• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Kızlar selaaamm :))
Yaklaşık 2 hafta önce kaş kontürü yaptıracağımı yazmıştım. Vee bugün gittim Ankara Tunalı'da 8 Mart güzellik salonunda yaptırdım 
en baştan başlayım anlatmaya:

kapıdan girer girmez, Vildan hanımın yardımcısı Derya- ki adaşım kendisi  elindeki bi tüpten kaşlarıma uyuşturucu krem sürdü (vaktim az die). Orda bi rahat 40 dk bekledim uyuşmak için. O esnada Vildan hanım kaşlarımın kalın ve güzel olduğunu, boş yere böyle bişey yapmanın gereksizliğini söyledi, ammaaaa kremi tırnağıyla şöyle bi kazıyınca boşluklarımı gördü ve ikna oldu 

böyle normal aman aman doktor muayenehanelerine benzeyen bir yer değil. gayet şık ve otantik. bekleme salonunda ufak bir dilek ağacı, gramofon, mask gibi etnik, antika ve geleneksel eşyalarla karşılaşıyorsunuz.

Vildan hanım gayet şeker bi kadın  uyuşturma için yeterli zaman geçince iç odaya geçtik, yatağa uzandım ve başladık. Önce siyah göz kalemiyle kaşlarıma şeklini verdi ve siyah kalem olduğu için irite olmamam gerektiğini, sadece şekil açısından olduğunu, kaşlarımın çok doğal bi renk olacağını ekledi. Bu arada kalemle çizdikten sonra yardımcısı Derya da iple kaşlarımı aldı ki daha rahat çalışılsın.

Ve başladı Vildan hanım o incecik uçlu iğneyle kaşlarımı doldurmaya.

Şöyle söylemeliyim ki bunca yıldır kaşlarımı bu kadar beğenmedim!  MUH - TE - ŞEM oldu!

Diğer tarafa geçtiğinde canım daha fazla yandı nedense ama dayanılmayacak bir acı değil. Ama benim acı eşiğim yüksektir, belki de bana öyle geldi.

Öğlen 12:30’ da girdiğim salondan saat 14:30’da çıktım. İnce ince ilgilendiler kaşlarımla.

Şimdi hala hafif bir acı var kaşlarımda. Bepanten sürüyorum (günde 30-40 kere sürmem gerekiyormuş), gece yatarken de daha yağlı olduğu için vazelin… ve 4 gün su değmeyecek, artık kendimi parçalayarak yıkıycam  tek kötü yanı bu heralde 

Şu anda muhteşem şekilde muhteşem renkte kaşlarım var, 10 güne kadar rengi oturacakmış tam ama hani uçup gitmese bile razıyım ben 

Kızlar bu arada gerçekten reklam yapma amaçlı yalan dolan yazmıyorum, inanın çok beğendim ben ve herkese Vildan hanımı önerebilirim.

İşimden dolayı yoğun bakamıyorum ama sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplarım :)

Sevgiler 

merhaba . bende sizin gibi kaşlarıma kontür yaptırmayı düşünüyorum. benimkaşlarım tamamen döküldü. vildan hanımı tavsiye eden başkaları da vardı. ne kadar fiyata yaptırdığınızı merak ettim.bilgi verirseniz senirim.tşk

merhaba . bende sizin gibi kaşlarıma kontür yaptırmayı düşünüyorum. benimkaşlarım tamamen döküldü. vildan hanımı tavsiye eden başkaları da vardı. ne kadar fiyata yaptırdığınızı merak ettim.bilgi verirseniz senirim.tşk

merhaba,

ben dediğim gibi bir fırsat sitesinden aldığım için çok ucuz bir fiyata yaptırdım.

gru....ya 8 mart güzellik yazarsanız eğer, 4. linkte veriyor şu an ve son 11 saati kalmış.

istanbulda kalıcı makyaj yaptıran arkadaşlar....bi yardımcı olun lütfen yaaa bende yaptırıcam ama kime yaptırıcam????

Kızlar ben aslında bu konuda fazla bilgili değildim ilk kez dikkatimi çekti ve çok hoşuma gitti eye liner çok kullanıyorum ve her gün ince çekmeye çalışmaktan doğal görünüm kazandırmaya çalşmaktan gına geldi hayatım boyunca eye liner belasıyla sabahın köründe uğraşmak istemiyorum adanada yaptıranınız var mı? eye liner çok riskli ve özenle yapılması gerekir diye düşünüyorum bu yüzden kalite benim için ön planda uzun süreli makyaja gerçekten ihtiyacım oldğnu düşünüyorum kirpikler ve eye liner için özellikle bunu yaptırabilirim lütfen ADANA için bilgisi olan varsa paylaşsın teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar.:49: Daha öncede yazdığım gibi benim kaşlarım tamamen döküldü. Sarımsak ve badem yağı-hint yağ karışımı sürüyorum. Biraz çıkmaya başladı. Ankara da kalıcı makyaj yaptırmayı düşünüyorum. Hem fiyatı uygun hemde iyi yapsın diye düşünürken, fırsat sitelerinde 2 güzellik salonunda, 59 tl ye yapan yer buldum. Ancak neden herkes 250tl-650tl :49: Ye yaparken buralar 59tl ye yapıyor diye soru işareti oluşuyor. Hem ucuza yaptırayım diyorum hemde arada bu kadar fark olması kafamı bulandırıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan var mı?:49:

Merhaba arkadaşlar.:49: Daha öncede yazdığım gibi benim kaşlarım tamamen döküldü. Sarımsak ve badem yağı-hint yağ karışımı sürüyorum. Biraz çıkmaya başladı. Ankara da kalıcı makyaj yaptırmayı düşünüyorum. Hem fiyatı uygun hemde iyi yapsın diye düşünürken, fırsat sitelerinde 2 güzellik salonunda, 59 tl ye yapan yer buldum. Ancak neden herkes 250tl-650tl :49: Ye yaparken buralar 59tl ye yapıyor diye soru işareti oluşuyor. Hem ucuza yaptırayım diyorum hemde arada bu kadar fark olması kafamı bulandırıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan var mı?:49:

Ben hiç yaptırmadım bilgim de yok açıkçası ama ben de hep bu fiyatta olmadığını duyuyorum en ucuz 200-250 duydum bu yüzden bence de şüphelenmelisin 60 tl karşılığı değildir o işlemin,bir şey vardır mutlaka diye düşünüyorum.Güvenmezdim ben olsam.

merhaba kalıcı makyaj çok kullanışlı ben 1sene önce eyeliner ve göz altına sürme yaptırdım annemde aynı işlemlere ilave kaşlarını yaptırdı artık her sabah kalkıp makyaj ile ugraşmıyoruz tatilde çok rahat oluyor. şimdi hamileyim doğumdan sonra dudaklarımada yaptırmayı düşüyorum. kesinlikle tavsiye ederim. ama işini iyi bilen birisine yaptırmalısın uygulamanın yapılacağı yer hijyenik olmalı iğnesi daha önce kullanılmamış olmasına dikkat etmelisin.

nerde yaptırdınız acaba ben de düşünüyorum da

Ben hiç yaptırmadım bilgim de yok açıkçası ama ben de hep bu fiyatta olmadığını duyuyorum en ucuz 200-250 duydum bu yüzden bence de şüphelenmelisin 60 tl karşılığı değildir o işlemin,bir şey vardır mutlaka diye düşünüyorum.Güvenmezdim ben olsam.

kızlar selam,

ben de fırsat sitesinden aldım, 25 temmuzda yaptırdım ve bir kaç günde iyileşti, şu an çok memnunum kesinlikle hem görünüşünden hem de şeklinden ;)

her türlü Vildan hanımı tavsiye ederim.

sevgiler..

kızlar dudak için kalıcı makyaj doğal duruyor mu üst dudağım çok hatsız doğal hatlı durmasını istiyorum da

Merhaba arkadaşlar.. Ben kalıcı kaş makyajı, kalıcı eyeliner, kalıcı dudak kontur makyajı ve kalıcı kirpik ekimi hakkındaki soru,görüş,öneri ve tecrübelerinizi bu başlık altında paylaşmanızı rica ediyorum.. Şunu belirteyim; Bu saydığım işlemlerin hepsini yaptıracak değilim. İlgilenen arkadaşlar olursa faydalansın istedim. Benim sadece kalıcı kaş makyajı ile ilgili bir niyetim var. Tabi eğer Eskişehirde bu işi çok düzgün yapan birini bulabilirsem..

Merhaba ben Ankara Bahçelievler 7.caddede kalıcı makyaj işlemlerini yapıyorum. Kendime kaş kontur uygulaması yaptırdım ve çok memnunum. Eğer dilerseniz ve Ankara'ya yolunuz düşerse Apollon Tatto'da faaliyet gösteriyorum. :34:

kızlar dudak için kalıcı makyaj doğal duruyor mu üst dudağım çok hatsız doğal hatlı durmasını istiyorum da

KALICI MAKYAJ NEDİR***

Nedir?
Cildinizin üzerine doğal pigmentlerin yerleştirildiği makyaj uygulamasıdır. Doğal mineral ve bitki pigmentler birleştirilerek, hiçbir yan etkisi olmayan, tek kullanımlık iğneler vasıtasıyla steril bir şekilde son derece doğal renklerin cilt üzerine aktarılması işlemine
denir.

Hangi Bölgelere Uygulanır?
Kalıcı makyajın temel olarak uygulandığı bölgeler arasında dudaklar, göz ve kaşlar yer alıyor. Ancak herhangi bir rahatsızlık neticesinde kirpik, saç dökülmesi, göğüs ucu sorunları ve derideki renk değişimleri sorunlarına sahip olanlar için de bir çare durumunda olabiliyor.

Ne Kadar Süre Kullanılır?
Kalıcı makyaj metodu güneşten, sudan ve terden etkilenmeyen ve ciltte 2 ila 6 yıl kalabilen bir yöntemdir.
kalıcı-makyaj

Çoğu kişi uygulama anını hafif bir batma hissi olarak tarif eder. Kişinin ağrı duyarlılığı ve uygulayıcının elinin hafifliğine göre değişiklikler gösterecek minimum bir rahatsızlık söz konusudur.Ortalama süre 2-3 saat kadardır.
Bir set mikro steril iğne, kalıcı renk karışımına batırılarak kişinin istekleri doğrultusunda cilde uygulanır. Taze renk, iğneler vasıtasıyla cildin üst tabakasına zerk edilir. Dövme uygulamasının aksine, cilt hafifçe kaldırılarak renk uygulandığından, daha ağrısız gerçekleşir. .Yine aynı nedenle ciltteki travma da çok daha çabuk iyileşir. Uygulama sonrasında çoğu kişi normal yaşamına hemen devam edebilir.

ı zararlı kılan şeyler, uzman olmayan kişiler tarafından, kaliteli malzemelerin kullanılmaması ve uygulama aletleri ile uygulama yapılan ortamın gerekli hijyen koşullarını taşımamasıdır. Sadece hijyen koşulları sağlanmadığı sürece kalıcı makyaj uygulaması kişilere zarar verebilir. Bunun dışında hiçbir yan etkisi ve zararı bulunmamaktadır.

Dudak kontur işleminde de dikkat edilmesi gereken noktalar var. Örneğin: İşlem dudağın çok dışına taşırılmamalı.
$myshery_1376388815181.jpg

Merhaba. Yaklaşık 1 aydır nerdeyse tamamen dökülen kaşlarımı ne yapacağımı düşündüm. dermatolog doktorun verdiği kremler istediğim sonucu vermediler. Uzun araştırmalarım sonucu (netten), çevremde yaptıran hiç kimse yok, sonra dün Ankara Bahçelievler de Sun City Solaryumda yaptırdım. Şu an rengi koyu renk, sanırım 2-3 kadar soyulup asıl rengini alacak. İstediğim sonucu alacağımı düşünüyorum. Bu yeri tercih etmemin en önemli nedeni sonrasında 2 rötuş (ekstra ücret vermeden) hakkının olmasıdır. Kaşım olmadığı için bu sanırım gerekli ve dayanıklılığını artıracak.

Bu konuyla artık pek ilgilenen yok sanırım. Ama İstanbul'da güvenilir bir yer bilen varsa yazabilir mi lütfen. Bir sorum da şu, dudak kontürü dudağın bir ton açık renginde yapılabiliyor mu, bunu yapan biliyor musunuz?

arkadaşlar sıkıntım büyük :(( kızıl saçlıyım kaşıma renk kahve olsun dediler ama siyah oldu renk. benim kaşlarım kestane rengi olmalı.ikinci rötuşa gideceğim 2 ay geçti 1.nin üzerinden.kaş için birde bej renk var ..ikinciye bej renk yaptırsam olmaz mı kahvenin üzerine???..böyle bişey olabilir mi? kaş için hangi renkler oluyor ayrıca??

Merhaba ben Ankara Bahçelievler 7.caddede kalıcı makyaj işlemlerini yapıyorum. Kendime kaş kontur uygulaması yaptırdım ve çok memnunum. Eğer dilerseniz ve Ankara'ya yolunuz düşerse Apollon Tatto'da faaliyet gösteriyorum. :34:

ozelden msj atamadım dudak ıcın fıyat bılgılendırmesı alıcakdm ankaradaym

Back