kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Ablalarım demek daha doğru olur 19 yaşındayım ben uzun zamandır gizlice takip ediyorum çok bi kilo sorunum yok ama siz bayadır diyettesiniz tecrübelisiniz:) dün bizde misafir vardı ben deli gibi yedim çikolatalar börekler cipsler öğle yemeği zaten bi felaket hiç bahsetmiyorum ve bugün bi tartıldım bi günde 2 kilo almışım :O bu mümkün mü???

oo gizli takipçiiii
su tutmuşundur. bol su iç bi kaç gün, yediklerine dikkat et, vermen lazım geri
bacak inceliyo sanırım, bi de selülitlerim de azalmış baya, üst bacağa kadar çok az bişe kalmış, gerçi ben kiloluyken de çok selülitli degildim, benim sorunum göbek

görürsün inşallah, 515 kalori baya bişe ya, bi çorba bi sebze yemeği rahat yenir
cosma ki ne cosma, hadi yedim neyse de saat 8 olması hç hoşuma gitmedi
he he heee, bende de 2 tane var elifcim ya, biri 10 yaşında biri 18 ayının doldurcak. büyük fiziksel olarak yormuyor, işini kendi görüyor da ayyy manevi olarak bitiriyo insanı, herşeyi biliyo olsun bitirsin aslanım o benim
valla benimkiler uyumuyolar, öle 12 ye kadar uyuyan bi model olsa keşke. sabah 7 de uyanıyolar gece bilg işim oluyo, onlar yatınca yapabiliyorum, saat 10 dan önce yatmıyolar nası büyücek bu minnoş bilmiyorum
ya tavuk ben de pişircem bana kalsa da, haftada birden fazla yiyince bizimkiler söyleniyor. yoksa bana kalsa haftada 2 kez yerim. kendime yarı pişirecek halim de yok açıkçası, ancak normal yemekleri yapıyorum
hepimiz kendi çapımızdayız açıkçası ama herkes kendi düzenine göre yapmazsa bi sürdürülebilirliği olmaz ki bu diyetin. hem diyorlar hayat tarzınız haline getirin, hem de diyet listesi veriyorlar. e ben herkesin yemeğini o listeye göre mi yapıcam hayatım boyunca mümkün değil malesef. kendime göre dengeli bi plan uyguluyorum, olduğu kadar artık

kızlar bu gün 1100 kalori ve 1.5 saat yani 6 mil toplamda leslie yaptım..yarın tartılıcam umarım kilo almamışımdır

Selamlar herkese
Dunden beri hasyayim, burnum akiyo pfff. Gende 2 mil leslie yaptim. Ama zor bitirdim.
Kalori de sayamadim
Muhtemelen bugun de sayamam
Haydi optum hepinizi

Selamlar herkese
Dunden beri hasyayim, burnum akiyo pfff. Gende 2 mil leslie yaptim. Ama zor bitirdim.
Kalori de sayamadim
Haydi optum hepinizi
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine..bende bu gün spor yapmadım ya vucudum ödem yapmaya başladı bir iki güne regl başlıcak sanırım hiç keyfim yok hiç diyet havasında da değilim zaten tartıldım kilom aynı bakalım haftaya nolcak bu gün 1500 küsür kalori valla oldu yedim yani aşırı açık iştahım napcam ben

Sagol canim:2:
Ben de bilemiyorum canim yiyip durdum bende. Gozumu acamiyorum ya, ne bu.
Su ic ya, istahi en iyi o kesiyo bende ama tabi ne kadar kestigi de ortada yani, bu kiloya ulasmak da kolay degil ole

Ben de bilemiyorum canim yiyip durdum bende. Gozumu acamiyorum ya, ne bu.
Su ic ya, istahi en iyi o kesiyo bende ama tabi ne kadar kestigi de ortada yani, bu kiloya ulasmak da kolay degil ole
geçen 2gün zaten nerdeyse hiçsu içmedim yemeklere saldırdım gibi bişey normalde 2-2.5 litre içerdim noldu bana ya anlamadım :44:

geçen 2gün zaten nerdeyse hiçsu içmedim yemeklere saldırdım gibi bişey normalde 2-2.5 litre içerdim noldu bana ya anlamadım :44:
Su icmeyince daha cok yiyom bende neyse hopp toparlan bakalim, diyete devam
Sonunda 1.5 haftada yarim kilo verdim, buna da sukur
Devamini bekliyom
Iki gundur leslie meslie yok dogal olaraktan

Obuu topikolar nerdesiniz ses deneme 123

evet canım toparlanıcam inş.. yarın pazara çıkıcam karnıbahar brokololi salatalık bol bol alıp diyete devam edicem yoksa böyle olmucak ye ye verdiklerimde geri gelcek

slm kizlar 3 gunluk tatilin ardindan sonunda donebildik kayinvalidemden .. rejimim icin berbat bi hafta sonuydu . kalori saymak bi tarafa kalori patlamasi yasadim diyebilirim . eminim 1 kilo almisimdir .
allahtan cok hareketli bir hafta sonuydu bugun dugun vardi dunde kayinvalidemin tum camlarini sildim, mutfak dolaplarini falan temizledim hareket olsun diye kisacasi pek bos durmadim insallah ordan bari yirtmisimdir biraz :)
ben gecen pazartesi 75 ile baslamistim bu pazartesi taritalacaktim ama vazgectim tartilmayi 1 hafta daha erteledim .. yarin kaldigim yerden devam ediyorum insallah ..

ay senin aslan parcasi buyumus masallah bide benimki buyuse
resmen tuketti beni 2 gundur uc bucuk yasinda 2 yas sendromunu atlattik 3 yas basladi bu sendromlar 20 yasa kadar devam edecek heralde :)

tavuk benim kurtaricim kirmizi eti pek yiyemem sebzeylede pek aram yoktur ama bebelere pisire pisire alistim sebzeyede .. genelde kendiem ayri yapiyorum bende bana daha pratik geliyor ..

Selamlar herkese
Kalori de sayamadim
Haydi optum hepinizi

cok cok gecmis olsun canim balli ihlamur ic bol bol
benim bucurugunde basladi burnu akmaya yine salgin var ..

donem donem oluyor o canim hepimizde ..
pes etme ipin ucunu bi kacirirsan yakalamak zor oluyor

Oo dugun vardi demek, e hareketli olmustur tabi, bol bol oynasaydin cam silmisin ya super fikir, iyi hareket olmustur
Evet hayatim. Ya 20 sine kadar rahat yok ondan sonra da yokk sevgiliydi, okuldu askerlikti evlilikti, bi de torunlar cikar saglik olsun da kosturacaz artik bole
Senin bucuruge de cok gecmis olsun, emiyo mu bari?

Son düzenleme:
Yaa bu haftasonu ben kalorilerimi sayamadım, o kadar yemişim yani, bir de ben kendimi hafta içi çok kısıtlıyordum 950 ya da 1100 kalori yediğim günler oluyodu ama böyle kısıtlayınca farkettim ki sonrasında daha çok yemek yiyorum, canım sürekli bişyler istiyor. bundan sonra 1400 kalori almaya çalışıcağım.

gunaydin kizlar
dayanamadim tartildim 1 haftada sadece 500 gram gitmis tam 74.5 im .. hafta sonu dagittim resmen kendimi 5 gunluk emek bosa gitti .. neyse almamisim diyerek ve halime sukrederek bu haftaya devam ..

hic oynayamadim canim cok karisikti, coluk cocuk adim atacak yer yoktu .. pist tiklim tiklimdi bide pek kendi cevrem degil o yuzden kalkamadim .
ama cumartesi baya yogun gecti, kayinvalidemi cocuklarla esimle gezmeye gonderdim gorumcemle butun evi bi elden gecirdik..camlar, perdeler, mutfak derken hem bana hareket oldu hem kayinvalideme surpriz oldu .. bugun kollarim cok agriyor kollara iyi egzersiz oldu :)

hafta sonu dagittik cogumuz desene :)))
ben yine 1000, 1100 den devam edicem 2 hafta sonu yalniziz evde o yuzden 2 hafta bozmak yok :))

Son düzenleme:

Aynen canım devam. bırakmak yok, benim sorunum evde baskülüm yok acilen almam lazım geçen eczanede tartıldım vermişim 2 kilo kadar, dün de annemlerde tartıldım 1 kilosunu geri almışım galiba ama tok karna tartıldım fark edermidir bilmem.

cok tesekkur ederim canim
emmiyor benim cadi biraz sorunlu bir bebekti 6 ay ancak emdi oda guc bela
sut ve bir cok seye alerjisi var
sut, peynir, yogurt, et, tavuk ve onlardan yapilan hersey yasak. cok kisitli bi listesi var sadece onlari yiyebiliyor.
ilk once biz farketmedik ben ne zaman sut icsem, mesela iki kase yayla corbasi icsem veya kasik kasik yogurt yesem kizim kipkirmizi oluyordu, her tarafi kabariyordu gunlerce kusuyordu doktorlar egzama deyip gonderiyordu halbuki alerjisi varmis..
o yuzden benide hic emmek istemiyordu guc bela ayakta yatarak sekilden sekile giriyordum emzirebilmek icin ..
gelecek ay yasina girecek .. 2 gun cocuk hastanesinde yatacak orda ilk kez sut verecekler insallah tolere edebilirse sutu artik yavas yavas sut vermeye basliyacaz ... baya yogun canim bizim hayat ..

ay acayip farkeder canim .. sakin her yerde tartilma sadece 1 tartiyla her sabah tuvalete gittikten sonra hic birsey yemeden tartilacaksin .. bu senin gercek kilon oluyor ..
sabah 74 cikip aksam 76 bile cikabilirsin bu kadar fark atar ve buda acayip moral bozuklugu yapiyor insan bosuna ugrasiyorum deyip herseye saldirabiliyor kendimden biliyorum :)))
artik ben 2 gune bile tartilmiyorum mutlaka 1 haftayi bekliyorum ..

kizlar kahvaltida neler yiyorsunuz ?
ben beyaz ekmegi kestim cunku asiri tuketiyordum
biraz kahvalti ornekleri yazarmisiniz ? ekmeksiz neler yiyebilirim
kepekli ekmekten gunluk sadece iki dilim hak verdim kendime onuda kahvaltida yiyorum .. beni en cok kahvalti zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…