kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Yemekleri sen yap bari, yoksa kilo alip gelecen, bi gun kapuska, bi gun karnabahar, bi gun kis turlusu vs diye az kalorili seyler pisir bari.
Can bogazdan gitcek yeter de susarlar mi ki
Sanmam ama
Annem de bana 87 kiloyken sen zaten cok guzelsin diyodu te Allahim yarabbim

Merhaba
950 kalori cok azzzzzz
Min 1200
Benim saclarim dokuluyo 1200 de bile, yani aslinda 1400 de, emziriyorum, anca 200 kal sut vardir, net 1200
Pideeeee
zorlu sıvav :)))

süper menü bence patlamış mısırı haketmişsin zaten

oyy mantı en sevdiğimmmmmmmm

ben fittingo dan hesaplıyorum canım

Evet abarttim evet

merhaba bende kalori sayarak zayıflama yöntemini kullanmaya başladım bugün. 1.65 boyum ve 67 kiloyum
Hosgeldin samyeli
Welcome
Bienvenue
Willkommen
Gracias
Grazia
Bilmiyom bu kadan

Eksik yazmisim bu arada, 4 parca da cuku yediydim saniri,

Neyse pazar gunu ve bugun yani p.tesi iyiydim.
Dun 350 kal kahvalti
Oglen lavas arasi tavuk gogus 350 kal
Aksam corba balik patates az bi miktar max 550 cal
Temizlik yaptim ev supurmece 1 saat
Aralatda 1 muz
3 kayisi kurusu
5 tane kucuk biskuvi yedim
Toplam 1450 kal

Bugun de
Sabah yulaf ezmesi 200 kal
Ara muz
Oglen yogurt corba ve magnum:26:
Aksam birbucuk tabak mercimek ve yarim dilim ekmek yedim
Biraz da uzum, avuc kadar
2 mil leslie yaptim
Heralde 1350 kal olmali, hesaplatmadim tam

Çok güzel canım en azından sporla dengeliyorsun,
Valla sabahları iş yerinde ne bulduysam onu yiyorum, bugün de nutellalı ekmek yedim bir dilime, bir çay kaşığı sürerek. Hızımı alamadım 4 tane de hurma yedim. Sabah kahvaltım 299kcal olmuş oldu

Kızlar Günaydınnnnnn

Dün yediklerim ,
Sabah : elma + eti puf
öğle : yarım kase mercimek zorbası , 1 ince dilim köfte , 3 yk patates püresi
akşam : çiğköftedürüm + hallley

toplamda 1250 cal... + yarım saat leslie egzersiz karışık bişiler , 50 mekik

Ben çok mutluyum kızlar 65 de takıldım kaldım diyordum şuan 64 ün son gramlarını vermek üzereyim sporla destekleyince daha hızlı sonuc alıyoruz... acelem yok yaza kadar 58 olmalıyımmmmmmmmm

nutellalı ekmeği işyerinde mi buldun acebaaaa

Sabahları ben de ne yiyeceğim şaşırıyorum , sürekli aynı şey yememk için değişik değişik menüler yapıyorum mesela bir sabah yarım simit bir sabah elma , sonra başka bi gün ince bir dilim kek falan filan

Bu nutellayı abartmıyorum tam 7 ay önce almıştım ufaklarından öyle dolabın ücra köşelerinde bekliyordu kaç aydır:26:, üstüne daha neler yedim ya uffff iştahım açıldı benim regl oldum bu yüzden diye sanırım, mavi yeşil light mısır patlağı yedim 2 parça, hurma yedim 5 tane daha Onun üstüne yemeğe gittim bir kepçe çorba içtim, salata, ekmek...şimdiye kadar yediklerim toplam 752kcal oldu.

Ben sabah bir elma yesem doymam ki ama muz falan yemem lazım doyurucu bişeyler sabah kahvaltısını yapmazsam direk mide bağırsak düzenimi bozuyor

leslinin 3 mili kaç dakika sürüyor kızlar ben 2 kez yaptım da 20 ser dk. dayanabildim ama hafta 3 yürüyüş bandında yürüyorum yarım saat

Akşama hafif birşeyler yersen dengelemiş olursun canım çorba salata meyve gibi..regl zamanlarında ki tatlı isteği bende de oluyor en iyisi eve almamak ama dinleyen yok ki benii bizim evdee

Bugun ne yedim :

sabah eti puf + şekersiz çay = 70 cal.
Öğle yarım por erişte + 1 kase cacık + 1 dl ekmek = 366 cal.
4 gibi 1 ufak elma yiyebilirim 80 cal.

Toplam 516

Akşam kardeşime gidicem ne yerim hiç bir fikrim yok o yüzden gündüzü oldukça düşük tuttum

Bu arada her gün 2,5 lt su içiyorum..

300 iyi de nutella sakat
Olursun isallah hepimiz zayiflayalimmm

Çok az yemişsin nasıl 1100 kalori oldu :44:

Akşam mantar kavurması, pirinç pilavı turşu yedim, bir tane de pop kek mini bugün toplam 1200kcal oldu.

canım benim oluyoo ya malesef...Karışık tost felekat kalorili böyle bol kaşarlı sucuk salam...Tavuklu çorbada 1 kepçe değildi 3 kepçeydi

Bugün yediklerim;
Kahvaltı;3 kuru kayısı ceviz 2 parça.
Ara; elma
Öğle; 2 tane üçgen peynir, 1 simit,domates,salatalık
Ara; nescafe,1 parça çikolata.(kare çikolatanın 8de 1 i olur)
Akşam; haşlanmış Karnıbahar,fırında köfte 4 tane,1 dilim ekmek.
Yatmadan da biraz ananas yemeyi düşünüyorum. Toplam 1000 kalori ... Ama gayet iyiyim hiç öyle deli gibi acıkmıyorum.
Öğle araları okuldayım kızlar daha önceleri hep ekmek arası ve kalorili şeyler yiyorduk şimdi bi ekip diyetteyiz süper oluyor birbirimiz destekleyip hafif şeyler yiyoruz...

Son düzenleme:

Süper gözün aydın canım Sporla desteklemek çok iyi daha çabuk topluyor vücüt. Ben sadece haftada 2 veya 3 gün yürüyüş yapıyorum O yüzden daha az kalori almaya gayret ediyorum.

Akşama hafif birşeyler yersen dengelemiş olursun canım çorba salata meyve gibi..regl zamanlarında ki tatlı isteği bende de oluyor en iyisi eve almamak ama dinleyen yok ki benii bizim evdee

Aynen dediğin gibi hafif tutmaya çalıştım canım,

Akşam yemeği menüm:
2 tane tavuk kanat mnik parçalardan seçtim
Yarım salatalık, 1 çarliston biber
Akşam yemeğim 136kcal olmuş oldu.

Bugünü 1188kcal ile kaçamaksız atlatıcam inşallah, kendimi çamaşıra bulaşığa verdim onlarla uğraşıyorum bişey yemeyim diye
Bugün başka bir arkadaşım zayıflamışsın dedi, 6-7 kilo vermişsin heralde dedi.Mutluyummm

Merhaba daha önce de yazmıştım:) ben diyet yaparak kalori sayımıyla 2 haftada 3 kilo verdim sonra annemlerin yanına gittim 4 günde bayaa bi yedim hiç düşünmeden eve geldim bi tartıldım tekrar 2 kilo almışım :O nasıl geri gider bu kilolar moralim çok bozuldu

merhaba kızlar bu gün sabah ;1 haşlanmış yumurta, marul salatası, 5 zeytin, 2 tene bisküvi yedim.yeşil çay içtim . öğlen 1 elma, 1 nescafe içtim. akşam 1 tabak sulu köfte ve salata, 70 gr puding 3 tane de fıstık yedim kızlar

tekrar kalori sayımı yapacaksın tatlım

maşallah tatlım

peki bi soru daha hedeflediğimiz kiloya ulaştıktan sonra nasıl koruycaz kiloyu imkansız gibi geliyo korumak

slm kizlar . kayinvalidemler var yatili 10, 15 gun daha burdalar sanirim
butun dengem alt ust oldu hic dikkat edemiyorum . daha dogrusu cok bisey yiyemiyorum zaten kosturmaktan ama cok atistiriyorum sanirim.
en kotusude spor yapamiyorum
neyse saglik olsun diyorum suan 73 de takiliyim ben bu 15 gunde vermek icin degil almamak icin ugrasicam ..
pek giremiyorum insallah yakinda tekrar gorusruz

bu arada her sabah sodyum bi karbonatli su iciyorum
vucudun alkali dengesini saglamak icin birebir mis karbonat ..
facebookdan kemal milarin sayfasindan bakin isterseniz
bir cok hastaliga sifa oldugu gibi zayiflamayada cok yardimciymis .. bende bi kac arkadasdan duydum cok fazla icen var cokda faydasini gordugunu soyleyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…