- 21 Ekim 2011
- 1.721
- 71
- 158
Tebrik ediyorum seni, benim de spor yapmam gerek artık kalçalarımın sıkılaşması için :26:
Ben de kayınvalidemlere gitmeyi hiç sevmiyorum bu yüzden, kendileri çok yiyorlar kayın pederimle kayın validem, ben ne kadar çok yersem yiyim az yedin kızım şundan ye bundan ye, sık boğaz ediyorlar yemiyeceğim dersem ısrar kıyamet niye yemiyorsun beğenmedin mi sana şunu getiriyim onu ye bunu ye, gönlü kalmasın şundan da alıyım derken abartıyorum, yok yemicem dersem rejimde misin kilon iyi niye zayıflamaya çalışıyorsun, sonra kendileri de yemek yemeğe çekiniyorlar ben az yiyince. Ne kadar zorlarsam zorlayım baya bi yiyorum onlara gidince.
Dünü 1290 ile kapattım, bugünki kahvaltım dünle aynı. Ara öğünde bir tane kurabiye ve çay içtim. Toplam 214kcal. Öğlene çorba ve yoğurt yerim, çıkan yemek çok yağlı oluyor.
Eltim filan olabilirmisin sen benim ya bu kadar benzerlik olurr aynen dediğin gibii kuş kadar yemişmşim yok doydum diyorum begenmediysen şundan veriyim diyo :) kırmakda istemiyorum ama zor ikna ediyorum..nişanlıyken filan daha zordu işim yemege çağırdıklarında strese girerdim yani diyette olmasam bile inanılmaz ısrarcılar , ben de öyle çok yiyen biri değilim ki off öyle işte kafa şişirdim
bizim de yemekler çok yağlı oluyor mümkün mertebe çorba salata cacık filan geçiştirmeye çalışıyorum..