- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.961
hoşbuldum canım sağolsın gebelik takviminde 199 olmuşda ona sevindirik oldum
hımmmmmmmmmmmmm anlaaaaaaaaaaaadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum canım sağolsın gebelik takviminde 199 olmuşda ona sevindirik oldum
e hadi yazsanıza ya benim basım catlıyo yine durmuyorum kıslar hadi bos gecmiyelim vakitleri. elisimgülüm nasılsın ne var ne cok
merhaba tatlım maşallah sana ve eşine allah bozmasın.ben geldiiiiiiiiiiiiimmmm
Günaydın canımmmm
merhaba cnm olsun ya ben biraz erken yazıdım malum bugün işim gene çok ama yarın bitiyor yarın gerçi dr gitcem bebişim görcem hayırlısıyla inşallah.gelemedim balım sabah ama şimdi geldim iştee.
yaa nasıl belim ağrıyor ya kopacak sanki hep bu vantilatörler falan çarpıyor yaa bir de sabah soğuk duş alıp çıkıyorum evde arabanın klimasını açıyoruz o da çarpıyor. Ben yaptım evde yemeğim hazır halvet olursa olur yemek yeriz belki bir dolanmaya çıkarız dedik ama ev işleri de aklımı çeliyor birazını akşamdan yapayım diyorum belim ağrırsa zor ama. Bende çok seviyorum kocamı ya elinden yemek falan gelmez ama ne istesem ayağıma getirir sağolsun. Dün ocak batmıştı silmedim daha sıcak diye sobra mutfağa gittiğinde ben dizi izlerken silmiş tabi onun silmesiyle yine de hoşuna gidiyor insanın.
tabiiiiiii bebiş gerek o göbekleri doldurun artık sabrımız kalmadı yavrum bekliyoz güzel haberlerinizi. başın niye ağıryor geçmiş olsuncanımmmmmmmmmmmm söle bi denem. testi yapmıssın keske olumlu olaydı biliyorum yaparken ben bi mantıksız iş yapıyorum dedin imkansız dedin ama ne bilim o test sana al sana imkansız lennn diye bi göstereydi ikinci cizgiyi. oglum ne yapıyım dicen simdi gazına geldim diye ama 3 kişi görünce seni hamile bide o kadında ole deyi,nce ne bilem ya içlerine dogdu var demek diye düşündüm. neyse yakın o zaman . hadi ya olsun artık bebişlerimiz ya. bu göbişlere bebek gerekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
slm nasılsınız
önce ben yazcaktım:))
neden başın agrıyo senin öyle sürekli??
benim kulagım fena öff
bi diş bi kulak valla ne dertliyim yaaaaa
yaw inan anlatcak hiç bişi yok
öyle sıradan bi gün işte... ne yazayım kiiiii
akşam olcak eve gitcez yemek yice yatcaz gene işe gelcez bu ara böyle:)
tostosum a demen bile yeter senin yanlız olmadıgımı hissettirin yeter burada. kulagım neden hala agrıyo ya ilacını kullnınca gecer hani ya hafif bişi mi yazdı ki. benim adet döneminde hep agrır canım onu dıdında belki ay boyunca bi defa siddetli agrım olur. bilmiyorumki cano neden agrıyo. pkoluyum ya beyindeki hormonları dengeleyen hipe....... bilmemme var ya simdi ismini hatırlayamadım o zorluyo sanırım ama ne agrı oluyo ya. suan hafifledi buna razıyım da gözümden su gelmesi oldütrüyo beni. beyin tomografisi cekildi migrenden süpelenmiştim bişi cıkmadı boynum için gitmiştim orda iki fıtık cıkmıstı doktor bu agrı yapar demişti. ama benim hep adet dönemine denk geliyo bu agrılar. obür leri hafif oluyo bi minoset kesiyoda bu agrı bambaska ya. bende pkolu oldugum için ona baglıyorum ama mantıklımı bilmem.
kısım sana ne sorcam ya hani diyonya gün asırı oluyo bizde diye su sıcaklarda nasıl yapıyosunuz ya yemin ederim bana vantilatör yetmiyo ya.
anamm ben 199 düşmüşüm yaa 200lerden kurtulum sonunda yüzleri gördüm çok şükür darısı başınıza inş arkidişler
esimde ole dedi ya yarın yapalım bugün ikimizde cok yortulduk yarına etkisi devasm eder diye. ama önemli olan o yakı beldeyken ilşki ve sonrasında ki bekleme sürecincde yakının hala belde olması degilmi ya. cünkü beli sıcak tutuyo ya ne bilim spermlerin hareketine yada tutnmaya gfalan etki etmezmi. bide sunu düşünüyorum ulen adetten sonrakii ikinci gün yumurta büyük olmuyoki yeni yeni olusuyo nasıl olcak bu iş diye. yumurtlama dönemimdede yapıstırsam mı diyodum ama yok ya yapıstırmam cünmkü iki gün bosa gecti gibi .
bak dikkat et kendine bi sistist olursun üşütmekten ne halvet kalır ne bişi...
ohhh ocagı mı silmiş valla helal olsun canım ..
benimki söylersem beeelkiiii yapar... yada yapmaz:))) ama ev işlerinde yardım ediyo bak ona bişey diyemem
şimdi ocak dedinde benimkide silincek bekliyooo
akşama yemek işim yok artık siler süpürürüm:)
bugün herkes sessiz anacım bende çıkıyorum dejavumda yok bugün işleirm var yapayım kalmasın bugünde görüşürz gelirrim yine
camasır asayım yemegide koyayım geleyim emi.
benim kulak zarım bebeklikten delik cok tedavi olmuştum gecmişti
kesinlikle su kaçmaması gerekiyordu ve sanırım ilk defa su kaçırdım ve tabi iltihap yapmış.
onun için 750mg lık bir antibiyotik var , iltihap kurutucu var bide damla var:)
zaten maaf etti ilaçlar..
nefret ediyorum antibiyotikten. bitkisel bişilere bakiyim barii...
başagrılarının mutlaka bi nedeni vardır.fıtık için bi tedavi görmücekmisin?
başagrısı berbat bişi yaa biliyomusun ben normalde başımın agrıdıgını bilmem ama hamile kaldıgım ay cook başım agrıyoduu bide karnım
ama seninki başka bişey.
canım vantilatör zaten hep açık :) bide pozisyone baglı
kapiş??
benim kulak zarım bebeklikten delik cok tedavi olmuştum gecmişti
kesinlikle su kaçmaması gerekiyordu ve sanırım ilk defa su kaçırdım ve tabi iltihap yapmış.
onun için 750mg lık bir antibiyotik var , iltihap kurutucu var bide damla var:)
zaten maaf etti ilaçlar..
nefret ediyorum antibiyotikten. bitkisel bişilere bakiyim barii...
başagrılarının mutlaka bi nedeni vardır.fıtık için bi tedavi görmücekmisin?
başagrısı berbat bişi yaa biliyomusun ben normalde başımın agrıdıgını bilmem ama hamile kaldıgım ay cook başım agrıyoduu bide karnım
ama seninki başka bişey.
canım vantilatör zaten hep açık :) bide pozisyone baglı
kapiş??
yine kimseler yok yaa nerdesiniz yahu dejavum işlerinmi varki bugün yoksun acep:26:
ben kimse degişmiyim kızımmmmmmmmmmmmmmmmm burdayyım işte.
sende açık görünüyosun ama yoksunki o yüzden didimdi