• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

yooo, ben abd deyim, massachusets de :27:
pek bi severim oraları :D ondan sordum

bu arada bu diyeti çok bırakasım var, bilmiyom nolcak halim:18:

Ay sakin canim sakin birakma ..
Simdiye kadar yaptgim diyetlerfen bana en iyi gelen bu oldu ..
Pazartesi 74.5 cikmistim hafta sonu kacamaklarindan bide sislik vardi . Bu sabah dayanamadim tartildim 72.4 ciktim :))))
Daha bi heveslendim
Hem ac kalmiyorum hem yorgun olmuyorum o haldede zayifliyorum ;)
Tabi gunluk 35 dakikalik eliptik bisikletin faydalari :)))
Ay cok mutluyum bu sabah .

kucuk bir biber ve iki domatesten 1 kasik zeytin yagiyla yumurtasiz menemen yaptim
1 dilim beyaz ekmekle toplam 377 kalori yapiyor ..
aslinda bu normal yumurtali bi menemenin kalorisi ama ben fazladan hesapliyorum eksik hesaplamaktan iyidir

birde saracoglunun lahana kurune basladim bu sabah simdi sogumasini bekliyorum birazdan icicem
karnima ve popoma biberiye yagiyla ve portakal yagiyla masaj yapip strecliyorum ve 30,35 dakika eliptik bisiklet yaptim$

hep ayni tarz seyleri yiyip sklmak istemiyorum o yuzden menulerimi farklilastiriyorum

Ben fittingo diye bir siteden hesaplıyorum canım benim baktığım yere göre pilav ve kuru fasulyenin yarım porsiyonları 171 + 188 yapıyor :21:
Benim hesabıma göre 1303 kalori almam gerekiyor ama bu benim özelliklerime göre belki sen çabuk yakıyorsundur 1500 le ben anca kilomu koruyabilirim :43:

Ya bana da bir tuhaflık var gibi geliyordu bu işte zaten, bi de senin söylediğin siteden bakıyım heryerde farklı bişey yazıyor ben de bilemedim :10:

Ya bana da bir tuhaflık var gibi geliyordu bu işte zaten, bi de senin söylediğin siteden bakıyım heryerde farklı bişey yazıyor ben de bilemedim :10:

Ben fittingo diye bir siteden hesaplıyorum canım benim baktığım yere göre pilav ve kuru fasulyenin yarım porsiyonları 171 + 188 yapıyor :21:
Benim hesabıma göre 1303 kalori almam gerekiyor ama bu benim özelliklerime göre belki sen çabuk yakıyorsundur 1500 le ben anca kilomu koruyabilirim :43:

Ekins canım çok teşekkür ederim verdiğin site çok faydalı, bu arada üzülme benim günlük kaloride bi yanlışlık varmış burdan hesaplattım 1222 çıktı. :52: Şimdiye kadar yediklerim,

Yarım Porsiyon Fırın Patates Oturtma 179 kcal |Öğle
5 Yemek K. Yoğurt 81 kcal |Öğle 14:11:00
1 Adet Tavuk Kanat, Derisiz, Kızarmış 46 kcal |Öğle
1 Kepçe Kırmızı Mercimek Çorbası 91 kcal |Öğle
10 Gram Kahve, sütsüz ve şekersiz 0 kcal |Kahvaltı
Üç Çeyrek Yemek K. Kahve Kreması 2 kcal |Kahvaltı
1 Tatlı K. Krem Peynir 38 kcal |Kahvaltı
1 Dilim Ekmek 71 kcal |Kahvaltı

$Adsýz.png

Not: Peşpeşe mesaj gönderdiğim için özür dilerim düzeltemedim.:50:

Merhabalar ,

Dün akşam ki misafirlık maceram tamm bir kabus idii allahtan akşam yemeği yemeden gittim gündüzde çok çok az yedim tek artılarım bunlar oldu .. bir parça börek bolca kısır ve tatlı yedim :(

Sabah , yarım paket balık kraker
öğle , yarım porsiyon pilav ve cacık
ara , browni

toplamda 710..balık krakerin kalorisi bravniden fazlaymış çok şaşkınım :53::53::53::53:

Aksam da balık yerim ve salata tamamdır :)

yooo, ben abd deyim, massachusets de :27:
pek bi severim oraları :D ondan sordum

bu arada bu diyeti çok bırakasım var, bilmiyom nolcak halim:18:

aaaaa olmazz sakın bırakma istersen bir iki gün çok abartmadan ara ver..Ben sıkıldığım zamanlarda aklıma mankenleri zayıf kadınları getiriyorum yine hırslanıyorum sen de öyle yap :9:

Ekins canım çok teşekkür ederim verdiğin site çok faydalı, bu arada üzülme benim günlük kaloride bi yanlışlık varmış burdan hesaplattım 1222 çıktı. :52: Şimdiye kadar yediklerim,

Eki Görüntüle 974557

begenmene sevindim türk mutfagından birçok yemeğin kalorisi var :)

kucuk bir biber ve iki domatesten 1 kasik zeytin yagiyla yumurtasiz menemen yaptim
1 dilim beyaz ekmekle toplam 377 kalori yapiyor ..
aslinda bu normal yumurtali bi menemenin kalorisi ama ben fazladan hesapliyorum eksik hesaplamaktan iyidir

birde saracoglunun lahana kurune basladim bu sabah simdi sogumasini bekliyorum birazdan icicem
karnima ve popoma biberiye yagiyla ve portakal yagiyla masaj yapip strecliyorum ve 30,35 dakika eliptik bisiklet yaptim$

hep ayni tarz seyleri yiyip sklmak istemiyorum o yuzden menulerimi farklilastiriyorum

yapabiliyorsan ne güzel canım ben de kur filan yapamıyorum tdı çok kötü geliyor :27:

Ay sakin canim sakin birakma ..
Simdiye kadar yaptgim diyetlerfen bana en iyi gelen bu oldu ..
Pazartesi 74.5 cikmistim hafta sonu kacamaklarindan bide sislik vardi . Bu sabah dayanamadim tartildim 72.4 ciktim :))))
Daha bi heveslendim
Hem ac kalmiyorum hem yorgun olmuyorum o haldede zayifliyorum ;)
Tabi gunluk 35 dakikalik eliptik bisikletin faydalari :)))
Ay cok mutluyum bu sabah .
Ayy cok tebrikler:46::46:
Birakmak istemiyorum tabi de, zaten cok zor kilo veriyordum, hastalik cikinca tumden biraktim kalori saymayi. Dun gofret yedim bissuruu:5: 350 kalori vardir kesin :18: gerci aksam kapuska yedim yogurtla, tas catlasa 300 kaloridir, aksam atistirmadim baska. Neyse ya, salmiyim kendimi. En azindan bi 65 olmam lazim, ne guzel gidiyodum :14:
Merhabalar ,

Dün akşam ki misafirlık maceram tamm bir kabus idii allahtan akşam yemeği yemeden gittim gündüzde çok çok az yedim tek artılarım bunlar oldu .. bir parça börek bolca kısır ve tatlı yedim :(

ara , browni

toplamda 710..balık krakerin kalorisi bravniden fazlaymış çok şaşkınım :53::53::53::53:

Tam okumamisim, misafirlikte yediklerinin ustune balik mi yicen dicektim :53:, anladim sonradan neyseki :44:

aaaaa olmazz sakın bırakma istersen bir iki gün çok abartmadan ara ver..Ben sıkıldığım zamanlarda aklıma mankenleri zayıf kadınları getiriyorum yine hırslanıyorum sen de öyle yap :9:
Evet ben bunu daha sik dusunuyum, olmuyo bole:50: zayiflicam guzel olucam istedigimi giyicem :21:

Sagolun valla kizlar ya, supersiniz, birakmicam, bugun devam :55:

Yazmayi unutmusum, lahana bende cok zorlaniyorum, suyunu mu iciyorsun elifcim? Obur topiklerde ayran detoksu yapiyorlarmis, o nasildir acaba?
Ya da gozleme detoksu arasam bulurmuyum ki :36: neyse tamam sustum :20:

Yazmayi unutmusum, lahana bende cok zorlaniyorum, suyunu mu iciyorsun elifcim? Obur topiklerde ayran detoksu yapiyorlarmis, o nasildir acaba?

Gözleme detoksu mu :52::52::52: Keşke öyle bişey olsa, yerdik yerdik sonra da gitsin kilolar, pufff imkansız :50::50:

oglen yemegiyle birlikte 750 kc yaptim arkadaslar
aksam esim yemege cikalim dedi allahatan gidecegimiz lokantanin acik bufe bolumu var orda istedigimiz sebze yi bula biliyoruz hemde haslama yada buharda pisme :))) karnibaharla brokoli yerim sanirim .. fransada yasamanin guzelligi :) yemek kulturleri cok iyi hep saglikli ve diyetetik besleniyorlar ..

Eki Görüntüle 974557

canim 1222 cok degilmi oglene kadar ..
ben ayda 4,5 kilo vermek istiyorsam 1000 i gecmem lazim arada sirada kacamak olursada kesinlikle 1300 u asmamam gerekiyor..
senin hesapladigin siteyi banada verebilirmisin canim bende kendi sitemi kontrol etmek icin kullaniyim

Merhabalar ,

ara , browni

oy bende yarin oglen bi arkadasa davetliyim kendisi dogulu eminim dokturecek dogu yoresinden sarmalar icli kofteler falan..
allahtan kalabalik olucaz arada kaynarim ne yedigimi pek farkeden olmaz (insallah, umarim) :))

benimde gobusum eskiden avatarimdaki kizin gobegi gibiydi yani bundan bi 5 sene oncesi
araya iki cocuk girdi resmen belimin eski haline hasret kaldim hem gobegim var hem belim kalinlasti
o yuzden avatar yaptim ki surekli aklimda olsun :)))

suyunu iciyorum canim
yarim litre su
4,5 yaprak taze beyaz lahana
kaynayan suya atilip 3 sakika kaynatilacak sonrada bir tutamda maydanoz atilip 3 dakikada onunla birlikte kaynatilacak toplamda 6 dakika kaynayacak .. ilidiktan sonra icine limon sklip icilebilir .. gun icinde 2,3 bardak iciliyor
ben zor iciyorum ama mecburen arada bi toksin atmak lazim .. gobuse ve selulitlerede acayip etkili ..

ben eliptik bisiklet yapmadan oncede
gobusume ve popoma bazende bacaklarima portakal yagiyla biberiye yagi suruyorum strecliyorum
azicik bi faydasi olsada fayda faydadir :52:

benim annem 1 senede 30 kilo verdi arkadaslar hemde 45 yasindaydi ve suan 50 yasinda hala koruyor kilosunu
sabah aksam birer saat yurudu kar kis demedi cikti yuruyuse
kizartma unlu gida hayatindan cikardi .. simdi hala saglikli besleniyor bir ogun cok abarttiysa diger ogunde dengeliyor
sikir sikir giyinip susleniyor artik eve kosu bandi aldi kislari evde gunluk 1 saat yuruyor
allaha sukur hic bir hastaligi yok ve benden dinc ve hareketli ..
benim ideal kilo 56, 57 .. ben omrumu 75 de gecirmek istemiyorum 29 yasindayim giyinip suslenmek citir bir anne olmak istiyorum.
30 lu yaslarima kilolu adim atmak istemiyorum :50:

yeterki isteyelim
ben bugun aksam esime fotograflarimi cektiricem insallah 4 ay sonrada sonra fotolarimi paylasabilirim
bizde once sonra yapip ornek olalim birazda bize imrenip motive olsun bizim gibi tombisler :52:

canim 1222 cok degilmi oglene kadar ..
ben ayda 4,5 kilo vermek istiyorsam 1000 i gecmem lazim arada sirada kacamak olursada kesinlikle 1300 u asmamam gerekiyor..
senin hesapladigin siteyi banada verebilirmisin canim bende kendi sitemi kontrol etmek icin kullaniyim

Yok canım resimden yanlış anlaşıldı heralde, günlük yemem gereken 1222kcal, öğlene kadar yediklerim an itibariyle 578kcal. Sitenin adı fittingo, sağolsun ben de ekinsden aldım bugün, inceledim baya çok yararlı bir site bakmanı öneririm. :29:

suyunu iciyorum canim
yarim litre su
4,5 yaprak taze beyaz lahana
kaynayan suya atilip 3 sakika kaynatilacak sonrada bir tutamda maydanoz atilip 3 dakikada onunla birlikte kaynatilacak toplamda 6 dakika kaynayacak .. ilidiktan sonra icine limon sklip icilebilir .. gun icinde 2,3 bardak iciliyor
ben zor iciyorum ama mecburen arada bi toksin atmak lazim .. gobuse ve selulitlerede acayip etkili ..
Evet ben denemistim aynisi. Ama devam edemedim. Sonradan iyice zor gelmisti:50:

ben eliptik bisiklet yapmadan oncede
gobusume ve popoma bazende bacaklarima portakal yagiyla biberiye yagi suruyorum strecliyorum
azicik bi faydasi olsada fayda faydadir :52:

benim annem 1 senede 30 kilo verdi arkadaslar hemde 45 yasindaydi ve suan 50 yasinda hala koruyor kilosunu
sabah aksam birer saat yurudu kar kis demedi cikti yuruyuse
kizartma unlu gida hayatindan cikardi .. simdi hala saglikli besleniyor bir ogun cok abarttiysa diger ogunde dengeliyor
sikir sikir giyinip susleniyor artik eve kosu bandi aldi kislari evde gunluk 1 saat yuruyor
allaha sukur hic bir hastaligi yok ve benden dinc ve hareketli ..
benim ideal kilo 56, 57 .. ben omrumu 75 de gecirmek istemiyorum 29 yasindayim giyinip suslenmek citir bir anne olmak istiyorum.
30 lu yaslarima kilolu adim atmak istemiyorum :50:

yeterki isteyelim
ben bugun aksam esime fotograflarimi cektiricem insallah 4 ay sonrada sonra fotolarimi paylasabilirim
bizde once sonra yapip ornek olalim birazda bize imrenip motive olsun bizim gibi tombisler :52:
Ay masallah annene, ne guzel yapmis. Ben de bjrakmicam yok, devam edicem, olmuyo bole:50:

Gözleme detoksu mu :52::52::52: Keşke öyle bişey olsa, yerdik yerdik sonra da gitsin kilolar, pufff imkansız :50::50:
:1::1::1::1::1:

Yok canım resimden yanlış anlaşıldı heralde, günlük yemem gereken 1222kcal, öğlene kadar yediklerim an itibariyle 578kcal. Sitenin adı fittingo, sağolsun ben de ekinsden aldım bugün, inceledim baya çok yararlı bir site bakmanı öneririm. :29:

ay canim valla yanlis anladim :D cok ozur dilerim :))
bende hemen bakiyim bi benimkiyle karsilastiriyim insallah aynidir bide arada ucurumlar falan olursa sinir olurum ;)

Evet ben denemistim aynisi. Ama devam edemedim. Sonradan iyice zor gelmisti:50:

Ay masallah annene, ne guzel yapmis. Ben de bjrakmicam yok, devam edicem, olmuyo bole:50:

:1::1::1::1::1:

buraya kadar gelmissin, zahmet vermissin birakma canim .. birbirimize destek olalim biz iteriz seni takilincada sen itersin bizi :34:

kizlar kilo cizelgesi nerden yapiliyor biliyormusunuz ? eskiden bende yapiyordum ama bakindim bulamadim ..

ay canim valla yanlis anladim :D cok ozur dilerim :))
bende hemen bakiyim bi benimkiyle karsilastiriyim insallah aynidir bide arada ucurumlar falan olursa sinir olurum ;)

buraya kadar gelmissin, zahmet vermissin birakma canim .. birbirimize destek olalim biz iteriz seni takilincada sen itersin bizi :34:

kizlar kilo cizelgesi nerden yapiliyor biliyormusunuz ? eskiden bende yapiyordum ama bakindim bulamadim ..
Evet evet itin beni, ihtiyacim var hala, bissuru biskuvi yedim bugunde :52:
Ben de bilmiyorum onu ya, yapsak guzel olur Aslinda, sevk gelir belki:43:
Merak ettim dogrusu suan kac kilosun
Kime sordugunu anlayamadim ama cevap vereyim, 11kilo verdim, bir 11 daha versem 65 olacam isallah amin

Evet kızlar dün ki kapanış tablomu açıklıyorum:

$Adsýz.png

Kapanışı iyi yaptım, su hedefime de ulaştım.

Bugünki kahvaltı da yediklerim: 126kcal.

$Adsýz.png

Bu arada akşam yemekten sonra eşim beni zorla tartı, bi de yemekten hemen sonraydı 61,2 geldim. Bunun yarım kilosunu yemekten sonra olduğu için düşüyorum :1: 60,7 kiloya düşmüşüm sonunda, ben 2 haftadır falan kendi kendime dikkat ediyordum, bundan sonra daha düzenli dikkat etmeye devam ederek 57 ye düşmek istiyorum yeniden :42:

Son düzenleme:
Back