merhaba arkadaşlar, benim dudaklarımda kahverengi lekeler var, sizce kalıcı makyaj ile kapatabilirmiyim, tavsiye edeceğiniz bir yer varmıdır....
evet canım.nerdesin bilmiyorm ama ankarada sofi hnm var karumun karşısında black white stüdyolarının adı.dudaklarında değil yüzünde dahi olsa kapatılabiliyor.imkanın varsa bir görüş derim ben. internetten de araştırabilirsin.sofikalıcımakyaj.com. burada yaptığı çalışmların bir kısmını görebilirsin.
tesekkurler canim bende amkarada oturuyorum kalici makyaj icin doktor ariyordum iyi oldu :)))
slm ben 1 6 ay önce profesyonel birine kaş yaptırdım mükemmel oldu herkes hayretler içinde kaldı kalıcı makyajda renk ve kaş dizaynı çok önemli yüzün anotomisini iyi bilmeli yapan,valla arkadaşlar şanslıydım bostancıda fransadan gelmi Denise gok diye bir uzmana yaptırdım çok memnunum yapacak kişiyi dikkatle seçmenizi öneririmevet canım.nerdesin bilmiyorm ama ankarada sofi hnm var karumun karşısında black white stüdyolarının adı.dudaklarında değil yüzünde dahi olsa kapatılabiliyor.imkanın varsa bir görüş derim ben. internetten de araştırabilirsin.sofikalıcımakyaj.com. burada yaptığı çalışmların bir kısmını görebilirsin.
tanıdığım biri orda yaptırmıştı renk uyumsuzdu yeşile döndü ,ben Denise Gok diye fransada bu işi yapmış bir uzmana yaptırdım 6 ay önce çok memnunum gönderdiğim herkes memnun kaldı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlarbide arkadaslar suadıyede melissimada kaş konturu yaptıran var mı menun kalan?
sürme (eye liner) dediğiniz işlem diğer(dudak,kaş) işlemlerine göre biraz daha itina ister.işlemlerinizi uzmanına yaptırmanızı öneririm.antalya'da olsaydınız en az acı ile ve en guzel sonucla isteginizi gerceklestırebılırdım ..
sürme(eye liner) işlemi dıger ıslemlere gore cok dıkkat ıster :)
kalıcı makyaj yaptıracak arkadasların ozellıkle dıkkat etmesını ıstedıgım konu tatoo ıle kalıcı makyaj'ın karıstırılmaması(hem boyalar hemde makıneler bırbırınden cok farklıdır!!!! ) ve ıslemlerını tatoo yapan yerlerde degıl sadece ve sadece kalıcı makyaj yapan guzellık
merkezlerınde yaptırmalarıdır...
kesınlıkle cok acıyor bende gozlerıme yaptırdımarkadaşlar ben yaklasık 3 saat önce kalıcı kaş makyajı yaptırdım...canım çok yanıyo ama degdı dıye düşünüyorum...
kızlar ben de keşfettim bi yer gerçekten de ben bayıldım. nişantaşında leyla inanır güzellik enstitüsü. yapan hatice inanır ve yani bu işin gerçekten ehli derler ya hani işte öyle :) beni öyle güzel bilgilendirdi ki okadar çok şekil çizdi ki hangisini anlatıyım yani? eğer gerçekten iyi bişey istiyorsanız muhakkak hatice hanımla görüşün önce içinizi rahatlatıyo. ben çok mutlu oldum hepinizin de sonucunda mutlu olmasını isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?