Kaldığımız Yerden Her Telden..

sağol cnm ben seviyorum bu tarz hikayeler fırsat buldummu okuyorum ,heryerde paylaşamıyoruz çünkü uzun yazılar fırsat bu fırsat paylaştım cnm oku bakalım güzelse bende alıyım ben biraz cinayet tarzı,korku tarzı romanlar okuyorum,ama kocam kızıyor şimdi normal bişiler oku diyor:)

oh ne güzel kocaeli de bahar havası var sabah akşam serin öglen sıcak..
keşke bende izmirli olsaydım

dügüne 2 sene mi var ooooooooooo

tüylerim diken diken oldum yeminlee

polisiye gibi bişey ama ben romanları severim aslında bun kitapta bir sır gibi seyler var cok ilgimi çekti begeneceğimi düşünüyorum...
cinayet filan okuyamam ben ya zaten kocam vardıyalı evde yanlız kalıyorum filan tv de az bi dın dın müzik çalsa ödüm patlıyooo
bana böyle pembe gözlüklü ask sevgi dolu yazılar ancak iyi geliyor :))

ayrıca paylaşman iyi olmuş sayfalar ilerlesin şok geçirdim zaten aha gözlerim böyle oldu resmen

evet güzel olur izmirrrrrrrrrrrrrr,,kadıköy güzel cnm biz avrupa yakasındayız ,istanbulda güzel alışırsın burayada ilk başta ben alışamadım çok kalabalık geldi ama zamanla alışıyorsun çok güzel yerler var gezilcek yerler cnn sıkılmaz hiç

hoşgeldin kuzumm aynen dvm ediyoruz balım benım
sen naptın cnmcım

canım saçta tavuk yaptık eşim yaptı bende patates kıartıyorum işte dürüm yapıp yiyicez dışardakiler gibi gülüm yani tayyukkkkkkkkkkkk diyicektim meleğm

canım saçta tavuk yaptık eşim yaptı bende patates kıartıyorum işte dürüm yapıp yiyicez dışardakiler gibi gülüm yani tayyukkkkkkkkkkkk diyicektim meleğm

hehe demekk tayyukkk yaptınız kuuzmm ohh mis gibi valla
dışardakilerede bin basar bence
kendınız yapıyosunuz temizcene mis gibi olur kuzumm
afiyet bak şeker olsun cnmcım

eşimde polisiye falan okuyor ,ben biraz sadistim galiba kanlı canlı romanları seviyorum ,yada böyle kısa hikayelerden oluşan hikayer dikkatimi çekiyor ,kitap okumayı seviyorum ya , :) sizde paylaşın kuzucum bilgi , patlaması yaşıcaz burda :)

ben zaten herduydugumu begendiğimi paylaşırım
çok paylaşımcıyımda son zamanlar pek giremedim diger topikte hep bebiş muhabbeti vardı

aynen bende senın gibiyim kuzu korku polisiye bayılıyorum
agatha cristy i çok okurdum
korku filmlerine zaten bayılırım
kanal d de şey var o çok hoşuma gidiyo p.tesi akşamları 11 de
kanıt var sende seversin bence kuzumm

ben zaten herduydugumu begendiğimi paylaşırım
çok paylaşımcıyımda son zamanlar pek giremedim diger topikte hep bebiş muhabbeti vardı

evet cnm burda gebiş muhabbeti yapmıyalım , zaten güncel şeylerden bahsedelim okuruz biz sende paylaşırsan cnm,

izliyorum onu cnm birde cnbc de genç kurt var onu izliyorum oda güzel dizi:))) bi ara spartacüs izliyorduk kocamla ondad dakka başı kötü şeyler olyuordu gerçi ehe:)

hımm temem genç kurt he ona bende bakarım kuzum

benim biraz işim var güzellikler öpüyorum siziiiiiiiiiiii.huzurlu günnnnnnlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

allah tamamına erdirsin cnm yok kuzum bende evliyim evlendim geldim ankaraya
denizli memleketlerden düştün kurak memlekete
yaş kaç cnm
:) olsun allah mutlu etsınn canım .. yaşım 19 :)

selaaaam yeni bir arkadaş gelmiş ne güzel :) hoşgelmişsiniz
ben elibeses eskilerdenim ve gebe değilim :82:
:9) selamm hoşbuldum..

evet bizim istanbul aşkımız var zaten inşallah canım alışması da svmeside başka guzeldır istanbulun <:)

:) olsun allah mutlu etsınn canım .. yaşım 19 :)

:9) selamm hoşbuldum..

evet bizim istanbul aşkımız var zaten inşallah canım alışması da svmeside başka guzeldır istanbulun <:)

amiiin cnm cümlemizi mutlu etsin rabbim
istanbul süperdir acayip özlüyorum orayı annemler pendıkte benım yanı anadoluda
kadıköyün heryerini bilirim çok kalabalık biyerdir ama güzeldir sahili felen özellikle moda sahili güzeldir
bence alışırsında seversinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…