Profosyonel kişiler her zaman hijene ve nasıl işlem yaptığına dikkat eder yaptıkları işleride iyi yapmak zorundadırlar..Bu işler referans işidir..Zaten işlemi yaptıran; işlemi üzerinde taşır olumlu yada olumsuz..Memnun kalındığında adres yine aynı yerdir, Memnun kalınmadığında adres değişikliği aranacaktır..Sadece kaş değil, göz ve dudak yapılıyorsa artık o kişi aşmıştır, göz ve dudak çok zor bir işlemdir çok fazla deneyim ve tecrübe ister, ayrıca gölgelemeleri., simetriyi yapmak içinde resime yatkınlık gerektirir. Acemi ve resim yeteneği olmayan kişilere yaptırılan işlemler üzücü görüntü ile sonuçlanabilir..İşlemler kalıcı olacağı için hanımlar lütfen araştırma yapmadan ve referansları görmeden adım atmayınız..
çok haklısın referans olmadan yaptırmamak lazım bende arkadaş sayesinde gördüm o yaptırdı onda gerçekten çok güzel duruyo e tabiki el yeteneği olması lazım el yeteneği olmadan bu işi yapmak sonuçları çok kötü çıkar bu yerde göz ve dudakta yapıyolar kalıcı oje ve protez tırnakda yapıyolar kalıcı ojede yaptırmak istiyorum konuştum bugun orayla fiyatlarıda çok uygun referans üzerine gittiğim için indirimde yapabilceklerini söylediler :))