Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolgu zarurettir, mecburidir yani. Üzerinden abdesttin geçerli olacağı buyurulmuş. Boya ise sadece saçın üzerindedir. Kadın eşi isterse ya da ona güzel görünmek için boyayabilir. Bir gün peygamberimize gelen bir kadın, ''Ya Resulallah, benim saçım çok abdest alacağım zaman çok su harcıyorum, ne yapayım'' -malum su kıymetli- diye sorduğu zaman ''avuçlarına aldığın suyu saçının diplerine yedir yanıtını almış. Önemli olan gözeneklerin suya temasıdır. Cünkü cinsel ilişki sonrasında bütün gözenekler tıkanır. Abdest sağlık için erekli görülmüş farzdır.
Dövmenin içeriği şüpheli ve peygamberimiz şüpheli şeylerden uzak durunuz buyurmuştur.
dini konular buraya taşımayalım lütfen sadeece kalıcı makyaj hakkında paylaşım yapalım merak edenler diğer dölüme konu açsınlar
merhaba kızlar bende göz için düşünüyorum fakat fiyatını merak ediyorum bu işlemin birde gözü ne kadar sürede yapıyorlar ve çok acı oluyaormu bilgilendirirseniz sevinirim
kalıcı makyaj yaptıran birçok kişi tanıyorum bu makyajlar ömür boyu değil.3 yada 4 yıl gibi ...oda güneşte kalma süreniz uzun olursa süresi daha az oluyor ve bu yaptıran kişilerin birçoğu farklı merkezlerde yaptırmışlar.Aynı yerde olsa makyajın uzun süre dayanmaması uzmanın hatası yada başka şey diye düşüneceğim.Ama özellikle dudaklarına yaptıranların çoğunun dudaklarında enfeksiyon kapmış (şişmiş, iltahaplanmış).Belkide kalıcı makyajın süresinin uzun yada kısa olması cilt tipine bağlı diye düşünüyorum tabiii güzellik uzmanı değilim fakat izlenimim bu.