kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

Niye mutsuz hissediyorsun canim belki gecici bir siskinlik olmustur odem toolamissindir. Bugun bol bol su ic bakalim rahatlarsin belki
Kabızlık sorunu ciddi şekilde yasiyorm. Bu benim hayat kalitemi çok kötü etkiliyor ya. Ondan diye düşünüyorum umarım geçer. Bu aksam spora başlıyorum bakalım

Bende geldim misafirlerim gitti ve basliyorum tekrardan yine yeniden Allahin izniyle
Sabah 2dilim kepek ekmegi ve 1dilim beyaz peynirle yapilan yagsiz tost sekersiz çay
Akşam ne yedigimi yazicam kepekli tostum 178kalori oluyormus. 50 dakika simdi 50 dakika akşam eliptik yapicam.

Birde malesef benim adet duzensizligim pco denilen bir hastaliktan dolayi 2 aydir cok sislik hissediyorum
Sporla sisligini azaltirsin insallah canim benimde eliptik bisiklet var ama 50 dk hem zamanim hem gucum yetmiyo bugun 2p dk yapabildim sadece oglen yaparim dedim ya oglumu uyutup isleri toparlayana kadar tekrar oglumun uyanma saati geliyo o uyanikkende yapamiyorum oda yapmak istiyo :) aksam erken yatarsa bende bi yarim saat calisirim belki

Kizlar tebrik edin beni :halay::halay:
Günaydın kızlar 300 gr gitmiş dünden
Sabah kahvaltim:
1dilim kızarmış ekmek
1kb peynir
5 siyah zeytin
şekersiz çay
Biraz yeşillik
Toplam kalori 195
Tebrik ederim canim ben baskulu bu sabah kaldriverdim cunku hastalik gibi oldu artik gidip gelip bakiyordum. Pazar ve pazartesi tartilicam

Birde bugün regl olacağım galiba onunda şişkinliği var.inşallah hep beraber verilen kiloları. yalnız diğer kızlar sabah menüleri alınan kalori yapmıyorlar. bu işler hep beraber olur takım çalışması . tempo:)

Birde bugün regl olacağım galiba onunda şişkinliği var.inşallah hep beraber verilen kiloları. yalnız diğer kızlar sabah menüleri alınan kalori yapmıyorlar. bu işler hep beraber olur takım çalışması . tempo:)
Gun sonunda gunluk yazicaz diye konusmustuk aslinda dun bende firsat bulup yazamadim.

Günaydın kızlar 300 gr gitmiş dünden
Sabah kahvaltim:
1dilim kızarmış ekmek
1kb peynir
5 siyah zeytin
şekersiz çay
Biraz yeşillik
Toplam kalori 195
canim menulerini ogun ogun tek tek yazma
aksam hepsini bir yaz ki yorumlamak kolay olsun arkadaslar icin

ben yuruyusume dikkat ediyorum esim cok sasrio. bu hafta 70leri gorucem sanirim :) tempoya devam hedefler buyuk vok yolumuz var kizlarrr :) spora asilinnn kizlarrr huhuuu :halay:

Gun sonunda gunluk yazicaz diye konusmustuk aslinda dun bende firsat bulup yazamadim.
plur canim arada

kizlar benim internetim az arada girebilirim en azindan sadce menu bildiriminde .cocukla alakali bi durum vardi moralim bozuktu ondan 2dir yazamadim . burayi bosta birakmayin birbirinizi takip edin . motivenizi yuksek tutun sayfam size emanet . incecik bir siz hayel edin hep istedigini alabilen 38beden bulamama skintisi yasayan bi siz hayel edin :) spor cok onemli .adet olan veya olamayanlar en cok sporuna agirlik versin o siskinlik geciyor ... en kotu tempolu yuruyus yapin evde bisikletin olanlar en az yarim saat yapsin .. cokkta yuklenmeyin kiloloarimz henuz fazla cunku .

kizlar benim internetim az arada girebilirim en azindan sadce menu bildiriminde .cocukla alakali bi durum vardi moralim bozuktu ondan 2dir yazamadim . burayi bosta birakmayin birbirinizi takip edin . motivenizi yuksek tutun sayfam size emanet . incecik bir siz hayel edin hep istedigini alabilen 38beden bulamama skintisi yasayan bi siz hayel edin :) spor cok onemli .adet olan veya olamayanlar en cok sporuna agirlik versin o siskinlik geciyor ... en kotu tempolu yuruyus yapin evde bisikletin olanlar en az yarim saat yapsin .. cokkta yuklenmeyin kiloloarimz henuz fazla cunku .
Cok gecmis olsun canim. Saglikla ilgili birseymi. Merak etme sayfan elin ellerde. Bu sogukta nasil yyruyus yapiyosun ve cocugu nereye birakiyosun

Cok gecmis olsun canim. Saglikla ilgili birseymi. Merak etme sayfan elin ellerde. Bu sogukta nasil yyruyus yapiyosun ve cocugu nereye birakiyosun
canm esim vardiyeli calisiyor. sabah evde oluyor cocukla uyuyor.hatta bugun sabahci gidemedim yuruyuse ama temzlik yaptim yapiorum daha dogrusu. ya doktorumuz cocugu krese yollayin akranlariyla oynasin biraz sosyallessin dedi . cnku biz hic biyere gidemioz akraba yok bisi yok herkes kendi aleminde bi markete gidioz . tamda kres cocugu benim oglan hiperaktif . maddi durum el vermiyor ona uzuldum 2 gun . gittim yuruyusten sonra krese harika bayildim aslinda uygunda . ordaki cocuklar oyun oynuyor hopluyor zipliyor arkadslari da var.. bende eve giderken agladim benim cocugum nie gidemez die . hemen is aranmaya koyuldum . esim de tek can napsin. esim 1 veya 2ay yollucak . ben uzuldum cok cunku . oda cok istiyor tabi . benim cocugum cok sosyal cunku . nese 1,2 ay kurtardik .insallah bende is bulurum guzel bi is allah buyuktur :) ay icimi döktum kiz seninde evladin varya anlarsin beni

Son düzenleme:
canm esim vardiyeli calisiyor. sabah evde oluyor cocukla uyuyor.hatta bugun sabahci gidemedim yuruyuse ama temzlik yaptim yapiorum daha dogrusu. ya doktorumuz cocugu krese yollayin akranlariyla oynasin biraz sosyallessin dedi . cnku biz hic biyere gidemioz akraba yok bisi yok herkes kendi aleminde bi markete gidioz . tamda kres cocugu benim oglan hiperaktif . maddi durum el vermiyor ona uzuldum 2 gun . gittim yuruyusten sonra krese harika bayildim aslinda uygunda . ordaki cocuklar oyun oynuyor hopluyor zipliyor arkadslari da var.. bende eve giderken agladim benim cocugum nie gidemez die . hemen is aranmaya koyuldum . esim de tek can napsin. esim 1 veya 2ay yollucak . ben uzuldum cok cunku . oda cok istiyor tabi . benim cocugum cok sosyal cunku . nese 1,2 ay kurtardik .insallah bende is bulurum guzel bi is allah buyuktur :) ay icimi döktum kiz seninde evladin varya anlarsin beni
Canim cok iyi anliyorum seni 28 aylikti demi senin oglun. Sikma canini komsu cocugu felan yokmu hic yada uzakta olsa uygun bir kres bulsan goturur getirirsin. Benim komsum gonderiyo kizini 500tl aylik. Sende evde bol bol oyun uret ona bende oyle yapiyorum aksama kadar be oynatsam diye canim cikiyo

Hiç canını sıkma canım bu zamanda hayat çok zor.sende çalışmalısın. hem çocuğunuz için güzel bir gelecek verirsinizSenin de kafan dağılmış olur.Tüm gün evde bunalım insan.Hemen ilanlara bak yenibir is.kariyerim. buralardan bakabilirisin

Hiç canını sıkma canım bu zamanda hayat çok zor.sende çalışmalısın. hem çocuğunuz için güzel bir gelecek verirsinizSenin de kafan dağılmış olur.Tüm gün evde bunalım insan.Hemen ilanlara bak yenibir is.kariyerim. buralardan bakabilirisin
bakiyorum canim bencede calismaliyim oturdugum yerden kimse benim sigortami odemiyor zaten..ama ne yapabilirim bilmiyorum rabbim yardim eder insallah . ben kendimi gelistirmekten yanayim .. liseyi okuyorum smdi. tahsil yok meslek yok napicam hangi yere bakicam bilmiorum tatlim

X