- 21 Mayıs 2024
- 36
- 14
- 3
- 34
- Konu Sahibi yasemin060606
-
Bu defteri kapat demesi doktorunuzun çok saçma, her ay yumurta kalitemiz değişiyor bunu kimse bilemez. Bence öncelikle doktorunuzu değiştirin ve beslenme düzeni oluşturun böyle biraz devam ettikten sonra tekrar tüp bebek için bakarsınız.Merhaba bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .Yaklaşık 2senedir çocuk istiyoruz ve olmadı gerekli testler yapıldı amh düşüklüğü var ama gebe kalmama engel değişmiş eşimde hiçbir problem yok .Kadın doğumda yumurta takibi tedavileri yapıldı ama sonuç güzel sonuçlanmadı .Tüp bebeğe başladık 5tame yumurtam toplamdı ve 5.güne ulaşamadılar bir gün geriden geldi gelişimleri .Doktorum yumurtalıkların iyi değil 4defa denerim yine olmazsa bu defteri kapat dedi .Benim normal yollardan hamile kalabildiğimi fakat embriyo gelişemediği için gebeliğin devam etmediğini söyledi .Şuanda tekrardan tedavi yapalıcak gücümüz yok .Bu tarz olayları yaşayıp sonrasında kendiliğinden hamile kalan varmı .Çok üzülüyorum umudumu yitirmek üzeriyim lütfen yardımcı olun fikir sahibi olanlar
Çok teşekkür ederim.Bu defteri kapat demesi doktorunuzun çok saçma, her ay yumurta kalitemiz değişiyor bunu kimse bilemez. Bence öncelikle doktorunuzu değiştirin ve beslenme düzeni oluşturun böyle biraz devam ettikten sonra tekrar tüp bebek için bakarsınız.
Ben zaten sağlıklı beslenen biriyim ama senelerdir olmadı maalesef şimdi hayıt tohumu macunu deneyeceğim bir umut bakalımBiraz sağlıklı beslenin bir süre tamamen kapalı gıdadan uzak yeşillik ağırlıklı bol su yürüyüş buarada esinizede kendinizede vitaminler alın içeriğine bakarak hee birde şu doktorunuzu değiştirin
Bende anlamadım ama aynen bu şekilde söyledi.biraz beklemem lazm tedavi için belki bu durumda olup hamile kalan vardır diye umut arıyorumDoktorunuz neye dayanarak 4 diyor acaba cok merak ettim.. Cok acimasiz ve cirkin bir uslup bir kere, her seyin soylenmesinin bir uslubu vardir degil milutfen moralinizi bozmayin, hatta mumkunse baska bir doktorla surecinize devam edin
Tabiki vardir olmaz olur mu hic gonlunuzu karartmayin.Bende anlamadım ama aynen bu şekilde söyledi.biraz beklemem lazm tedavi için belki bu durumda olup hamile kalan vardır diye umut arıyorum
Allahtan eşimin sperm problemi yok .hakkınzda hayırlısı olsun sizinde inşallah güzel haberler alırsınızTabiki vardir olmaz olur mu hic gonlunuzu karartmayin.
Ayrica her opuda baska baska sonuclar alanlar var, ben de sirf bu sebeple su an tekrar bir umit basladim orneginbizim durumumuz icin bile alti ayri doktor gezdik hepsi de normal yolla bile olabilir ama yuzdesi dusuk diyip tup bebek onerdi. Ki esimin sperm problemi benim de kistim var bakin.
Amin hepimiz icin en guzeli bizleri bulsunAllahtan eşimin sperm problemi yok .hakkınzda hayırlısı olsun sizinde inşallah güzel haberler alırsınız
Bence yumurta kalitenizi arttırmak için vitamin takviyeleri alın ve beslenme düzeninize dikkat edin. Maddi güç konusunda Devlet hastanesine başvurabilirsiniz. Ben de maddi sıkıntı yaşıyorum şu an birkaç ay önceki borclari kapatmaya ayırdım sonra tekrar borç yapacağım. Devlet üç yıl evlilik şartı arıyor SGK‘nın karşılaması için devlethastaneleri daha uygun fiyat veriyor. Örneğin özelde bir yer bana110 bin fiyat verdi. Şehir hastanesi ise 54 bin. İlaçlar hariç ne yazık ki biliyorsunuz ilaçlar da pahalı. Ayrıca özelde kan testi bile para ama Şehir hastanesinde en azından onlar ücretsiz. Şu birkaç gün kafanızı toparlayın sonra araştırmaya başlayın.Merhaba bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .Yaklaşık 2senedir çocuk istiyoruz ve olmadı gerekli testler yapıldı amh düşüklüğü var ama gebe kalmama engel değişmiş eşimde hiçbir problem yok .Kadın doğumda yumurta takibi tedavileri yapıldı ama sonuç güzel sonuçlanmadı .Tüp bebeğe başladık 5tame yumurtam toplamdı ve 5.güne ulaşamadılar bir gün geriden geldi gelişimleri .Doktorum yumurtalıkların iyi değil 4defa denerim yine olmazsa bu defteri kapat dedi .Benim normal yollardan hamile kalabildiğimi fakat embriyo gelişemediği için gebeliğin devam etmediğini söyledi .Şuanda tekrardan tedavi yapalıcak gücümüz yok .Bu tarz olayları yaşayıp sonrasında kendiliğinden hamile kalan varmı .Çok üzülüyorum umudumu yitirmek üzeriyim lütfen yardımcı olun fikir sahibi olanlar
Hiçbir takviye önerisinde bulunmadı gel tekrar deneyelim dedi sadece önerileriniz için teşekkür ederim hepsini uygulayacağımDoktorun yumurta kalitesini arttırmaya yönelik tavsiyelerde bulunması gerekirdi. Ne demek 4 kere denerim daha da olmaz demek? Başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim. Nice insanlar var imkansızlıklarda çocuk sahibi olan. Bu işin en önemli adımı beslenme. Bir de yumurta kalitesini arttırmaya yönelik takviye al. Doktorum bana bir ay kullanmak üzere Femin Alfa önermişti ama yumurtası kalitesiz olan insanlar 2-3 ay minimum kullanıyormuş. Mutlaka her gün avokado ye, Akdeniz diyeti uygula.
Devlet hastanesi 3 aşılama şartı koydu diye biliyorum ben .benim tedavım 140 bini buldu .2025 fiyatları epey artmış ilaçlarda aynı şekilde siz hangi devlet hastanesinde tedavi görüyorsunuzBence yumurta kalitenizi arttırmak için vitamin takviyeleri alın ve beslenme düzeninize dikkat edin. Maddi güç konusunda Devlet hastanesine başvurabilirsiniz. Ben de maddi sıkıntı yaşıyorum şu an birkaç ay önceki borclari kapatmaya ayırdım sonra tekrar borç yapacağım. Devlet üç yıl evlilik şartı arıyor SGK‘nın karşılaması için devlethastaneleri daha uygun fiyat veriyor. Örneğin özelde bir yer bana110 bin fiyat verdi. Şehir hastanesi ise 54 bin. İlaçlar hariç ne yazık ki biliyorsunuz ilaçlar da pahalı. Ayrıca özelde kan testi bile para ama Şehir hastanesinde en azından onlar ücretsiz. Şu birkaç gün kafanızı toparlayın sonra araştırmaya başlayın.
Evet takviyelerin faydası oldu. En iyi kalitede 5. Gün 9 embriyomuz oldu. Tavsiyede bulunduğum bir arkadaşımın da aynı şekilde 2 aylık takviye kullanımı sonucunda çok iyi kalitede embriyoları oldu. Onlarda sperm sorunu da vardı.Hiçbir takviye önerisinde bulunmadı gel tekrar deneyelim dedi sadece önerileriniz için teşekkür ederim hepsini uygulayacağımsize faydası oldumu takviyelerin güzel sonuç aldınızmı
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinEvet takviyelerin faydası oldu. En iyi kalitede 5. Gün 9 embriyomuz oldu. Tavsiyede bulunduğum bir arkadaşımın da aynı şekilde 2 aylık takviye kullanımı sonucunda çok iyi kalitede embriyoları oldu. Onlarda sperm sorunu da vardı.
54 binin içinde ne var? Yumurta toplama transfer hepsi mi toplam bu fiyatBence yumurta kalitenizi arttırmak için vitamin takviyeleri alın ve beslenme düzeninize dikkat edin. Maddi güç konusunda Devlet hastanesine başvurabilirsiniz. Ben de maddi sıkıntı yaşıyorum şu an birkaç ay önceki borclari kapatmaya ayırdım sonra tekrar borç yapacağım. Devlet üç yıl evlilik şartı arıyor SGK‘nın karşılaması için devlethastaneleri daha uygun fiyat veriyor. Örneğin özelde bir yer bana110 bin fiyat verdi. Şehir hastanesi ise 54 bin. İlaçlar hariç ne yazık ki biliyorsunuz ilaçlar da pahalı. Ayrıca özelde kan testi bile para ama Şehir hastanesinde en azından onlar ücretsiz. Şu birkaç gün kafanızı toparlayın sonra araştırmaya başlayın.
54 binin içinde ne var? Yumurta toplama transfer hepsi mi toplam bu fiyat
Ben devlette tedavi görmedim tam bilmiyorum aşılama şartı var mı yok mu diye. Özel hastane gibi gidip başlayabiliyorsun devlet karşılamadığı için neden aşılama şartı olsun ki. Yine de sormak lazım.Devlet hastanesi 3 aşılama şartı koydu diye biliyorum ben .benim tedavım 140 bini buldu .2025 fiyatları epey artmış ilaçlarda aynı şekilde siz hangi devlet hastanesinde tedavi görüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?