Kaldığımız Yerden Her Telden..

ohhh iyi iyiii ay bana da bakar mısın ağrılarım var diyordun iyi diyorum ay napıyım ama bbek habercisidir belki dimi. Bebek yolunda ağrı da çekilebilir yeter ki gelsinler... Kes umudu bebek geliyorrr bebeeekkk

ohhh iyi iyiii ay bana da bakar mısın ağrılarım var diyordun iyi diyorum ay napıyım ama bbek habercisidir belki dimi. Bebek yolunda ağrı da çekilebilir yeter ki gelsinler... Kes umudu bebek geliyorrr bebeeekkk

biliyorum ne için svindiğini balım bebek için herşey mübah ama kesin bilsemki bebek katlanıcam ama ya adet olursam diye düşündüğümde işte moralim bozuluyo sabaha test yapmıyım bekliyim idiyorum bir yapıyım diyorum kararsızım:18::18::18:

sen bilirsin tatlım ama kana daha çabuk geçiyor beta biiyorsun. Yarın artık direk kana gitsenn.

sen bilirsin tatlım ama kana daha çabuk geçiyor beta biiyorsun. Yarın artık direk kana gitsenn.

gülüm devlete daha gidemem rndevusuz özelede gitmem bir günde 50 tl oluyo bir kan içinde vermem o parayı yai çıkmazsa acırım biraz sıkıntılı zamanlar geçiricez şu taşınmalardan canım sıkılıyoki bakalım nasıl olucak off off ancak hafta içi gelmezse sabah gideriz eşimle veririz kan varsa çıkar zaten yoksada yine nede gecikiyo bakalım hormonda yapılmaz adet olmadan of offfff

sağlık ocağına git tatlım geç çıkıyor ama pazartesi sabah alırsın yani.. yine de sen bilirsin. Bari bu arada kolla kendini ev işine falan kaptırma bak ağrında var zaten dinlen balım lütfen hatrım için hatta pc başında da fazla oturma alınmam ben vskit bukdukça yat canım bak yoruyorsun kendini çok...

sağlık ocakları hafta sonları kan testi yapıyolarmı bebeğim olursa yarın gideriz yakın sayılır zati meleğim benim biilrim alınırmısın hiç ama tekli koltuğu çekip gömlüyorum içne oturmaktan zarar olmuyoda işlerimide dün hallettim valla dahada ağır iş yok olsada yapmam yeminle hatırım için dedin ya bak yeminle diyorum yapmam emin ol gülüm beni sen merak etme emi canım arkadşım beimmmmmmmmm

tamam o zaman anlaştık canım bebeğimiz herşeyden değerli olmalı aman bırak dağınık kalsın bee hele bebek olduğu ortaya çıksın dr risk yok desin hafif işleri yaparsın. Bence yapıyorlardı canım açık olduğu sürece alırlar kanını hemen gönderirler pazar kapalı galina ama pazartesi alabilirsin sonucunu aile hekimleri neden var balım gidip yaptır mis gibii.. Heyecanla bekliyorum valla ya testlerde havada kalıyor en garantisi kan testi derim ben eşine de sor bakalım isterse yarın gidersiniz.

oflunun topiğe de gitmişsin bu arada canım ama sitem etmişsin beni görmedin diye bende burada kimse yokken uğradım iyi olmuş topik aslında baya muhabbet dönüyor inşallah bu gelsin bebeğinde sende bebiş muhabbeti yaparsın artık canım darısı da başımaa.. Ama inan arkadaşlarımın hamile olmasına kendim kalmışım kadar seviniyorum çünkü çok iyi biliyorum beklemenin ne demek olduğunu ve nisa aylarını sevmiyorum iki sene önce karar vermiştik ama hep birşeyler çıktı tam iki sene çalışmayla geçse neyse bilsem hiç okul bitsin falan demez son senemde olsa devam ederdim, araba aldırmazdım eşime vs vs.. ama keşkelerle yaşamamayı öğrendim Allah böyle istemiş demek ki diyorum herşeyin sebebi vardır diyorum..

anlaştık tabi gülüm tabki önemli keşke hayırlısya olsunda valla umurumda değil eşimde yaptırmaz asla o koonuda kesin kararlıdır yani taviz vermez yaptırmaz tk olsunda yarın gideriz o zaman muhtemlen gülüm bekleriz pazartesiye kadarda sabırla sonuç ne olursa olsun garati en aznda israr testleri gibi değil hiçdeğilse çıkamdı birdaha diye çıkmazsada kesin deriz meleğim

evet aynen öyle bebeğim.. İnşallah çıkacak ama ya ümitliyim ben boşa çıkarmasın Rabbimm.. Artık o kadar da bekleriz canım beklemişiz bu kadar dimi ama. Aşkitom biz yatıyoruz artıkın günün yorgunluğu var ne de olsa üzerimizde. Sende yat dinlen balımm bir güzell emi. Öpüyorum seni bitanem görüşürüz yarın az girebilirim eşim okula gidecek bende cam silicem büyük ihtimal tatlım ama ara verdikçe gelirim kızlarda gelirse sende burada oluran söylersin.. Akşam tabii ki burdayım..

tmm gülüm bende yatıcamda seni bekledim çıkamk için geç geldim yazlnız kalma dedim çok uykum var benimde eşim evde yarına pazara sabah 6 da igidicek ama göreve artık gün boyu burda olurum meleğim sende yat dinlen bol bol cam silerkende dikkat et kaçıncı kat bilmiyorum ama lütfen dikkat et emi yormada sakın kendini Allahımrahatlık versim canımıniçi iyi geceler öpüyorum çok göürürüz inş Allaha emanet ol

bugün bizim topikte söyledim gülüm sandımki tavırlı yazdım ses yok ama öyle değil dedi özürdiledi bende pişman oldum özürdiledim sorunumuz kalmadı meğersem topik açmış aradımda bulamadım bir topiğe girdim orası değilmiş bakarımda bulursam bir ziyeret ederim inş bende öyleyim meleğim sevdiklerimin tanımadıklarımında duysam benimmiş gibi seviniyorum bizim topikte 2 gün önce hamile bayan geldi 6 yılın üzerine hamile kalmış nasıl sevinio benimmde gözlerim doldu işlk defa gördüm ama çok sevindim rabbim kimseye yaşatmasın kucağını boş bırakmasın cümlemizin hakkında hayırlı olanı versin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

benimi konuşuyosunuz kızlarr :))
kulaklarım çınladı geleyim dedim ama çıkmışsınız..
bende yatıyorum zaten hayırlı gecelerr.....

Canım topiğin hayırlı uğurlu olsun
Şimdi topikte kimsecikler yok ama ben artık uğrarım senin topiğine

benimi konuşuyosunuz kızlarr :))
kulaklarım çınladı geleyim dedim ama çıkmışsınız..
bende yatıyorum zaten hayırlı gecelerr.....

hee efet seni konuştuk canımm kulağın çınladı demek.. Sen bana, ben sana komşuluk yapıyoruz heee canımm hoşgeldinnn

Canım topiğin hayırlı uğurlu olsun
Şimdi topikte kimsecikler yok ama ben artık uğrarım senin topiğine

sağolasın canım gel tabii.. Gündüz en azından beni bulursun burada çalışıyorum ben ama topiğimi hep aşağı alırım nette bakarım sürekli bazen yazarım klavye sesi dikkatini çekiyor yan odadaki müdür yardımcısının ama her fırsatta yazıyorum.. Hoşgeldinn..

Bu arada bugün cam silmekten vazgeçtim eşim hala uyuyor bende açım o kalkacakta, kahvaltı edicez de yanii birde evde daha başka işlerde de mutfağımın dolaplarından birazı duruyor, kapılarımı silicem, salonu temizlicem, yatak odasına da girmem lazım bazanın içini boşaltcam temizlicem yerleştiricem altını temizlicem eşime kaldırtıp falan birde slilip süpürlmesi var evin ayrıca bunları da iki güne yayar yaparım işim kalmaz haftaya rahat rahat cam silerim dedim o yüzden eşim kalksın kahvaltı edelim soru hazırlamaya okula gidecek o bende işlerimi yaparım gelirim canlarımm hatta açık bırakır, arada dinlenirken buraya yazarım olur mu ballarım öpüyorum sizi..

Günaydım kaymaklı künefem, ballı tereyağımm, çıtır pilicimmm

anamm bu nasıl güzel bir karşılama gülüm meleğim sanada günaydınlar olsun nasılsın bakalım eşim uyuyo kahvaltıyı hazırladım gidicem uyandırmaya size günaydın dimeden gitmeyeim didim

anamm bu nasıl güzel bir karşılama gülüm meleğim sanada günaydınlar olsun nasılsın bakalım eşim uyuyo kahvaltıyı hazırladım gidicem uyandırmaya size günaydın dimeden gitmeyeim didim

Benimki de uyuyor hala uyansın öyle hazırlıcam bende cam silmicem bugün mutfağı halledeyim kapılar, banyo birde silip süpürürüm evin işleri bitsinde haftaya rahatça cam silerim dedim ama burası açık olacak bakıcam sürekli dinlenirken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…