- 21 Ekim 2011
- 1.721
- 71
- 158
Ayy cok tebrikler
Birakmak istemiyorum tabi de, zaten cok zor kilo veriyordum, hastalik cikinca tumden biraktim kalori saymayi. Dun gofret yedim bissuruu 350 kalori vardir kesin :18: gerci aksam kapuska yedim yogurtla, tas catlasa 300 kaloridir, aksam atistirmadim baska. Neyse ya, salmiyim kendimi. En azindan bi 65 olmam lazim, ne guzel gidiyodum
Tam okumamisim, misafirlikte yediklerinin ustune balik mi yicen dicektim , anladim sonradan neyseki :44:
Evet ben bunu daha sik dusunuyum, olmuyo bole zayiflicam guzel olucam istedigimi giyicem
Sagolun valla kizlar ya, supersiniz, birakmicam, bugun devam
Durmak yok durmak yok :))
Yazmayi unutmusum, lahana bende cok zorlaniyorum, suyunu mu iciyorsun elifcim? Obur topiklerde ayran detoksu yapiyorlarmis, o nasildir acaba?
Ya da gozleme detoksu arasam bulurmuyum ki neyse tamam sustum
gözleme miiii bence gözleme yagsız yada azıcık yağla yapılırsa yarım yufkadan yenilebilir kahvaltıda filan
ben eliptik bisiklet yapmadan oncede
gobusume ve popoma bazende bacaklarima portakal yagiyla biberiye yagi suruyorum strecliyorum
azicik bi faydasi olsada fayda faydadir
benim annem 1 senede 30 kilo verdi arkadaslar hemde 45 yasindaydi ve suan 50 yasinda hala koruyor kilosunu
sabah aksam birer saat yurudu kar kis demedi cikti yuruyuse
kizartma unlu gida hayatindan cikardi .. simdi hala saglikli besleniyor bir ogun cok abarttiysa diger ogunde dengeliyor
sikir sikir giyinip susleniyor artik eve kosu bandi aldi kislari evde gunluk 1 saat yuruyor
allaha sukur hic bir hastaligi yok ve benden dinc ve hareketli ..
benim ideal kilo 56, 57 .. ben omrumu 75 de gecirmek istemiyorum 29 yasindayim giyinip suslenmek citir bir anne olmak istiyorum.
30 lu yaslarima kilolu adim atmak istemiyorum
yeterki isteyelim
ben bugun aksam esime fotograflarimi cektiricem insallah 4 ay sonrada sonra fotolarimi paylasabilirim
bizde once sonra yapip ornek olalim birazda bize imrenip motive olsun bizim gibi tombisler
Anneni canı gönülden tebrik ediyorum canım
çek fotolarını gönder bakalım :)) bana herkes zayıfladın diiyor ama hala 64-65 arasıyım takıldım kaldım ama spor yapıyorum ara ara sıklaşmış olabilirim
Evet kızlar dün ki kapanış tablomu açıklıyorum:
Eki Görüntüle 975745
Kapanışı iyi yaptım, su hedefime de ulaştım.
Bugünki kahvaltı da yediklerim: 126kcal.
Eki Görüntüle 975766
Bu arada akşam yemekten sonra eşim beni zorla tartı, bi de yemekten hemen sonraydı 61,2 geldim. Bunun yarım kilosunu yemekten sonra olduğu için düşüyorum 60,7 kiloya düşmüşüm sonunda, ben 2 haftadır falan kendi kendime dikkat ediyordum, bundan sonra daha düzenli dikkat etmeye devam ederek 57 ye düşmek istiyorum yeniden
ahh bende 58 filan olsam diyorum