Profosyonel kişiler her zaman hijene ve nasıl işlem yaptığına dikkat eder yaptıkları işleride iyi yapmak zorundadırlar..Bu işler referans işidir..Zaten işlemi yaptıran; işlemi üzerinde taşır olumlu yada olumsuz..Memnun kalındığında adres yine aynı yerdir, Memnun kalınmadığında adres değişikliği aranacaktır..Sadece kaş değil, göz ve dudak yapılıyorsa artık o kişi aşmıştır, göz ve dudak çok zor bir işlemdir çok fazla deneyim ve tecrübe ister, ayrıca gölgelemeleri., simetriyi yapmak içinde resime yatkınlık gerektirir. Acemi ve resim yeteneği olmayan kişilere yaptırılan işlemler üzücü görüntü ile sonuçlanabilir..İşlemler kalıcı olacağı için hanımlar lütfen araştırma yapmadan ve referansları görmeden adım atmayınız..
Merhaba arkadaslar ben gecen hafta kalıcı makyaj yaptırdım önce çok korkmUSTUM çok araştırdım en son dudak ve eyeliner da karar verip yaptırdım.söylendiği kadar çok acı yok bence.yaptiracaginiz yerin hijyenik olması ve isin ehli birisi olması şart .Ankarada iseniz Tunali Hilmide 8 Mart güzellik salonu Vildan Karasu!!! Tek gecerim okadar ilgili ve sıcak ki salonun dekorasyonu otantik havası sizi büyülüyor adeta .... Çok sıcak bir ortam kalıcı makyaj yaptırmak cesaret ısı fakat sonrasında zahmetsiz güzel günler bizi bekliyor.şiddetle tavsiye ederim ... Yaptıracak arkadaslar yaptırdıktan sonra antibiotikli merhem kullanmayı unutmayın lütfen çok kısa sürede normale dondüm :)
istanbulda eyeliner yaptırıp memnun kalanlar nereye ne kadara yaptırdınız?
Arkadaslar bende Yapıyorum Kalıcı makyaj. Ayrıca şişme morarma olur dedikleri zaman yaptırmayın sakın Hemen kalkın ordan ayrılın öncelıkle Nekadar zamanda Yapılır diye sorun egerki 1 saat İki saat derlerse yaptırmayın Tasarım yapıldıktan Sonra ugulama en fazla 15 - 20 dakika sürer ayrıca bende de kalıcı makyaj var billgi almak isteyen olursa herzaman yardımcı olurum facebook ta burda ıstedıgınız yerde ulasabılırsınız.
kalıcı makyaj konusunda 5 senelik uzmanlıgım var .Bu konuda tüm bilmek istediklerinizi gerekırse burdan gerekırse ozel mesajla yanıtlayabilirim.Yaklasık olarak 200 kısıye uygulama yaptım.yerim antalya'da ....
Merhaba arkadaslar ben gecen hafta kalıcı makyaj yaptırdım önce çok korkmUSTUM çok araştırdım en son dudak ve eyeliner da karar verip yaptırdım.söylendiği kadar çok acı yok bence.yaptiracaginiz yerin hijyenik olması ve isin ehli birisi olması şart .Ankarada iseniz Tunali Hilmide 8 Mart güzellik salonu Vildan Karasu!!! Tek gecerim okadar ilgili ve sıcak ki salonun dekorasyonu otantik havası sizi büyülüyor adeta .... Çok sıcak bir ortam kalıcı makyaj yaptırmak cesaret ısı fakat sonrasında zahmetsiz güzel günler bizi bekliyor.şiddetle tavsiye ederim ... Yaptıracak arkadaslar yaptırdıktan sonra antibiotikli merhem kullanmayı unutmayın lütfen çok kısa sürede normale dondüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?