Kaldığımız Yerden Her Telden..

Allah kabul ederse bugün niyetliyim sahurdan sonra uyuyamadım pek uykusuzum ama olsun şimdilik iyiyim de. Allah bunum mükafatını mı veerdi bana daha günü tamamlamadan bilmiyorum ama annemden çok güzel haberler aldım dr gitmiş testi vard bugün yine genel testlerde iyi çıktı ya, dr bir hafta sonraya gün vermiş erken çağırmış bu sefer normalde 2 haftada bir yaptırıyor. Düşme var değerlerinde böyle giderse haftaya da, ilacın dozunu düşürecekmiş nasıl sevindim anlatamam bir anda güç geldi bana..Dünyayı sırtlayabilirim şu an iş, ev temizliği, falan nedir ki.

günaydın meleğim Allah kabul etsin orucunu rabbim versin kolaylığını inş miden zorlamadan tutarsın rahat bir şekilde btanem kandilin mübarek olsun senin işin bu hafta çok zor kuzum menün süper harika ama güç kuvvet lazım Allah yardımcın olsun hamarat kardeşim benim yaparsın sen ama yorulucaksın dikkat et kndşne oldukçada dinlenerek yap emi kuzumbugün öğlen çok işin var oruçlu oruçlu nasıl yapıcaksın meleğim sıcaklarda yarına kalsın susarsın daha çok var akşama bitanem
fındığım kuzum kandilin mübarek olsun şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dilerim haktan hakkında hayırlısı olsun yemin ederimki sabah namazında sana dua ettim bugünde edicem namazımda kuran okuycam rabbim açılan elleri geri çevirmez bitanem sabırlkı ol herşey düzelicek inş kuzum tüksinmişşin nefret etmişşin bu evlilik senin gözünde bitmiş haklısın öyle bir insanla hayat geçermi geçsede sen mahvolursun kuzum ayrılmakda kötü ama zararın neresinden dönersen kardır bilemiyorum yorumlarda tükendi artık bize yorum yapmak kolay ne çektiğini sen biliyosun Allahım kimseye yaşatmasın Allah yardımcın olsun balım

evet son günün bugün kuzum aman yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yarın sabah rahat bir nefees alıcaksın kurtulucaksın o evden git kafanı dağıt babanlara anlat ben sanmıyorumki babanlar bir şans daha ver desin heleki snein baban çok düşkün diyosun kimse evladını şiddet gördüğünü bile bile yada mutsuz olduğunu korkuyla yaşdığını bile bile geri yollamaz balım ki farzedelimki öyle dediler snein elinde mesleğin var gülümcesaretini topla zorlu yolculuk snei bekliyo bitanem belki ailnele belki eşinle belkide tek başına yürüyeceksin bu yolu ne şeklide olursa olsun önce snein kendine güvenin olması lazım hem şunu bilki Allah babasının evinden çıkmış kızı baba evine düşürmesin herşey başta iyidr ama sonrası eskşsi gibi olmaz hibirşey o yüzden tek şansın mesleğinin olması paşalar gibi hayat kurarsın kimseye muhtaç olmazsın ama herşeyden önce sen enine boyuna düşün bak eşin dengesiz kuzum dün eşimle konuştum bana dediki boşanır yada ayrılma aşamasında olur işte eşi rol yapar affetirr kendini derki gel buluşalım herşeyi unutlaım gözünü boyar alır yanına Allah korusun genelde bu böyle olur diyo günde kaç kişi başvuruyo diyo herşeyi çok çok çok çok iyi düşün canım arkadaşım hiç birşey kolay değil eğerki eşin psikopat olmasaydı normal şartlarda anlaşmalı boşanma lsaydı ozaman korkucak birşey olmazdı doğal birşey çünkü ama eşin seni çok iyi çözmüş biliyo kişiliğini yapını dikkat et zarar görmeni istemiyorum bitanem hakkında hayırlısı olsun Allaha emnaet ol fındığım yarın uçağın kaçta gidince haber edebilecekmisin bize

elifim dejavum günaydın canlaar kandiliniz mubarek olsun hayırlara vesile olsun insaallah
günaydın melisam seninde kandilin mübarek olsun gönlünden aklından geçirdiğin herşey her dua kabul olsun inş kuzum
selam canım..İnşallah cümlemizin duaları kabul olsun tatlımm..

senin de kandilin mübarek olsun Allah nice kadir gecelerine erişmeyi nasip etsin.

amin meleğim aminn cümlemizin kabul olsuın inş

Allahım kolaylığını veriyo kuzum bak çok güzel bir haber almışşın bu mübarek günde gözün aydın olsun meleğim annenin sonuçları iyimiş giderek güzel haberler geliyo çok şükür dilerim Allahtan tamaman kurtulur bu hastalıktan sağlıklı huzurlu yaşar hayatını balım benim yerimben seni vız geir diyosun haa vefalı arkadaşım benim

melisacımevet ailem bana çok düşkün ama senin de anladığığın kadarıyla her şey bitti...

sağol dejavucum evet kendimce çok güçlü olduğumu düşünüyırum ama zorlu bir süreç olacağı için daha zorlaşmaması için eşiminde ikna olmasını istiyorum.belki hemen haberdar etmeyebilirim ama mutlaka bi yolunu bulurum.

fındıgım canım sen üniversite mezunumusun bak iste bulabilirsin ist da ilerdede kendi evini acarsın ne güzel ekonomik olarak ilerde kimse ye baglı olmazsan kimsede sana karısamaz ev acma diye

evet elifcim canım arkadaşım kuyruğuna geldim.evet babam 3 evladı içinden en çok bana düşkündür kesinlikle kıyamaz diye biliyorum..
elifim Allah razı olsun rabbim sana hayırlı evlat hayırlı doğum nasip etsin.o ladar çok düşündüm ki ama sdece onu ikna etmem lazım anlaşmalı olması için.kesinlikle çağırdığı yere gitmem gerçi içinde Allah korkusu fazlasıyla var.bazen tv de izliyoruz kadın vahşetlerini diyorki sevmiyorsa kadın sizi bırakın biraz gururlu olsun erkekler diyor ama başına gelirse ne yapar bilmiyorum.hiçbirşey yok gibi davranıp özür bile dilemedi ya.elifim başka kadın olabilirmi diye srmuşrun dün kesinlikle yok o konuda sonsuz güvenim var ona.ama artık bu bile beni ilgilendirmez ne yaparsa yapsın sevmediğim birine karşı rol yapmak ta çok zormuş yaa..

dejavum bu yıl pek tatil yapamadığım için bayramı ailemle geçirecem demiştim zaten bu olaylardan önce biletimi ayırtmıştık yoksa asla göndermezdi

canım benim bu işi en hayırlı şekilde atlatırsın inş fındığım kendine güven herşeyden önce ben hatırlıyorumda seni eskiden kendine güvenen bakımlı dediğinden duruşundan emöin olan biriydin biliyorum kolay değil yaşadığının ama çok şükürki arkan var ailen var canım benim yaa inan çok üzülüyorum ama elden birşey gelmiyo sana diyebileceğim yapabileceğim tek şey dua etmk bitanem

slmmm kızlarrr ben geldimmm cumaa günü memlekete gidicez kaynanamlarla nsıl geçcek bilmiyorum ama eşim yanımda olduğu için beraber gezceğimiz içinn güzell olcak heycan bastı

a.slm kevserim hoşgeldin memlektinniz neresi kuzum kaç gün kalacaksınız siz gitmeseniz omuyomu

h.bullduk balım çankırı 3.30 saat falan sürüyoo kuzumm valla cnm 16 gün izine ayrııldı 5 gün kalcaz sonra eve döncez bakalım nasıl geçcekk köyümü görceğim içinn heycan bastı

elifim sen ne zaman gitcektin canıkom
kuzum elülün 4 de çıkıyoruz yola gülüm
h.bullduk balım çankırı 3.30 saat falan sürüyoo kuzumm valla cnm 16 gün izine ayrııldı 5 gün kalcaz sonra eve döncez bakalım nasıl geçcekk köyümü görceğim içinn heycan bastı
anladım azmış o zaman kalır dönersiniz kevserim bebeiş nasuıl
ay bölede 4 gözle gitmeni bekliyom gibi oldu len yok canım ya sen gidince topikte cok ama cok hissedilecek yoklugun babanlarda net yok mu len
ordan gitrsen

yok gülüm estağfurullah var netimiz var girerim yazrım bitanem eksik kalırmıyım heç

eyi o zamannnnnnnnnnnnn. ya ben bayramda gidiyon sanıyodum iyi ya daha varnmıs vakit hafta içi oglen diger arkadaslar genelde calısıypo ya biz kalıyoruz birbirimizle sende gidertsen ole kalırım dımdızlak lennnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…