kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

Kizlar bugun cok cok kacirdim
1370 kalori aldim. Suyu hatirlaniyorum bile cok az ictim son gunum annemlerde kardeskerim birek corek istedi yaptim ve yapmisken taddim

Sabah yesilcay
1dilim kasar

Ara
1 kurabiye

Ogle
2 dilim ekme
1 haslanmis yumurta

Ara
1 dilim kek
1 pogaca

Aksam
2 dilim pizza

canim aksami bos gecmissin :)
bu arada 900 gr vermissin supetsin cok sevindim iradenin sonuclarini aliyorsun :)

canim son kalori aşman olsun tatlim .. 1200u gecmeme ye calis .. bi kerelik olsun :)

sabah
kol boregi 3 lokma
zeytin
dimates sosu
tek lokma peynir
cay
1 dilim tb ekmegi
oglen
2 mandalina
aksam
manti
sarimsakli yogurt
light kola (bim)
ara
saklikoy buskivi
cay
su 1 litre
spor 1 saat tempolu yuruyus 200 kcal
tuketilen kalori 1200

O kadar çok değil bence ama hepsi hamur işi olmuş cnn. Olsun artık eve gidince toparlarsin insallah. İnternetin az kızlar görüşürüz insallah

Günaydın kısçeler.az önce kepek ekmeği tos peyniriyle tost taptım şekersiz açık çayla zorla yedim.burnum tıkalı boğazım mafişş zor yutuyorum.su yine içemedim ama bugün içebildiğim kadar dayanıcam.yürüyüş hareket yapamam çok halsizim.sabah kahvaltım bu.ara öğün ne yapayım bana fikir berin.canımda hiç bişii yemek istemio (((

ben meyve yiyorum canm ne kadar dogru bilmiorum . ama vakit bulamadigim icin. ceviz findik veya kuru meyvelerden tuketw bilirsin.
vaktin varsa tavuk yapabilirsin evinde ne varsa 2 3 lokma at agzina lutfen bol su ic nolur . bidaha hasta olma canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…