Kaldığımız Yerden Her Telden..

hepinizi öpüyorum canlarımm ben çıkıyorum garii
yarın gelebilirsem gelirim görüşmek üzere kuzularımm

Kızlar ay gözlerimi yaşartıyorsunzu yeminlen ne güzel costurmuşsunuz topiğimi. Ben ne şanssız kızım ya netim gitti işyerindee kampüste çalışma varmış..

Moonumm hikayelerine bayıldımmm süpersin..

Asembim gözün aydın diyeyim artık annen gelmiştir. Ohh temizlik yapıldı, yemekler pişti senin gibi evladı olduğu için annen çok şanslı balım..

Angelros hoşgeldin topiğimize her zaman bekleriz.

Canlarımm ben yemek yicemm açımmm eve geldim hemen açıp size yazayım dedim net giidnce kızlar gönül koymuşlardır bana birden gidince dedim aa arada olabilir böyle gelmezsem mazur görün siz takılın emi canlarım. Ben heralde 8 gibi yine gelirim giren olursa konuşuruz. Öptüm kocamann canım arkidişlerimmm benimmmm

Kızlar nasıl canım menemen çekti ki anlatamam işyerinde kokusu burnuma geldi yeminlen. Evde de yemek var ama valla eşimi gönderdim market alsın biber domates kışım sevmem pek ama napıyım çok canım çekti bee.. Sizi çok seviyorum biliyorsunuz dimi az kişiyiz ama inanın bana sanki ordu gibi geliyorsunuz ban desteğinizle inanın buna yani hem çok kişi olmak değil gerçek dost olmak önemliymiş bunu anladım.. Ben çıkıyorum şimcik. 8.30 gibi yine bakarım bir gelen olursa yazarım menemen yapcam yicem sonra da ütü yapıcam canlarım..

istanbula alışırım ya severıyorum çünkü sevınce alşmasıda kolay olurrr :))) izmir özlenmezmı gel arada toprağına özlem gıder

sende süpersin tatlım oh afiyet olsun kolay gelsin bizde seni seviyoruz

Din Adamı Fıkrası
Bir imam, bir haham ve bir papaz ormanda geziyorlarmış. Bir gölün kenarına gelmişler.
Hava sıcak mı sıcak. Bakmışlar çevrede de kimse yok, soyunup göle girmişler.

Çıktıklarında bir bakmışlar ki kıyafetleri ortada yok. Aramışlar taramışlar ama bir türlü bulamamışlar.
Sonunda haham, “Benim evim ormanın içinde. Benim eve gidelim, ben size giyecek bir şeyler veririm,” deyince beraber ormanın içinde anadan üryan hahamın evine yürümeye başlamışlar.
Tam eve yaklaştıkları sırada bir grup kadın belirmiş.
Papaz hemen önünü kapatmış. Haham da hemen papaz gibi yapmış.

İmam ise yüzünü kapatmış. Kadınlar geçtikten sonra hahamla papaz imama neden önünü kapamadığını sormuşlar.

İmam: “Sizi bilmem ama benim cemaatte beni yüzümden tanırlar.”

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bende geldim benide aranıza alırmısınız

Hoşgeldin sefalar getirdin. Tabii ki alırız her gelene kapımız açık anahtar teslim topik ben yokken siz açıyorsunuz girip muhabbet ediyorunuz bende katılıyorum vaktim oldukça. Her zaman görmek isteriz ama..

sende süpersin tatlım oh afiyet olsun kolay gelsin bizde seni seviyoruz

ohh yedim valla ama biraz tuzlu yapmışım yaa.. Canım benim valla sağolasın ben yokken çok güzel doldurmuşsunuz boşluğu ne diyim ki ben size canlarım valla ben bugün çok duygulandım işyerinde olmasam ağlayacaktım inanın beni savunmanız, inanmanız güvenmeniz benim için nasıl değerleri gerçekten kelimelerle ifade etmeme imkan yok..

ayy süper yaaa

böyle paylaşımları yapıyoruz hem güzel oluyor hem kafamız dağılıyor tatlım sen için ferah tut,herşey güzel olcak herkes bişiler paylaşıcak burda gülcez duygulancaz.inşallah olaylar kapanır ve hiç açılmaz artık bizim istedğimiz huzur ,kafa dağıtmak onuda yapıyoz kuzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…