• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Yurtdışındasın sanırım, akşam yemeğinde ne yesem diye sorduğuna göre :1::1:
Hasta olucam orası kesin, hafiften öksürük ve burun akıntısı başladı bile. Zaten yeni kalktım sayılır. Kaç senedir nezle bile olmazdım bu sene grip bir tuttu bırakmadı yakamı. Ben de şifa olsun diye kilo kilo mandalinaları, muzları, kaşık kaşık balları, pekmezleri yedim de yedim :27::52::33: Ama artık ipini koparmışçasına yemek yok. Meyvemi yiyip çayımı içtim mi nasılsa iyileşirim, hastayım bahanesiyle saldırmak yok yemeklere :9::9:
Evet canim abd
Meyve cay super, zaten suyunu da iciyorsun, tamamdir
Yedim de nooldu:27::50: hadi sen meyve bal yemisin benimki direk aburcubur :47:

Günaydınnnn :21:

Dün akşam göyya hafif yiyecektim ya hani yalan ötesi oldu :(

Sabah : 1 sade poğaça şekersiz çay : 180cal.
öğle : ezogelin çorba + cacık + kepekli ekmek1dilim :360 cal
akşam belirsiz :)

Hımm akşam çok yedim ammaaa 20 dk leslie yaptım :32::32::32::32:

08.00
1 muz (90 gr)
1 bardak meyve çayı

11.00
65 gr çiğköfte

13.00
1 fincan şekersiz kahve
1 bisküvi

15.00
50 gr makarna
25 gr hellim peyniri

17.00
1 fincan şekersiz kahve
4-5 kuru kayısı

19.00
Meyve tabağı (1 minik muz + 6 çilek+ 1 mandalina)

1050 kalori

10 km yürüyüş

güzel menü ama azıcık daha yiyebilirsin az gibi geldi :1:

Ben bugn sabah yumrta peynir 3 zeytin 1 dilim ekmekle kahvalti 300 kal
Ara muz orta boy 110 kal
Ikindi pilav ustu doner ve turk kavesi:16::56: 480 kal arti kave:21:kalorisi
Aksam da napsam ki, ters saat, belki meyveli yogurtla atlatirim belki de biraz kapuska vardi onu yogurtla yerim o da az kalorili zaten

bnece bütün mesele akşam yemeklerini çok çok hafif yemek yani en kalorili şeyleri sabah yiyip akşama doğru hafif şeyler yemek :) sor bana uyguluyomusun diye hayıııırrrrr :30:

Evet canim abd
Meyve cay super, zaten suyunu da iciyorsun, tamamdir
Yedim de nooldu:27::50: hadi sen meyve bal yemisin benimki direk aburcubur :47:

Yok, ben de abur cuburu bayağı bir abarttım ama şimdi daha dikkatliyim :) ABD mi? Oh, ne güzel! Eğitim için bir gün ben de gidebilirim inşallah :52:

Leslie yapıp ter içinde kalınca korkumdan yiyemiyorum ben, bu kadar emek boşa mı gidecek diye :1::1:

güzel menü ama azıcık daha yiyebilirsin az gibi geldi :1:

Haklısın canım ama biraz zaman alacak galiba benim orta yolu bulmam, ayarı tutturamadım bir türlü :9::9:

Dun dundur, bugune bakalim:1:
Bence iyi gidiyosun, devam devAm:29:

bnece bütün mesele akşam yemeklerini çok çok hafif yemek yani en kalorili şeyleri sabah yiyip akşama doğru hafif şeyler yemek :) sor bana uyguluyomusun diye hayıııırrrrr :30:
Iste aksam yemekleri de herkesin biraraya geldigi zamanlar oldugu icin, insan vagecmek istemiyor. Yapcaka pek bise yok malesef, ailemle beraber yemek cok guzel:16:

Yok, ben de abur cuburu bayağı bir abarttım ama şimdi daha dikkatliyim :) ABD mi? Oh, ne güzel! Eğitim için bir gün ben de gidebilirim inşallah :52:

Leslie yapıp ter içinde kalınca korkumdan yiyemiyorum ben, bu kadar emek boşa mı gidecek diye :1::1:

Haklısın canım ama biraz zaman alacak galiba benim orta yolu bulmam, ayarı tutturamadım bir türlü :9::9:
Gecici bi fonem bizimki de de, 1-2 seneye trdeyim:16: esimun isi dolayisiyla geldik.
SrnDe isersen olur , isallah neden olmasin:34:

ara 1 elma :32:

bugun hiç kaçamak yapmadım umarım aksamda yapmammm

ya kızlar ben çigköfte hastasıyım 7/24 yesem bıkmam sizce kalorisi nasıldır ???

Ben de pazartesi tekrardan başlıycam işallah bi konsantre olabilsem...Bi Adriana Lima fotosu koyayım ben buzdolabına :27:

slm arkadaslar bende bu hafta diyete basladim simdilik iyi gidiyor benide alin araniza ..
iki gundurde diyetarkadasligindan kalori sayimi yapiyorum .. bugun sadece 495 kalori aldim ve hic ac degilim .. ben cok atistiran abur cubur yiyen birisiyim o yuzden hic bisey yemedim zannederken halbuki neler neler yiyormusum ..
evdede eliptik bisikletim var sabah 25 dakika yaptim 285 kalori gitti . kizim uyusun bi 25 dakika daha yapacagim ve aksamida bi izgara tavuk ve salatayla kapatirsam super olucak ..

bir oglum bir kizim var oglum 3,5 yasinda kizimda 11 aylik
hamileligimde sadece 7 kilo aldim dogumdan sonra 63 kiloya indim ama suan 75 im yani 11 ayda 12 kilo aldim
ilk hedefim 65
sonraki hedefim 55
insallah hep beraber hedefimize ulasiriz ..

ara 1 elma :32:

bugun hiç kaçamak yapmadım umarım aksamda yapmammm
Supersin tebriklerrr

ya kızlar ben çigköfte hastasıyım 7/24 yesem bıkmam sizce kalorisi nasıldır ???
Yagsiz et adardir heralde. Disarda satilan degil ama, etten yapilani. Oburu de bulgur kadardir heralde:44:

:3::3::3::3:
Ben de pazartesi tekrardan başlıycam işallah bi konsantre olabilsem...Bi Adriana Lima fotosu koyayım ben buzdolabına :27:
Buraya koy bi tane hepimiz gaza gelelim irrisim
slm arkadaslar bende bu hafta diyete basladim simdilik iyi gidiyor benide alin araniza ..
iki gundurde diyetarkadasligindan kalori sayimi yapiyorum .. bugun sadece 495 kalori aldim ve hic ac degilim .. ben cok atistiran abur cubur yiyen birisiyim o yuzden hic bisey yemedim zannederken halbuki neler neler yiyormusum ..
evdede eliptik bisikletim var sabah 25 dakika yaptim 285 kalori gitti . kizim uyusun bi 25 dakika daha yapacagim ve aksamida bi izgara tavuk ve salatayla kapatirsam super olucak ..

bir oglum bir kizim var oglum 3,5 yasinda kizimda 11 aylik
hamileligimde sadece 7 kilo aldim dogumdan sonra 63 kiloya indim ama suan 75 im yani 11 ayda 12 kilo aldim
ilk hedefim 65
sonraki hedefim 55
insallah hep beraber hedefimize ulasiriz ..
Hosgeldiiin:29:
Gel tabi, ben de 76 kiloyum hedefim 60.
Insan saymaya baslayinca anliyor ne kadar luzumsuz seyler yedigini , toplayinca dunya kadar kalori yapiyor:53:
Aksam yemeginde guzel ben begendim, ama aksama kadar biraz az yemisin sanki:34:

Hosgeldiiin:29:
Gel tabi, ben de 76 kiloyum hedefim 60.
Insan saymaya baslayinca anliyor ne kadar luzumsuz seyler yedigini , toplayinca dunya kadar kalori yapiyor:53:
Aksam yemeginde guzel ben begendim, ama aksama kadar biraz az yemisin sanki:34:

cok tesekkur ederim hosbulduk .. ismim elif bu arada ..
ben hesaplamami diyetkardesligi.comdan yapiyorum .
suan cok tok hissediyorum hic atistirmadim bugun ..
genel olarak sizler hangi siteden kalori sayimi yapiyorsunuz ?

bugun yediklerim

sabah 1 fincan yesil cay 3kc
aksam esim piizza almisti kendine sabah ondan 1 dilim yedim : 80 kc

oglen 1 porsiyon nohut yemegi (etsiz) 250 kc
1 adet sosisli milfoy 165 kc (yarisini yedim)
nohutu pisirmek icinde 1 kasik zeytinyagi saydim oda 90 kc

ve 2 litre su
aksamda tavuk gogsu izgara yapicam bugun hic proteinli birsey yemedim aksam kapatiyim arayi dedim ..

birde gunluk 1000 kalori alirsam ayda 4 kilo 600 verebilirmisim o yuzden hedefim ayda 5 kilo .. 4 ayda zayiflamak istiyorum .

birde spor olarak gunluk 30 dakika sabah 30 dakikada aksam eliptik bisiklet yapmaya basladim .. pilatesede baslamak istiyorum ama bu hafta imkansiz gibi ..

cok tesekkur ederim hosbulduk .. ismim elif bu arada ..
ben hesaplamami diyetkardesligi.comdan yapiyorum .
suan cok tok hissediyorum hic atistirmadim bugun ..
genel olarak sizler hangi siteden kalori sayimi yapiyorsunuz ?

bugun yediklerim

sabah 1 fincan yesil cay 3kc
aksam esim piizza almisti kendine sabah ondan 1 dilim yedim : 80 kc

oglen 1 porsiyon nohut yemegi (etsiz) 250 kc
1 adet sosisli milfoy 165 kc (yarisini yedim)
nohutu pisirmek icinde 1 kasik zeytinyagi saydim oda 90 kc

ve 2 litre su
aksamda tavuk gogsu izgara yapicam bugun hic proteinli birsey yemedim aksam kapatiyim arayi dedim ..
Ben program indirdim telefonuma, ordan bakiyorum myfitnesspal.
Nohutta da var protein, ben de cok severim, yarin da ben yapayim:56:
Bir de pizza 80 kal cok az geldi bana, evde yapinca bile bir dilimi250 den asagi olmuyor, bi de hamuru filan yagsiz. Bi dilim ekmek 60 kal en az meselA:26:

birde gunluk 1000 kalori alirsam ayda 4 kilo 600 verebilirmisim o yuzden hedefim ayda 5 kilo .. 4 ayda zayiflamak istiyorum .

birde spor olarak gunluk 30 dakika sabah 30 dakikada aksam eliptik bisiklet yapmaya basladim .. pilatesede baslamak istiyorum ama bu hafta imkansiz gibi ..
Gunluk en az 1200 kal almak gerek. Yoksa vucudun ihtiyaci olan besinleri alamiyor vucut. O program bana da haftada yaklasik bir kilo hedef koyuyor ama, ben bazen takiliyorum, yavasliyor baya kilo verme hizi. Kasmiyorum illa su ayda vericem diye, midem kuculdu, ac kalmiyorum, istediklerimden de geri kalmiyorum, ben yaza kadar 64 olsam da yeter. Ay isallah:8:

Ben program indirdim telefonuma, ordan bakiyorum myfitnesspal.
Nohutta da var protein, ben de cok severim, yarin da ben yapayim:56:
Bir de pizza 80 kal cok az geldi bana, evde yapinca bile bir dilimi250 den asagi olmuyor, bi de hamuru filan yagsiz. Bi dilim ekmek 60 kal en az meselA:26:

Gunluk en az 1200 kal almak gerek. Yoksa vucudun ihtiyaci olan besinleri alamiyor vucut. O program bana da haftada yaklasik bir kilo hedef koyuyor ama, ben bazen takiliyorum, yavasliyor baya kilo verme hizi. Kasmiyorum illa su ayda vericem diye, midem kuculdu, ac kalmiyorum, istediklerimden de geri kalmiyorum, ben yaza kadar 64 olsam da yeter. Ay isallah:8:

aksam bende indiriyim o programdan olmazsa
bu dedigim sitede bana cok pratik geldi ama bazi seyleri cok yuksek hesapliyormus o yuzden uyelerden bazilari sikayetciydi ..
cok kucuk bi dilimdi yedigim dilim bide hamuru cok inceydi
ben yinede baska sitelerdende bakiyim pizzanin kalorisine ..
bu hafta guzel basladi ama aramada mutalaka kacamaklarim olacak
hafta sonu kayinvalideme gidicez baska bi sehirde . simdiden baslamistir hazirliklara kesin kacamak yapicam :(

insallah hep beraber yaza kadar hedeflerimize ulasiriz ...

aksam bende indiriyim o programdan olmazsa
bu dedigim sitede bana cok pratik geldi ama bazi seyleri cok yuksek hesapliyormus o yuzden uyelerden bazilari sikayetciydi ..
cok kucuk bi dilimdi yedigim dilim bide hamuru cok inceydi
ben yinede baska sitelerdende bakiyim pizzanin kalorisine ..
bu hafta guzel basladi ama aramada mutalaka kacamaklarim olacak
hafta sonu kayinvalideme gidicez baska bi sehirde . simdiden baslamistir hazirliklara kesin kacamak yapicam :(

insallah hep beraber yaza kadar hedeflerimize ulasiriz ...
Kacamak illa oluyor, onemli olan birakmamak.
Yaza kada bole artik vazgecmek yok:32:

Back