• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
merhaba arkadaşlar, benim dudaklarımda kahverengi lekeler var, sizce kalıcı makyaj ile kapatabilirmiyim, tavsiye edeceğiniz bir yer varmıdır....

evet canım.nerdesin bilmiyorm ama ankarada sofi hnm var karumun karşısında black white stüdyolarının adı.dudaklarında değil yüzünde dahi olsa kapatılabiliyor.imkanın varsa bir görüş derim ben. internetten de araştırabilirsin.sofikalıcımakyaj.com. burada yaptığı çalışmların bir kısmını görebilirsin.

evet canım.nerdesin bilmiyorm ama ankarada sofi hnm var karumun karşısında black white stüdyolarının adı.dudaklarında değil yüzünde dahi olsa kapatılabiliyor.imkanın varsa bir görüş derim ben. internetten de araştırabilirsin.sofikalıcımakyaj.com. burada yaptığı çalışmların bir kısmını görebilirsin.

tesekkurler canim bende amkarada oturuyorum kalici makyaj icin doktor ariyordum iyi oldu :)))

bende eyeliner yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl yapılıyor bu konuda bilgim yok .kirpik perması falan diyolar o nasıl bişey oluyo :)

Anlatmak yerine fotoğrafla örnek verin tüm yüzünüz olmasına gerek yok sırf kaşınızı veya gözünüzü...:40:

slm ben 1 6 ay önce profesyonel birine kaş yaptırdım mükemmel oldu herkes hayretler içinde kaldı kalıcı makyajda renk ve kaş dizaynı çok önemli yüzün anotomisini iyi bilmeli yapan,valla arkadaşlar şanslıydım bostancıda fransadan gelmi Denise gok diye bir uzmana yaptırdım çok memnunum yapacak kişiyi dikkatle seçmenizi öneririm

arkadaşlar ben yaklasık 3 saat önce kalıcı kaş makyajı yaptırdım...canım çok yanıyo ama degdı dıye düşünüyorum...

sürme (eye liner) dediğiniz işlem diğer(dudak,kaş) işlemlerine göre biraz daha itina ister.işlemlerinizi uzmanına yaptırmanızı öneririm.antalya'da olsaydınız en az acı ile ve en guzel sonucla isteginizi gerceklestırebılırdım ..

sürme(eye liner) işlemi dıger ıslemlere gore cok dıkkat ıster :)

kalıcı makyaj yaptıracak arkadasların ozellıkle dıkkat etmesını ıstedıgım konu tatoo ıle kalıcı makyaj'ın karıstırılmaması(hem boyalar hemde makıneler bırbırınden cok farklıdır!!!! ) ve ıslemlerını tatoo yapan yerlerde degıl sadece ve sadece kalıcı makyaj yapan guzellık
merkezlerınde yaptırmalarıdır...

merhaba hala kalıcı makyaj yapıyomusunuz ben antalyaya sık geliyorum da ücretler hakkında bilgi alabilir miyim

kalıcı makyajda sürmeyi denemek isterdim müthiş kolaylık olurdu ama göz bölgesi o kadar hassas ki en ufak bir hatayı kaldırmaz şimdilik uzak duruyorum

Tanıtım amaçlı oriflame ürünleriyle cilt bakımı makyaja ücretsiz sahip olun.Ürün almak zorunda değilsiniz.:72:

ben 5 gün önce yaptırdım kaşlarıma acı olmadı sadece az bi sızlama oldu.şuan yeni yeni kabuklanıp dökülmeye başladı bakalım hepsi dökülünce nasıl olacakk? bide rötüş var dahaaaa...

merhabalar...
bende ankarada tunalı hilmi bioestetik merkezi diye bi yer var orada kalıcı kaş yaptırdım. ama memnun kalmadım. grupanyada kapmanyalar oluyor bilirsiniz . oradan bi fırsat aldım 50 tlye dedim ucuzda hem gidiym bi yaptırıyım kaşlarım kalın ve siyah ama çok seyrekti. neyse yaptırdım. uyuşturup öyle yapıyorlar. acı eşiğim yüksektir çoğu kişi acıdığını söylüyor ama benimki acımadı. sonrasında vazelin felan sürüyosunuz 3 gün içerisinde soyulup iyileşiyor. hiçbi kızarıklık şişme vs. de olmadı bende. yalnız fakat tutmadı bi türlü soyulma esnasında olan boyada çıktı gitti. çıktı gitti derken hepsi değil ama sanki kalıcı kaş yaptıralı 5-6 ay olmuş gibi hafif bir boya kaldı. neyse tekrar fırsat aldım tekrar yaptırdım baktım 1 ay sonra yine benim boya aktı gitti. geçen hafta son olarak yine gittim.dedim bıktım artık sözde 50 tlye yaptırcaktım ama 200 tlyi bulacak yine niye tutmuyor bu boya ? benim cildim yağlıymış o yüzden boya cildimde durmuyomuş öyle dediler neyse tekrar yaptırdım şuan 1 hafta oldu yaptıralı keşke resmini bi çekip göndersem yine böle çok hafif grimsi bi renk var mecburen yaptıralı 1 hafta olmasına rağmen kaş kalemi kullanıyorum ne anladım ben yaptırdımda ?
acaba benim merak ettiğim benim gittiğim yer mi acemi ? yoksa dedikleri doğrumu cildim yağlı olduğu için tutmama gibi bir ihtimal söz konusu mu yada bildiğiniz daha iyi bir yer varsa tavsiye ederseniz çok sevinirim.

kızlar ben de keşfettim bi yer gerçekten de ben bayıldım. nişantaşında leyla inanır güzellik enstitüsü. yapan hatice inanır ve yani bu işin gerçekten ehli derler ya hani işte öyle :) beni öyle güzel bilgilendirdi ki okadar çok şekil çizdi ki hangisini anlatıyım yani? eğer gerçekten iyi bişey istiyorsanız muhakkak hatice hanımla görüşün önce içinizi rahatlatıyo. ben çok mutlu oldum hepinizin de sonucunda mutlu olmasını isterim...

evet kampanya yapmışlardı geçtiğimiz günlerde bende denk geldim dediğiniz gibi Hatice İnanır işinde 1 numara komiktirki kaşlarımı yaptırdıktan sonra araştırdım çok güzel kaş, dudak eyeliner yapmış videoları resimleri fazlasıyla var internette

http://i4.ytimg.com/vi/WwNvANAnXk4/hqdefault.jpg için Google Görsel Sonuçları

Back