• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Profosyonel kişiler her zaman hijene ve nasıl işlem yaptığına dikkat eder yaptıkları işleride iyi yapmak zorundadırlar..Bu işler referans işidir..Zaten işlemi yaptıran; işlemi üzerinde taşır olumlu yada olumsuz..Memnun kalındığında adres yine aynı yerdir, Memnun kalınmadığında adres değişikliği aranacaktır..Sadece kaş değil, göz ve dudak yapılıyorsa artık o kişi aşmıştır, göz ve dudak çok zor bir işlemdir çok fazla deneyim ve tecrübe ister, ayrıca gölgelemeleri., simetriyi yapmak içinde resime yatkınlık gerektirir. Acemi ve resim yeteneği olmayan kişilere yaptırılan işlemler üzücü görüntü ile sonuçlanabilir..İşlemler kalıcı olacağı için hanımlar lütfen araştırma yapmadan ve referansları görmeden adım atmayınız..

çok haklısın referans olmadan yaptırmamak lazım bende arkadaş sayesinde gördüm o yaptırdı onda gerçekten çok güzel duruyo e tabiki el yeteneği olması lazım el yeteneği olmadan bu işi yapmak sonuçları çok kötü çıkar bu yerde göz ve dudakta yapıyolar kalıcı oje ve protez tırnakda yapıyolar kalıcı ojede yaptırmak istiyorum konuştum bugun orayla fiyatlarıda çok uygun referans üzerine gittiğim için indirimde yapabilceklerini söylediler :))

Merhaba arkadaslar ben gecen hafta kalıcı makyaj yaptırdım önce çok korkmUSTUM çok araştırdım en son dudak ve eyeliner da karar verip yaptırdım.söylendiği kadar çok acı yok bence.yaptiracaginiz yerin hijyenik olması ve isin ehli birisi olması şart .Ankarada iseniz Tunali Hilmide 8 Mart güzellik salonu Vildan Karasu!!! Tek gecerim okadar ilgili ve sıcak ki salonun dekorasyonu otantik havası sizi büyülüyor adeta .... Çok sıcak bir ortam kalıcı makyaj yaptırmak cesaret ısı fakat sonrasında zahmetsiz güzel günler bizi bekliyor.şiddetle tavsiye ederim ... Yaptıracak arkadaslar yaptırdıktan sonra antibiotikli merhem kullanmayı unutmayın lütfen çok kısa sürede normale dondüm :)

Merhaba arkadaslar ben gecen hafta kalıcı makyaj yaptırdım önce çok korkmUSTUM çok araştırdım en son dudak ve eyeliner da karar verip yaptırdım.söylendiği kadar çok acı yok bence.yaptiracaginiz yerin hijyenik olması ve isin ehli birisi olması şart .Ankarada iseniz Tunali Hilmide 8 Mart güzellik salonu Vildan Karasu!!! Tek gecerim okadar ilgili ve sıcak ki salonun dekorasyonu otantik havası sizi büyülüyor adeta .... Çok sıcak bir ortam kalıcı makyaj yaptırmak cesaret ısı fakat sonrasında zahmetsiz güzel günler bizi bekliyor.şiddetle tavsiye ederim ... Yaptıracak arkadaslar yaptırdıktan sonra antibiotikli merhem kullanmayı unutmayın lütfen çok kısa sürede normale dondüm :)

reklamlar gibi bir yazı olmuş, yapılan makyajınızla ilgili bilgi vermeyi unutmuşsunuz, mesela eyeliner ve dudak ne kadar zamanda yapıldı acısının azaltılması uyuşturdularmı sonrasında ödem veye morarma oldumu ve ne kadar zamanda ödem geçti.

izmir de yer lazım arkadaşlar önerisi olan var mı kim güzel yapıyor kalıcı makyajı İZMİR de . Eye liner yaptırıcam ördek başı yeşili ;)

bende dudak konturu düşünuyorum...ilk sayfalarda yazan DEVRİM ÜNLÜ adlı bayanın adresini biri bana yazabilir mi?

Merhaba arkadaşlar komple yüz uygulaması da yapılabiliyor.

göz altı
komple dudak ruj olarak
allık far
eyeliner ve kaş tabiki :1:

Allık dudak kaş eyeliner yaptırdım. Çok memnun kaldım. Çok makyaj derdi kalmadı işe giderken bile yüzümü yıkayıp çıkıyorum.

Eskiden bir saat eyelinerimi sürüp sürüp silerdim . Oldu olmadı yamuk oldu kısa oldu diye.
Çok başarılı ama her zaman memnun edici olmayabiliyor .

Daha evvel kaşlarıma yaptırmıştım rengi çok koyu oldu ve çok uzun olmuştu çok sıkıntı yaşadım. Hayatım karardı onu sildirene kadar. Muhakkak iyi birine yaptırılmalı. İşin profesyoneli olmalı bence. Seda Sayan'ın programında görmüştüm kendisini Çiğdem Sarp a yaptırdım. Bu konuda hocalık yapıyor aynı zamanda. bence yeteri kadar profesyonel .

Çok önemli not: Aman önemli bir günden önce kesinlikle yaptırmayın. Özellikle göz ve dudak çok şişiyor. Dayak yemiş gibi oluyorsunuz. :1:

Ben iş görüşmesinden 1 gün önce yaptırmıştım . Sabah yarım saat gözlerime buz kompresi yaptım şişliği indirmek için. Baya hafifledi allahtan da gidebildim.

Arkadaslar bende Yapıyorum Kalıcı makyaj. Ayrıca şişme morarma olur dedikleri zaman yaptırmayın sakın Hemen kalkın ordan ayrılın öncelıkle Nekadar zamanda Yapılır diye sorun egerki 1 saat İki saat derlerse yaptırmayın Tasarım yapıldıktan Sonra ugulama en fazla 15 - 20 dakika sürer ayrıca bende de kalıcı makyaj var billgi almak isteyen olursa herzaman yardımcı olurum facebook ta burda ıstedıgınız yerde ulasabılırsınız.

merhaba yeriniz antalyada sanırım.Ben de eyeliner yaptırmak istiyorum ama özel msj atamıyorum.merkezinizin yerini yazmanız mümkün mü sizi aramak istiyorum.

kalıcı makyaj konusunda 5 senelik uzmanlıgım var .Bu konuda tüm bilmek istediklerinizi gerekırse burdan gerekırse ozel mesajla yanıtlayabilirim.Yaklasık olarak 200 kısıye uygulama yaptım.yerim antalya'da ....

merhaba yeriniz antalyada sanırım.Ben de eyeliner yaptırmak istiyorum ama özel msj atamıyorum.merkezinizin yerini yazmanız mümkün mü sizi aramak istiyorum.

mersinlee merhaba,

ben de bir internet sitesi indiriminden faydalanarak ve tamamen senin yorumuna güvenerek, kaş kontürü için fırsat satın aldım :)
buralardaysan acıdı mı, uyuşturdular mı, ne kadar sürdü gibi konularda bilgi verebilir misin?

bir de senin yaptırdıklarını ne kadara yaptılar onu da söyleyebilir misin? :)

Son düzenleme:
Kısaca size kalıcı makyaj nedir ondan bahsedelim !

Permanent make up yani kalıcı makyaj doğal pigmentleri cildin üzerine yerleştirme sanatıdır. Kalıcı Makyaj diğer adıyla "mikro-pigment uygulaması" steril ve tek kullanımlık bir iğne yardımıyla yapılmaktadır. Kalıcı Makyaj büyük gözleri normalleştirilebilir, bitişik gözleri daha ayrık gösterilebilir, kücük gözleri daha büyük gösterilebilir, iddiasız gözleri daha egzotik ve çekici gösterilebilir. Seyrek kaşların araları doldurulur. Yapılacak uygulama ile bozuk kaş şekli düzeltilebilir, düşük kaşlar kaldırılabilir, tıbbı nedenler ile dökülmüş kaşların yerine yeni kaş tasarlanabilir veya seyrek kaşların araları doldurulabilir. Bölgede oluşabilecek rahatsızlıkları en aza indirmek ve bölgeyi uyuşturmak için lokal anestezi uygulaması yapılır. Kalıcı makyajda mikro-pigmentler doğal ve su bazlı olduğundan renkler daha mattır ve istediğimiz rengi kolayca elde edebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalıcı makyaj günümüzde bir çok açıktan vazgeçilmez hale gelmiştir. Bu sebeple neredeyse her bayanın kalıcı makyaj yaptırma isteği gün geçtikçe artmaktadır. Bir çok kalıcı makyaj stüdyosu bu hizmeti uygun fiyatlara ve profesyonel olarak yapmaktadır. Gel gelelim kalıcı makyaj yapan sayısı bir o kadar da az görünmektedir.
Yukarıda förmekte olduğunuz resimde kalıcı makyaj dudak uygulması yapılmaktadır.

Kalıcı makyaj ile daha güzel dudaklara daha belirgin kaşlara daha güzel gözlere ve sayamadığımız bir çok güzelliğe teş bir rütuş aracılığı ile sahip olabilirsiniz. .Özellikle bir konuya değinmek istiyorum. Eğer kalıcı makyaj yaptırmak istiyorsanız bunu çok iyi bir şekilde araştırmanız gerekmektedir..Kalıcı makyaj.uygulamasını yapacak olan stdüyodaki bireyin kesinlikle ustalık belgesi olup olmadığını sorgulayınız...T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Kalıcı Makyaj Sertifikası Ustalık Belgesi .olup olmadığını bizzat kendilerine sorabilir hatta bu belgeyi görmeden uygulama yaptırmayabilirsiniz.
Kalıcı makyaj günümüzde çok tercih edilen bir yöntem olmakla kalmayıp artık makyajın yerini almaya başladığıda söylenmektedir..Kalıcı makyaj.uygulaması yapılmadan önce kişiye kalıcı makyajı yaptıracağı bölgenin ağrısını indirgemesi adına öncelikle Lokal anestezi yapılmaktadır.

Bu yazımda azda olsa sizlere fikir verebildiysem ne mutlu bana ilerleyen zamanlarda daha fazla içerik ile sizlere bilgi vereceğim Şimdilik sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Benim emzirme döneminde zaten az olan kaşlarım da döküldü ve neredeyse yok oldular. Bana Ankara da güvenle kalıcı kaş makyajı yaptırabileceğim aynı zamanda ekonomik olan bir yer tavsiye eder misiniz?

Kızlar selaaamm :))
Yaklaşık 2 hafta önce kaş kontürü yaptıracağımı yazmıştım. Vee bugün gittim Ankara Tunalı'da 8 Mart güzellik salonunda yaptırdım 
en baştan başlayım anlatmaya:

kapıdan girer girmez, Vildan hanımın yardımcısı Derya- ki adaşım kendisi  elindeki bi tüpten kaşlarıma uyuşturucu krem sürdü (vaktim az die). Orda bi rahat 40 dk bekledim uyuşmak için. O esnada Vildan hanım kaşlarımın kalın ve güzel olduğunu, boş yere böyle bişey yapmanın gereksizliğini söyledi, ammaaaa kremi tırnağıyla şöyle bi kazıyınca boşluklarımı gördü ve ikna oldu 

böyle normal aman aman doktor muayenehanelerine benzeyen bir yer değil. gayet şık ve otantik. bekleme salonunda ufak bir dilek ağacı, gramofon, mask gibi etnik, antika ve geleneksel eşyalarla karşılaşıyorsunuz.

Vildan hanım gayet şeker bi kadın  uyuşturma için yeterli zaman geçince iç odaya geçtik, yatağa uzandım ve başladık. Önce siyah göz kalemiyle kaşlarıma şeklini verdi ve siyah kalem olduğu için irite olmamam gerektiğini, sadece şekil açısından olduğunu, kaşlarımın çok doğal bi renk olacağını ekledi. Bu arada kalemle çizdikten sonra yardımcısı Derya da iple kaşlarımı aldı ki daha rahat çalışılsın.

Ve başladı Vildan hanım o incecik uçlu iğneyle kaşlarımı doldurmaya.

Şöyle söylemeliyim ki bunca yıldır kaşlarımı bu kadar beğenmedim!  MUH - TE - ŞEM oldu!

Diğer tarafa geçtiğinde canım daha fazla yandı nedense ama dayanılmayacak bir acı değil. Ama benim acı eşiğim yüksektir, belki de bana öyle geldi.

Öğlen 12:30’ da girdiğim salondan saat 14:30’da çıktım. İnce ince ilgilendiler kaşlarımla.

Şimdi hala hafif bir acı var kaşlarımda. Bepanten sürüyorum (günde 30-40 kere sürmem gerekiyormuş), gece yatarken de daha yağlı olduğu için vazelin… ve 4 gün su değmeyecek, artık kendimi parçalayarak yıkıycam  tek kötü yanı bu heralde 

Şu anda muhteşem şekilde muhteşem renkte kaşlarım var, 10 güne kadar rengi oturacakmış tam ama hani uçup gitmese bile razıyım ben 

Kızlar bu arada gerçekten reklam yapma amaçlı yalan dolan yazmıyorum, inanın çok beğendim ben ve herkese Vildan hanımı önerebilirim.

İşimden dolayı yoğun bakamıyorum ama sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplarım :)

Sevgiler 

• Beğen
Reactions: Ebh
Back