Yemekleri sen yap bari, yoksa kilo alip gelecen, bi gun kapuska, bi gun karnabahar, bi gun kis turlusu vs diye az kalorili seyler pisir bari.kızlar benim haftasonu bir felaketti cumartesi annemlerdeydim babm kızdı ne diyeti dedi mecburen yedim yedimm ve 2500 kalorilik yemişim bugun de kv cagırdı mecburen oradada yedim 2100 kalori butun motıvasyonum gıttı haftaya esım sehır dısına cıkacak babam burda kalırsın dedi cocukla napcan tek basına dedi vay benım halıme 77 kıloyum babam nasıl goruyorsa artık beni ye ye ye ....
Can bogazdan gitcek yeter de susarlar mi ki
Sanmam ama
Annem de bana 87 kiloyken sen zaten cok guzelsin diyodu te Allahim yarabbim
Merhababende yarın başlıyorum inşallah , kalori sayarak çok kg vermiştim ,fakat stresten 4 ayda verdiklerimi geri aldım. bu sefer hedefim 15 kg ve durmak yok .
yarından itibaren artık kalori saymaca başlasın
en fazla 950 kalori diyorum .
boyum 1.56 kilom 64.6 idi dün tartıldığımda.
950 kalori cok azzzzzz
Min 1200
Benim saclarim dokuluyo 1200 de bile, yani aslinda 1400 de, emziriyorum, anca 200 kal sut vardir, net 1200
PideeeeeOyy canım benim bu anne babalara zaten 100 kilo olsak yine de zayıf geliriz, kilo alsam bile zayıfladın mı sen kuş kadar yiyorsun diye kızarlar. Dinleme onları aç değilim dersin, şurda yemiştim burda yemiştim mecbur bana yalan bile söyletiyorlar ya bu kadar ısrarcı olunmaz ki Zaten bizimkiler baskül ailesi gibi hepimizde kilo problemi var genetik sanırım, içlerinde en zayıfları benim ama benim de vardı fazlalıklarım çoğunu attım inşallah bir daha gelmezler geri
Sabah Kahvaltım :
Yarım pide 197kcal
nescafe 1kcal
Evet abarttim evetzorlu sıvav :)))
süper menü bence patlamış mısırı haketmişsin zaten
oyy mantı en sevdiğimmmmmmmm
ben fittingo dan hesaplıyorum canım
oh oh ohh kaloriler uçmuş gitmişş benim cumartesi iyiydi de pazar resmennn koptum :) tatlılar börekler ne ararsannn
bu anne babaların derdini çözemedim zaten annemde hemen suratın kaşık kadar kalmış diyo , kepçe demek istedin sanırım diyorum
Hosgeldin samyelimerhaba bende kalori sayarak zayıflama yöntemini kullanmaya başladım bugün. 1.65 boyum ve 67 kiloyum
Welcome
Bienvenue
Willkommen
Gracias
Grazia
Bilmiyom bu kadan