bu gün düzelttim kendimi canım olmuyo baktımki yedikçe yiyorum
donem donem oluyor o canim hepimizde ..
pes etme ipin ucunu bi kacirirsan yakalamak zor oluyor
Bence de dene bakalim, belki kendini daha iyi kpntrol edersin boyle. Herkesin bunyesi farkli sonuctaYaa bu haftasonu ben kalorilerimi sayamadım, o kadar yemişim yani, bir de ben kendimi hafta içi çok kısıtlıyordum 950 ya da 1100 kalori yediğim günler oluyodu ama böyle kısıtlayınca farkettim ki sonrasında daha çok yemek yiyorum, canım sürekli bişyler istiyor. bundan sonra 1400 kalori almaya çalışıcağım.
Kilo almamis olman cok onemli, sislik de oluyo insanin duzeni degisince, onu da hesaba kat.gunaydin kizlar
dayanamadim tartildim 1 haftada sadece 500 gram gitmis tam 74.5 im .. hafta sonu dagittim resmen kendimi 5 gunluk emek bosa gitti .. neyse almamisim diyerek ve halime sukrederek bu haftaya devam ..
hic oynayamadim canim cok karisikti, coluk cocuk adim atacak yer yoktu .. pist tiklim tiklimdi bide pek kendi cevrem degil o yuzden kalkamadim .
ama cumartesi baya yogun gecti, kayinvalidemi cocuklarla esimle gezmeye gonderdim gorumcemle butun evi bi elden gecirdik..camlar, perdeler, mutfak derken hem bana hareket oldu hem kayinvalideme surpriz oldu .. bugun kollarim cok agriyor kollara iyi egzersiz oldu :)
hafta sonu dagittik cogumuz desene :)))
ben yine 1000, 1100 den devam edicem 2 hafta sonu yalniziz evde o yuzden 2 hafta bozmak yok :))
Aa cok gecmis olsun canim, neyse ki bulmusunjz nedenini. Allah dermansiz dert vermesin, bulunur cozumu.cok tesekkur ederim canim
emmiyor benim cadi biraz sorunlu bir bebekti 6 ay ancak emdi oda guc bela
sut ve bir cok seye alerjisi var
sut, peynir, yogurt, et, tavuk ve onlardan yapilan hersey yasak. cok kisitli bi listesi var sadece onlari yiyebiliyor.
ilk once biz farketmedik ben ne zaman sut icsem, mesela iki kase yayla corbasi icsem veya kasik kasik yogurt yesem kizim kipkirmizi oluyordu, her tarafi kabariyordu gunlerce kusuyordu doktorlar egzama deyip gonderiyordu halbuki alerjisi varmis..
o yuzden benide hic emmek istemiyordu guc bela ayakta yatarak sekilden sekile giriyordum emzirebilmek icin ..
gelecek ay yasina girecek .. 2 gun cocuk hastanesinde yatacak orda ilk kez sut verecekler insallah tolere edebilirse sutu artik yavas yavas sut vermeye basliyacaz ... baya yogun canim bizim hayat ..
Ben hafta ici kahvalti gevregi ya da yulaf yiyorum canim, neni baya tok tutuyo. Hafta sonu da 1-2 dilim tam bugday ekmegi yiyorum, kk ya da fazla peynir, 3-4 zeytin, bir-1.5 yumurta ya da omlet. Belki cok az recel. Hep boyle yiyorum, 300-350 kalori yapiyor. Diger pgunlerde ekmek yemiyorum hic.kizlar kahvaltida neler yiyorsunuz ?
ben beyaz ekmegi kestim cunku asiri tuketiyordum
biraz kahvalti ornekleri yazarmisiniz ? ekmeksiz neler yiyebilirim
kepekli ekmekten gunluk sadece iki dilim hak verdim kendime onuda kahvaltida yiyorum .. beni en cok kahvalti zorluyor
Selamlarr ,
Konun başlığı haftasonu ipin ucunu kaçıranlar olsun mu ahaha bence olsunpazar günü yediklerimi yazsam roman olur o derece pideler pastalar poğaçalar cipslerr off hepside çok güzeldi
neyse gelelim bugune
sabah 3 adet diyet büskivi şekersiz çay : 90 cal.
öğlen rosto köfte + patates püresi : 300 cal.
akşamı gene bilmiyorum dünü unutmak adına az birşeyler yerim
Ben myfitnesspalindirdim telefonuma Onda 1200 kal diyodu. 2 ay ole yaptim ama sonra emzirdigimi hesaba katmadigimi farkedip 1400-1500 kalori araliginda aliyorum. Zatwn pek sutum yok, bebek de buyudu, diye bu miktardayim. Benim baslangic kiloma gore 1200 demosti, ama sana 1500 diyorsa demek fazla kilo vermeye ihtiyacin yok. Bence 1500 le basla baktin veremiyorsun sonra indir kaloriniBugün neler yedim:
Sabah: 288 kalori
2 dilim ekmek 133 kalori
Krem peynir (bir yemek kaşığı) 51 kalori
5-6 yeşil zeytin 44 kalori
Nescafe 2 si 1 arada 60 kalori
Ara:
Ülker çubuk kraker 10 tane 40 kalori
Öğlen: 386 kalori
Yarım kase mercimek çorbası 93 kalori
Yarım porsiyon kuru fasulye 116 kalori
Yarım porsiyon pirinç pilavı 103 kalori
Yarım kase yoğurt 74 kalori
Ara:
Dayanamadım ve nestle damak yedim 2 minik dilim 62 kalori
Akşam: ???
Şimdiye kadar yediklerim toplamda 776 kalori, kalan 624 kalori ama bu rakam çok mu acaba ya
Kızlar siz nerden hesaplattınız kaç kalori almanız gerektiğini ben telden bi programdan hesaplattım günde 1500 kalori çıktı ama çok mu az mı karar veremedim.
Ben myfitnesspalindirdim telefonuma Onda 1200 kal diyodu. 2 ay ole yaptim ama sonra emzirdigimi hesaba katmadigimi farkedip 1400-1500 kalori araliginda aliyorum. Zatwn pek sutum yok, bebek de buyudu, diye bu miktardayim. Benim baslangic kiloma gore 1200 demosti, ama sana 1500 diyorsa demek fazla kilo vermeye ihtiyacin yok. Bence 1500 le basla baktin veremiyorsun sonra indir kalorini
Oo sahanesin yaa, benim hedef kilom 65Ben o uygulamayı indiremedim bir türlü bende çalışmadı farklı bir uygulama var adı FatSecret onda hesapladım. Boyum 167cm kilom şuan 62. 57 kilo olmak istiyorum, ve günlük aktivitem sıfıra yakın. Bikaç sitede daha baktım orda da günlük harcamanızdan 500 eksik kalori almanız gerek diyor. Günlük 1700 harcıyormuşum 500 eksik olunca 1200 cal. oluyor. Böyle yaparsam haftada yarım kilo verirmişim, sizce bu hesap doğrumudur?
Cok gecmis olsun, cabucak iyilessin kuzu.slm kizlar
kizim cok kotu grip hic kucagimdan inmiyor surekli mizilti modunda oglende cok az uyudu ..
bugun eliptik bisikleti hic yapamadim .. gunu 1350 kc ile kapattim . ama ilk defa bu kadar ac hissettim . suan sekersiz acik cay iciyorum biraz olsun acligimi yatistiriyor ..
Bugün neler yedim:
Sabah: 288 kalori
2 dilim ekmek 133 kalori
Krem peynir (bir yemek kaşığı) 51 kalori
5-6 yeşil zeytin 44 kalori
Nescafe 2 si 1 arada 60 kalori
Ara:
Ülker çubuk kraker 10 tane 40 kalori
Öğlen: 386 kalori
Yarım kase mercimek çorbası 93 kalori
Yarım porsiyon kuru fasulye 116 kalori
Yarım porsiyon pirinç pilavı 103 kalori
Yarım kase yoğurt 74 kalori
Ara:
Dayanamadım ve nestle damak yedim 2 minik dilim 62 kalori
Akşam: ???
Şimdiye kadar yediklerim toplamda 776 kalori, kalan 624 kalori ama bu rakam çok mu acaba ya
Kızlar siz nerden hesaplattınız kaç kalori almanız gerektiğini ben telden bi programdan hesaplattım günde 1500 kalori çıktı ama çok mu az mı karar veremedim.
slm kizlar
kizim cok kotu grip hic kucagimdan inmiyor surekli mizilti modunda oglende cok az uyudu ..
bugun eliptik bisikleti hic yapamadim .. gunu 1350 kc ile kapattim . ama ilk defa bu kadar ac hissettim . suan sekersiz acik cay iciyorum biraz olsun acligimi yatistiriyor ..
çok geçmiş olsun( keşke hiç hasta olmasalar ama mümkün değil malesef bizde 2 hafta kadar önce atlattık gribi 21 aylık oğlum var..Alerjisinden bahsetmişsin çook yakın 2 arkadaşımın bebeğinde vardı ve ikiside atlattı içini ferah tut bak gör yakında yavas yavas yemeye başlıyacaktır herşeyi.
sabah : 1 simit ve şekersiz çay 275 cal.
Öğle : sanırım sadece meyve çünkü simit inanılmaz doyurdu beni açlık hissetmiyorum hala..
aksamda kuzenme gidicez yemek yemeden gelin dedi yani zorlu bir akşam beni bekliyor
simit o kadar kalorilimi canim yaallahtan burda simit satilmiyor sadece turkiyede yiyebiliyorum
ben gittigim yerde su yontemi buldum
ekmege, pilava kesinlikle dokunmuyorum kola zaten icmem meyve suyuda icmiyorum artik
corbami iciyorum yemeklerden aliyorum ama yinede ertesi gun dengeliyorum
Topigr sen nerden katiliyosun canim
Yuhuuuu fransaaa, hangi sehirben fransadayim canim
bugun sabahla oglen 650 kc kadar yemisim . aksamda 1 yada 2 kase mercimek corbasiyla ve yogurtla gunu kapaticam .
kendimi cok iyi hissediyorum. hic aclik hissetmedim ama basim cok agriyor ..
Yuhuuuu fransaaa, hangi sehir
Az bile kalori almisin, nasi basardin
Bende sabah 350 kalori aldim, oglen ne yicem derdindeyim, yogurt corbasi yapiyom kiz uyudu, ondan yerim heralde
Bebis nasi oldu?
Sana da gecmis olsun bu arada, benim de halsizlik bitti sinuzitten bas agrima devresine terfi ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?