kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

Hamur isi gercekten cok oldu bu ara yarindan itibaren lesliede baslicam insallah bakalim bu hafta daha dikkat edelim nasil olucak
canim yuruyus yapabiliosan yuruyus yap yok yapamiosa leslieye mutlaka baslamalisin. bende yuruyus yapmadigim zaman leslieyi yapicam :)
tamam canim yarin pazartesi zaten artik yeni bi baslangic duzenli gidelim insallah :)

birazdan çay içeriz ben şekersiz içemiyorum 2 brk içsem 90 cal bir küp şeker 180 cal eder.1000 cal ye yakın olur.
bende sekersiz icemiorum tatlandirici kullaniom sende hic sekersiz icemiosan ondan al istersen canm . aksam seker kullanmak vucut yaga cevirir dikkat et canm

canim yuruyus yapabiliosan yuruyus yap yok yapamiosa leslieye mutlaka baslamalisin. bende yuruyus yapmadigim zaman leslieyi yapicam :)
tamam canim yarin pazartesi zaten artik yeni bi baslangic duzenli gidelim insallah :)
Yrin pazar :) ama baslangiclar icin gunleri bekleyince olmuyo iste bugun evime geldim yarin baslicam. Leslieyi daha once denemistim cok terletiyo gercekten

Yrin pazar :) ama baslangiclar icin gunleri bekleyince olmuyo iste bugun evime geldim yarin baslicam. Leslieyi daha once denemistim cok terletiyo gercekten
ben gunleri karstrdim :KK70:
canim senin yas kacti ?
bu arada leslie terletio ama sık yqptigin zamn bazen terletmio bunye alisiyor bu sefer bi sonraki evreye geciosun :)
hadi bakalim . ben gene sabah yuruyuse . ama yatin pazar herryer sessiz oluyor cikmasammi acba korkuomda :KK70:

ben gunleri karstrdim :KK70:
canim senin yas kacti ?
bu arada leslie terletio ama sık yqptigin zamn bazen terletmio bunye alisiyor bu sefer bi sonraki evreye geciosun :)
hadi bakalim . ben gene sabah yuruyuse . ama yatin pazar herryer sessiz oluyor cikmasammi acba korkuomda :KK70:

Gunaydin kizlar:KK49::KK49::KK49:

24 yasindayim canim ben leslie alisinca 2ye 3e gecmek lazim zaten. Bugun erken uyandim leslie 1 mil ve uzerine 15 dk eliptik bisiklet calistim kendimi harika hissediyorum.

Waaavv bu leslie süpermiş netten baktım şimdi de.bende denicem bakalım nsl olacak.buna benzer bş çalışma kayıtlıydı pc mde onunla çalışıodum.birde bunu deneyelim bakalım.

Gunaydin kizlar:KK49::KK49::KK49:

24 yasindayim canim ben leslie alisinca 2ye 3e gecmek lazim zaten. Bugun erken uyandim leslie 1 mil ve uzerine 15 dk eliptik bisiklet calistim kendimi harika hissediyorum.
gunaydin canim . bende 25 .
aynen insan spor yapinca kendini cok dinc hissediyor :) bende oglen uzak bi pazara gidicem . oraya yurucem bu sabah gitmedim etraf cok.sessizde koktum :)

Gğnaydın kısçem bu leslie dediğiniz ne ben anlamadım.

Waaavv bu leslie süpermiş netten baktım şimdi de.bende denicem bakalım nsl olacak.buna benzer bş çalışma kayıtlıydı pc mde onunla çalışıodum.birde bunu deneyelim bakalım.
evet lesliede ben daha once yediklerime dikkat ederek 1 ayda 10 kg vermistim. ilerki leslie 2 mile 3 mile daha tempolu super . muzigi aciyor sun cok eglenceli . hemde heryerini hareket eettirior . adimsayarina ac telefonun koy cebine adim saysin tatlim :) hadi bakalm

Leslieile. Cok guzel sonuclar alanlar var canim kesinlikle yapmalisin
haklisin canim onlardanbiride benim :)

:KK50: haydi bana gelin birer kahve keyfi yapalımm.bu arada ben 24 25 yaşlarındayken 49 kiloydum :KK61:
kiz kahve dion bira uzation:KK70: yaaa okdar zayfmiydi :KK57:
bidaha 49 olman icin bence hic bi engel yok :) bende 18 yasimdaki kg a inicem dogum yaptigim halde :) huhuuuu :spor: yuruyus yapinca kendimi cok mutlu oluom yaaaaa :spor: bu arada cok ilginctrki ben kahvenin hic bi turunu sevmem :)

canlarım ben 14 yıldır antidepresan kullanıyorum o yüzden 49 dan 60 a çıktım.evlenince çocuğumuz olmadı bir aşılama bir tüp bebek denemesi oldu bundada 72 ye çıktım malum ilaçlar karından kalçadan koldan her gün iğneler.sonuç negatif olmasa bu kiloya takılmam bu kadar.biz tekrar tüp denemeyi düşünüyoruz ama benim acil kilo vermem gerek yoksa gidişat iyi değil 80 ne doğru gidiyorum :KK61:

canlarım ben 14 yıldır antidepresan kullanıyorum o yüzden 49 dan 60 a çıktım.evlenince çocuğumuz olmadı bir aşılama bir tüp bebek denemesi oldu bundada 72 ye çıktım malum ilaçlar karından kalçadan koldan her gün iğneler.sonuç negatif olmasa bu kiloya takılmam bu kadar.biz tekrar tüp denemeyi düşünüyoruz ama benim acil kilo vermem gerek yoksa gidişat iyi değil 80 ne doğru gidiyorum :KK61:
canim cok haklisin bu tur konularda en onemlisi ilk once kilo vermek lazim bende benzer seyler yasadim. stres sinir iyice sismistim . ama bi kadin istedimi hersey olur . allah okdar buyukki ne olmaz denilenler olur . oyuzden sen kg ver elinden geleni yap gerisi rabbime kalmis canim merak etme uzme kendini tatlim :KK68:

X