• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
çok sıkıcı ben yaptırdım kaşımın şeklini değiştirmek için sonra güneş görüyo yeşeriyo onlar çokta sağlam bi yere yaptırdım marka boya kalite falan değil herşey gözümn önnde açıldı .alın kaşlarınızı kaş farı denen bişey çıktı onla yapın.ha cilt sarkmışsa kaşınız hiç yoksa vs bilemem ama var olan bişeyibenm gbi bozmayın derim

ya makyaj ile dikiş izi kapatılabilir mi?ama profosyonel biri olmadan kendin yaparak?

Skar ya da nedbe dokusu da denilen,ameliyat sonrası oluşmuş dikiş ya da her türlü yara izini kalıcı makyaj ile evet kapatmak mümkündür.Ancak nedbe dokusu dediğimiz doku son derece sağlam bir dokudur.Çünkü vücut onu bir hasar sonrası onarmak için oluşturduğundan normal dokumuzun 3-4 katı sağlam yapıdadır.Sağlamlıktan kastım daha yoğun keratin içermektedir.Bu sebeple bu denli sağlam bir dokuyu boyayabilmek normal cilde göre daha zordur.Ama olmaz mı,olur elbette.Ufak bir bölgede deneme yapıp 10-15 gün sonra sonuca bakıp adım adım ilerlemekte fayda vardır.Normal kalıcı makyaj işlemlerine göre daha pahalı bir işlemdir.Çünkü çok daha fazla boya kullanılır.

bir arkadaşım grupanyadan indirim alıp kalıcı makyaj yaptırdı... yani sadece eye liner... onun gösterdiği fotoğraftaki model daha kalınmış, ona yapılan sanki pilot kalemle çizilmiş gibiydi... sonrasında kalınlaştırabiliriz istersen demişler ama o kadar acıyormuş ki ve kabuk kabuk dökülüyormuş uğraşmak istemedi tekrardan öyle bıraktı... gerçekten iyi karar vermeden yaptırmamak lazım sonuç pek umulduğu gibi olamayabiliyor çoğunlukla iyi bir yere yaptırsanız da...

Kalıcımakyaj yöntemiyle eyeliner uygulaması ciddi şekilde eyeliner alışkanlığı olan kişiler tarafından tercih edilirse sonuçtan da memnun kalmak daha olasıdır.Çünkü bazı bayanlar alışkanlıkları gereği eyeliner sürmeden bakkala dahi gidemeyecek kadar eyeliner alışkanlığına sahiptirler.İşte tam bu profildeki kişiler için kalıcı eyeliner uygulaması son derece kullanışlı olmaktadır.Ben genellikle eyeliner uygulaması yaparken müşterilerimin alışkanlıklarına fazla müdahale etmeyi tercih etmem.Çünkü genelde bu kişiler yıllardır hep aynı tarzda eyeliner sürdükleri için en ufak bir değişikliği bile tolere edemeyeceklerdir.Yine de uzman olarak fikrimi söyler ama ısrar etmez,genelde onların istekleri doğrultusunda çalışmaya gayret gösteririm.Ve sonuç da herzaman iyi olmuştur.Kalıcmakyaj sözkonusu olduğunda en önemli ve ilk noktanın uzmanla bunu yaptıracak müşterinin iletişimi olduğunu düşünüyorum.İşlem sonrası memnun kalınmamasının en başlıca nedeni genellikle iletişimde yaşanan problemler ve yanlış anlamalar ya da anlayamamalar oluyor.Yani bu şu demek;uzman müşterinin nasıl birşey istediğini çok iyi anlamalıdır.Eğer işin iletişim kısmı tam olarak sağlanırsa gerisi uzmanın beceri,bilgi ve deneyimine kalır.Bu faktörlerde de sorun yoksa sonuçtan memnun kalmamak diye birşey sözkonusu olamaz.E ne demişler..insanlar konuşa konuşa anlaşırmış :)

kesinlikle dudağım için istiyorum ama çok iyi uyuşturulması lazım ve fiyatının da bütceme uyması tabii

kalıcı makyaja cok cok tesekkürler bıkac gün önce yanındaydım harıka bı ınsan ,işinde uzman..onun sayesınde aynalarla küskünlüğüm bıttı yıllardır yaptıramadım seyı onla basardım kaslarımı yaptırdım yıllarca akarmı solarmı dıye korkuyodum ama harıka oldu herkes cok begendı insanın yuzunde en önemlı yermiş kaş bakıslarım değişti kendımı cok ıyı hıssedıyorum:)))ıyı kı gıtmısım ıyı kı o ınsanı tanımısım işini cok severek yapan bı uzman insanı oyle bı motıve edıyo kı bı sorun cıksa bıle korkmuyorum işinin ustası oldunu bılıyorum..harıkasın kalıcı makyaj :)))şimdi sırada eye liner var yakında gıtcem antalyada yasayanlara şiddetle tavsıye edıyorum:)))

Kalıcı makyaj işini bilen bir elden çıkarsa hayat kurtarıcı mucizevi birşey özellikle çalışan veya sürekli sosyal ortamda bulunmak durumunda kalanlar için. Kaş ve göz kalıcı makyaj yaptırdım, acayip memnunum. Kaşlarım kalktı, kavislendi, düzenli kaş aldırma derdinden kurtuldum, duştan çıkınca, sabah uyanınca gözümde eyeliner var. Bu tamamiyle tercih meselesi tabii ama bana kalırsa yine olsa yine yaptırırım:) Şiddetle tavsiye olunur.

kalıcı makyaj konusunda 5 senelik uzmanlıgım var .Bu konuda tüm bilmek istediklerinizi gerekırse burdan gerekırse ozel mesajla yanıtlayabilirim.Yaklasık olarak 200 kısıye uygulama yaptım.yerim antalya'da ....
ben da kaşıma kontur yaptırmak istiyorum nevşehirde okuyorum ama antalyada yaşıyorum birde şunu öğrenmek istiyorum kontur:kaşların hepsi alınmıyor aralar dolduruluyor dimi? ve ben siyah istiyorum çünkü saçlarım siyah yüzüm beyaza yakın.ben adresinizi öğrenmek istiyorum en yakın zamanda gelicem.

kalıcı makyaja cok cok tesekkürler bıkac gün önce yanındaydım harıka bı ınsan ,işinde uzman..onun sayesınde aynalarla küskünlüğüm bıttı yıllardır yaptıramadım seyı onla basardım kaslarımı yaptırdım yıllarca akarmı solarmı dıye korkuyodum ama harıka oldu herkes cok begendı insanın yuzunde en önemlı yermiş kaş bakıslarım değişti kendımı cok ıyı hıssedıyorum:)))ıyı kı gıtmısım ıyı kı o ınsanı tanımısım işini cok severek yapan bı uzman insanı oyle bı motıve edıyo kı bı sorun cıksa bıle korkmuyorum işinin ustası oldunu bılıyorum..harıkasın kalıcı makyaj :)))şimdi sırada eye liner var yakında gıtcem antalyada yasayanlara şiddetle tavsıye edıyorum:)))

merhaba bende yaptırıcam da adresi verebilir misiniz?ben antalyada yaşıyorum.ve ne kadara mal oldu kaşlarınız.gercektende güzel oldumu?teşekkür ederim şimdiden

Ben sırtıma dövme yaptırmadan önce diyanete mail atıp günah olup olmadığını sordum, cevap da geldi abdest açısından sakıncası olmadığını ama yapılırken acıdığı için ve kendi canımıza acı vermenin günah olduğu için yapılmaması gerektiğini yazmışlardı.

doğru gözenekler kapanmadığı sürece abdest geçiyor bütün hocalarda bunu söylüyor. Acıya gelince ağdada yapmıcaz ozaman :P :))

doğru gözenekler kapanmadığı sürece abdest geçiyor bütün hocalarda bunu söylüyor. Acıya gelince ağdada yapmıcaz ozaman :P :))

:)))Allah razı olsun diyanetten.yıllardır şu dövmenin abdestle bağlantı kurulmasından çatlamak üzereyim.gözenekler kapanmadığı sürece demişsinya arkadaşım ben de neyi merak ediyorum biliyormusun,dövmeyle gözeneklerin kapanma ihtimalini bile düşünen insanları:))gözenek kapansa hava almayan cilt ne olur diye bi düşünseler aslında konu abdeste kadar gelmicekte...neyse...
bu konuda yorum yapan ve bilgi paylaşan iki arkadaşımada ben bizzat teşekkür ediyorum,çünkü gerçekten bilinçsiz yorumlar okadar çokki.aklımıza gelene günah yasak haram diyoruz...yani k..... element uyduruyoruz...

Merhaba arkadaşlar ,ben kalıcı makyaj ve daha birçok konuda bilgi alıp uygulama yaptırabileceğimiz yeni bir yer keşfettim Adana'da Estelite diye bir yer .T.Özal bulvarın'da hatta ziyaret ettim tavsiye ederim .

kızlar ben de keşfettim bi yer gerçekten de ben bayıldım. nişantaşında leyla inanır güzellik enstitüsü. yapan hatice inanır ve yani bu işin gerçekten ehli derler ya hani işte öyle :) beni öyle güzel bilgilendirdi ki okadar çok şekil çizdi ki hangisini anlatıyım yani? eğer gerçekten iyi bişey istiyorsanız muhakkak hatice hanımla görüşün önce içinizi rahatlatıyo. ben çok mutlu oldum hepinizin de sonucunda mutlu olmasını isterim...

kızlar ben de keşfettim bi yer gerçekten de ben bayıldım. nişantaşında leyla inanır güzellik enstitüsü. yapan hatice inanır ve yani bu işin gerçekten ehli derler ya hani işte öyle :) beni öyle güzel bilgilendirdi ki okadar çok şekil çizdi ki hangisini anlatıyım yani? eğer gerçekten iyi bişey istiyorsanız muhakkak hatice hanımla görüşün önce içinizi rahatlatıyo. ben çok mutlu oldum hepinizin de sonucunda mutlu olmasını isterim...

ankaradaki şubesi benim kaşlarımı berbat etti :18: sarışınım üstelik büdü gibi kaşlarım oldu off nasıl sildircem çok pişmanım:20:

merhaba arkadaşlar, benim dudaklarımda kahverengi lekeler var, sizce kalıcı makyaj ile kapatabilirmiyim, tavsiye edeceğiniz bir yer varmıdır....

bende 2 ay kadar önce yaptırdım özellikle eye liner ı her sabah sürme çilesinden kurtuldum çok rahat kesınlıkle tavsiye edıyorum

merhaba arkadaşlar ben de kalıcı makyaj yaptırdım.sarışın olduğumdan dolayı kaşlarım çok seyrek ve biçimsiz duruyordu. kirpiklerim de kahverengi olduğu için gözlerim vurgusuz duruyordu.sürekli kaşlarımı boyamak ve gözlerime de liner çekmek durumunda kalıyordum.özellikle yaz aylarında ciddi bir sıkıntı yaşıyordum.ancak şimdi hakikaten inanılmaz rahatım!!:16::16:ankarada karumun karşısında black & white stüdyosında sofi hanıma kalıcı kaş makyajı ve ince eye liner uygulaması yaptırdım.kendisi her bakımdan benimle çok ilgilendi.kanama, kabuklanma gibi bir sıkıntı yaşamadım.sonucun da bu denli doğal olabileceğini düşünmemiştim açıkçası.
işlem uygulandıktan bir gün sonra hafif gözlerimde şişlik vardı ki o da gün içerisinde kayboldu.şimdi ben dudak konturu düşünüyorum. en kısa zamanda yaptırmak için fırsat kolluyorum :) kaş, göz,dudak haricinde komple yüze fondoten uygulaması hatta allık uygulaması da var.kendisi %100 müşteri memnuniyetini gözeten inanılmaz şeker bir insan.böyle bir düşüncesiniz varsa mutlaka bir görüşün derim ben.:12:

Back