Kaldığımız Yerden Her Telden..

e hadi yazsanıza ya benim basım catlıyo yine durmuyorum kıslar hadi bos gecmiyelim vakitleri. elisimgülüm nasılsın ne var ne cok:KK53::KK53:

e hadi yazsanıza ya benim basım catlıyo yine durmuyorum kıslar hadi bos gecmiyelim vakitleri. elisimgülüm nasılsın ne var ne cok:KK53::KK53:

önce ben yazcaktım:))
neden başın agrıyo senin öyle sürekli??

benim kulagım fena öff
bi diş bi kulak valla ne dertliyim yaaaaa

yaw inan anlatcak hiç bişi yok
öyle sıradan bi gün işte... ne yazayım kiiiii

akşam olcak eve gitcez yemek yice yatcaz gene işe gelcez bu ara böyle:)

bugün herkes sessiz anacım bende çıkıyorum dejavumda yok bugün işleirm var yapayım kalmasın bugünde görüşürz gelirrim yine

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmm
:KK71:
Günaydın canımmmm
merhaba tatlım maşallah sana ve eşine allah bozmasın.:nazar:

gelemedim balım sabah ama şimdi geldim iştee.

yaa nasıl belim ağrıyor ya kopacak sanki hep bu vantilatörler falan çarpıyor yaa bir de sabah soğuk duş alıp çıkıyorum evde arabanın klimasını açıyoruz o da çarpıyor. Ben yaptım evde yemeğim hazır halvet olursa olur yemek yeriz belki bir dolanmaya çıkarız dedik ama ev işleri de aklımı çeliyor birazını akşamdan yapayım diyorum belim ağrırsa zor ama. Bende çok seviyorum kocamı ya elinden yemek falan gelmez ama ne istesem ayağıma getirir sağolsun. Dün ocak batmıştı silmedim daha sıcak diye sobra mutfağa gittiğinde ben dizi izlerken silmiş tabi onun silmesiyle yine de hoşuna gidiyor insanın.
merhaba cnm olsun ya ben biraz erken yazıdım:KK66: malum bugün işim gene çok ama yarın bitiyor yarın gerçi dr gitcem bebişim görcem hayırlısıyla inşallah.
canımmmmmmmmmmmm söle bi denem. testi yapmıssın keske olumlu olaydı biliyorum yaparken ben bi mantıksız iş yapıyorum dedin imkansız dedin ama ne bilim o test sana al sana imkansız lennn diye bi göstereydi ikinci cizgiyi. oglum ne yapıyım dicen simdi gazına geldim diye ama 3 kişi görünce seni hamile bide o kadında ole deyi,nce ne bilem ya içlerine dogdu var demek diye düşündüm. neyse yakın o zaman . hadi ya olsun artık bebişlerimiz ya. bu göbişlere bebek gerekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK19::KK19:
tabiiiiiii bebiş gerek o göbekleri doldurun artık sabrımız kalmadı yavrum bekliyoz güzel haberlerinizi. başın niye ağıryor geçmiş olsun :KK54:
slm nasılsınız :KK23::KK23:

a.s cicişim iyiyim hadi bakalım gün saymaya başladın sende :) bende hergün sayardım bakardım bi bakmışsın 70-60-50-000000000000000000 bebiş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende çikiyom :2:işim var gene gelirim arada :) çok yazmayın ha okuması zor oluyor.:KK1::KK1:şaka şaka siz yazın ben okurum:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

önce ben yazcaktım:))
neden başın agrıyo senin öyle sürekli??

benim kulagım fena öff
bi diş bi kulak valla ne dertliyim yaaaaa

yaw inan anlatcak hiç bişi yok
öyle sıradan bi gün işte... ne yazayım kiiiii

akşam olcak eve gitcez yemek yice yatcaz gene işe gelcez bu ara böyle:)

tostosum a demen bile yeter senin yanlız olmadıgımı hissettirin yeter burada. kulagım neden hala agrıyo ya ilacını kullnınca gecer hani ya hafif bişi mi yazdı ki. benim adet döneminde hep agrır canım onu dıdında belki ay boyunca bi defa siddetli agrım olur. bilmiyorumki cano neden agrıyo. pkoluyum ya beyindeki hormonları dengeleyen hipe....... bilmemme var ya simdi ismini hatırlayamadım o zorluyo sanırım ama ne agrı oluyo ya. suan hafifledi buna razıyım da gözümden su gelmesi oldütrüyo beni. beyin tomografisi cekildi migrenden süpelenmiştim bişi cıkmadı boynum için gitmiştim orda iki fıtık cıkmıstı doktor bu agrı yapar demişti. ama benim hep adet dönemine denk geliyo bu agrılar. obür leri hafif oluyo bi minoset kesiyoda bu agrı bambaska ya. bende pkolu oldugum için ona baglıyorum ama mantıklımı bilmem.

kısım sana ne sorcam ya hani diyonya gün asırı oluyo bizde diye su sıcaklarda nasıl yapıyosunuz ya yemin ederim bana vantilatör yetmiyo ya.

tostosum a demen bile yeter senin yanlız olmadıgımı hissettirin yeter burada. kulagım neden hala agrıyo ya ilacını kullnınca gecer hani ya hafif bişi mi yazdı ki. benim adet döneminde hep agrır canım onu dıdında belki ay boyunca bi defa siddetli agrım olur. bilmiyorumki cano neden agrıyo. pkoluyum ya beyindeki hormonları dengeleyen hipe....... bilmemme var ya simdi ismini hatırlayamadım o zorluyo sanırım ama ne agrı oluyo ya. suan hafifledi buna razıyım da gözümden su gelmesi oldütrüyo beni. beyin tomografisi cekildi migrenden süpelenmiştim bişi cıkmadı boynum için gitmiştim orda iki fıtık cıkmıstı doktor bu agrı yapar demişti. ama benim hep adet dönemine denk geliyo bu agrılar. obür leri hafif oluyo bi minoset kesiyoda bu agrı bambaska ya. bende pkolu oldugum için ona baglıyorum ama mantıklımı bilmem.

kısım sana ne sorcam ya hani diyonya gün asırı oluyo bizde diye su sıcaklarda nasıl yapıyosunuz ya yemin ederim bana vantilatör yetmiyo ya.

benim kulak zarım bebeklikten delik cok tedavi olmuştum gecmişti
kesinlikle su kaçmaması gerekiyordu ve sanırım ilk defa su kaçırdım ve tabi iltihap yapmış.
onun için 750mg lık bir antibiyotik var , iltihap kurutucu var bide damla var:)
zaten maaf etti ilaçlar..
nefret ediyorum antibiyotikten. bitkisel bişilere bakiyim barii...

başagrılarının mutlaka bi nedeni vardır.fıtık için bi tedavi görmücekmisin?
başagrısı berbat bişi yaa biliyomusun ben normalde başımın agrıdıgını bilmem ama hamile kaldıgım ay cook başım agrıyoduu bide karnım:KK70:

ama seninki başka bişey.

canım vantilatör zaten hep açık :) bide pozisyone baglı :KK9::KK34:
kapiş??

anamm ben 199 düşmüşüm yaa 200lerden kurtulum sonunda yüzleri gördüm çok şükür :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:darısı başınıza inş arkidişler

vay anasını sayın seyircilerr zaman ne çabuk akıyor yaa Maşallahh..

esimde ole dedi ya yarın yapalım bugün ikimizde cok yortulduk yarına etkisi devasm eder diye. ama önemli olan o yakı beldeyken ilşki ve sonrasında ki bekleme sürecincde yakının hala belde olması degilmi ya. cünkü beli sıcak tutuyo ya ne bilim spermlerin hareketine yada tutnmaya gfalan etki etmezmi. bide sunu düşünüyorum ulen adetten sonrakii ikinci gün yumurta büyük olmuyoki yeni yeni olusuyo nasıl olcak bu iş diye. yumurtlama dönemimdede yapıstırsam mı diyodum ama yok ya yapıstırmam cünmkü iki gün bosa gecti gibi .:KK47::KK47::KK47:

hay delü garuu yumurtlama günün değilse bu sıcakta ne uğraştın yakıyla sen kaç günde bir oluyosun regl de bana yumurtlama günü tarihleri çıkarayım sana ya da biliyorsan o günlerde yapıştır yakıyı kış olsa her halvette yap dicem ama yazın her zaman olmaz ki güzeli artıkın halvetler olsun boş geçirmeyin de yakıyı yumurtlama zamanı yap olar mı.

bak dikkat et kendine bi sistist olursun üşütmekten ne halvet kalır ne bişi...

ohhh ocagı mı silmiş:KK53: valla helal olsun canım ..

benimki söylersem beeelkiiii yapar... yada yapmaz:))) ama ev işlerinde yardım ediyo bak ona bişey diyemem

şimdi ocak dedinde benimkide silincek bekliyooo:KK1:

akşama yemek işim yok artık siler süpürürüm:)

sus kız sistit falan ağzındna yel alsın ben daha tatile gitcem denizee gircem bacım yaa ne ettinn sen. OLmuyor balım vantilatör olmayınca ev yanıyor yanıyor. He ocak sildi ilk defa da yapmıyor ben başka işle uğraşırken de hemen yapar ama öyle güzel temizlik değil kız göze temiz gözüksün işte bakışta pırıl pıırldı tabi ama ocak başları ciflenek yağ çözle yıkanacak daha yani onu akıl edemez kociş. Olsun bu kadarı da yeter. Dağınıklığının yanında bu kadar yardım hiç kalır kız. Benim de yemek işim yok ama silip süpürcek halde yok salonu süpürsem silsem iyi olur gerçi yarın oraya girmem yaa bir de kapıları silsem ohh ama belim ağrıyor zati bir de halvet işi var yarına kalır benim işler.

bugün herkes sessiz anacım bende çıkıyorum dejavumda yok bugün işleirm var yapayım kalmasın bugünde görüşürz gelirrim yine

tamam balım kaç gündür full buradasın zaten gelirsen görüşürüz.

camasır asayım yemegide koyayım geleyim emi.

Tamam ama gel emi.

kesinlikle su kaçmaması gerekiyordu ve sanırım ilk defa su kaçırdım ve tabi iltihap yapmış.

başagrısı berbat bişi yaa biliyomusun ben normalde başımın agrıdıgını bilmem ama hamile kaldıgım ay cook başım agrıyoduu bide karnım:KK70:

ama seninki başka bişey.

kapiş??

anam kız benimde son günlerde başım ve karnım ağrıyr hee :KK9: kapiş tatlım kapişş.. ben uyurkene açmıyorum o meredi camı açalım diyorum ama karşı apartmanın sakinleri bahçelerine b,ir yer yapmışlar iftardan sonra geç vakte kadar oturuyorlar muhabbet ediyorlar birde yüksek sesleri var ki açamıyorum camı gece geç saatte uyanurdam açıyorum ama söylücem bygün ya her akşam her akşam yarın haftasonu ama inşaatçılar geliyor Ramazan diye eren başlayıp erken paydos ediyorlarmış bu sabah altıda başladılar açtım gözümü yaa..

ama seninki başka bişey.

kapiş??

kapmasına kapiş de be gülüm her pozisyonu denedik yine sıcakta zor oluyo ya. aman bi care buldmak lazım bana yoksa kısa kadar bize halvet zehir olcek. puccanın da dedigi gibi örümcek agı kaplıcak bendede. :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::21::21:

dejavum kusum puffytik öle yapmıs adet biter bitmez yapıstırmıs ikinci gün o varken halvet olmus öle diyo. sonra yakıyı arastırdım kk de ayrı topik acılmıs. kimi pufftik gibi yapmıs kimi yumurtlama günü yapmıs kafam karıstı yumurtlama gününde yapılan daha mantıklı olmasına ragmen öle yaptım cünkü arkadasımdı hani yazan onun sözünü tanımadıgım diger kişiden üstün tuttum işte. öle yani canımcım.:KK35::KK35:

sende açık görünüyosun ama yoksunki o yüzden didimdi:KK17:

tostosum geziyodum topicleri ama arada bakıyodum size kimse yoktu bende acık bırakıp oyalandım işte ölew. ay cok sıcak ya. makineyle bacaklarımı alayım dedim ter içinde kaldım en güzeli agda tertemiz alıyo mis gibi ya. yarısı kalmıs bacak kıllarımın üf ya bi daha ugrasacam birazdan.:KK47::KK47:

X