Kalitesiz yumurta tüp bebek transferim iptal

yasemin060606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
36
14
3
34
Merhaba bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .Yaklaşık 2senedir çocuk istiyoruz ve olmadı gerekli testler yapıldı amh düşüklüğü var ama gebe kalmama engel değişmiş eşimde hiçbir problem yok .Kadın doğumda yumurta takibi tedavileri yapıldı ama sonuç güzel sonuçlanmadı .Tüp bebeğe başladık 5tame yumurtam toplamdı ve 5.güne ulaşamadılar bir gün geriden geldi gelişimleri .Doktorum yumurtalıkların iyi değil 4defa denerim yine olmazsa bu defteri kapat dedi .Benim normal yollardan hamile kalabildiğimi fakat embriyo gelişemediği için gebeliğin devam etmediğini söyledi .Şuanda tekrardan tedavi yapalıcak gücümüz yok .Bu tarz olayları yaşayıp sonrasında kendiliğinden hamile kalan varmı .Çok üzülüyorum umudumu yitirmek üzeriyim lütfen yardımcı olun fikir sahibi olanlar

Bu defteri kapat demesi doktorunuzun çok saçma, her ay yumurta kalitemiz değişiyor bunu kimse bilemez. Bence öncelikle doktorunuzu değiştirin ve beslenme düzeni oluşturun böyle biraz devam ettikten sonra tekrar tüp bebek için bakarsınız.

Biraz sağlıklı beslenin bir süre tamamen kapalı gıdadan uzak yeşillik ağırlıklı bol su yürüyüş buarada esinizede kendinizede vitaminler alın içeriğine bakarak hee birde şu doktorunuzu değiştirin

Çok teşekkür ederim.

Doktorunuz neye dayanarak 4 diyor acaba cok merak ettim.. Cok acimasiz ve cirkin bir uslup bir kere, her seyin soylenmesinin bir uslubu vardir degil mi lutfen moralinizi bozmayin, hatta mumkunse baska bir doktorla surecinize devam edin

Ben zaten sağlıklı beslenen biriyim ama senelerdir olmadı maalesef şimdi hayıt tohumu macunu deneyeceğim bir umut bakalım

Doktorunuz neye dayanarak 4 diyor acaba cok merak ettim.. Cok acimasiz ve cirkin bir uslup bir kere, her seyin soylenmesinin bir uslubu vardir degil mi lutfen moralinizi bozmayin, hatta mumkunse baska bir doktorla surecinize devam edin
Bende anlamadım ama aynen bu şekilde söyledi.biraz beklemem lazm tedavi için belki bu durumda olup hamile kalan vardır diye umut arıyorum

Bende anlamadım ama aynen bu şekilde söyledi.biraz beklemem lazm tedavi için belki bu durumda olup hamile kalan vardır diye umut arıyorum
Tabiki vardir olmaz olur mu hic gonlunuzu karartmayin.
Ayrica her opuda baska baska sonuclar alanlar var, ben de sirf bu sebeple su an tekrar bir umit basladim ornegin bizim durumumuz icin bile alti ayri doktor gezdik hepsi de normal yolla bile olabilir ama yuzdesi dusuk diyip tup bebek onerdi. Ki esimin sperm problemi benim de kistim var bakin.

Allahtan eşimin sperm problemi yok .hakkınzda hayırlısı olsun sizinde inşallah güzel haberler alırsınız

Doktorun yumurta kalitesini arttırmaya yönelik tavsiyelerde bulunması gerekirdi. Ne demek 4 kere denerim daha da olmaz demek? Başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim. Nice insanlar var imkansızlıklarda çocuk sahibi olan. Bu işin en önemli adımı beslenme. Bir de yumurta kalitesini arttırmaya yönelik takviye al. Doktorum bana bir ay kullanmak üzere Femin Alfa önermişti ama yumurtası kalitesiz olan insanlar 2-3 ay minimum kullanıyormuş. Mutlaka her gün avokado ye, Akdeniz diyeti uygula.

Bence yumurta kalitenizi arttırmak için vitamin takviyeleri alın ve beslenme düzeninize dikkat edin. Maddi güç konusunda Devlet hastanesine başvurabilirsiniz. Ben de maddi sıkıntı yaşıyorum şu an birkaç ay önceki borclari kapatmaya ayırdım sonra tekrar borç yapacağım. Devlet üç yıl evlilik şartı arıyor SGK‘nın karşılaması için devlethastaneleri daha uygun fiyat veriyor. Örneğin özelde bir yer bana110 bin fiyat verdi. Şehir hastanesi ise 54 bin. İlaçlar hariç ne yazık ki biliyorsunuz ilaçlar da pahalı. Ayrıca özelde kan testi bile para ama Şehir hastanesinde en azından onlar ücretsiz. Şu birkaç gün kafanızı toparlayın sonra araştırmaya başlayın.

Hiçbir takviye önerisinde bulunmadı gel tekrar deneyelim dedi sadece önerileriniz için teşekkür ederim hepsini uygulayacağım size faydası oldumu takviyelerin güzel sonuç aldınızmı

Devlet hastanesi 3 aşılama şartı koydu diye biliyorum ben .benim tedavım 140 bini buldu .2025 fiyatları epey artmış ilaçlarda aynı şekilde siz hangi devlet hastanesinde tedavi görüyorsunuz

Hiçbir takviye önerisinde bulunmadı gel tekrar deneyelim dedi sadece önerileriniz için teşekkür ederim hepsini uygulayacağım size faydası oldumu takviyelerin güzel sonuç aldınızmı
Evet takviyelerin faydası oldu. En iyi kalitede 5. Gün 9 embriyomuz oldu. Tavsiyede bulunduğum bir arkadaşımın da aynı şekilde 2 aylık takviye kullanımı sonucunda çok iyi kalitede embriyoları oldu. Onlarda sperm sorunu da vardı.

54 binin içinde ne var? Yumurta toplama transfer hepsi mi toplam bu fiyat

Öncelikle doktorunuzu değiştirin sonrası için en az iki ay boyunca maxijuno vitamini omega q10 ve d vitamini kullanmanızı öneririm beslenme olarak hergün 1 tane avakado ve kavrulmamış kuruyemiş tüketin bol su ve yürüyüş sonrasında tüp bebek deneyebilirisniz faydasını görürsünüz emin olun

54 binin içinde ne var? Yumurta toplama transfer hepsi mi toplam bu fiyat

Devlet hastanesi 3 aşılama şartı koydu diye biliyorum ben .benim tedavım 140 bini buldu .2025 fiyatları epey artmış ilaçlarda aynı şekilde siz hangi devlet hastanesinde tedavi görüyorsunuz
Ben devlette tedavi görmedim tam bilmiyorum aşılama şartı var mı yok mu diye. Özel hastane gibi gidip başlayabiliyorsun devlet karşılamadığı için neden aşılama şartı olsun ki. Yine de sormak lazım.

Evet sanırım opu ve transfer parası bu sadece opu olsaydı belirtirlerdi sanırım ama siz sorunca şüpheye düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…