Kaldığımız Yerden Her Telden..

en iyisi biran önce git hallet cnm saglik sonucda ihmale gelmez.

evet öyle canım belrgin birşey işte ama kaç haftadır bu mide bulantısı öldürdü beni ben anlamadan doğurcam galibaa mide bulantım vasr deyip doğuma girebilim öbür günde gelir bebeğm oldu derim artık burada :KK9::KK9:

aynen yeri geliyor hic memnum olmuyorum daha da mane veriyorum:KK1:

aynen valla yaa adam ağzıyla kuş tutsa yaranıyorum.Şahsına münasır insanların vesselam..

valla kuzucum hiç diziye sebep uyuyupda uykunu bölme sabret bekle erkenden gir uyu gece uykusu kadar güzel birşey yok bana kalıorsa meleğğm:KK34:

valla bende ne gündüz uyksunu ne ara uykusunu sevmem kalktım mı tamamdır zaten başım ağrır gün içinde uyuyunca ama gerçekten başım kötü acayip uyku hali var. Eve gidince açılıyorum bazen yine öyle açılırsam uyumam. Ama kalkmakta istiyorum uyuyunca çünkü o kadar erkende yatınca sabah olmak bilmiyor gece uyanıyorum. Hem muhteşem var kaçıramam.. :KK52:

elfimmm cnmm ne zaman tasincaksiniz siz?

gülüm belli değil daha yani 2 ev bulduk 2 odalı500tl 3 odalı580 tl hngisine çıkasak kararsızı 2 odalı olna yer uzak site içi ama mesafesi var taşınma masrafı var 3 odalıda bizim apartmandan biz bile taşırız düşüncelerdeyiz ne yapsak çıkmasak adam zorluk çıkarırmı ne yapsak bilemiyoruz meleğim yaa:44::KK50::KK31:

evet öyle canım belrgin birşey işte ama kaç haftadır bu mide bulantısı öldürdü beni ben anlamadan doğurcam galibaa mide bulantım vasr deyip doğuma girebilim öbür günde gelir bebeğm oldu derim artık burada :KK9::KK9:

aynen valla yaa adam ağzıyla kuş tutsa yaranıyorum.Şahsına münasır insanların vesselam..

valla bende ne gündüz uyksunu ne ara uykusunu sevmem kalktım mı tamamdır zaten başım ağrır gün içinde uyuyunca ama gerçekten başım kötü acayip uyku hali var. Eve gidince açılıyorum bazen yine öyle açılırsam uyumam. Ama kalkmakta istiyorum uyuyunca çünkü o kadar erkende yatınca sabah olmak bilmiyor gece uyanıyorum. Hem muhteşem var kaçıramam.. :KK52:

anam hürrem delüleri sizi biz dizi için uyusuz kalıyonuz :KK1::KK1::KK1:döveyim bak sizi haa herkes erkendne yatağa karışmam bak :KK1::KK1::KK1::KK1::KK9:

hahahah olur mu olur cnmmm:KK1:

gülüm belli değil daha yani 2 ev bulduk 2 odalı500tl 3 odalı580 tl hngisine çıkasak kararsızı 2 odalı olna yer uzak site içi ama mesafesi var taşınma masrafı var 3 odalıda bizim apartmandan biz bile taşırız düşüncelerdeyiz ne yapsak çıkmasak adam zorluk çıkarırmı ne yapsak bilemiyoruz meleğim yaa:44::KK50::KK31:

bence 580 olan daha iyiymis hem sizin apartmandan daha yakin hemen halledilir
digeri uzak birde tasinma masrafi derken hayirlisi olsun cnmmm
keske cikmasaniz ya adamin inadi kirilsa da

bence 580 olan daha iyiymis hem sizin apartmandan daha yakin hemen halledilir
digeri uzak birde tasinma masrafi derken hayirlisi olsun cnmmm
keske cikmasaniz ya adamin inadi kirilsa da

yani gülüm 3 odalı zaten ancak yetiyo eşyam çok ama işte parasal durumlarda pek iyi değil burdayız diye kredi çekmiştik eşimin abisi için ama işte şimdi ktü oldu valla balım hayırlısı Allahtan inş adamın inadı giderde rahata kavuşuruz:KK50:

kızlar eşim geldi sofrayı kurayım göürüşürz hepinizi öpüyorum hepinizi canlarım Allaha emanet olun:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

gülüm belli değil daha yani 2 ev bulduk 2 odalı500tl 3 odalı580 tl hngisine çıkasak kararsızı 2 odalı olna yer uzak site içi ama mesafesi var taşınma masrafı var 3 o
dalıda bizim apartmandan biz bile taşırız düşüncelerdeyiz ne yapsak çıkmasak adam zorluk çıkarırmı ne yapsak bilemiyoruz meleğim yaa:44::KK50::KK31:

vala bence 80 tl fazla ver 3 odalı tut eşyanda fazlaymış sığmazsa kötü olur yarın öür gün bebek olınca da zor olur canım yaa. Hem de aynı apartmada masrafınız olmaz ama tabii çıkarma hakkı yoksa direnin derim ben ev sahibine yine bir yoklayın ama baktın çok diretiyor huzursuzluk olacağına çıkarsın canım..

anam hürrem delüleri sizi biz dizi için uyusuz kalıyonuz :KK1::KK1::KK1:döveyim bak sizi haa herkes erkendne yatağa karışmam bak :KK1::KK1::KK1::KK1::KK9:

amaa ammaa ablacım ya bir dizi keyfim var bütün gün işteyim eve gidiyorum kafamı dağıtmam lazım dizi de izlemezsek hemen yatarsak hiç yaşamayalım ölelim yanii.. hele hele muhteşem kaçar mı balaım yaaa..

kızlar eşim geldi sofrayı kurayım göürüşürz hepinizi öpüyorum hepinizi canlarım Allaha emanet olun:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

tamam canım afiyet olsun size kimbilir neler döktürdün yine.. öpüyorum görüşürüz. :KK16:

$imagesCAXKBJSA.jpg Eki Görüntüle 377710

kizlar sunlara bakin:KK53:

iş yerinden birini.. ben işe ilk girdiğim zamanlar tanışmıştık... o zamanlar bana ilgisini çok belli ediyodu hergün odama uğruyodu ben tabi yüz vermiyodum ex kişi vardı hayatımda.. sonra zaten benim binam değişti hiç görüşmedik oda duymuş sevgilimin olduğunu hiç gelmedi artık yanıma .. 2 sene önceydi bunlar... sonra bende duydum bi sevgilisi olduğunu.... faceden ekledik birbirimizi sevgilisi olduğuna dair hiç bişey yok facede... yada ben ona inanmak istiyorum ama ne bileyim hep aklıma geliyo onu düşünürken buluyorum kendimi..

yada kendimi avutuyorum
...:KK17:

iş yerinden birini.. ben işe ilk girdiğim zamanlar tanışmıştık... o zamanlar bana ilgisini çok belli ediyodu hergün odama uğruyodu ben tabi yüz vermiyodum ex kişi vardı hayatımda.. sonra zaten benim binam değişti hiç görüşmedik oda duymuş sevgilimin olduğunu hiç gelmedi artık yanıma .. 2 sene önceydi bunlar... sonra bende duydum bi sevgilisi olduğunu.... faceden ekledik birbirimizi sevgilisi olduğuna dair hiç bişey yok facede... yada ben ona inanmak istiyorum ama ne bileyim hep aklıma geliyo onu düşünürken buluyorum kendimi..

yada kendimi avutuyorum
...:KK17:

simdi konusuyormusunuz onunla face de?
simdi söyle birsey var her evli olan sevgili olan yazmiyor ki cnm profilinde
hayirlisi olsun gülüm kendini fazla kaptirmadan bir bakarsin davranislarina falan belki de yokdur sevgilisi

simdi konusuyormusunuz onunla face de?
simdi söyle birsey var her evli olan sevgili olan yazmiyor ki cnm profilinde
hayirlisi olsun gülüm kendini fazla kaptirmadan bir bakarsin davranislarina falan belki de yokdur sevgilisi

iki kere konuştuk ilk o bana nasılsın falan diye yazdı ben biraz mutsuz mutsuz şeyler yazmıştım o da bi sorunmu var iyimisin dedi.. aradan bi ay geçti bu sefer o bir sürü video paylaşmış sanki ayrılmış da üzgünmüş gibi şeyler bu seferde ben ona sordum hayırdır falan diye öyle havadan sudan konuştuk bidaha konuşmadık işte...

iki kere konuştuk ilk o bana nasılsın falan diye yazdı ben biraz mutsuz mutsuz şeyler yazmıştım o da bi sorunmu var iyimisin dedi.. aradan bi ay geçti bu sefer o bir sürü video paylaşmış sanki ayrılmış da üzgünmüş gibi şeyler bu seferde ben ona sordum hayırdır falan diye öyle havadan sudan konuştuk bidaha konuşmadık işte...

hmmm anladim cnmmm
halen ekli ama demi facende bu arkadas?
eger konusmak istiyorsan sen adim at ama suan da bir kalp acin var siginacak bir liman olarak görmede yoksa en büyük hatayi yapmis olursun cnm
senin bilecegin is kalbinin sesini dinle.

X