kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

günaydın hanımlar haftasonu annemlere gittim net yoktu giremedim evde de zaten pek fırsatım olmuyor ama en azından yediklerimi paylaşacak kadar girsem kafi birde sabah öğlen yazsam akşam yediklerimi yazamıyorum ben ya film kopuyor bende sabah tartıldım 62.600 geldim.uyabilseydim azalma olurdu ama olmamış bu hafta

Günaydın kızlar bende bugunden itibaren kalori diyetine basladim en dogru diyet yontemi bence kalori saymak 1000 kl ile 2 ayda kac kilo verebilirsem artik haftada 1 odul ve tarti gunu bizim tarti gunumuz cuma hakkmizda hayırlısı olsun

canim kilon az galiba senin o yuzden daha yavas veriyosundur. Ben 168 boya artik 78.5 im ama eminim 69dan sonra bendede yavas gidecek

Abla sen isvec diyetindeydin sanki demi yorumlari okurken gormustum biraktin mi? Ben dun basladim isves listesine ara ara kucuk karbinhidrat eklemeleri yapip surdurucem diyeti benim hosuma gitti yediklerindeki yag protein karbinhidrati dengeliyo

canım 57 olsam kar benim için şuanda birde troidlerim az çalışıyor bu yüzden de zor gidiyor malesef.baklaım inşallah verebilirim.

haklısın tatlım sabah canım pek istemiyor zaten öğlende ekmeksiz yemeklerimi yesem akşam hafif yesem olacak ama gel gör ki akşam boğaz durmuyor benim bakalım inşallah bu hafta biraz olsun hafifleriz

Bugün nöbetçiyim. her teneffüste 7 dakika yürüyeceğim . toplam 35 dakika yapar öğleden sonrada zımba var
canim moralini bozmak istemem ama birkerede 35 dk yuruyusle ayri ayri yapmak arasinda cok fark var. Yag yakimina baslaman icin kalp atisinin belli bir seviyenin ustune cikmasi lazim. Ama zumba cok yararli olur senin icin

canim moralini bozmak istemem ama birkerede 35 dk yuruyusle ayri ayri yapmak arasinda cok fark var. Yag yakimina baslaman icin kalp atisinin belli bir seviyenin ustune cikmasi lazim. Ama zumba cok yararli olur senin icin
İnan hiç moralimi bozmadin farkındayım ama hiç yoktan iyidir ne yapayım. öğleden sonra zımba var birde eliptik bisikletim var onda 30 dakika çalışacağım . bakalım. şu tablo bir yapılsa da baksak durumumuza

Benimde eliptik var simdilik 15 dk calisiyorum. Cok guzel cakistiriyo bacaklari benim asil kilo orda zaten. @eda-sofi hazirlicak hrralde tabloyu ben nasil hazirlandigini bilmiyorum

Ya kızlar birde bu leslie hangi siteden indirdiniz .benim bulduğum sitede virüs kaynaklı pc ve telefonu cokertebiliyor
Canim hen indirmiyorum. Youtubeden takip ediyorum.

kizlar caba gostermekte bence birseydir .
elinizden geldigince hqreket edin . tabi tempolu yapmakta cok guzel olur . yalniz bisiklet cok guzel kalori yaktiriyor .. elinizdeki firsati kullanmaya bakin canlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…