• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

:46::46::46: Tebrik ediyorum seni, benim de spor yapmam gerek artık kalçalarımın sıkılaşması için :26:
Ben de kayınvalidemlere gitmeyi hiç sevmiyorum bu yüzden, kendileri çok yiyorlar kayın pederimle kayın validem, ben ne kadar çok yersem yiyim az yedin kızım şundan ye bundan ye, sık boğaz ediyorlar yemiyeceğim dersem ısrar kıyamet niye yemiyorsun beğenmedin mi sana şunu getiriyim onu ye bunu ye, gönlü kalmasın şundan da alıyım derken abartıyorum, yok yemicem dersem rejimde misin kilon iyi niye zayıflamaya çalışıyorsun, sonra kendileri de yemek yemeğe çekiniyorlar ben az yiyince. Ne kadar zorlarsam zorlayım baya bi yiyorum onlara gidince.:50::50::50:

Dünü 1290 ile kapattım, bugünki kahvaltım dünle aynı. Ara öğünde bir tane kurabiye ve çay içtim. Toplam 214kcal. Öğlene çorba ve yoğurt yerim, çıkan yemek çok yağlı oluyor.:34:

Eltim filan olabilirmisin sen benim ya bu kadar benzerlik olurr aynen dediğin gibii kuş kadar yemişmşim yok doydum diyorum begenmediysen şundan veriyim diyo :) kırmakda istemiyorum ama zor ikna ediyorum..nişanlıyken filan daha zordu işim yemege çağırdıklarında strese girerdim yani diyette olmasam bile inanılmaz ısrarcılar , ben de öyle çok yiyen biri değilim ki off öyle işte kafa şişirdim :1:

bizim de yemekler çok yağlı oluyor mümkün mertebe çorba salata cacık filan geçiştirmeye çalışıyorum..

öğlen yemeğine gidemedim çekmecemdeki 2 adet eti pufu yedim toplamda 412 cal oldu :) hem açım hem de mutlu :1::1:

Bu arada dün akşam yemekten sonra yarım saat leslie + 50 mekik spor yaptım :32::32::32:
Tebriklerrr
:46::46::46: Tebrik ediyorum seni, benim de spor yapmam gerek artık kalçalarımın sıkılaşması için :26:
Ben de kayınvalidemlere gitmeyi hiç sevmiyorum bu yüzden, kendileri çok yiyorlar kayın pederimle kayın validem, ben ne kadar çok yersem yiyim az yedin kızım şundan ye bundan ye, sık boğaz ediyorlar yemiyeceğim dersem ısrar kıyamet niye yemiyorsun beğenmedin mi sana şunu getiriyim onu ye bunu ye, gönlü kalmasın şundan da alıyım derken abartıyorum, yok yemicem dersem rejimde misin kilon iyi niye zayıflamaya çalışıyorsun, sonra kendileri de yemek yemeğe çekiniyorlar ben az yiyince. Ne kadar zorlarsam zorlayım baya bi yiyorum onlara gidince.:50::50::50:

Dünü 1290 ile kapattım, bugünki kahvaltım dünle aynı. Ara öğünde bir tane kurabiye ve çay içtim. Toplam 214kcal. Öğlene çorba ve yoğurt yerim, çıkan yemek çok yağlı oluyor.:34:
Israri sevmiyorum ya keske yapmasalar
öğlen yemeğine gidemedim çekmecemdeki 2 adet eti pufu yedim toplamda 412 cal oldu :) hem açım hem de mutlu :1::1:

Eti puf muu, :)

evet eti puuf en sevdiğim :) 68 cal bir paketi çok iyi bir atıştırmalık bence :1::1:

ve hala onun dışında birşey yemedim bayılmazsam iyi.

Eltim filan olabilirmisin sen benim ya bu kadar benzerlik olurr aynen dediğin gibii kuş kadar yemişmşim yok doydum diyorum begenmediysen şundan veriyim diyo :) kırmakda istemiyorum ama zor ikna ediyorum..nişanlıyken filan daha zordu işim yemege çağırdıklarında strese girerdim yani diyette olmasam bile inanılmaz ısrarcılar , ben de öyle çok yiyen biri değilim ki off öyle işte kafa şişirdim :1:

bizim de yemekler çok yağlı oluyor mümkün mertebe çorba salata cacık filan geçiştirmeye çalışıyorum..

Keşke eltim olsaydın, birlikten kuvvet doğar misali direnirdik kaynanama, benim eltim hiç direnmiyor hatta canına sefa yiyor halinden memnun.:1::1: Nişanlıyken bir sefer hindi yemeği yapmış beni de çağırdılar gittik nişanlımla beraber, ama ben hindi eti hiç yemem :53: görünce ben şok çaktırmadan yiyomuş gibi yapıp arkasını dönünce nişanlımın tabağına atmıştım hepsini. :1::1::27:

Öğle:
1 kepçe çorba
3 kaşık kıyma kavurması
1 kepçe de cacık
1 armut yedim.

Şimdiye kadar toplam 655 kcal yedim. Akşam yine meçhul bakicizzzzzz:40:

Merhaba bayanlar. Bugün yediklerim
Kahvaltı bir elma
Ara; 1 kurabiye çay.
Öğle; 5 tane küçük boy ızgara köfte,bir dilim ekmek,salata.
Akşam; Bir tabak yoğurtlu kıymalı makarna. Toplamda 1200 etti. Sabah da yürüyüş yaptım yarım saat.Benden bu kadar...Yarın tartı günüm...Stres oldum

:20::20::20:

olur öle, ben 3 hafta vermedim bazen, takma.
konsantrasyon düşüyo ama, vazgeçme:20:

:52::52::52: ne yedin 200 kalori olarak :9:

ben ders çalışıyom şu anda sizi bilemem:31:

çalış çalış
bak ben çalışıyom
çay yap onu iç, acayip oyalıyo valla :55:

anaaaa birseeeeennn canımm :16:

gayet güzel olmuşun. süper
ayyy, mikemmel bi rakam ya 65 :25:
iş nasıl, bebiş nasıl :21:

canim is zaten cok yorucu degil ama bebek beni mahvediyor uykusuzluk hrgunumu zindan ediyor.diyeti unuttum ben bu ara o yuzden de 65.800 de cakildim kaldim.sekersiz yapamiyorum illaki sekerli bur seyler atiyor agzima sen nasilsin ceydacim bebislerin iyimi 70 li rakamlara inmissin bencd cok basarili benim hedef 57 daha 8 kilo var :(

Günaydınnn ,

BU sabah çok mutluyum çünkü tartıldım vee 64,7 geldim sonunda 65 den düştüm oh be :1:
umarım geri çıkmam :18:
dünü 1100cal. ile bitirdim yine biraz spor yaptım evde...Bugun yemeği planladıklarım

sabah : 2 ısırık muz + yarım simit = 171 cal.
öğle : yarım porsiyon bulgur pilavı + cacık = 283 cal.
akşam : ızgara birşeyler olabilir..bu akşam eşimin doğum günü dışarda yiycez sonrada sinema umarım kaçamak yapmam :1:

Keşke eltim olsaydın, birlikten kuvvet doğar misali direnirdik kaynanama, benim eltim hiç direnmiyor hatta canına sefa yiyor halinden memnun.:1::1: Nişanlıyken bir sefer hindi yemeği yapmış beni de çağırdılar gittik nişanlımla beraber, ama ben hindi eti hiç yemem :53: görünce ben şok çaktırmadan yiyomuş gibi yapıp arkasını dönünce nişanlımın tabağına atmıştım hepsini. :1::1::27:

Öğle:
1 kepçe çorba
3 kaşık kıyma kavurması
1 kepçe de cacık
1 armut yedim.

Şimdiye kadar toplam 655 kcal yedim. Akşam yine meçhul bakicizzzzzz:40:

Eltin zayıf herhalde :1: ahahah çok iyi yapmışsın iyi fark etmemiş :)))

Akşam ne yedin bakiim :33:

Merhaba bayanlar. Bugün yediklerim
Kahvaltı bir elma
Ara; 1 kurabiye çay.
Öğle; 5 tane küçük boy ızgara köfte,bir dilim ekmek,salata.
Akşam; Bir tabak yoğurtlu kıymalı makarna. Toplamda 1200 etti. Sabah da yürüyüş yaptım yarım saat.Benden bu kadar...Yarın tartı günüm...Stres oldum

çok az yemişsin 1200 çok değil mi yediklerine göre :53: gerçi yoğurtlu kıymalı makarna nın kalorisi fazla olabilir :50:

Eltim tam tersi ama o halinden memnun sanırım :17: Akşam misafirim vardı yemekli bi de, bi anda çıktı ben de onlarla yedim mecbur,

1porsiyon mantı :18: 351kcal
2 tane kanat 127kcal
1 bardak karışık meyve suyu (meğer ne kaloriliymiş de haberim yokmuş :53:)
Salatalık turşusu 2kcal

Dün 1241kcal ile bitirdim yeme faslısını.
İdare eder, hep bu akşamları fazla kaçırma huyum...:30:

Bugün öğle yemeği yiyemedim, yemekte karşılaştığım kötü manzara yüzünden :31::41:

Şehriye çorbası 67kcal
Bir porsiyon yoğurt 81kcal
1 dilim ekmek 71 kcal

Sabahki menüm fiks oldu artık. Akşama da dünden kalma mantı var :24: :27::27: Ne yesem bilemedim az bir porsiyon yiyebilirim. :52::52:

Şimdiye kadar yediklerim toplam 432kcal. :42:

çok az yemişsin 1200 çok değil mi yediklerine göre :53: gerçi yoğurtlu kıymalı makarna nın kalorisi fazla olabilir :50:

Canım Makarnanın kalorisi çok fazla artı kıymalı sos,yoğurt. Öyle 3-5 kaşık baya bir tabak yedim...Nerden baksan 700 kalori vardır.

Bugün tartı günümdü kızlar. Bir haftadır tam 1.1 kilo verdim. Şu an tam 57 kiloyum. Bakalım haftaya sonuç ne olacak. Böyle giderse ideal kiloma 1-1.5 ay sonra ulaşırım. Bu kez pes etmeden sonuna kadar gidicem inşallah...2 kilo vedim bıraktım 3 kilo aldım. 3 kilo verdim bıraktım 5 kilo aldım. Katlanarak gitti. O yüzden çok kararlıyım bu kez. Eski kıyafetlerime girmek için,daha mutlu olmak için,kendim için...
Bugün yediklerim
Sabah;3 kuru kayısı,1 ceviz.
Öğle;Izgara biftek bir el kadar,salata,bir dilim ekmek.
ara;bir fincan nescafe şekerli,3 tane burçak bisküvi.
Akşam;1 dilim t.b.e, yoğurtlu ıspanak.
Bugün yaklaşık 1000 kalori oldu. Yatmadan portakal yiycem.

Son düzenleme:
Bugün öğle yemeği yiyemedim, yemekte karşılaştığım kötü manzara yüzünden :31::41:

Şehriye çorbası 67kcal
Bir porsiyon yoğurt 81kcal
1 dilim ekmek 71 kcal

Sabahki menüm fiks oldu artık. Akşama da dünden kalma mantı var :24: :27::27: Ne yesem bilemedim az bir porsiyon yiyebilirim. :52::52:

Şimdiye kadar yediklerim toplam 432kcal. :42:

Mantıyı yedinmi bilmiyorum ama yesen olur bence. Çünkü gün içinde çok fazla kalori almamışsın. Yersen sıkıntı olmaz diye düşündüm:34:

Bugün tartı günümdü kızlar. Bir haftadır tam 1.1 kilo verdim. Şu an tam 57 kiloyum. Bakalım haftaya sonuç ne olacak. Böyle giderse ideal kiloma 1-1.5 ay sonra ulaşırım. Bu kez pes etmeden sonuna kadar gidicem inşallah...2 kilo vedim bıraktım 3 kilo aldım. 3 kilo verdim bıraktım 5 kilo aldım. Katlanarak gitti. O yüzden çok kararlıyım bu kez. Eski kıyafetlerime girmek için,daha mutlu olmak için,kendim için...
Bugün yediklerim

Haftada 1,1kilo çok güzel bi rakam Yesimkaan:46: spor yapıyor musun, tam olmak istediğim kilodasın. Dün akşam ben de tartıldım 59,2 geldim bu hafta yarım kilo vermişim. Spor yapamıyorum ben :50::50:

Bu arada mantıyı yemedim, misafirliğe davet edildik orda ne varsa onları yedim. Ama yine de az tuttum yemekleri dünki kalorim 1089kcal.

Bugün ki kahvaltı:

Peynirli börek 2 tane :52: 147kcal
Nescafe 2kcal

Az önce eşimden azarı da yedim, kilo verme diye tutturdu ya :41:

günaydın mı desem tünaydın mı bilemedim :1:

Akşam 1 dürüm çiğköfte : 337 cal.
2 minik parça pide : 159 cal ( aslında o kadar bile değildir ama ben fazladan hesapladım :))
sinemaya gittik biraz patlamış mısır yedim : 100 cal.

Dün 1135 cal ile günü kapattım :21:

bu sabah : 2 lokme ekmek bir çatal yumurta şekersiz çay , valla vakit kalmadı kahvaltı için ondan böyle oldu 70 cal filandır sanırım :)

Bugün yediklerim

1 haftada 1.1 çok iyi canım tebrkler :34:

Haftada 1,1kilo çok güzel bi rakam Yesimkaan:46: spor yapıyor musun, tam olmak istediğim kilodasın. Dün akşam ben de tartıldım 59,2 geldim bu hafta yarım kilo vermişim. Spor yapamıyorum ben :50::50:

Bu arada mantıyı yemedim, misafirliğe davet edildik orda ne varsa onları yedim. Ama yine de az tuttum yemekleri dünki kalorim 1089kcal.

Bugün ki kahvaltı:

Peynirli börek 2 tane :52: 147kcal
Nescafe 2kcal

Az önce eşimden azarı da yedim, kilo verme diye tutturdu ya :41:

ohh iyiki yememişsin mantıyı iyi yapmışsın canım
Ya bu eşler niye destek olmazlar anlamıyorum :19:

ohh iyiki yememişsin mantıyı iyi yapmışsın canım
Ya bu eşler niye destek olmazlar anlamıyorum :19:

Kız sen de çiköfte yemişin ya, bir porsiyon mantıyla aynı kalori zaten dürüm çiköfte :20::52::52: Neyse en azından günlük limitimizi aşmıyoruz olaya pozitif yönden bakalım :34::34:

Öğle yemeğini beğenmedim peynirli börek yedim, içimden börek ağacı çıkacak :30::30::30:

Kız sen de çiköfte yemişin ya, bir porsiyon mantıyla aynı kalori zaten dürüm çiköfte :20::52::52: Neyse en azından günlük limitimizi aşmıyoruz olaya pozitif yönden bakalım :34::34:

Öğle yemeğini beğenmedim peynirli börek yedim, içimden börek ağacı çıkacak :30::30::30:

evet aynıı ama bence sindirim açısından bulgur daha iyi gibi sanki :1: ya ben 7/24 çiğköfte yiyebilirim inanılmaz çok seviyorum off hatta suan canım ıstedii :18:

öğlen yarım porsiyon et döner + cacık + 1 dl.kp = 379 cal.

450cal oldu toplamda akşama balık yemek istiyorum ama bakalım kısmettt :1:

Back