- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
Canım 2 bardak su içebildim bu bile ilerleme şimdi bir elma yiyorum.öğlen yemeni birbuçuk iki gibi yerim.mercimek çorbası var öğlende.ben meyve yiyorum canm ne kadar dogru bilmiorum . ama vakit bulamadigim icin. ceviz findik veya kuru meyvelerden tuketw bilirsin.
vaktin varsa tavuk yapabilirsin evinde ne varsa 2 3 lokma at agzina lutfen bol su ic nolur . bidaha hasta olma canm
canim yanina bi pet sise koy az az ic . ben mesela su sevmedigim icin su icmeyi unuturum . 1litrelik koyuyom oglanla icioz :)Canım 2 bardak su içebildim bu bile ilerleme şimdi bir elma yiyorum.öğlen yemeni birbuçuk iki gibi yerim.mercimek çorbası var öğlende.
Acikma hissimi unuttum ben yaa korkmaya basladimkiz bu ne az yemek bole
aralar nerde aralari gectim oglen nerde tatlim cok azicik bu
deme yaa dikkat et yememkte kotu .. olmaz canim duzenini oturttur cunku kotu seylere yol acabilir allah korusun ya . sen kac kg din vermen gereken ideal kilon neAcikma hissimi unuttum ben yaa korkmaya basladim(
sevindim tatlim :)Bir kase mercimek çorbası içine 2 yudum kemek ekmeği ezdim öyle yedim.şişeyle su koymak mantıklıymış :)) yarım lt de su içtim.
68 kiloyum ideal kilom 55deme yaa dikkat et yememkte kotu .. olmaz canim duzenini oturttur cunku kotu seylere yol acabilir allah korusun ya . sen kac kg din vermen gereken ideal kilon ne
daha varmis ya68 kiloyum ideal kilom 55
Abow çok değil mi.68 kiloyum ideal kilom 55
canim menulerini bir yaz 2parca yazma tatlim daha iyi olur bizim icinAkşam üzeri ara öğünde bir kase yoğur içinde bir şkr kaşığı tarçın zerdeçal ve zencefil karışımı.bunu deneyin kızlar bağırsakları güzel çalıştırıyo :)
canim bide tukettigin kalorinin toplamini yazmalisin canmAkşam üzeri ara öğünde bir kase yoğur içinde bir şkr kaşığı tarçın zerdeçal ve zencefil karışımı.bunu deneyin kızlar bağırsakları güzel çalıştırıyo :)
soyle canim sonucta solicen. madem memnun olmadigin bi rakam daha azimli olmalisin demekki . artik evine gectin gorelim seni :)Kizlar nasilsiniz. Ben evime gectim bugun o yuzden fursat buluo yazamadim. Tartildim ama pazartesiye kadar soylemek isteniyorum(( cok ic acici degil cunku
Tami tamina 80.00 ciktim inanilicak gibi degil oysaki son hafta cok dikkat etmistim demekki daha dikkatli olmam gerekiyormussoyle canim sonucta solicen. madem memnun olmadigin bi rakam daha azimli olmalisin demekki . artik evine gectin gorelim seni :)
canim az kalori tuketmek sana kilo olarak doner lutfen 1000drn az tuketme . bide canim hergun hamur isi yememrlisinTami tamina 80.00 ciktim inanilicak gibi degil oysaki son hafta cok dikkat etmistim demekki daha dikkatli olmam gerekiyormus
Bugun
666 kalori aldim
Suyu 4 bardak icebildim
Sabah
Ev yapimi 1 pogaca
Ara
Yolda bir tost yemid bulundum
Ogle
1 haslanmis yumurta
Ara
Nescafe
Aksam
1 haslanmis yumurta
Oglumdan kalan 2 yemek kasigi tarhana
Bu saatten sonrada bi turk kahvesi iceriz esimle o kadar
Hamur isi gercekten cok oldu bu ara yarindan itibaren lesliede baslicam insallah bakalim bu hafta daha dikkat edelim nasil olucakcanim az kalori tuketmek sana kilo olarak doner lutfen 1000drn az tuketme . bide canim hergun hamur isi yememrlisin
toplam 874 caloricanim bide tukettigin kalorinin toplamini yazmalisin canm