sonra hem spora ağırlık verdim hemde kaçamağı kestim şimdi yeniden başladım vermeye.bence dönem dönem olması normal
leslinin 3 mili kaç dakika sürüyor kızlar ben 2 kez yaptım da 20 ser dk. dayanabildim ama hafta 3 yürüyüş bandında yürüyorum yarım saat
tam emin değilim ama sanırım 35 dk filan sürüyor
300 iyi de nutella sakatÇok güzel canım en azından sporla dengeliyorsun,
Olursun isallah hepimiz zayiflayalimmmKızlar Günaydınnnnnn
Dün yediklerim ,
Sabah : elma + eti puf
öğle : yarım kase mercimek zorbası , 1 ince dilim köfte , 3 yk patates püresi
akşam : çiğköftedürüm + hallley
toplamda 1250 cal... + yarım saat leslie egzersiz karışık bişiler , 50 mekik
Ben çok mutluyum kızlar 65 de takıldım kaldım diyordum şuan 64 ün son gramlarını vermek üzereyim sporla destekleyince daha hızlı sonuc alıyoruz... acelem yok yaza kadar 58 olmalıyımmmmmmmmm
Normal canim, oluyor tabiYemekleri sen yap bari, yoksa kilo alip gelecen, bi gun kapuska, bi gun karnabahar, bi gun kis turlusu vs diye az kalorili seyler pisir bari.
Sanmam ama
Cok hizli oluyor basta sonra saliyorsun sende. Devam etmek laz hi m, bu kilolar ya gidecek ya gidecek
47 dak canimleslinin 3 mili kaç dakika sürüyor kızlar ben 2 kez yaptım da 20 ser dk. dayanabildim ama hafta 3 yürüyüş bandında yürüyorum yarım saat
Ozaman 2 mil ya da 1 mil yap, soguma ve esnemeler onemli cunku
Çok az yemişsin nasıl 1100 kalori oldu :44:
Akşam mantar kavurması, pirinç pilavı turşu yedim, bir tane de pop kek mini bugün toplam 1200kcal oldu.
Kızlar Günaydınnnnnn
Dün yediklerim ,
Sabah : elma + eti puf
öğle : yarım kase mercimek zorbası , 1 ince dilim köfte , 3 yk patates püresi
akşam : çiğköftedürüm + hallley
toplamda 1250 cal... + yarım saat leslie egzersiz karışık bişiler , 50 mekik
Ben çok mutluyum kızlar 65 de takıldım kaldım diyordum şuan 64 ün son gramlarını vermek üzereyim sporla destekleyince daha hızlı sonuc alıyoruz... acelem yok yaza kadar 58 olmalıyımmmmmmmmm
Akşama hafif birşeyler yersen dengelemiş olursun canım çorba salata meyve gibi..regl zamanlarında ki tatlı isteği bende de oluyor en iyisi eve almamak ama dinleyen yok ki benii bizim evdee
Merhaba daha önce de yazmıştım:) ben diyet yaparak kalori sayımıyla 2 haftada 3 kilo verdim sonra annemlerin yanına gittim 4 günde bayaa bi yedim hiç düşünmedeneve geldim bi tartıldım tekrar 2 kilo almışım :O nasıl geri gider bu kilolar moralim çok bozuldu
Aynen dediğin gibi hafif tutmaya çalıştım canım,
Akşam yemeği menüm:
2 tane tavuk kanat mnik parçalardan seçtim
Yarım salatalık, 1 çarliston biber
Akşam yemeğim 136kcal olmuş oldu.
Bugünü 1188kcal ile kaçamaksız atlatıcam inşallah, kendimi çamaşıra bulaşığa verdim onlarla uğraşıyorum bişey yemeyim diye
Bugün başka bir arkadaşım zayıflamışsın dedi, 6-7 kilo vermişsin heralde dedi.Mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?