kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

sabah
peynir
zeytin
sahanda yumurta
ekmek
cay

oglen
mandalina
muz

aksam
hamsi tava
ardina misir :)
pazara gittim gorunce dayanamadim valla
sogan
su 1litre olur anca
10000 adim
1300 kcal

Kizlar bugun ben 739 kalori aldim
3 lt su ictim
15dk leslie
15 eliptik toplam 347 kaloride yaktim

Sabah
Nescafe

Ogle
2 yumurta, ispanak, domates

Aksam
200 gr et. Bir kase salata
3 tane kuru uzum

Bu listeyi isvec diyetinde buldum. Bu ara karbonhidrat cok tukettim ya azaltayim diye liste ararken isvec diyet listesini buldum bir ssue bu listeden gidicem

canm bence yanlis yapmissin zaten az kalori tuketmissin tukettigin kalorininde 350sini düsmussun hareketligi oldugun zamn bu kadar az yememelisin canm

canm bence yanlis yapmissin zaten az kalori tuketmissin tukettigin kalorininde 350sini düsmussun hareketligi oldugun zamn bu kadar az yememelisin canm
Bir sure istahimi azaltana kadar isvec listesinde kalicam bol protein ve yag grubu var onlarin verdigi eberji aslinda 1000 kalorilik karbonhidrat kadar. Suanda hic aclik hissetmiyorum. Cok dincim. Birazdan kalkip utuye baslicam nerden baksan 2 saat kadar ayakta utu yapicam

tamam canim sen bilirsin

Gunaydin kizlar.
Bugun tarti gunu herkes yazsin bakalim. Ben sabah buyuk heyecanla ciktim baskule ve sonuc mukemmel 78.5 cikti. Buda bende odem cok dedigimde dalga gecen esime ispat niteliginde olsun.

Hadi bakalim simdi leslie zamani

Gunaydin kizlar.
Bugun tarti gunu herkes yazsin bakalim. Ben sabah buyuk heyecanla ciktim baskule ve sonuc mukemmel 78.5 cikti. Buda bende odem cok dedigimde dalga gecen esime ispat niteliginde olsun.

Hadi bakalim simdi leslie zamani
çok sevindim canım devamını da görürsün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…