Ablalarım demek daha doğru olur 19 yaşındayım ben uzun zamandır gizlice takip ediyorum çok bi kilo sorunum yok ama siz bayadır diyettesiniz tecrübelisiniz:) dün bizde misafir vardı ben deli gibi yedim çikolatalar börekler cipsler öğle yemeği zaten bi felaket hiç bahsetmiyorum ve bugün bi tartıldım bi günde 2 kilo almışım :O bu mümkün mü???
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?
- Konu Sahibi cydkns
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?oo gizli takipçiiiiAblalarım demek daha doğru olur 19 yaşındayım ben uzun zamandır gizlice takip ediyorum çok bi kilo sorunum yok ama siz bayadır diyettesiniz tecrübelisiniz:) dün bizde misafir vardı ben deli gibi yedim çikolatalar börekler cipsler öğle yemeği zaten bi felaket hiç bahsetmiyorum ve bugün bi tartıldım bi günde 2 kilo almışım :O bu mümkün mü???
su tutmuşundur. bol su iç bi kaç gün, yediklerine dikkat et, vermen lazım geri
bacak inceliyo sanırım, bi de selülitlerim de azalmış baya, üst bacağa kadar çok az bişe kalmış, gerçi ben kiloluyken de çok selülitli degildim, benim sorunum göbekGünaydınnn
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş sefalar getirmiş
DÜn akşam : az mercimek çorbası + az mantarlı tavuk sote + yarım dilim ekmek
Yemekten sonra şekersiz çayımın yanında 1 adet kurabiye yedim ama minicikti toplamda 1200 cal oldu dün bence gayet iyi bi kaç gündür çok cozutmuştum
Dün iki kere 1 mil leslie yaptım bence bacakları inceltir bu egzersizlerle çünkü kasların çalıştıgını hissettiriyo bana tabi düzenli yapmanında etkisi büyüktür.
görürsün inşallah, 515 kalori baya bişe ya, bi çorba bi sebze yemeği rahat yenirBu arada bi kaç gündür 65 küsürlere yeniden çıktığımı yazmıştım sabah 65,00 idim çok şükür yarın öbür gün 64 leri görücem yine..
Allahımm 50 küsürleride görmeyi nasip et AMİİNNNN
Sabah : 1 adet zeytinli poğaça :170 cal.
Ara : ufak muz : 70 cal.
Öğlen : piliç pane + pat. püresi : 345 cal. ( bir porsiyondan az yiyebilirim çokmuş )
Akşam : hiç bi fikrim yok
1100 almayı planlıyorum bugun akşama 515cal. hakkım kalıyor ona göre davranmam lazım
cosma ki ne cosma, hadi yedim neyse de saat 8 olması hç hoşuma gitmedi
suan iyi gunlerin canim 1 cocuk hic cocukmus :)))
inanirmisin bi sabah oglum 3 saat kresde kizimda 12 ye kadar uyuyor sadece o zaman kendime vakit ayirabiliyorum ogleden sonra internete birseyler yazmak disinda pek oturamiyorum surekli bi kosturmaca
oglum 3,5 yasinda kizim 11 aylik .. bucurugum 9 aylikken yurumeye basladi aksama kadar dokmedigi karistirmadigi sokulmadigi kose bucak yok .. baskasi olsa eriyip yok olurdu .. ben onlarin pesinde nasil erimiyorum anlamiyorum :)))
ooo aksam cosmussun :) olsun arada bi kacamak iyidir bence, vucudu sasirtmak cok iyiymis ..
ben kendi adima tesekkur ederim hos buldumm :)
leslie yi yapamiyorum ben cok zor geliyor spor olarak sadece eliptik bisiklet yapiyorum ..
he he heee, bende de 2 tane var elifcim ya, biri 10 yaşında biri 18 ayının doldurcak. büyük fiziksel olarak yormuyor, işini kendi görüyor da ayyy manevi olarak bitiriyo insanı, herşeyi biliyo olsun bitirsin aslanım o benim
valla benimkiler uyumuyolar, öle 12 ye kadar uyuyan bi model olsa keşke. sabah 7 de uyanıyolar gece bilg işim oluyo, onlar yatınca yapabiliyorum, saat 10 dan önce yatmıyolar nası büyücek bu minnoş bilmiyorum
ya tavuk ben de pişircem bana kalsa da, haftada birden fazla yiyince bizimkiler söyleniyor. yoksa bana kalsa haftada 2 kez yerim. kendime yarı pişirecek halim de yok açıkçası, ancak normal yemekleri yapıyorumaksam yemegi icin dunki menumu tavsiye ederim
acayip tok tutuyor ve susatiyor
evde izgaraniz varsa elektrikli yada silex gibi tost makinaniz varsa super oluyor yapimida kolay hemde cok lezzetli
1 tavuk gogsunu ben kasaba ince ince 4 kesttirdim .. 1 kucuk kasik zeytinyagi ve bol baharatla marina yaptim tavuk goguslerini.. sonra yagli kagita sarip elektrikli izgarada yagsiz izgara yaptim .. yagsiz olmasina ragmen esim bile cok begendi .. yanina birde bol limonlu yagsiz salata yaptim
kaloriside az oglen yada aksam icin cok kurtarici bi menu ..
hepimiz kendi çapımızdayız açıkçası ama herkes kendi düzenine göre yapmazsa bi sürdürülebilirliği olmaz ki bu diyetin. hem diyorlar hayat tarzınız haline getirin, hem de diyet listesi veriyorlar. e ben herkesin yemeğini o listeye göre mi yapıcam hayatım boyunca mümkün değil malesef. kendime göre dengeli bi plan uyguluyorum, olduğu kadar artıkgünaydın arkadaşlar. bende bi süredir kendi çapımda kalori sayarak zayıflamaya çalışıyorum. 72.6 dan 68.1 e düşmüştüm. 5 gündür 68.1 e sabitlenmiştim. bugün aç karnına tartıldım 67.9 u gördüm. misafirliğe gitmeme rağmen vermişim şaşırdım. 67 yi görmek çok güzzel. yakın hedefim 65. uzak hedefim 58. paylaşmak istedim.
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine..bende bu gün spor yapmadım ya vucudum ödem yapmaya başladı bir iki güne regl başlıcak sanırım hiç keyfim yok hiç diyet havasında da değilim zaten tartıldım kilom aynı bakalım haftaya nolcak bu gün 1500 küsür kalori valla oldu yedim yani aşırı açık iştahım napcam benSelamlar herkese
Dunden beri hasyayim, burnum akiyo pfff. Gende 2 mil leslie yaptim. Ama zor bitirdim.
Kalori de sayamadim
Muhtemelen bugun de sayamam
Haydi optum hepinizi
Sagol canim:2:canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine..bende bu gün spor yapmadım ya vucudum ödem yapmaya başladı bir iki güne regl başlıcak sanırım hiç keyfim yok hiç diyet havasında da değilim zaten tartıldım kilom aynı bakalım haftaya nolcak bu gün 1500 küsür kalori valla oldu yedim yani aşırı açık iştahım napcam ben
Ben de bilemiyorum canim yiyip durdum bende. Gozumu acamiyorum ya, ne bu.
Su ic ya, istahi en iyi o kesiyo bende ama tabi ne kadar kestigi de ortada yani, bu kiloya ulasmak da kolay degil ole
geçen 2gün zaten nerdeyse hiçsu içmedim yemeklere saldırdım gibi bişey normalde 2-2.5 litre içerdim noldu bana ya anlamadım :44:Sagol canim:2:
Ben de bilemiyorum canim yiyip durdum bende. Gozumu acamiyorum ya, ne bu.
Su ic ya, istahi en iyi o kesiyo bende ama tabi ne kadar kestigi de ortada yani, bu kiloya ulasmak da kolay degil ole
Su icmeyince daha cok yiyom bende neyse hopp toparlan bakalim, diyete devamgeçen 2gün zaten nerdeyse hiçsu içmedim yemeklere saldırdım gibi bişey normalde 2-2.5 litre içerdim noldu bana ya anlamadım :44:
Sonunda 1.5 haftada yarim kilo verdim, buna da sukur
Devamini bekliyom
Iki gundur leslie meslie yok dogal olaraktan
Obuu topikolar nerdesiniz ses deneme 123
Kapuskayi da unutmaevet canım toparlanıcam inş.. yarın pazara çıkıcam karnıbahar brokololi salatalık bol bol alıp diyete devam edicem yoksa böyle olmucak ye ye verdiklerimde geri gelcek
slm kizlar 3 gunluk tatilin ardindan sonunda donebildik kayinvalidemden .. rejimim icin berbat bi hafta sonuydu . kalori saymak bi tarafa kalori patlamasi yasadim diyebilirim . eminim 1 kilo almisimdir .
allahtan cok hareketli bir hafta sonuydu bugun dugun vardi dunde kayinvalidemin tum camlarini sildim, mutfak dolaplarini falan temizledim hareket olsun diye kisacasi pek bos durmadim insallah ordan bari yirtmisimdir biraz :)
ben gecen pazartesi 75 ile baslamistim bu pazartesi taritalacaktim ama vazgectim tartilmayi 1 hafta daha erteledim .. yarin kaldigim yerden devam ediyorum insallah ..
cosma ki ne cosma, hadi yedim neyse de saat 8 olması hç hoşuma gitmedi
he he heee, bende de 2 tane var elifcim ya, biri 10 yaşında biri 18 ayının doldurcak. büyük fiziksel olarak yormuyor, işini kendi görüyor da ayyy manevi olarak bitiriyo insanı, herşeyi biliyo olsun bitirsin aslanım o benim
valla benimkiler uyumuyolar, öle 12 ye kadar uyuyan bi model olsa keşke. sabah 7 de uyanıyolar gece bilg işim oluyo, onlar yatınca yapabiliyorum, saat 10 dan önce yatmıyolar nası büyücek bu minnoş bilmiyorum
ya tavuk ben de pişircem bana kalsa da, haftada birden fazla yiyince bizimkiler söyleniyor. yoksa bana kalsa haftada 2 kez yerim. kendime yarı pişirecek halim de yok açıkçası, ancak normal yemekleri yapıyorum
ay senin aslan parcasi buyumus masallah bide benimki buyuse
resmen tuketti beni 2 gundur uc bucuk yasinda 2 yas sendromunu atlattik 3 yas basladi bu sendromlar 20 yasa kadar devam edecek heralde :)
tavuk benim kurtaricim kirmizi eti pek yiyemem sebzeylede pek aram yoktur ama bebelere pisire pisire alistim sebzeyede .. genelde kendiem ayri yapiyorum bende bana daha pratik geliyor ..
Selamlar herkese
Dunden beri hasyayim, burnum akiyo pfff. Gende 2 mil leslie yaptim. Ama zor bitirdim.
Kalori de sayamadim
Muhtemelen bugun de sayamam
Haydi optum hepinizi
cok cok gecmis olsun canim balli ihlamur ic bol bol
benim bucurugunde basladi burnu akmaya yine salgin var ..
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine..bende bu gün spor yapmadım ya vucudum ödem yapmaya başladı bir iki güne regl başlıcak sanırım hiç keyfim yok hiç diyet havasında da değilim zaten tartıldım kilom aynı bakalım haftaya nolcak bu gün 1500 küsür kalori valla oldu yedim yani aşırı açık iştahım napcam ben
donem donem oluyor o canim hepimizde ..
pes etme ipin ucunu bi kacirirsan yakalamak zor oluyor
Sagol canim:2:
slm kizlar 3 gunluk tatilin ardindan sonunda donebildik kayinvalidemden .. rejimim icin berbat bi hafta sonuydu . kalori saymak bi tarafa kalori patlamasi yasadim diyebilirim . eminim 1 kilo almisimdir .
allahtan cok hareketli bir hafta sonuydu bugun dugun vardi dunde kayinvalidemin tum camlarini sildim, mutfak dolaplarini falan temizledim hareket olsun diye kisacasi pek bos durmadim insallah ordan bari yirtmisimdir biraz :)
ben gecen pazartesi 75 ile baslamistim bu pazartesi taritalacaktim ama vazgectim tartilmayi 1 hafta daha erteledim .. yarin kaldigim yerden devam ediyorum insallah ..
ay senin aslan parcasi buyumus masallah bide benimki buyuse
resmen tuketti beni 2 gundur uc bucuk yasinda 2 yas sendromunu atlattik 3 yas basladi bu sendromlar 20 yasa kadar devam edecek heralde :)
tavuk benim kurtaricim kirmizi eti pek yiyemem sebzeylede pek aram yoktur ama bebelere pisire pisire alistim sebzeyede .. genelde kendiem ayri yapiyorum bende bana daha pratik geliyor ..
cok cok gecmis olsun canim balli ihlamur ic bol bol
benim bucurugunde basladi burnu akmaya yine salgin var ..
Oo dugun vardi demek, e hareketli olmustur tabi, bol bol oynasaydin cam silmisin ya super fikir, iyi hareket olmustur
Evet hayatim. Ya 20 sine kadar rahat yok ondan sonra da yokk sevgiliydi, okuldu askerlikti evlilikti, bi de torunlar cikar saglik olsun da kosturacaz artik bole
Senin bucuruge de cok gecmis olsun, emiyo mu bari?
Son düzenleme:
Yaa bu haftasonu ben kalorilerimi sayamadım, o kadar yemişim yani, bir de ben kendimi hafta içi çok kısıtlıyordum 950 ya da 1100 kalori yediğim günler oluyodu ama böyle kısıtlayınca farkettim ki sonrasında daha çok yemek yiyorum, canım sürekli bişyler istiyor. bundan sonra 1400 kalori almaya çalışıcağım.
gunaydin kizlar
dayanamadim tartildim 1 haftada sadece 500 gram gitmis tam 74.5 im .. hafta sonu dagittim resmen kendimi 5 gunluk emek bosa gitti .. neyse almamisim diyerek ve halime sukrederek bu haftaya devam ..
hic oynayamadim canim cok karisikti, coluk cocuk adim atacak yer yoktu .. pist tiklim tiklimdi bide pek kendi cevrem degil o yuzden kalkamadim .
ama cumartesi baya yogun gecti, kayinvalidemi cocuklarla esimle gezmeye gonderdim gorumcemle butun evi bi elden gecirdik..camlar, perdeler, mutfak derken hem bana hareket oldu hem kayinvalideme surpriz oldu .. bugun kollarim cok agriyor kollara iyi egzersiz oldu :)
hafta sonu dagittik cogumuz desene :)))
ben yine 1000, 1100 den devam edicem 2 hafta sonu yalniziz evde o yuzden 2 hafta bozmak yok :))
dayanamadim tartildim 1 haftada sadece 500 gram gitmis tam 74.5 im .. hafta sonu dagittim resmen kendimi 5 gunluk emek bosa gitti .. neyse almamisim diyerek ve halime sukrederek bu haftaya devam ..
Oo dugun vardi demek, e hareketli olmustur tabi, bol bol oynasaydin cam silmisin ya super fikir, iyi hareket olmustur
Evet hayatim. Ya 20 sine kadar rahat yok ondan sonra da yokk sevgiliydi, okuldu askerlikti evlilikti, bi de torunlar cikar saglik olsun da kosturacaz artik bole
hic oynayamadim canim cok karisikti, coluk cocuk adim atacak yer yoktu .. pist tiklim tiklimdi bide pek kendi cevrem degil o yuzden kalkamadim .
ama cumartesi baya yogun gecti, kayinvalidemi cocuklarla esimle gezmeye gonderdim gorumcemle butun evi bi elden gecirdik..camlar, perdeler, mutfak derken hem bana hareket oldu hem kayinvalideme surpriz oldu .. bugun kollarim cok agriyor kollara iyi egzersiz oldu :)
Yaa bu haftasonu ben kalorilerimi sayamadım, o kadar yemişim yani, bir de ben kendimi hafta içi çok kısıtlıyordum 950 ya da 1100 kalori yediğim günler oluyodu ama böyle kısıtlayınca farkettim ki sonrasında daha çok yemek yiyorum, canım sürekli bişyler istiyor. bundan sonra 1400 kalori almaya çalışıcağım.
ben yine 1000, 1100 den devam edicem 2 hafta sonu yalniziz evde o yuzden 2 hafta bozmak yok :))
Son düzenleme:
gunaydin kizlar
Aynen canım devam. bırakmak yok, benim sorunum evde baskülüm yok acilen almam lazım geçen eczanede tartıldım vermişim 2 kilo kadar, dün de annemlerde tartıldım 1 kilosunu geri almışım galiba ama tok karna tartıldım fark edermidir bilmem.
cok tesekkur ederim canim
emmiyor benim cadi biraz sorunlu bir bebekti 6 ay ancak emdi oda guc bela
sut ve bir cok seye alerjisi var
sut, peynir, yogurt, et, tavuk ve onlardan yapilan hersey yasak. cok kisitli bi listesi var sadece onlari yiyebiliyor.
ilk once biz farketmedik ben ne zaman sut icsem, mesela iki kase yayla corbasi icsem veya kasik kasik yogurt yesem kizim kipkirmizi oluyordu, her tarafi kabariyordu gunlerce kusuyordu doktorlar egzama deyip gonderiyordu halbuki alerjisi varmis..
o yuzden benide hic emmek istemiyordu guc bela ayakta yatarak sekilden sekile giriyordum emzirebilmek icin ..
gelecek ay yasina girecek .. 2 gun cocuk hastanesinde yatacak orda ilk kez sut verecekler insallah tolere edebilirse sutu artik yavas yavas sut vermeye basliyacaz ... baya yogun canim bizim hayat ..
Aynen canım devam. bırakmak yok, benim sorunum evde baskülüm yok acilen almam lazım geçen eczanede tartıldım vermişim 2 kilo kadar, dün de annemlerde tartıldım 1 kilosunu geri almışım galiba ama tok karna tartıldım fark edermidir bilmem.
ay acayip farkeder canim .. sakin her yerde tartilma sadece 1 tartiyla her sabah tuvalete gittikten sonra hic birsey yemeden tartilacaksin .. bu senin gercek kilon oluyor ..
sabah 74 cikip aksam 76 bile cikabilirsin bu kadar fark atar ve buda acayip moral bozuklugu yapiyor insan bosuna ugrasiyorum deyip herseye saldirabiliyor kendimden biliyorum :)))
artik ben 2 gune bile tartilmiyorum mutlaka 1 haftayi bekliyorum ..