• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

canım benim oluyoo ya malesef...Karışık tost felekat kalorili böyle bol kaşarlı sucuk salam...Tavuklu çorbada 1 kepçe değildi 3 kepçeydi:27:

Bugün yediklerim;
Kahvaltı;3 kuru kayısı ceviz 2 parça.
Ara; elma
Öğle; 2 tane üçgen peynir, 1 simit,domates,salatalık
Ara; nescafe,1 parça çikolata.(kare çikolatanın 8de 1 i olur)
Akşam; haşlanmış Karnıbahar,fırında köfte 4 tane,1 dilim ekmek.
Yatmadan da biraz ananas yemeyi düşünüyorum. Toplam 1000 kalori ... Ama gayet iyiyim hiç öyle deli gibi acıkmıyorum.
Öğle araları okuldayım kızlar daha önceleri hep ekmek arası ve kalorili şeyler yiyorduk şimdi bi ekip diyetteyiz süper oluyor birbirimiz destekleyip hafif şeyler yiyoruz...
destek iyiydir ya, insan kaçamak yapmıyo öle olunca, hem e iyi gaza geliyo:8:
Süper gözün aydın canım:nazar: Sporla desteklemek çok iyi daha çabuk topluyor vücüt. Ben sadece haftada 2 veya 3 gün yürüyüş yapıyorum:50: O yüzden daha az kalori almaya gayret ediyorum.
havalar ısınsa da ben de yürüyüş yapsam ya, buz gibi buralar buzzz :52:

Aynen dediğin gibi hafif tutmaya çalıştım canım,

Akşam yemeği menüm:
2 tane tavuk kanat mnik parçalardan seçtim
Yarım salatalık, 1 çarliston biber
Akşam yemeğim 136kcal olmuş oldu.

Bugünü 1188kcal ile kaçamaksız atlatıcam inşallah, kendimi çamaşıra bulaşığa verdim onlarla uğraşıyorum bişey yemeyim diye :52::52:
Bugün başka bir arkadaşım zayıflamışsın dedi, 6-7 kilo vermişsin heralde dedi.Mutluyummm:32:
toplam kaç kilo verdin ki?
merhaba kızlar :16: bu gün sabah ;1 haşlanmış yumurta, marul salatası, 5 zeytin, 2 tene bisküvi yedim.yeşil çay içtim . öğlen 1 elma, 1 nescafe içtim. akşam 1 tabak sulu köfte ve salata, 70 gr puding 3 tane de fıstık yedim kızlar :42:
sabah marul mu yedin, bravoooo, süper fikir bence.
ama öğlen çok az yemişin ya
peki bi soru daha hedeflediğimiz kiloya ulaştıktan sonra nasıl koruycaz kiloyu :( imkansız gibi geliyo korumak
az yicen :51:
slm kizlar . kayinvalidemler var yatili 10, 15 gun daha burdalar sanirim
butun dengem alt ust oldu hic dikkat edemiyorum . daha dogrusu cok bisey yiyemiyorum zaten kosturmaktan ama cok atistiriyorum sanirim.
en kotusude spor yapamiyorum
neyse saglik olsun diyorum suan 73 de takiliyim ben bu 15 gunde vermek icin degil almamak icin ugrasicam ..
pek giremiyorum insallah yakinda tekrar gorusruz ;)

bu arada her sabah sodyum bi karbonatli su iciyorum
vucudun alkali dengesini saglamak icin birebir mis karbonat ..
facebookdan kemal milarin sayfasindan bakin isterseniz
bir cok hastaliga sifa oldugu gibi zayiflamayada cok yardimciymis .. bende bi kac arkadasdan duydum cok fazla icen var cokda faydasini gordugunu soyleyen.
73 ok, alma bari ya, en azından. ama evde misafir varken de zor.
ben karbonatı hiç duymamıştım, tuz o ya, hem su içiyoz ödem atalım diye, hem tuz mu yicez, anlamadım ki. tamam bildiğimiz tuz değil, o sodyum klorür de, bu da tuz yani ? :26:

ben karbonatı hiç duymamıştım, tuz o ya, hem su içiyoz ödem atalım diye, hem tuz mu yicez, anlamadım ki. tamam bildiğimiz tuz değil, o sodyum klorür de, bu da tuz yani ? :26:

hahah peki teşekkür ederimm :D

butun dengem alt ust oldu hic dikkat edemiyorum . daha dogrusu cok bisey yiyemiyorum zaten kosturmaktan ama cok atistiriyorum sanirim.
neyse saglik olsun diyorum suan 73 de takiliyim ben bu 15 gunde vermek icin degil almamak icin ugrasicam ..

bir cok hastaliga sifa oldugu gibi zayiflamayada cok yardimciymis .. bende bi kac arkadasdan duydum cok fazla icen var cokda faydasini gordugunu soyleyen.

Karbonatlı su mu, ilk defa duydum, birşeye zararı falan olmasın doktora falan danışmadan içmeseydiniz keşke. Allah korusun. :50:

Canım ben evlendikten sonra bigün bir tartıldım 65 kilo olmuştum, ondan sonra kendime dikkat etmeye başladım, bir süre abur cuburu kestim, akşamları daha az yemeye başladım o arada 2-3 kilosunu verdim. Bu 2-3 kiloyu 4 ayda falan verdim. Sonra da kalori saymaya başladım onunla da 1,5 ayda 3 kilo kadar verdim. Şimdi 59 kiloyum boyum 1.67, son 1 kilom kaldı 58 olmak istiyorum onu da veriyim, sonra korumak için kalori saymayı düşünüyorum bir süre, hem de vücudumu alıştırmak için. :34:

Elif senacım ben face den bu adamın sayfasına baktım da adam kendi fotosunu koymuş sanırım profiline, ama profildeki adam zayıf değilki bildiğin kilolu, kandırıyor olmasın sakın, dikkatli ol bence.:45:

Sabah kahvaltım:
Kek 434kcal :53:
Nescafe 1kcal

benim bir arkadasım da içiyor o da baya verdi diyetisyene de gidiyor diyetisyeni önerdimi bilmiyorum sorayım bakalım ben lahana suyu kürü uyguluyorum o bittikten sonra yeni birşeyler yapmam lazım bu arada 30.günüm ve 6 kiloya elveda demiş bulunuyorum son 10 gündür veremiyordum bir tartıldım dün sabah 77.3 bugun sabah 76.0 sok oldum ..

Son düzenleme:
benim bir arkadasım da içiyor o da baya verdi diyetisyene de gidiyor diyetisyeni önerdimi bilmiyorum sorayım bakalım ben lahana suyu kürü uyguluyorum o bittikten sonra yeni birşeyler yapmam lazım bu arada 30.günüm ve 6 kiloya elveda demiş bulunuyorum son 10 gündür veremiyordum bir tartıldım dün sabah 77.3 bugun sabah 76.0 sok oldum ..

Bu lahana suyunu çok içenler var herkes kilo verdiriyor diyorlar ama mide bulandıcıymış biraz :25:

Benim bugünki öğle menüm:
Ezo gelin çorbası 60kcal
Yarım baget tavuk 56kcal
3 parça patates kızartması 21kcal
Taze tere 4kcal
Yoğurt 64kcal

Şimdiye kadar 664kcal oldu.:54:

Selammm ,

Bugun aştım kendimiii şimdidenn 900 cal. aldım çünkü öğlen sağlam bi tatlı yedim ödül olarak :) bu sabah 63,9 idim :72::72::72:

sabah bir elma
öğle barbekü soslu tavuk + salata + cevizli tel kadayıff
akşam sanırım sadece çorba

Bu lahana suyunu çok içenler var herkes kilo verdiriyor diyorlar ama mide bulandıcıymış biraz :25:

Benim bugünki öğle menüm:
Ezo gelin çorbası 60kcal
Yarım baget tavuk 56kcal
3 parça patates kızartması 21kcal
Taze tere 4kcal
Yoğurt 64kcal

Şimdiye kadar 664kcal oldu.:54:

evet ben mesela içmeye bir başladım 20 günde 5 kilo gitti şimdi kürün 4.haftasındayım azaldı 3 gunde 1 ıcıyorum o yuzden 10 gundur de 1 kilo gitti ben aksama kadar en fazla 400 kalorilik besleniyorum aksam 600-700 kalori oluyor.

hahah peki teşekkür ederimm :D

Ne demek :1:
Karbonatlı su mu, ilk defa duydum, birşeye zararı falan olmasın doktora falan danışmadan içmeseydiniz keşke. Allah korusun. :50:

Canım ben evlendikten sonra bigün bir tartıldım 65 kilo olmuştum, ondan sonra kendime dikkat etmeye başladım, bir süre abur cuburu kestim, akşamları daha az yemeye başladım o arada 2-3 kilosunu verdim. Bu 2-3 kiloyu 4 ayda falan verdim. Sonra da kalori saymaya başladım onunla da 1,5 ayda 3 kilo kadar verdim. Şimdi 59 kiloyum boyum 1.67, son 1 kilom kaldı 58 olmak istiyorum onu da veriyim, sonra korumak için kalori saymayı düşünüyorum bir süre, hem de vücudumu alıştırmak için. :34:
Ayy ne guzelll
Ben ellili kilolari goremem heralde ya, anca ruyalarimda :50:

Ne guzel sokmus o oyle. Ben de 74 te bekliyom, bi 73 olayim diye , belki yarin bende bi soka girerim :53:

Aynen öyle canım elin kaloriye bir şeye gidince hayırr diyor birileri...Benim yaşadığım yerde de çok yağmur var 3 gündür ara vermeden yağıyor...

Süpersin bir ayda 6 kilo takdire şayan...:nazar:

kızlar :56: bugün sabah marul salatası, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 2 bisküvi, yeşil çay
öğlen, 70 gr puding 3 fıstık
akşam, yoğurtlu haşlanmış kabak, roka salatası ve yarım kase sütlaç yedim...
gece, yeşil çay ve nescafe 3 ü bir arada içeceğim. :44:

Kızlar merhaba ben fittingodan takip ediyordum yediklerimi ama bugün açılmıyor site...Teldende bilgisayardanda girdim aynı:50: Bugün yediklerimi az çok hesaplarsanız sevinirim
Kahvaltı yok
ara portakal
öğle 200 gr haşlanmış karnıbahar,2 tane etsiz çiğ köfte,1domates
Ara; kahva 3in1
Akşam 2 kepçe domates çorbası(hazır),2 dilim t.buğday ekmeği,közlenmiş kırmızı biber salatası (2 biber,1 kaşık z.yağı,limon)

Kızlar merhaba ben fittingodan takip ediyordum yediklerimi ama bugün açılmıyor site...Teldende bilgisayardanda girdim aynı:50: Bugün yediklerimi az çok hesaplarsanız sevinirim
Kahvaltı yok
ara portakal
Ara; kahva 3in1
Akşam 2 kepçe domates çorbası(hazır),2 dilim t.buğday ekmeği,közlenmiş kırmızı biber salatası (2 biber,1 kaşık z.yağı,limon)

Aynen canım ben de açamadım sitede sorun var heralde, ben de akşamı ekleyemedim öğlene kadar 664kcal yemiştim,
akşam: 3-4 dilim sucuk
kibrit kutusu köy peyniri
1 dilim kaşar
salatalık, maydonoz, biber
1 dilim ekmek
4 tane de antep fıstığı yedim kaç kalori olmuştur sizce :44:

Ne demek :1:

Ayy ne guzelll
Ben ellili kilolari goremem heralde ya, anca ruyalarimda :50:

Ne guzel sokmus o oyle. Ben de 74 te bekliyom, bi 73 olayim diye , belki yarin bende bi soka girerim :53:

Görürsün canım niye göremeyesin azim ve kararlılıkla herşeyin üstesinden gelebilirsin sadece biraz sabır :29:

aksam dayanamadım oglusumun bonıbonlarından 1 paket indirdim mideye 1600 cal oldum of of yürüyüşte yok bir haftadır

aksam dayanamadım oglusumun bonıbonlarından 1 paket indirdim mideye 1600 cal oldum of of yürüyüşte yok bir haftadır

Naappttınnn sennn:20::20::20:

Bugün dün akşamki kaçamağını dengelemek için daha az kalori almalısın :29:

Kahvaltı menüm:
Kek 160kcal
Nescafe 1kcal

161kcal. :51:

1 kilon kalmış süpperr ben de 58 olmak istiyorum boy 1.70 .. 63 oldum bu aralar hızla kilo verdiğim günlere döndüm .. insanlarında zayıflamışsın demeleri ayrıca hoşuma gidiyorr :17:

kızlar :56: bugün sabah marul salatası, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 2 bisküvi, yeşil çay
öğlen, 70 gr puding 3 fıstık
akşam, yoğurtlu haşlanmış kabak, roka salatası ve yarım kase sütlaç yedim...
gece, yeşil çay ve nescafe 3 ü bir arada içeceğim. :44:

sabah marul salatası çok mantıklı baya tok tutar.. :34:

Kahvaltı yok
ara portakal
Ara; kahva 3in1

evet bende açamadım :14: neden ki acaba umarım hemen düzelir :18:

Aynen canım ben de açamadım sitede sorun var heralde, ben de akşamı ekleyemedim öğlene kadar 664kcal yemiştim,
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek

hımmm sucuk acaba kaç kaloridir hiç bilemedim şimdi :18:

ohh my good :20::20::20::20:

Naappttınnn sennn:20::20::20:

Bugün dün akşamki kaçamağını dengelemek için daha az kalori almalısın :29:

Kahvaltı menüm:
Kek 160kcal
Nescafe 1kcal

161kcal. :51:

en sevdiğim ikili nescafe + kek :17:

1 kilon kalmış süpperr ben de 58 olmak istiyorum boy 1.70 .. 63 oldum bu aralar hızla kilo verdiğim günlere döndüm .. insanlarında zayıflamışsın demeleri ayrıca hoşuma gidiyorr :17:

sabah marul salatası çok mantıklı baya tok tutar.. :34:

evet bende açamadım :14: neden ki acaba umarım hemen düzelir :18:

hımmm sucuk acaba kaç kaloridir hiç bilemedim şimdi :18:

ohh my good :20::20::20::20:

en sevdiğim ikili nescafe + kek :17:

nescafe selülit yapıyor diye ben türk kahvesi içiyorum ama kek süper

1 dilim kaşar
1 dilim ekmek

x 100gr Sucuk (Yarım Yağlı) • (Alınan Kalori)240 kcal
x 100gr Sucuk (Yağlı) • (Alınan Kalori)332 kcal

Back