Kaldığımız Yerden Her Telden..

[video=youtube;2xB8wy4Ltds]http://www.youtube.com/watch?v=2xB8wy4Ltds&feature=related[/video]

hiç bitmez bu masal ben yazar ben yaşarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm m

:2 1:

dejavucum bunlarada bak bakalım beğenirsen olursa avatar yap derim gene kendin bilirsin .

KÜÇÜK İTFAİYECİ( ALINTIDIR.)

Annesi, lösemiyle savaşan altı yaşındaki oğluna bakarken dalıp gitmişti. Kalbi, acı içinde olmasına rağmen, kararlılık duygusunun da etkisini hissediyordu. Her ebeveyn gibi o da oğlunun büyümesini ve umutlarını gerçekleştirmesini istemişti. Ama bu, artık mümkün değildi. Löseminin buna fırsat tanıması olası değildi. Oysa o oğlunun hayallerini gerçekleştirmesini istiyordu.

—Bob! Büyüyünce ne olmak istediğini hiç düşündün mü? Hayatında neler olmasını dilediğin ve hayal ettiğin oldu mu?" diye
Sordu. Bob, beklemeden cevap verdi;
- "anneciğim, ben büyüyünce hep itfaiyeci olmak istedim". Anne de gülümsedi ve

- ''dileğini gerçekleştirebilecek miyiz bir bakalım'' dedi. Daha sonra, Arizona’daki itfaiye müdürlüğüne gitti ve orada yüreği en az Arizona kadar büyük itfaiyeciler ile tanıştı. Onlara oğlunun son isteğinden söz etti ve oğlunun itfaiye arabasına binip şehirde küçük bir tur atmasının mümkün olup olmadığını sordu.

- ''bundan daha iyisini de yapabiliriz" dedi itfaiyecilerden biri, "eğer oğlunuzu çarşamba sabahı Saat yedide hazır ederseniz, onu o gün şeref konuğu yapar, itfaiyeci kimliğine büründürürüz. Bizimle itfaiye müdürlüğüne gelir, bizimle yemek yer, yangın söndürmeye gelir. Hatta bize ölçülerini verirsen, ona üzerinde Arizona itfaiyecilerinin sarı renk üzerine işlenmiş ambleminin olduğu gerçek bir itfaiyeci kostümü diktirir, lastik botları ısmarlarız. Hepsi Arizona’da üretiliyor.'' üç gün sonra, itfaiyeci Bob’u aldı, ona elbisesini giydirdi ve hasta yatağından itfaiye arabasına kadar eşlik etti. Bob, itfaiye arabasına kuruldu ve müdürlüğe doğru yol almaya başladı. Kendini çok mutlu hissediyordu.

O gün Arizona’da tam üç yangın ihbarı olmuştu. Değişik itfaiye arabalarına, hatta itfaiye müdürünün özel arabasına da binmişti.yerel televizyonlar da onu izleyip, çekmişlerdi. Hayallerinin gerçek olması, gösterilen sevgi ve ilgi, Bob’u o kadar etkilemişti ki, doktorların söylediğinden tam üç Ay daha fazla yaşamıştı. Bir gece bütün yaşam belirtileri dramatik bir şekilde yok olmaya başlayınca, hiç kimsenin yalnız ölmemesi gerektiğine inanan başhemşire, Aile bireylerini hastaneye çağırdı. Daha sonra Bob’un itfaiyede geçirdiği günü hatırladı ve itfaiye müdürlüğüne Telefon açıp Bob’un bu dünyaya veda ederken yanında, özel kıyafetleri içinde bir itfaiyecinin bulundurulmasının mümkün olup olamayacağını sordu. İtfaiye müdürü;

- ''bundan daha iyisini de yapabiliriz, beş Dakika içinde ordayız. Yalnız, acaba bize bir iyilik yapar mısınız? Sirenlerin çaldığını duyduğunuzda, yangın olmadığı anonsunu yaptırabilir misiniz? Sadece itfaiyecilerin önemli bir meslektaşlarını ziyarete geldiklerini söyleyiniz ve lütfen onun odasının penceresini açınız'' diye yanıtladı.
Yaklaşık beş dakika sonra hastaneye çengel ve merdiven taşıyan kamyonet ulaştı. Merdiveni açtı ve Bob’un 3.kattaki odasına doğru yaklaştı. Tam on dört itfaiyeci Bob’un odasına tırmandılar. Annesinin izniyle onu kucakladılar ve ona onu ne kadar sevdiklerini söylediler. Ölümle pençeleşen Bob itfaiye müdürüne baktı ve
- ''efendim ben şimdi gerçekten itfaiyeci miyim?'' diye sordu.
- ''bundan şüphen mi var Bob?'' diye yanıtladı müdür. Bu kelimelerden sonra Bob gülümsedi ve gözlerini sonsuza dek kapattı.

Belki unuttunuz, belki hatırlamıyorsunuz, belki de çok duygusuz, çok katı oldunuz; ama bilin ki "hayat; sevgi ve umut saçmaktır." eğer bunu okuyunca gözleriniz dolmuyorsa sizin için yapılacak bir şey kalmamış demektir... Yok, eğer doluyorsa o zaman sevdiklerinizin kıymetini bilin ve gerçek sevginizi ortaya koyun, lütfen.

Yazar: Bonita L. Anticola Hikayeleri

--------------------------------------------------------------------------------

[video=youtube;Qe_b68XEZZM]http://www.youtube.com/watch?v=Qe_b68XEZZM&feature=related[/video]

[video=youtube;g8qTo7y6k1U]http://www.youtube.com/watch?v=g8qTo7y6k1U[/video]

canım hangi şarkı ben göremedim ya engellemii bağlantıyı bakayım da dinleyeyim güzelim..

[

yağlan tabii canım çatlamadan yoksa çatlayınca bir daha geri dönüşü yok doğuma kadar düzenli yağlanmalısın..

ama ama ben göremiyorum hangi şarkı adını da yazsanız..

canım daha hemen yapılmayacakmış uygun büyüklüğü gelir aşılama zamanına kadar zaten ikinci aşılaması doktor karar verir. Eşinle konuş bakalım ama bence bir git bakılsuın canım ya ne kadar erken gitsen kar bence birşey varsa zaman kaybetmezsin.. Oh ne güzel ben daha çıkamadım kociş geldi işimi bitirdim bende çıkıcaz heralde külahta dondurma istiyorum feci halde.

kevsersoylu, moon83 kızlar naber
bu havada ne yapıyorsunuz nette
ben iş yerindeyim 5 de cıkıcam
taaa salı gelirim bi daha

iş yapıyorum kendi adıma canım evişi maalesef çalışınca böyle haftasonun kalıyor dip bucağı bitirsem rahat olurum bir daha yavaş yavaş yapıyorum.Cam silcektim vezgeçtim.Şöyle bir süpürdüm sildim işte.

kocişinle neden konuşmuyorsun neden odu canım yaa.. Keşke gitseymişin pazara zaman geçerdi.

Eki Görüntüle 374699 dejavum avatar sormuşsun benden sana avatar :)

canım ben koydum avatar farketmedin mi ama bunları koyarım teşekkürler balımm benim..

evet haklısın çok kalabalık iki üç parça sebze alıcan diye o kadar kalabalığa giriyorsun felan ben Eskişehir'e geldim buradaki pazarlarda da var kıyafet ama o kadar fazla değil yine rahat geziliyor.

sorma kuzum bende özlüyorum benim ailemde izmirde maleseffffffffffff: evlenince ha deyince de gidemiyoruz iş güç vakit yok bakalım mayıs gibi gelceklermiş hayırlısıyla biraz özlem gideririz

Benimki de İstanbul'da. Çalışmazken giderdim sürekli ama çalışınca gidemiyorum ki bak taşındırlar geçen pazar da izin alıp gidemedim bir günde de ne yapacağım diye gitmedim neyse yerleştiler çok şükür. Mayısta 1 mayıs tatil salıya geliyor pazartesi de izin alcam öyle gidicez eşimle inşallahh..

ayyy çok güzel gerçekten çok ama çok duygulandımm keşkee etrafımızda hep böyle insanlar olsa..

kuzucum dinleyemedinmi şarkyı ? ya aceyip kalabalık oluyr ist pazarları ifrit olyrm.güzelde avatarın farkeetim şirinemişsin ondan dolayı: dedim şirine avatarı koy diye balım.oh had hayırlsı gezersiniz bol bol.

mutlaka klibi izleyin.[video=youtube;XJK5PU5SgSs]http://www.youtube.com/watch?v=XJK5PU5SgSs&feature=related[/video]

haa ondan yanii sağol kuzum araştırıp koymuşsun süpersin seenn topiğimin gülüü.. yok çıkmadık dışarı hava artık kararıyor zaten artık yarın inşallah birşeyler alalımda yapalım akşaa yiyelim akşam bir daha rahatım bir de duş alırım..

anaaam 100. sayfamız hayırlı uğurlu olsun... Topiğime gelen, beni yalnız bırakmayan, neşelendiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmm seviyorum sizi uleeeennnn

anaaam 100. sayfamız hayırlı uğurlu olsun... Topiğime gelen, beni yalnız bırakmayan, neşelendiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmm seviyorum sizi uleeeennnn

beğendiğimi hemen paylaşıyorum kuzucum maşallah nice 100 lü sayfalara inşallah.bizde seni seviyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

[video=youtube;-cuxM5B8NMI]http://www.youtube.com/watch?v=-cuxM5B8NMI&feature=related[/video]

enem benim kocam ayakkabın bağı açık olsa ayakkabını açılmış bağla der aşka bak çinlideki:)

Son düzenleme:
bizzz de sizi yeriz amaaa dua edin nolur 28 mart sabah 9da gelecek Doruk Egem kısmetse

hay maşallah size yaaaaaa darısı başımıza inşallah:) büyümüş kuzun ya allahım nazardan saklasın sağ salim bebişini kucağına al inşallah , hayırlı bir evlat olur inşallah ismi süper olmuş ya edicem sana DUA kuzum ay çok mutlu oldum gün sayıyorsundur cnm

Son düzenleme:
beğendiğimi hemen paylaşıyorum kuzucum maşallah nice 100 lü sayfalara inşallah.bizde seni seviyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

İnşallah canım benimm gönlünüze ayağınıza sağlık ne diyimm.. Bir haftamız bile dolmadı ama 100 olduk çok şükür sayenizdee..

amanınn teyzoşlarımız burada toplanmış bizsiz olmaz ki çok sık girmesek de

Merhaba balım m benim. Tabii biz konuşuyoruz seninle ama kızların gelişmelerden haberi yok geliyorrr bebeğimiz sonunda teyzesi de benim.. 9 ay luckymm ile beraber bekledik konuştuk ahh ahhh ne çabuk geçti günler dimi canım benim...

bizzz de sizi yeriz amaaa dua edin nolur 28 mart sabah 9da gelecek Doruk Egem kısmetse

Evettt geliyorr sonunda paşamız.. Teyzesi kurban olur ona. İnşallah iyi bir doğum olur, sağlıkla alırsın kucağına. Allah kazadan beladan uzak tutsun, şimdiden analı babalı büyütsün zaten ben arıcam bitanemii sesini duymadan asla göndermem doğumhaneyee. Kontörüm yoktu bu akşam yüklücem balım arıcam..

İnşallahh darısı başına canım zaman çok çabuk geçiyor sende hemen alacaksın kucağına hayırlısıyla balım benimm..

dejavum 99 syfadaki aşk videsonu izle bak muhteşemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…