Kaldığımız Yerden Her Telden..

günaydınlar efenim napıyonuz bi bakam dedim:KK3::KK3::KK3:

Günaydın tatlım napıyım ya ben kalktım eşim hala tembellik yapıyor işte çalışınca böyle beyimizin keyfini bekliyoruz kalkacakta kahvaltı edeceğiz de ben evişi yapıcam yani çalışmasam haftaiçi yaparım o zaman isterse akşama kadar uyusun ama erkeklere göre ne olacak onlar yapmıyor işleri ne de olsa.

Benimki de uyuyor hala uyansın öyle hazırlıcam bende cam silmicem bugün mutfağı halledeyim kapılar, banyo birde silip süpürürüm evin işleri bitsinde haftaya rahatça cam silerim dedim ama burası açık olacak bakıcam sürekli dinlenirken..

hee iyi yaptın gülüm boşver yapma bak bir sürüde işin var yine rahat değilsin ben benimkini uyandırdım açtım müziği atlatım yatağa saçlarımkla burnuna gıdı gıdı yaptım kalktı :KK52::KK52::KK52:

canlarım ben çıkıyorum soframız hazır eşim bekliyo gelirim yine öpüyorum hereksi hayırlı hafta sonları diliyorum kuzularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

hee iyi yaptın gülüm boşver yapma bak bir sürüde işin var yine rahat değilsin ben benimkini uyandırdım açtım müziği atlatım yatağa saçlarımkla burnuna gıdı gıdı yaptım kalktı :KK52::KK52::KK52:

iyi yapmışsın birazdan bende aynı şeyi yaıcam canımm isterse uyanmasın yanii..

canlarım ben çıkıyorum soframız hazır eşim bekliyo gelirim yine öpüyorum hereksi hayırlı hafta sonları diliyorum kuzularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

afiyet olsun birtaneemm.. İnşallah canım hayırlı güzell geçsin haftasonumuz. Öpüyorum.. belki sağlık ocağına gidesiniz bugün..

TABİ cnm mamişimi yicem birazdan ,gelicem muhabette.elif yapmışmı tekrar test kana gitsin bence yaaaaaaaaaaaaaa:)

TABİ cnm mamişimi yicem birazdan ,gelicem muhabette.elif yapmışmı tekrar test kana gitsin bence yaaaaaaaaaaaaaa:)

Bende eşimi merkete alışverişe gönderdim. Gelsin hazırlıcam kahvaltı. İşim var evde cam silmekten vazgeçtim ama başka işler var tabi de açık olacak arada gelip bakıcam. Elif valla kana gitmeyecekti çok para alıyorlar diye dışarıdan gidince randevu da bulamaz hemen. Bende sağlık ocağına git dedim ver kanı pazartesi de alırsın dedim bakalım ne yapacak bilmiyorum tatlım..

Bende eşimi merkete alışverişe gönderdim. Gelsin hazırlıcam kahvaltı. İşim var evde cam silmekten vazgeçtim ama başka işler var tabi de açık olacak arada gelip bakıcam. Elif valla kana gitmeyecekti çok para alıyorlar diye dışarıdan gidince randevu da bulamaz hemen. Bende sağlık ocağına git dedim ver kanı pazartesi de alırsın dedim bakalım ne yapacak bilmiyorum tatlım..

HAYIRLyim ISI olsun balım ya inşallah sevinirz:)benimkide yeni kalktı çayı demliyim kahvaltıdan sonra inş görüşürüz .boşver gez bugün hava süperrrrrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

HAYIRLyim ISI olsun balım ya inşallah sevinirz:)benimkide yeni kalktı çayı demliyim kahvaltıdan sonra inş görüşürüz .boşver gez bugün hava süperrrrrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

İnşallah canım valla heyecanla haber bekliyorum. Yaa nerede gülüm. Ev temi olmayınca gezsemde içim rahat olmuyor ki. Bakalım işleri bitirince biraz çıkarız heralde..

Kızlarrr daha işlere başlamadım başlıcam şimdi.Eşim daha çıkmadı okula bir dizisi var yabancı onu izliyor neyse ki yabancı diziler kısa sürüyor. Bende müzik açarak iş yapmayı sevdiğimden onun çıkmasını bekliyorum ama yavaştanda başlıcam... Üşüyorum ben çok yaa bu arada dışarısı bizim evden daha sıcaktır diye düşünüyorum.. :KK9:

Erkeğin iki seçeneği vardır güzel kadın ya da çirkin kadın..Amaa kadınlar için öyle mi yaa;

Bunun öküzü var, ayısı var, odunu var, kütüğü var, var da var yanii :KK9::KK9::KK9:

avatarımı değişitiriciğimm ama ne yapsam bilmiyorum bir avatar turuna çıkayım eşimde gidiyor ben yavaştan başlarım işlere pc açık arada gelip bakcamm siz gelirseniz takılın kuzucuklarımm :KK16:

Kızlar ben avatarımdan tahmin ettiğiniz kişiyim.
Eğer tanıyamayan olursa özelden yazsın bana üye adımı değiştirdim.:KK34:
Topikte eski üye adımı yazmazsanız sevinirim.
ben bugün kontrole gittim.Yumoşum 15 mm olmuş yarın yine kontrolüm var büyük ihtimelle salı günü yapılacak aşılamam.Şimdi eşimle dışarı çıkıcaz.Gece gelirim:KK54::KK54::KK54::KK54:

Kızlar ben avatarımdan tahmin ettiğiniz kişiyim.
Eğer tanıyamayan olursa özelden yazsın bana üye adımı değiştirdim.:KK34:
Topikte eski üye adımı yazmazsanız sevinirim.
ben bugün kontrole gittim.Yumoşum 15 mm olmuş yarın yine kontrolüm var büyük ihtimelle salı günü yapılacak aşılamam.Şimdi eşimle dışarı çıkıcaz.Gece gelirim:KK54::KK54::KK54::KK54:

tımam canım tanıdım şimdi ama ilk geldiğinde tanımamıştım.. Hadi hayırlı olsun yeni aşılaman canımm.. İnşallah bu sefer olacak Allah'ın izniyle.. Çıkın dışarı gezin bir güzel kafanı dağıt kesinlikle stres yapma akışına bırak rahat ol tatlımm..

[video=youtube;g8qTo7y6k1U]http://www.youtube.com/watch?v=g8qTo7y6k1U[/video]

naber dejavum daha yeni geldim dışarı çıktım biraz yağlancam ya artık çatlaklar için:) aktara gittim ,artık topuklu giyemiyorum babet aldım ,geldimm millet sokaklarda ya cıvıl cıvıl bir günnnnnnnnnnnnnn:KK24::KK24::KK24:

Son düzenleme:
X