Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?
- Konu Sahibi cydkns
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar leslie dediğiniz nedir. internetten baktım biraz adım olark mı saat olarak mı yapıyorsunuz? işe yarıyor mu? bilmeyen birine anlatır gb anlatırmısınız
O ritmle yurudugun zaman 1-2-3-4 vs mil yurumus kadar oluyormussun. Oyle diyor kendisi. Ben pek duzenli yapmiyordum onceden, haftada ort 3 kez yapiyordum, bi hafta 10 gundur hergun yapiyorum, bazen iki kez yapiyorum ama 2 mil yapiyorum ben. Birsen 4-5 mil yapiyordu benim iki milde pestilim cikiyor. Faydasini bilmiyorum diyet de yapiyorum ya hangisinden kaynakli kilo kaybi vs bi fikrim yok birsen ise yaradigini soledi ben de yapiyorum evde oturmaktan iyidir diye
kızlar döndüm beeeen ama bu hafta kilo veremedim eminim cumartesi tartılcam bu gün 900 yada 1000 kalori almışımdır geçtiğimiz 3-4 gün ise 1800 lerdeydim hep bu akşam daha bişey yemem vücudum az dinlesin neye uğradığını şaşırdı zaten bu günlerde yarından itibaren de leslie ye devam herkes 66 kilodan daha zayıf gösterdiğimi söylüyo sanırım leslienin etkisi hatta daha zayıflama bile diyolar sanki onlara sorcam ayy zayıflıyimmi napiyim diye boyum 1.60 kaldırmıyoki 60 kilonun üstünü ideal kilom 54 müş daha şimdiden yolumdan caydırmaya çalışıyolar zayıflama şu bu diye.. ama yılmak yok sizlerle devam
ben aksam yemegimi yedim geldim kizlar .. esim 8 de geliyor onu beklemedim . buranin saatine gore 5:30 da yedim . bundan sonra dikkat edicem 6 dana once mutlaka yemis olucam ..
1 adet tavuk gogsunun yarisi tavuk izgara kac gram yapiyor bilmiyorum ama ben kalori olarak en yuksek rakami baz aldim : 200 kc
100 gram yagli yogurt : 70 kc
tavuklar icin bol baharat ve yarim y.k zeytin yagi : 45 kc
1 porsiyon yagsiz bol limonlu marul salatasi
bu arada pizzayida garanti olsun diye 200 kc yazdim
sabahtan bu yana toplamda : 1200 kc oldu ..
acayip tok gecirdim bugunu
demekki isteyince oluyormus . insallah hep boyle devam ederim
insallah .. pes etmek yok bir iki gun kacamak olsa bile diger gunler dengelerim umarim ..
slm tkca
bende araniza yeni katildim
tebrik ederim 10 kilo kaybetmissin .. ne kadar zamanda verdin ? birde ozel bi diyet uyguladinmi ? yoksa kalori hesabiylami verdin ?
1 adet tavuk gogsunun yarisi tavuk izgara kac gram yapiyor bilmiyorum ama ben kalori olarak en yuksek rakami baz aldim : 200 kc
Kacamak illa oluyor, onemli olan birakmamak.
Yaza kada bole artik vazgecmek yok
insallah .. pes etmek yok bir iki gun kacamak olsa bile diger gunler dengelerim umarim ..
kızlar döndüm beeeen ama bu hafta kilo veremedim eminim cumartesi tartılcam bu gün 900 yada 1000 kalori almışımdır geçtiğimiz 3-4 gün ise 1800 lerdeydim hep bu akşam daha bişey yemem vücudum az dinlesin neye uğradığını şaşırdı zaten bu günlerde yarından itibaren de leslie ye devam herkes 66 kilodan daha zayıf gösterdiğimi söylüyo sanırım leslienin etkisi hatta daha zayıflama bile diyolar sanki onlara sorcam ayy zayıflıyimmi napiyim diye boyum 1.60 kaldırmıyoki 60 kilonun üstünü ideal kilom 54 müş daha şimdiden yolumdan caydırmaya çalışıyolar zayıflama şu bu diye.. ama yılmak yok sizlerle devam
slm tkca
tebrik ederim 10 kilo kaybetmissin .. ne kadar zamanda verdin ? birde ozel bi diyet uyguladinmi ? yoksa kalori hesabiylami verdin ?
slm canım ben geçen yaz babam hastalanıp felç geçirdiğinde stresten 75-76 kiloları görmüştüm 1.60 boyla bide sonra ekmeği azaltmaya başladım..eylül ayından itibaren kalori saymaya başladım ve kilo verdim hızlı değil çooook yavaş kilo verdim 69a kadar..çünkü bi yandan okuyorum diyet yapamadım açıkçası..iki hafta önce akşamları yememeye başladım ilk hafta 69dan 67ye düştüm birden sonraki hafta 66yı gördüm ve orda kaldım devam edicem bakalım yaza kadar ilk olarak 58 olmak istiyorum..şu anda hem kalori hesabı yapıyorum hem akşam yemeğimi 5 en geç 6da yiyorum gece acıkırsam bir meyve felan yiyorum klasik şeyler yani ama insan kendini odaklayınca gerçekten isteyince veriyomuş..ben 70li kilolardan hiç kurtulamıcam sanıyodum çok umutsuzdum ama şimdi olcak diyorum ya bi şekilde yavaş yada hızlı..geri almadım hiç kilolarımı şu ana kadar oda leslienin sayesinde sanırım benim hikayem böyle biraz uzun oldu amaben aksam yemegimi yedim geldim kizlar .. esim 8 de geliyor onu beklemedim . buranin saatine gore 5:30 da yedim . bundan sonra dikkat edicem 6 dana once mutlaka yemis olucam ..
slm tkca
kızlar bu gün 1050 kalori ve 45 dakika 3 millik leslie..evde işlerim olduğu için fazla spor yapamadım 1saate yakın ev temizliği var ufak tefek işleri saymıyorum bu üç beş gün 1000 kalori civarında yerim sanırım geçmiş günleri telafi için sonra yine 1200-1300 devam edicem 65in altına bi insem ahhhh çok iyi olur
genelde 1000 kalori altında sağlıksız diyolar ama sen bilirsin ne kadar kalori alcağını tabiki bu arada hoşgeldin aramıza..guatr engelliyomu peki kilo vermeni merak ettim de :44:Bende aranıza yeni katıldım o yüzden merhabaaaa
Tam 13 kilo aldım kızlar.. Guatr ve panik atağım var .. Şu kalori hesabıyla bende kilo vermek istiyorum .. Kilo verebilmek için günde kaç kalori almamız gerekiyor peki? Onunda elbet kişiye göre rakamı değişiyordur..
slm canım ben geçen yaz babam hastalanıp felç geçirdiğinde stresten 75-76 kiloları görmüştüm 1.60 boyla bide sonra ekmeği azaltmaya başladım..eylül ayından itibaren kalori saymaya başladım ve kilo verdim hızlı değil çooook yavaş kilo verdim 69a kadar..çünkü bi yandan okuyorum diyet yapamadım açıkçası..iki hafta önce akşamları yememeye başladım ilk hafta 69dan 67ye düştüm birden sonraki hafta 66yı gördüm ve orda kaldım devam edicem bakalım yaza kadar ilk olarak 58 olmak istiyorum..şu anda hem kalori hesabı yapıyorum hem akşam yemeğimi 5 en geç 6da yiyorum gece acıkırsam bir meyve felan yiyorum klasik şeyler yani ama insan kendini odaklayınca gerçekten isteyince veriyomuş..ben 70li kilolardan hiç kurtulamıcam sanıyodum çok umutsuzdum ama şimdi olcak diyorum ya bi şekilde yavaş yada hızlı..geri almadım hiç kilolarımı şu ana kadar oda leslienin sayesinde sanırım benim hikayem böyle biraz uzun oldu ama
oy cok gecmis olsun canim umarim iyidir simdi baban ..
yinede 5 ayda 9 kilo vermissin bence cok super hemde en guzeli yavas ve kalici vermek ..
Bende aranıza yeni katıldım o yüzden merhabaaaa
Tam 13 kilo aldım kızlar.. Guatr ve panik atağım var .. Şu kalori hesabıyla bende kilo vermek istiyorum .. Kilo verebilmek için günde kaç kalori almamız gerekiyor peki? Onunda elbet kişiye göre rakamı değişiyordur..
hosgeldin canim bende elif daha bugun katildim .. gecmis olsun insallah verirsin .. benim gunluk almam gereken 2080 kalori eger 1000 kalori alirsam gunde, ayda 4,5 kilo verebilecegim . o yuzden ben kendime gore ayarlayacagim .. bugun 1200 kalori aldim acayip tok hissettim kendimi ..
ben diyetarkadasim.comdan hesapliyorum .. uye olursan listeni yapiyorsun benim baya hosuma gitti ve kolayima geldi ..
kızlar bu gün 1050 kalori ve 45 dakika 3 millik leslie..evde işlerim olduğu için fazla spor yapamadım 1saate yakın ev temizliği var ufak tefek işleri saymıyorum bu üç beş gün 1000 kalori civarında yerim sanırım geçmiş günleri telafi için sonra yine 1200-1300 devam edicem 65in altına bi insem ahhhh çok iyi olur
oo supersin ben leslie yi yapamiyorum cok zor geliyor.. bugun bende yarim saat eliptik bisiklet yaptim, ve iki tane bucurum var aksama kadar ayaktayim .. bide 1200 kalori aldim ama hafta sonu kayinvalideye gidicem cok civiticam eminim
Bosver sen onlariii kiskanmislardir daha guzel olma diyekızlar döndüm beeeen ama bu hafta kilo veremedim eminim cumartesi tartılcam bu gün 900 yada 1000 kalori almışımdır geçtiğimiz 3-4 gün ise 1800 lerdeydim hep bu akşam daha bişey yemem vücudum az dinlesin neye uğradığını şaşırdı zaten bu günlerde yarından itibaren de leslie ye devam herkes 66 kilodan daha zayıf gösterdiğimi söylüyo sanırım leslienin etkisi hatta daha zayıflama bile diyolar sanki onlara sorcam ayy zayıflıyimmi napiyim diye boyum 1.60 kaldırmıyoki 60 kilonun üstünü ideal kilom 54 müş daha şimdiden yolumdan caydırmaya çalışıyolar zayıflama şu bu diye.. ama yılmak yok sizlerle devam
Menu super Tebriklerben aksam yemegimi yedim geldim kizlar .. esim 8 de geliyor onu beklemedim . buranin saatine gore 5:30 da yedim . bundan sonra dikkat edicem 6 dana once mutlaka yemis olucam ..
slm tkca
çok geçmiş olsunslm canım ben geçen yaz babam hastalanıp felç geçirdiğinde stresten 75-76 kiloları görmüştüm 1.60 boyla bide sonra ekmeği azaltmaya başladım..eylül ayından itibaren kalori saymaya başladım ve kilo verdim hızlı değil çooook yavaş kilo verdim 69a kadar..çünkü bi yandan okuyorum diyet yapamadım açıkçası..iki hafta önce akşamları yememeye başladım ilk hafta 69dan 67ye düştüm birden sonraki hafta 66yı gördüm ve orda kaldım devam edicem bakalım yaza kadar ilk olarak 58 olmak istiyorum..şu anda hem kalori hesabı yapıyorum hem akşam yemeğimi 5 en geç 6da yiyorum gece acıkırsam bir meyve felan yiyorum klasik şeyler yani ama insan kendini odaklayınca gerçekten isteyince veriyomuş..ben 70li kilolardan hiç kurtulamıcam sanıyodum çok umutsuzdum ama şimdi olcak diyorum ya bi şekilde yavaş yada hızlı..geri almadım hiç kilolarımı şu ana kadar oda leslienin sayesinde sanırım benim hikayem böyle biraz uzun oldu ama
hoşgeldiiinBende aranıza yeni katıldım o yüzden merhabaaaa
en az 1200 kalori, ya da alman gerekenin 1000 kalori altı. daha fazlasını önermiyolar, vucüt strese giriyomus
e o kadar iş yapmışın daha bi de3 mil yapmışın bence gayet iyikızlar bu gün 1050 kalori ve 45 dakika 3 millik leslie..evde işlerim olduğu için fazla spor yapamadım 1saate yakın ev temizliği var ufak tefek işleri saymıyorum bu üç beş gün 1000 kalori civarında yerim sanırım geçmiş günleri telafi için sonra yine 1200-1300 devam edicem 65in altına bi insem ahhhh çok iyi olur
oy cok gecmis olsun canim umarim iyidir simdi baban ..
yinede 5 ayda 9 kilo vermissin bence cok super hemde en guzeli yavas ve kalici vermek ..
hosgeldin canim bende elif daha bugun katildim .. gecmis olsun insallah verirsin .. benim gunluk almam gereken 2080 kalori eger 1000 kalori alirsam gunde, ayda 4,5 kilo verebilecegim . o yuzden ben kendime gore ayarlayacagim .. bugun 1200 kalori aldim acayip tok hissettim kendimi ..
ben diyetarkadasim.comdan hesapliyorum .. uye olursan listeni yapiyorsun benim baya hosuma gitti ve kolayima geldi ..
oo supersin ben leslie yi yapamiyorum cok zor geliyor.. bugun bende yarim saat eliptik bisiklet yaptim, ve iki tane bucurum var aksama kadar ayaktayim .. bide 1200 kalori aldim ama hafta sonu kayinvalideye gidicem cok civiticam eminim
ay evet iki bucuru düşünemiyorum, phhh, ben 1 iyle zor basederken.
Son düzenleme:
sabah 1.5 porsiyon yulaf
ara kuru kayısı
öğlen kapuska, oh sonunda bitti
ara 3 cubuk kraker, 2 incir
aksam fena olduuuuu
makarna balık ve salataaa tam 670 kal ve saat nerdeyse 8 de yedim
ama ben gece ders çalışcam, o yüzden gec de yatıcam tabi ,çok dokunmaz işallah
ara 2 incir
bi diyet bar
toplamda 1450 kal
ara kuru kayısı
aksam fena olduuuuu
ara 2 incir
bi diyet bar
toplamda 1450 kal
- 21 Ekim 2011
- 1.721
- 71
- 158
Günaydınnn
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş sefalar getirmiş
DÜn akşam : az mercimek çorbası + az mantarlı tavuk sote + yarım dilim ekmek
Yemekten sonra şekersiz çayımın yanında 1 adet kurabiye yedim ama minicikti toplamda 1200 cal oldu dün bence gayet iyi bi kaç gündür çok cozutmuştum
Dün iki kere 1 mil leslie yaptım bence bacakları inceltir bu egzersizlerle çünkü kasların çalıştıgını hissettiriyo bana tabi düzenli yapmanında etkisi büyüktür.
Yemekten sonra şekersiz çayımın yanında 1 adet kurabiye yedim ama minicikti toplamda 1200 cal oldu dün bence gayet iyi bi kaç gündür çok cozutmuştum
Dün iki kere 1 mil leslie yaptım bence bacakları inceltir bu egzersizlerle çünkü kasların çalıştıgını hissettiriyo bana tabi düzenli yapmanında etkisi büyüktür.
- 21 Ekim 2011
- 1.721
- 71
- 158
Bu arada bi kaç gündür 65 küsürlere yeniden çıktığımı yazmıştım sabah 65,00 idim çok şükür yarın öbür gün 64 leri görücem yine..
Allahımm 50 küsürleride görmeyi nasip et AMİİNNNN
Sabah : 1 adet zeytinli poğaça :170 cal.
Ara : ufak muz : 70 cal.
Öğlen : piliç pane + pat. püresi : 345 cal. ( bir porsiyondan az yiyebilirim çokmuş )
Akşam : hiç bi fikrim yok
1100 almayı planlıyorum bugun akşama 515cal. hakkım kalıyor ona göre davranmam lazım
Öğlen : piliç pane + pat. püresi : 345 cal. ( bir porsiyondan az yiyebilirim çokmuş )
1100 almayı planlıyorum bugun akşama 515cal. hakkım kalıyor ona göre davranmam lazım
Gunaydin gelecegin fit kizlari
burda saat 9:40
bende oglumu krese birakip geldim bucurum uyuyor daha ..
karnima biberiye ve portakal yagi surup biraz masaj yapip strecledim .. spor yaparken cok faydasini goruyordum ..
bir fincanda yesil cay iciyorum onu bitirip eliptik bisikletimi yapicam ..
sonrada bir dus alip 1 haslanmis yumurta 5 zeytin bir parca peynir ve iki kepek ekmekle kahvaltimi yapicam ..
kahvalti biraz gec kalicak ama ancak ayarliyorum kresin saatlerini ..
burda saat 9:40
bende oglumu krese birakip geldim bucurum uyuyor daha ..
karnima biberiye ve portakal yagi surup biraz masaj yapip strecledim .. spor yaparken cok faydasini goruyordum ..
bir fincanda yesil cay iciyorum onu bitirip eliptik bisikletimi yapicam ..
sonrada bir dus alip 1 haslanmis yumurta 5 zeytin bir parca peynir ve iki kepek ekmekle kahvaltimi yapicam ..
kahvalti biraz gec kalicak ama ancak ayarliyorum kresin saatlerini ..
ay evet iki bucuru düşünemiyorum, phhh, ben 1 iyle zor basederken.
suan iyi gunlerin canim 1 cocuk hic cocukmus :)))
inanirmisin bi sabah oglum 3 saat kresde kizimda 12 ye kadar uyuyor sadece o zaman kendime vakit ayirabiliyorum ogleden sonra internete birseyler yazmak disinda pek oturamiyorum surekli bi kosturmaca
oglum 3,5 yasinda kizim 11 aylik .. bucurugum 9 aylikken yurumeye basladi aksama kadar dokmedigi karistirmadigi sokulmadigi kose bucak yok .. baskasi olsa eriyip yok olurdu .. ben onlarin pesinde nasil erimiyorum anlamiyorum :)))
sabah 1.5 porsiyon yulaf
ara kuru kayısı
aksam fena olduuuuu
ara 2 incir
bi diyet bar
toplamda 1450 kal
ooo aksam cosmussun :) olsun arada bi kacamak iyidir bence, vucudu sasirtmak cok iyiymis ..
Günaydınnn
ben kendi adima tesekkur ederim hos buldumm :)
leslie yi yapamiyorum ben cok zor geliyor spor olarak sadece eliptik bisiklet yapiyorum ..
Bu arada bi kaç gündür 65 küsürlere yeniden çıktığımı yazmıştım sabah 65,00 idim çok şükür yarın öbür gün 64 leri görücem yine..
ne guzel 65 i gorebilmissin
2009 dan beri 50 ler benim icin bi hayal oldu ))
2008 e kadar hep 54 kiloydum 2009 da 60 la hamile kaldim sonra 3 senede 2 bebek ve suan 75 kilodayim .. omrumde ilk kez gordum insallah allah bidaha nasip etmez bu kiloyu gormeyi :))))
aksam yemegi icin dunki menumu tavsiye ederim
acayip tok tutuyor ve susatiyor
evde izgaraniz varsa elektrikli yada silex gibi tost makinaniz varsa super oluyor yapimida kolay hemde cok lezzetli
1 tavuk gogsunu ben kasaba ince ince 4 kesttirdim .. 1 kucuk kasik zeytinyagi ve bol baharatla marina yaptim tavuk goguslerini.. sonra yagli kagita sarip elektrikli izgarada yagsiz izgara yaptim .. yagsiz olmasina ragmen esim bile cok begendi .. yanina birde bol limonlu yagsiz salata yaptim
kaloriside az oglen yada aksam icin cok kurtarici bi menu ..
günaydın arkadaşlar. bende bi süredir kendi çapımda kalori sayarak zayıflamaya çalışıyorum. 72.6 dan 68.1 e düşmüştüm. 5 gündür 68.1 e sabitlenmiştim. bugün aç karnına tartıldım 67.9 u gördüm. misafirliğe gitmeme rağmen vermişim şaşırdım. 67 yi görmek çok güzzel. yakın hedefim 65. uzak hedefim 58. paylaşmak istedim.