hoşgeldinn.. ay hava soğuk yarım saatte beklemişsin donmuşsun tabii yarım saat minibüs gelmez mi yaa..
benimde hala başım kötü ve yine istifra ettim eve gelince off ne olacak bu halim bilmem sonunda doktrda alacağım soluğu çıkıcam dinleneceğim bende.
canım yeni çıkmışsın bir ilişkiden birine tutunmak,ilgi görmek, sevilmek ve sevmek istemen normal ama emin olmalısın duygularından birini unutmak, boşluğunu doldurmak için başka biriyle olma canım. Öncelikli olan o kişiyi insan olaak tanımandır. Hemen kendini kaptırma.Bak face kullanıyormuş ama paylaştığı şeylerden sevgili var mı yok mu anlayamazın erkekler bizim gibi sanalda yazmazlar öyle şeyleri. Sonra hayal kırıklığına uğrama güzelimm dediğim gibi sen yaz face da hal hatır sor görebiliyorsan çevrende gördüğünde konuş selam ver ama ilk adımı herzaman ondan bekle bakalım birşey düşünüyorsa zaten belli eder. Arkadaş gibi davran. Platonikliği bağımlılığa dönüştürme yine sen üzülürsün. Aranızda birşey olsa bile iyice tanımaya bak tatlım hayırlısı olsun birşey olursa bunu zaman gösterir zaten. İçine neden kapanıyorsun dur bakalım daha çok gennçsin neler yaşayacaksın daha bu en büyük derdin olsun kuzum valla öyle diyim sana bende ilk gençlik çağlarımda en büyük derdimiz platonik aşkım olduğunu zannederdim dünya dursun isterdim ama yaş ilerledikçe gülüyorum bunlara evli bir bayan olarak.