destek iyiydir ya, insan kaçamak yapmıyo öle olunca, hem e iyi gaza geliyocanım benim oluyoo ya malesef...Karışık tost felekat kalorili böyle bol kaşarlı sucuk salam...Tavuklu çorbada 1 kepçe değildi 3 kepçeydi
Bugün yediklerim;
Kahvaltı;3 kuru kayısı ceviz 2 parça.
Ara; elma
Öğle; 2 tane üçgen peynir, 1 simit,domates,salatalık
Ara; nescafe,1 parça çikolata.(kare çikolatanın 8de 1 i olur)
Akşam; haşlanmış Karnıbahar,fırında köfte 4 tane,1 dilim ekmek.
Yatmadan da biraz ananas yemeyi düşünüyorum. Toplam 1000 kalori ... Ama gayet iyiyim hiç öyle deli gibi acıkmıyorum.
Öğle araları okuldayım kızlar daha önceleri hep ekmek arası ve kalorili şeyler yiyorduk şimdi bi ekip diyetteyiz süper oluyor birbirimiz destekleyip hafif şeyler yiyoruz...
havalar ısınsa da ben de yürüyüş yapsam ya, buz gibi buralar buzzzSüper gözün aydın canım Sporla desteklemek çok iyi daha çabuk topluyor vücüt. Ben sadece haftada 2 veya 3 gün yürüyüş yapıyorum O yüzden daha az kalori almaya gayret ediyorum.
toplam kaç kilo verdin ki?
Aynen dediğin gibi hafif tutmaya çalıştım canım,
Akşam yemeği menüm:
2 tane tavuk kanat mnik parçalardan seçtim
Yarım salatalık, 1 çarliston biber
Akşam yemeğim 136kcal olmuş oldu.
Bugünü 1188kcal ile kaçamaksız atlatıcam inşallah, kendimi çamaşıra bulaşığa verdim onlarla uğraşıyorum bişey yemeyim diye
Bugün başka bir arkadaşım zayıflamışsın dedi, 6-7 kilo vermişsin heralde dedi.Mutluyummm
sabah marul mu yedin, bravoooo, süper fikir bence.merhaba kızlar bu gün sabah ;1 haşlanmış yumurta, marul salatası, 5 zeytin, 2 tene bisküvi yedim.yeşil çay içtim . öğlen 1 elma, 1 nescafe içtim. akşam 1 tabak sulu köfte ve salata, 70 gr puding 3 tane de fıstık yedim kızlar
ama öğlen çok az yemişin ya
az yicenpeki bi soru daha hedeflediğimiz kiloya ulaştıktan sonra nasıl koruycaz kiloyu imkansız gibi geliyo korumak
73 ok, alma bari ya, en azından. ama evde misafir varken de zor.slm kizlar . kayinvalidemler var yatili 10, 15 gun daha burdalar sanirim
butun dengem alt ust oldu hic dikkat edemiyorum . daha dogrusu cok bisey yiyemiyorum zaten kosturmaktan ama cok atistiriyorum sanirim.
en kotusude spor yapamiyorum
neyse saglik olsun diyorum suan 73 de takiliyim ben bu 15 gunde vermek icin degil almamak icin ugrasicam ..
pek giremiyorum insallah yakinda tekrar gorusruz
bu arada her sabah sodyum bi karbonatli su iciyorum
vucudun alkali dengesini saglamak icin birebir mis karbonat ..
facebookdan kemal milarin sayfasindan bakin isterseniz
bir cok hastaliga sifa oldugu gibi zayiflamayada cok yardimciymis .. bende bi kac arkadasdan duydum cok fazla icen var cokda faydasini gordugunu soyleyen.
ben karbonatı hiç duymamıştım, tuz o ya, hem su içiyoz ödem atalım diye, hem tuz mu yicez, anlamadım ki. tamam bildiğimiz tuz değil, o sodyum klorür de, bu da tuz yani ? :26: