- 10 Ocak 2009
- 573
- 543
canim aksami bos gecmissin :)Benyapayim. Hemen netim az
1200 kalori aldimbugun
Sabah iki başlanmış yumurta
Bir minik boy patates kızartma
10 zeytin
Bir dilim kaşar
Ara nescafe
Öğleden sonra misafirlikteyfim
Bir kaşık zeytinyağlı fasulye
Bir kaşık patates salata
Bir ince dilim kek
Çok minik bir tart
İki bardak çay
Akşam 1 ceviz
İki lt su
30 dk yürüyüş
canim son kalori aşman olsun tatlim .. 1200u gecmeme ye calis .. bi kerelik olsun :)Kizlar bugun cok cok kacirdim
1370 kalori aldim. Suyu hatirlaniyorum bile cok az ictimson gunum annemlerde kardeskerim birek corek istedi yaptim ve yapmisken taddim
Sabah yesilcay
1dilim kasar
Ara
1 kurabiye
Ogle
2 dilim ekme
1 haslanmis yumurta
Ara
1 dilim kek
1 pogaca
Aksam
2 dilim pizza
Ikinci dilimi yemicektim ama ovunmek gibi olmasin guzel olmustu pizzamcanim son kalori aşman olsun tatlim .. 1200u gecmeme ye calis .. bi kerelik olsun :)
Ikinci dilimi yemicektim ama ovunmek gibi olmasin guzel olmustu pizzam
Canim bu yediklerinin neresi 1200 yasabah
kol boregi 3 lokma
zeytin
dimates sosu
tek lokma peynir
cay
1 dilim tb ekmegi
oglen
2 mandalina
aksam
manti
sarimsakli yogurt
light kola (bim)
ara
saklikoy buskivi
cay
su 1 litre
spor 1 saat tempolu yuruyus 200 kcal
tuketilen kalori 1200
hatta 1000 canim 200 kcalla yuruyuste yaktim :) ama miktarlari az canim miktari onemli lokmali miktarlar gr likCanim bu yediklerinin neresi 1200 ya
canim aksami bos gecmissin :)
bu arada 900 gr vermissin supetsin cok sevindim iradenin sonuclarini aliyorsun :)[/QUOTE
Fazla kalori almayayim dedim cnn aç değilim. Şimdi dayanamadım bir 100 cal lik çikolata yedim
O kadar çok değil bence ama hepsi hamur işi olmuş cnn. Olsun artık eve gidince toparlarsin insallah. İnternetin az kızlar görüşürüz insallahKizlar bugun cok cok kacirdim
1370 kalori aldim. Suyu hatirlaniyorum bile cok az ictimson gunum annemlerde kardeskerim birek corek istedi yaptim ve yapmisken taddim
Sabah yesilcay
1dilim kasar
Ara
1 kurabiye
Ogle
2 dilim ekme
1 haslanmis yumurta
Ara
1 dilim kek
1 pogaca
Aksam
2 dilim pizza
Eşim almış ya çok canm çekti. :)
off benimde az yaaa..Eşim almış ya çok canm çekti. :)
Yok cNim :)
ben meyve yiyorum canm ne kadar dogru bilmiorum . ama vakit bulamadigim icin. ceviz findik veya kuru meyvelerden tuketw bilirsin.Günaydın kısçeler.az önce kepek ekmeği tos peyniriyle tost taptım şekersiz açık çayla zorla yedim.burnum tıkalı boğazım mafişş zor yutuyorum.su yine içemedim ama bugün içebildiğim kadar dayanıcam.yürüyüş hareket yapamam çok halsizim.sabah kahvaltım bu.ara öğün ne yapayım bana fikir berin.canımda hiç bişii yemek istemio(((
kiz bu ne az yemek boleKızlar sabah kahvaltısı 3 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmek
50 kaşar
5 zeytin
Akşamda bir kase yoğurt
3 kasik sutlac ok dr :)