• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

evet aynıı ama bence sindirim açısından bulgur daha iyi gibi sanki :1: ya ben 7/24 çiğköfte yiyebilirim inanılmaz çok seviyorum off hatta suan canım ıstedii :18:

öğlen yarım porsiyon et döner + cacık + 1 dl.kp = 379 cal.

450cal oldu toplamda akşama balık yemek istiyorum ama bakalım kısmettt :1:

Ekins akşama kayınvalidemlere gidiyorummmmm, sen de gelsene benle :4::4::4: Ben napıcam ya yine tutturcaklar ye ye ye diye :36:

Haftada 1,1kilo çok güzel bi rakam Yesimkaan:46: spor yapıyor musun, tam olmak istediğim kilodasın. Dün akşam ben de tartıldım 59,2 geldim bu hafta yarım kilo vermişim. Spor yapamıyorum ben :50::50:

Bu arada mantıyı yemedim, misafirliğe davet edildik orda ne varsa onları yedim. Ama yine de az tuttum yemekleri dünki kalorim 1089kcal.

Bugün ki kahvaltı:

Peynirli börek 2 tane :52: 147kcal
Nescafe 2kcal

Az önce eşimden azarı da yedim, kilo verme diye tutturdu ya :41:

Canım Merhaba. Normalde spor yapamıyordum ama kilo verdiğim bu hafta 4 gün yürüdüm.Sanırım onun etkiside var. Ama genel olarak bu hafta fazla kalori almadım.
Benim eşim de sürekli ver ver kiloları ver diyor. Hatta iddaya girdik. 23 Nisana kadar 52 kilo olamazsın dedi bende olurum dedim. Hatta o bunu dedğinde ben 60 kiloydum. Yani 1.5 ay önce. Böyle giderse 50 bile olucam inşallah...

1 haftada 1.1 çok iyi canım tebrkler :34:

Teşekkür ederim canım:34:
Bugünkü menüm;
Kahvaltı ; Çeyrek simit çay.
Öğlen; 6 tane etsiz çiğ köfte marul ayran.
Ara; Nescafe 3in1,kurabiye (küçük)
Akşam; Karnıbahar yemeği,tam buğday ekmeği 1 dilim,Yoğurt.
Bugün 900 falan oldu ama film izlycez muhtemelen patlamış mısır olacak ve ben duramıycam. Hadi olsun olsun 1100 olsun. Sevgiler...

Kızlar kayınvalidem mantı yapmış :53: En sevdiğim yemek diye :50: 1 kase yedim, 2. ye zorladı hatta :53::53: tavuk, pilav, salata toplam 1155kcal ile atlattım :34:

kızlar epeydir giremiyorum bende 82 ile basladıgım maratona 76.4 ile devam ediyorum 26 gün oldu .ilk zamanda 12-13 gunde 4 kılo verdim sonra yavasladı lahana suyu kürü yapıyorum günlük 1200-1300 kalori alıyorum bu bazen 1600 bazende 900 olabiliyor 900 nadiren tabi ..sormak istediği su ben kalorimin 400 luk kısmını sabah ve ogle 800 u de aksam alsam kilo vermemde sıkıntı olur mu vermem gerken 15 kilo var hafta da 2 de 40 dk yuruyus yapıyorum

kızlar epeydir giremiyorum bende 82 ile basladıgım maratona 76.4 ile devam ediyorum 26 gün oldu .ilk zamanda 12-13 gunde 4 kılo verdim sonra yavasladı lahana suyu kürü yapıyorum günlük 1200-1300 kalori alıyorum bu bazen 1600 bazende 900 olabiliyor 900 nadiren tabi ..sormak istediği su ben kalorimin 400 luk kısmını sabah ve ogle 800 u de aksam alsam kilo vermemde sıkıntı olur mu vermem gerken 15 kilo var hafta da 2 de 40 dk yuruyus yapıyorum

Ben genelde öyle yapıyorum sabahtan akşama kadar 500 kalori alıyorum, akşama 700 kalori bırakıyorum, benim bünyemde sorun yaratmadı başlarda akşamları az yiyordum o zaman daha hızlı kilo kaybediyordum, şimdi bu düzende daha az kilo kaybediyorum haftada yarım kilo o da. Ama dediğim gibi benim bünyemde bu böyle sen de nasıl olur bilemicem, herkesin bünyesi farklı. Bence bir hafta bi dene istersen kendin bakıp görmüş olursun:34:. Memnun kalmazsan akşamı azaltırsın.

Bugün neler yedim:
Kahvaltı; bir simit, kahve 276kcal
Ara öğün; krakerler çay 89kcal
Öğle ; çorba, tavuk, cacık 316kcal
Az önce süt dolgulu çikolata, çay 66kcal

Toplam 747kcal bugün iştahım yerinde, regl oldum canım çiko istiyor çokkk :43:
Dün tartıldım bu hafta 0,5 kilo gitmiş, 59,2 kilo oldum.:24:

Dondum sahayaaa
Sabah normal bi turk kahvaltisi 350 kal toplam
Oglen iki dilim pizza :(
Aksam daaa tavuk gogus yedim
Yarim elma
Bi muz
4 parca cuku :(
Bi avuc leblebi offff cok fenA
Devami geliyo
Bi kadehten az kirmizi sarap
3 cubuk kraker

Nasi diyeti boslayinca bole suyu cikti, cok mutsuzum kendimden
Bi azar isitiyim de aklim basima gelsin bari, bekliyorum hazirim :(

mrb kızlar aranıza yeni katıldım bende kalori saymaya karar verdim geçen yıl dukanla 10 kilo vermiştim ama devam ettiremedim hepsini geri aldım tabi kalori saymak mantıklı geldi inşallah devam ettirebilirim :)

dün yediklerim

Dost Yoğurt 50 GRAM 40 (bir kasık yedim)
Limon 1 ADET 22
Portakal 1 ADET 50
Diet Etimek 1 DİLİM 30
Pirinçli Ispanak 0.3 PORSİYON 28 (tadına baktım yarım kaşık falandır herhalde)
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
Mercimek Çorbası 1 KASE 270
Limon 1 ADET 22
Portakal 1 ADET 50
Badem 3 (adet) 29
dost süt 0.5 200ml 30
Nesfit Sade 40 GRAM 143

toplam = 837 kalori

Bugün yediklerim;
Kahvaltı; Bir dilim t.b.e. , bir parça peynir, Haşlanmış yumurta, Domates,salatalık,çay
Öğle;2 kepçe tavuk çorbası,salata
Ara; 1 portakal
akşamda 2 kepçe çorba içicem. Yersem 1 elma yerim yatmadan. Bugün toplam 1000 olur.

Merhaba arkadaslar. Kalori sayımı yapabileceğim önerdiğiniz bi site var mı ? Bende baslamak istiyorum biraz arastırdım ama doğru düzgün bir site bulamadım.. Yardımcı olurmusunuz :)

Dondum sahayaaa
Yarim elma
Bi muz
Devami geliyo
3 cubuk kraker

Naapttınnnn seennnnn :20: Bi azarlamayı denedim de, benim de elle tutulur bi durumum yok ben de bugün baya bir kaçamak yaptım 1700kcal yemiş olabirim sayamadım bile :53:

mrb kızlar aranıza yeni katıldım bende kalori saymaya karar verdim geçen yıl dukanla 10 kilo vermiştim ama devam ettiremedim hepsini geri aldım tabi kalori saymak mantıklı geldi inşallah devam ettirebilirim :)

dün yediklerim

Dost Yoğurt 50 GRAM 40 (bir kasık yedim)
Limon 1 ADET 22
Portakal 1 ADET 50
Diet Etimek 1 DİLİM 30
Pirinçli Ispanak 0.3 PORSİYON 28 (tadına baktım yarım kaşık falandır herhalde)
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
Mercimek Çorbası 1 KASE 270
Limon 1 ADET 22
Portakal 1 ADET 50
Badem 3 (adet) 29
dost süt 0.5 200ml 30
Nesfit Sade 40 GRAM 143

toplam = 837 kalori

Merhaba esekgözlüm hoşgeldin aramıza :3: dukan ben de bi ara düşünmüştüm yapmayı ama çok fazla olumsuz yorum duydum yapmadım. Kalori saymak mantıklı herşeyden yiyorsun ama az yiyorsun, çok kaçırınca sporla eritiyorsun. Diyetisyenler de öneriyor zaten.

Merhaba arkadaslar. Kalori sayımı yapabileceğim önerdiğiniz bi site var mı ? Bende baslamak istiyorum biraz arastırdım ama doğru düzgün bir site bulamadım.. Yardımcı olurmusunuz :)

Merhaba helin sen de hoşgeldin :3: Ben kalorilerimi fittingo sitesinden hesaplattıyorum, günlük limitimi de ordan hesaplattım bi inceleyebilirsin istersen.:34:

Bu bir hafta ben ipin ucunu biraz kaçırdım, bugün tartıldım neyseki kilo almamışım, olduğum yerde duruyorum. Zaten eşime söz verdim bir kilo daha veriyim bırakıcam artık, herkes çok zayıfladın diyorlar. Toplamda verdiğim kilo 6 kilo oldu. Evlenirken stresten almıştım şimdi onları geri vermeye ramak kaldı. :32:

kızlar benim haftasonu bir felaketti cumartesi annemlerdeydim babm kızdı ne diyeti dedi mecburen yedim yedimm ve 2500 kalorilik yemişim bugun de kv cagırdı mecburen oradada yedim 2100 kalori butun motıvasyonum gıttı haftaya esım sehır dısına cıkacak babam burda kalırsın dedi cocukla napcan tek basına dedi vay benım halıme 77 kıloyum babam nasıl goruyorsa artık beni ye ye ye ....

bende yarın başlıyorum inşallah , kalori sayarak çok kg vermiştim ,fakat stresten 4 ayda verdiklerimi geri aldım. bu sefer hedefim 15 kg ve durmak yok .
yarından itibaren artık kalori saymaca başlasın :51:
en fazla 950 kalori diyorum .
boyum 1.56 kilom 64.6 idi dün tartıldığımda.

kızlar benim haftasonu bir felaketti cumartesi annemlerdeydim babm kızdı ne diyeti dedi mecburen yedim yedimm ve 2500 kalorilik yemişim bugun de kv cagırdı mecburen oradada yedim 2100 kalori butun motıvasyonum gıttı haftaya esım sehır dısına cıkacak babam burda kalırsın dedi cocukla napcan tek basına dedi vay benım halıme 77 kıloyum babam nasıl goruyorsa artık beni ye ye ye ....

Oyy canım benim bu anne babalara zaten 100 kilo olsak yine de zayıf geliriz, kilo alsam bile zayıfladın mı sen kuş kadar yiyorsun diye kızarlar. Dinleme onları aç değilim dersin, şurda yemiştim burda yemiştim mecbur bana yalan bile söyletiyorlar ya bu kadar ısrarcı olunmaz ki :50: Zaten bizimkiler baskül ailesi gibi hepimizde kilo problemi var genetik sanırım, içlerinde en zayıfları benim ama benim de vardı fazlalıklarım çoğunu attım inşallah bir daha gelmezler geri :34:

Sabah Kahvaltım :
Yarım pide 197kcal
nescafe 1kcal
:40:

Ekins akşama kayınvalidemlere gidiyorummmmm, sen de gelsene benle :4::4::4: Ben napıcam ya yine tutturcaklar ye ye ye diye :36:

:1::1::1::1: zorlu sıvav :)))

Canım Merhaba. Normalde spor yapamıyordum ama kilo verdiğim bu hafta 4 gün yürüdüm.Sanırım onun etkiside var. Ama genel olarak bu hafta fazla kalori almadım.
Benim eşim de sürekli ver ver kiloları ver diyor. Hatta iddaya girdik. 23 Nisana kadar 52 kilo olamazsın dedi bende olurum dedim. Hatta o bunu dedğinde ben 60 kiloydum. Yani 1.5 ay önce. Böyle giderse 50 bile olucam inşallah...

sporla destekleyince kilolar daha hızlı gidiyor ben bir ara yapamıyordum ama bi kaç akşamdır leslie mekik filan yapıyorum evde faydasını görüyorum.

Teşekkür ederim canım:34:
Bugünkü menüm;
Kahvaltı ; Çeyrek simit çay.
Öğlen; 6 tane etsiz çiğ köfte marul ayran.
Ara; Nescafe 3in1,kurabiye (küçük)
Akşam; Karnıbahar yemeği,tam buğday ekmeği 1 dilim,Yoğurt.
Bugün 900 falan oldu ama film izlycez muhtemelen patlamış mısır olacak ve ben duramıycam. Hadi olsun olsun 1100 olsun. Sevgiler...

süper menü bence patlamış mısırı haketmişsin zaten :34:

Kızlar kayınvalidem mantı yapmış :53: En sevdiğim yemek diye :50: 1 kase yedim, 2. ye zorladı hatta :53::53: tavuk, pilav, salata toplam 1155kcal ile atlattım :34:

oyy mantı en sevdiğimmmmmmmm :17::17::17:

ben fittingo dan hesaplıyorum canım :34:

Dondum sahayaaa
Yarim elma
Bi muz
Devami geliyo
3 cubuk kraker

:20::20::20::20::20:

oh oh ohh kaloriler uçmuş gitmişş benim cumartesi iyiydi de pazar resmennn koptum :) tatlılar börekler ne ararsannn :1:

bu anne babaların derdini çözemedim zaten annemde hemen suratın kaşık kadar kalmış diyo , kepçe demek istedin sanırım diyorum :1:

Naapttınnnn seennnnn :20: Bi azarlamayı denedim de, benim de elle tutulur bi durumum yok ben de bugün baya bir kaçamak yaptım 1700kcal yemiş olabirim sayamadım bile :53:

Merhaba esekgözlüm hoşgeldin aramıza :3: dukan ben de bi ara düşünmüştüm yapmayı ama çok fazla olumsuz yorum duydum yapmadım. Kalori saymak mantıklı herşeyden yiyorsun ama az yiyorsun, çok kaçırınca sporla eritiyorsun. Diyetisyenler de öneriyor zaten.

Merhaba helin sen de hoşgeldin :3: Ben kalorilerimi fittingo sitesinden hesaplattıyorum, günlük limitimi de ordan hesaplattım bi inceleyebilirsin istersen.:34:

Bu bir hafta ben ipin ucunu biraz kaçırdım, bugün tartıldım neyseki kilo almamışım, olduğum yerde duruyorum. Zaten eşime söz verdim bir kilo daha veriyim bırakıcam artık, herkes çok zayıfladın diyorlar. Toplamda verdiğim kilo 6 kilo oldu. Evlenirken stresten almıştım şimdi onları geri vermeye ramak kaldı. :32:

Peki çok teşekkür ederimm gayet güzel bi site bugünden itibaren bende baslıyorum öyleyse :)

oh oh ohh kaloriler uçmuş gitmişş benim cumartesi iyiydi de pazar resmennn koptum :) tatlılar börekler ne ararsannn :1:

bu anne babaların derdini çözemedim zaten annemde hemen suratın kaşık kadar kalmış diyo , kepçe demek istedin sanırım diyorum :1:

Ohhh yarasın börekler... :34: Ben de regl oldum çikolata krizlerindeyim, bugün ufakcıcık bir çikolata yedim 12grlık :50: daha da canım istiyor ama nefsimi zorluyorum. :50: Bugün şuana kadar toplam 693 kcal yedim. Akşama yemek yok ne yapıcam bilmiyorum. :50:

Kızlar merhaba. Bugün yediklerim
Kahvaltı bir bardak süt.
Ara bir tane mandalina.
Öğle çeyrek ekmek arasına karışık tost çay:43:
Akşam; Tavuk çorbası,bir dilim ekmek, yoğurt.
Birazdan da kuru kayısı yiycem. Bugün toplam 1100 oluyor.

Kızlar merhaba. Bugün yediklerim
Kahvaltı bir bardak süt.
Ara bir tane mandalina.
Öğle çeyrek ekmek arasına karışık tost çay:43:
Akşam; Tavuk çorbası,bir dilim ekmek, yoğurt.
Birazdan da kuru kayısı yiycem. Bugün toplam 1100 oluyor.

Çok az yemişsin nasıl 1100 kalori oldu :44:

Akşam mantar kavurması, pirinç pilavı turşu yedim, bir tane de pop kek mini bugün toplam 1200kcal oldu. :42:

Back