kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

kızlar az önce hastaneden geldim şimdide eşim grip.bende kan verdim öğleden sonra diyetisyene bi görüneyim dedim.az önce tartıldım 72.3 :KK43:( tabi tok karnına.dr.dan gelince kahvaltı yaptım ve benn bir küçük börekle kepek ekmeği yumurta ve yeşillik yedim.şu börek yüzünden benim kafama bi geçirin kızlar benden izinnn :KK43:(((((((((((

kısçeler aklıma ne geldi buraya boydan başımız olmadan fotolarımızı yükleyelim 1 ay sonra tekrar fotomuzu koyalım bakalım öncesi ve sonrası die :)))

kg vermişim bi kac gunde 80.3 kg huhuuu :halay:
Tebrik ederim haftalik ortalama 1.5 kilo harika

süpersin başlamadan önceki kilon neydi ve kaç gündür yapıyorsun
Baslamadan once net bilmiyorum annemlere giderken tartildim 79 dun orda son 1 hafta dikkat ettim geldim tarti 80 gosterdi beni ama yolculuk odem yapti galiba bugunde 78.5 ciktim haftaya 75 olmak umidi ile 70e kadar hizli kilo vermem lazim birsuru kislik kiyafet var hicbirine giremiyorum

kızlar az önce hastaneden geldim şimdide eşim grip.bende kan verdim öğleden sonra diyetisyene bi görüneyim dedim.az önce tartıldım 72.3 :KK43:( tabi tok karnına.dr.dan gelince kahvaltı yaptım ve benn bir küçük börekle kepek ekmeği yumurta ve yeşillik yedim.şu börek yüzünden benim kafama bi geçirin kızlar benden izinnn :KK43:(((((((((((
Gecmis olsun canim. Borek icin kizilir evet , borek yedin bari ekmek yeme ama demi

Baslamadan once net bilmiyorum annemlere giderken tartildim 79 dun orda son 1 hafta dikkat ettim geldim tarti 80 gosterdi beni ama yolculuk odem yapti galiba bugunde 78.5 ciktim haftaya 75 olmak umidi ile 70e kadar hizli kilo vermem lazim birsuru kislik kiyafet var hicbirine giremiyorum

Gecmis olsun canim. Borek icin kizilir evet , borek yedin bari ekmek yeme ama demi
saol canim gidio sukur ama yuruyusum sayesinde kesnlikle ..
hep ayni tartiyla git ozman yanlislik olmaz tatlim :) kizlar benim bilgisayarim yok tablo nasil hazirlicam telden yaa olmuyor kopyalamada olmuyor .. tablolu olmasa tire koysam aralara olurmu?

oglumbenimherseyim oglumbenimherseyim isvec diyeti, yogurt diyeti, 5 te 5 diyeti hepsini yaptim ama hep geri aldim dikkat etmediğim icin kalori diyeti bence en iyisi
Birde kızlar sizide takip edicem ama ben baska bir topigin uyesiyim belirteyim dedim
buyur canm hosgeldin devamli gel. bu tur şok diyetler daha fazla kilo almana sebep olut canm . kalori diyeti hayatina gecirebilecek bi diyet insani sıkmayan harika bi diyet

kısçeler aklıma ne geldi buraya boydan başımız olmadan fotolarımızı yükleyelim 1 ay sonra tekrar fotomuzu koyalım bakalım öncesi ve sonrası die :)))
tatlim bende yapamam ben tesetturluyum burda bi cok kisi goruyor . sayi olarakta kanitlayabilirz bence :)

vericez tatlim insallah biraz sabir :)

canim daha adam akilli spor bile yapamiosun ustune hep borek hem ekmek yersen olmaz

Slm ben kızlar ben dahiliye ve diyetisyenden geliyorum.demir eksikliği ve fuatır çıktı.diyetisyenin verdiği listeye göre gidicem.onunla konuştum 1200 cal.alıtorum yesiklerimi yazıyorum dedim.yazma sakın 1200 de çok az dedi.konuştu anlattı bakalım.kilo verememem de guatırdanmış sanırım.ama değerim çok yüksek değil.daha fazla değerle gelip zayıflayan oldu dedi.bu arada 69 kilo çıktım nslsa artık 72 dim evdeki baskülde

Slm ben kızlar ben dahiliye ve diyetisyenden geliyorum.demir eksikliği ve fuatır çıktı.diyetisyenin verdiği listeye göre gidicem.onunla konuştum 1200 cal.alıtorum yesiklerimi yazıyorum dedim.yazma sakın 1200 de çok az dedi.konuştu anlattı bakalım.kilo verememem de guatırdanmış sanırım.ama değerim çok yüksek değil.daha fazla değerle gelip zayıflayan oldu dedi.bu arada 69 kilo çıktım nslsa artık 72 dim evdeki baskülde
sen bilirsin canm diyetiayene uyacaksan verde kilo insallah :)

Kizlar hani listeler

Ben bugun 650 kalori aldim
%35 yag %35 protein %30 karbonhidrattan
3 lt su ictim ( son yarim litresi duruyo yatana kadar icicem)

15dk leslie+10 dk eliptik 269 kalori yakmis oldum

Sabah
Sutlu tarcinli nescafe

Ogle

1 salam 1 kase yogurt

Ara
1Muz

Aksam
200 gram kiyma
1 kase salata

Ben ortalama 1000-1200 kalori alıyorum. Şu an kilomu bilemiyorum. Çünkü yine kabızlık sorunu yaşıyorum. Yeniden ilaca başlıyorum kismetseyarin. Bir iki güne kgbikdirimi yaparım insallah

X