- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
canim cok haklisin bu tur konularda en onemlisi ilk once kilo vermek lazim bende benzer seyler yasadim. stres sinir iyice sismistim . ama bi kadin istedimi hersey olur . allah okdar buyukki ne olmaz denilenler olur . oyuzden sen kg ver elinden geleni yap gerisi rabbime kalmis canim merak etme uzme kendini tatlim
tabikide fazla canim .. etkiyi gormek icin 1200 u asmamaliyiz canimAbooww kızlar bügün 1600 cal.yapmışım.amaniiiin fazla mı kaçtım ne
neden diceksin cunku sabahyuruyus yapiom biz kahvalti gec yapioz erken yiyince oglan bisi yemio ..Öğlen bişey yememişsin ama olacak mı öyle
Ya senin yediklerinde bisey yok aslinda 1300 kalorilik niye oyle cok cikiyosabah
peynir
zeytin
sahanda yumurta
ekmek
cay
oglen
mandalina
muz
aksam
hamsi tava
ardina misir :)
pazara gittim gorunce dayanamadim valla
sogan
su 1litre olur anca
10000 adim
1300 kcal
canim misirla balik yuksek kalorili deYa senin yediklerinde bisey yok aslinda 1300 kalorilik niye oyle cok cikiyo
canm bence yanlis yapmissin zaten az kalori tuketmissin tukettigin kalorininde 350sini düsmussun hareketligi oldugun zamn bu kadar az yememelisin canmKizlar bugun ben 739 kalori aldim
3 lt su ictim
15dk leslie
15 eliptik toplam 347 kaloride yaktim
Sabah
Nescafe
Ogle
2 yumurta, ispanak, domates
Aksam
200 gr et. Bir kase salata
3 tane kuru uzum
Bu listeyi isvec diyetinde buldum. Bu ara karbonhidrat cok tukettim ya azaltayim diye liste ararken isvec diyet listesini buldum bir ssue bu listeden gidicem
tatlim internetim az daha sonra izlerim insallah canm . sen bunu mu yapiosun
Bir sure istahimi azaltana kadar isvec listesinde kalicam bol protein ve yag grubu var onlarin verdigi eberji aslinda 1000 kalorilik karbonhidrat kadar. Suanda hic aclik hissetmiyorum. Cok dincim. Birazdan kalkip utuye baslicam nerden baksan 2 saat kadar ayakta utu yapicamcanm bence yanlis yapmissin zaten az kalori tuketmissin tukettigin kalorininde 350sini düsmussun hareketligi oldugun zamn bu kadar az yememelisin canm
tamam canim sen bilirsinBir sure istahimi azaltana kadar isvec listesinde kalicam bol protein ve yag grubu var onlarin verdigi eberji aslinda 1000 kalorilik karbonhidrat kadar. Suanda hic aclik hissetmiyorum. Cok dincim. Birazdan kalkip utuye baslicam nerden baksan 2 saat kadar ayakta utu yapicam
evet canım geçen yıldan beri pc mde kayıtlıydı arada yapıyordum.şimdi her akşam işten dönünce bunu yapacağım.tatlim internetim az daha sonra izlerim insallah canm . sen bunu mu yapiosun
Bildigin dans korografisi ya bu :) cok zor nasil yapiyosun. Masallah
çok sevindim canım devamını da görürsün inşallah :)Gunaydin kizlar.
Bugun tarti gunu herkes yazsin bakalim. Ben sabah buyuk heyecanla ciktim baskule ve sonuc mukemmel 78.5 cikti.Buda bende odem cok dedigimde dalga gecen esime ispat niteliginde olsun.
Hadi bakalim simdi leslie zamani