hayır.dudağınıza toplam 300 tl ye gerekeni yapıyorum.yani dudağın problemini gözümle görüp teşhis etmem gerek.buradan bu şekilde olmaz.dudak içi tam boyama işlemi de olursa 200 tl daha almam sözkonusu olur.bu da toplam 500 tl ye malolur.fakat benim önerim genelde hafif bir dudak konturu ile içe doğru yapılmış hafif gölgelerle dudağa daha iyi bir görünüm kazandırmak.bunun da fiyatı 300 tl dir.seçilen rengin fiyatla bir ilgisi yoktur.acı veren bir işlem değildir.çünkü çok iyi uyuşturucular kullanılır.kaldı ki zaten acılı da bir işlem değil.uyuşturucularla da tamamen acısız bir işlem haline getirilir.
temmuzda yaptırdım ben göz eyeliner uygulaması ve kas uygulamasını..mart ayındayız mükemmel duruyor..en kısa zamanda foto yüklemeye çalışsacağım. ben sarışın açık kumral kaş ve saçlara sahibim..bu yüzden çok tedirgindim çünkü rengi tutturmak çok zor.. söylemesem annem bile anlamıyordu yemin ederim..sadece profesyonel merkezler anlıyorlar ve tebrik ediyorlar o derece. memnun kalmasam tek bir sözcük bile yazmam.. o seyrek kaşların insanı nasıl çıldırttığını boyamak için ne hale geldiğimizi iyi biliorum..o bakımdan yardımcı olabilirsem sevinirim..
göz makyajını nasıl yaptırdınız ya eye lineri falan acımıyormu :)
Arkadaslar bende Yapıyorum Kalıcı makyaj. Ayrıca şişme morarma olur dedikleri zaman yaptırmayın sakın Hemen kalkın ordan ayrılın öncelıkle Nekadar zamanda Yapılır diye sorun egerki 1 saat İki saat derlerse yaptırmayın Tasarım yapıldıktan Sonra ugulama en fazla 15 - 20 dakika sürer ayrıca bende de kalıcı makyaj var billgi almak isteyen olursa herzaman yardımcı olurum facebook ta burda ıstedıgınız yerde ulasabılırsınız.
Arkadaslar bende Yapıyorum Kalıcı makyaj. Ayrıca şişme morarma olur dedikleri zaman yaptırmayın sakın Hemen kalkın ordan ayrılın öncelıkle Nekadar zamanda Yapılır diye sorun egerki 1 saat İki saat derlerse yaptırmayın Tasarım yapıldıktan Sonra ugulama en fazla 15 - 20 dakika sürer ayrıca bende de kalıcı makyaj var billgi almak isteyen olursa herzaman yardımcı olurum facebook ta burda ıstedıgınız yerde ulasabılırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?