kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

1 fincan yesil cay
1 dilim kepek ekmek
1 adet yumurta
1 adet krem peynir
2 adet kucuk pane balik (180kc)

toplamda 387 kc ..

Selamlarr ,

Konun başlığı haftasonu ipin ucunu kaçıranlar olsun mu ahaha bence olsun pazar günü yediklerimi yazsam roman olur o derece pideler pastalar poğaçalar cipslerr off hepside çok güzeldi

neyse gelelim bugune

sabah 3 adet diyet büskivi şekersiz çay : 90 cal.
öğlen rosto köfte + patates püresi : 300 cal.
akşamı gene bilmiyorum dünü unutmak adına az birşeyler yerim

Bence de dene bakalim, belki kendini daha iyi kpntrol edersin boyle. Herkesin bunyesi farkli sonucta
Kilo almamis olman cok onemli, sislik de oluyo insanin duzeni degisince, onu da hesaba kat.
Dugunde zaten iki cocukla nasi eglenilir di mi, bize heegun dugun

Aa cok gecmis olsun canim, neyse ki bulmusunjz nedenini. Allah dermansiz dert vermesin, bulunur cozumu.

Ben hafta ici kahvalti gevregi ya da yulaf yiyorum canim, neni baya tok tutuyo. Hafta sonu da 1-2 dilim tam bugday ekmegi yiyorum, kk ya da fazla peynir, 3-4 zeytin, bir-1.5 yumurta ya da omlet. Belki cok az recel. Hep boyle yiyorum, 300-350 kalori yapiyor. Diger pgunlerde ekmek yemiyorum hic.

Ben saymaya tesebbus etmedim ama yemisimdir illa baya yapcak bise yok onumuzdeki maclara bakacaz

Bugün neler yedim:

Sabah: 288 kalori
2 dilim ekmek 133 kalori
Krem peynir (bir yemek kaşığı) 51 kalori
5-6 yeşil zeytin 44 kalori
Nescafe 2 si 1 arada 60 kalori

Ara:
Ülker çubuk kraker 10 tane 40 kalori

Öğlen: 386 kalori
Yarım kase mercimek çorbası 93 kalori
Yarım porsiyon kuru fasulye 116 kalori
Yarım porsiyon pirinç pilavı 103 kalori
Yarım kase yoğurt 74 kalori

Ara:
Dayanamadım ve nestle damak yedim 2 minik dilim 62 kalori

Akşam: ???

Şimdiye kadar yediklerim toplamda 776 kalori, kalan 624 kalori ama bu rakam çok mu acaba ya
Kızlar siz nerden hesaplattınız kaç kalori almanız gerektiğini ben telden bi programdan hesaplattım günde 1500 kalori çıktı ama çok mu az mı karar veremedim.

Ben myfitnesspalindirdim telefonuma Onda 1200 kal diyodu. 2 ay ole yaptim ama sonra emzirdigimi hesaba katmadigimi farkedip 1400-1500 kalori araliginda aliyorum. Zatwn pek sutum yok, bebek de buyudu, diye bu miktardayim. Benim baslangic kiloma gore 1200 demosti, ama sana 1500 diyorsa demek fazla kilo vermeye ihtiyacin yok. Bence 1500 le basla baktin veremiyorsun sonra indir kalorini

Ben o uygulamayı indiremedim bir türlü bende çalışmadı farklı bir uygulama var adı FatSecret onda hesapladım. Boyum 167cm kilom şuan 62. 57 kilo olmak istiyorum, ve günlük aktivitem sıfıra yakın. Bikaç sitede daha baktım orda da günlük harcamanızdan 500 eksik kalori almanız gerek diyor. Günlük 1700 harcıyormuşum 500 eksik olunca 1200 cal. oluyor. Böyle yaparsam haftada yarım kilo verirmişim, sizce bu hesap doğrumudur?

Oo sahanesin yaa, benim hedef kilom 65
Bencede verirsin haftada yarim kilo, ama duraklama donemine girmen kacinilmaz bi ay sonra filan, o arada duruyo kilo kaybi

slm kizlar
kizim cok kotu grip hic kucagimdan inmiyor surekli mizilti modunda oglende cok az uyudu ..
bugun eliptik bisikleti hic yapamadim .. gunu 1350 kc ile kapattim . ama ilk defa bu kadar ac hissettim . suan sekersiz acik cay iciyorum biraz olsun acligimi yatistiriyor ..

Cok gecmis olsun, cabucak iyilessin kuzu.
Onemli olan bebegin iyilesmesi, o iyilessin hemen sarsariz seni

Ben fittingo diye bir siteden hesaplıyorum canım benim baktığım yere göre pilav ve kuru fasulyenin yarım porsiyonları 171 + 188 yapıyor
Benim hesabıma göre 1303 kalori almam gerekiyor ama bu benim özelliklerime göre belki sen çabuk yakıyorsundur 1500 le ben anca kilomu koruyabilirim

çok geçmiş olsun ( keşke hiç hasta olmasalar ama mümkün değil malesef bizde 2 hafta kadar önce atlattık gribi 21 aylık oğlum var..Alerjisinden bahsetmişsin çook yakın 2 arkadaşımın bebeğinde vardı ve ikiside atlattı içini ferah tut bak gör yakında yavas yavas yemeye başlıyacaktır herşeyi.

sabah : 1 simit ve şekersiz çay 275 cal.
Öğle : sanırım sadece meyve çünkü simit inanılmaz doyurdu beni açlık hissetmiyorum hala..
aksamda kuzenme gidicez yemek yemeden gelin dedi yani zorlu bir akşam beni bekliyor

tesekkur ederim canim insallah gecer alerjisi.
cok zor bir gece atlattik sabah 5 de uyudu hala uyuyor grip burnunu temizliyorum ateside yok allaha sukur..
ben daha kahvalti bile yapamadim

kizin uyumasini firsat bilip 35 dakika eliptik bisiklet yaptim baya bi ter attim
sabah 1 fincan yesil cay ictim
1 litrede suyumu ictim

simdi 1 haslanmis yumurta
1 dilim kepek kare ekmek
biraz krem peynir
bi kac zeytin ve biraz peynir yemeyi dusunuyorum
kalorisini hesaplamadim yedikten sonra hesapliycam

simit o kadar kalorilimi canim ya allahtan burda simit satilmiyor sadece turkiyede yiyebiliyorum

ben gittigim yerde su yontemi buldum
ekmege, pilava kesinlikle dokunmuyorum kola zaten icmem meyve suyuda icmiyorum artik
corbami iciyorum yemeklerden aliyorum ama yinede ertesi gun dengeliyorum

Topigr sen nerden katiliyosun canim

Topigr sen nerden katiliyosun canim

ben fransadayim canim
bugun sabahla oglen 650 kc kadar yemisim . aksamda 1 yada 2 kase mercimek corbasiyla ve yogurtla gunu kapaticam .
kendimi cok iyi hissediyorum. hic aclik hissetmedim ama basim cok agriyor ..

ben fransadayim canim
bugun sabahla oglen 650 kc kadar yemisim . aksamda 1 yada 2 kase mercimek corbasiyla ve yogurtla gunu kapaticam .
kendimi cok iyi hissediyorum. hic aclik hissetmedim ama basim cok agriyor ..
Yuhuuuu fransaaa, hangi sehir
Az bile kalori almisin, nasi basardin
Bende sabah 350 kalori aldim, oglen ne yicem derdindeyim, yogurt corbasi yapiyom kiz uyudu, ondan yerim heralde
Bebis nasi oldu?
Sana da gecmis olsun bu arada, benim de halsizlik bitti sinuzitten bas agrima devresine terfi ettim

luxembourga sinir metz sehrindeyiz canim .. sendemi fransadasin ?
mercimek corbasini icemedim canim hic istemedi onun yerine dolaptan 2 portakal yedim buz gibi .
aslinda bende grip gibiyim o yuzden cok istahsizim hic bir sey yiyesim yok bugun bu kadar az kalori almamin nedenide bu..
bebis iyi allaha sukur nesesi yerinde sadece burnu cok akiyor ..
basim catliyor benim gece yat kalk yat kalk yapmaktan heralde

yooo, ben abd deyim, massachusets de
pek bi severim oraları ondan sordum

bu arada bu diyeti çok bırakasım var, bilmiyom nolcak halim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…