Kaldığımız Yerden Her Telden..

mooncum ne güzel şeyler paylaşıyorsun
uzun zamandır böyle güzel şeyler okumadıgımı fark ettimm
buy arada Buket Uzuner in Su diye bir kitabı cıkmış onu aldım okucam
şifreler filan varmış simgeler geciyormuş içinde cok ilgimi çekti
ilgilenenler varsa duyrulur :103:

sağol cnm ben seviyorum bu tarz hikayeler fırsat buldummu okuyorum ,heryerde paylaşamıyoruz çünkü uzun yazılar fırsat bu fırsat paylaştım cnm oku bakalım güzelse bende alıyım ben biraz cinayet tarzı,korku tarzı romanlar okuyorum,ama kocam kızıyor şimdi normal bişiler oku diyor:)

amin canım benım :) izmir sıcacıkk şuan çok nefıs bır hava var bilirsin zaten nisan havasına girdik izmirde bahar yok kıştan direk yaz' a .. bizde evlenınce Kadıköyde oturma planları yapıyoruz istanbul nasıl :)

hadi gözün aydın.. düğün kısmetse 2sene sonra .. daha var allah kısmet ederse .. sen ankarada okuyosun sanırım?

oh ne güzel kocaeli de bahar havası var sabah akşam serin öglen sıcak..
keşke bende izmirli olsaydım :KK31:

dügüne 2 sene mi var:KK19: ooooooooooo

Bebeğin Kulakları Hikayesi

“Bebeğimi görebilir miyim?” dedi, halsiz bir sesle. Kucağına yumuşak bir bohça verildi, yeni annenin. Bu mutlu kadın, bebeğinin minik yüzünü görmek için heyecanla kundağı açtı ve... Şaşkınlıktan adeta nutku tutuldu! Manzarayı seyreden doktor arkasını döndü ve camdan bakmaya başladı. Bebeğin kulakları yoktu...
Muhayenelerde, bebeğin duyma kabiliyetinde eksiklik olmadığı, sadece görünüşü bozan bir kulak noksanlığı olduğu anlaşıldı. Aradan yıllar geçti. Çocuk büyüdü ve okula başladı. Bir gün okul dönüşü eve koşarak geldi ve kendisini annesinin kollarına attı. Hıçkırıyordu... Bu onun yaşadığı ilk büyük hayal kırıklığıydı.”Büyük bir çocuk bana ucube dedi” diye hıçkırıyordu...
İçini kemiren acısına rağmen büyüyordu. Arkadaşları tarafından seviliyordu ve oldukça başarılı bir öğrenciydi. Sınıf başkanı bile olabilirdi; eğer insanların arasına karışmış olsaydı. Annesi, her zaman ona “Genç insanların arasına karışmalısın.” diyordu ama aynı zamanda o da yüreğinde derin bir acıma ve şefkat duygularını taşıyordu.
İçini kemiren acısına rağmen büyüyordu. Arkadaşları tarafından seviliyordu ve oldukça başarılı bir öğrenciydi. Sınıf başkanı bile olabilirdi; eğer insanların arasına karışmış olsaydı. Annesi, her zaman ona “Genç insanların arasına karışmalısın.” diyordu ama aynı zamanda o da yüreğinde derin bir acıma ve şefkat duygularını taşıyordu.
Yıllar geçmişti. Bir gün babasına gidip şu eskilerde kalmış acı hatırası için sordu.”Bilmek zorundayım baba. Bana bu iyiliği yapan kişi kim? Ben o insan için hiç bir şey yapamadım...” “Bir şey yapabileceğini sanmıyorum” dedi babası. “Fakat anlaşma kesin. Şu anda öğrenemezsin. Henüz değil...”Bu derin sır yıllar boyunca gizlendi. Ancak bir gün açığa çıkma zamanı gelmişti...

Hayatının en karanlık günlerinden birinde, annesinin cenazesinin başında babasıyla birlikte bekliyordu. Babası yavaşça annesinin başına elini uzattı; kızıl kahverengi Saçlarını eliyle geriye doğru itti... Annesinin kulakları yoktu...
“Annen hiçbir zaman saçlarını kestirmek zorunda kalmadığı için çok mutlu oldu”diye fısıldadı babası... “Ve hiç kimse annenin daha az güzel olduğunu düşünmedi değil mi?”

Gerçek güzellik, fiziksel görünüşe bağlı değildir. Ancak kalptedir!..
Gerçek mutluluk, gördüğün şeyde değil, asıl görünmeyen yerdedir...
Gerçek sevgi , yapıldığı bilinen şeyde değil , yapıldığı halde bilinmeyen şeydedir!..

Genç adam başını önüne eğdi. İki küçük damla yanaklarının üzerinde titriyordu şimdi...

--------------------------------------------------------------------------------
tüylerim diken diken oldum yeminlee :KK5::KK5:

sağol cnm ben seviyorum bu tarz hikayeler fırsat buldummu okuyorum ,heryerde paylaşamıyoruz çünkü uzun yazılar fırsat bu fırsat paylaştım cnm oku bakalım güzelse bende alıyım ben biraz cinayet tarzı,korku tarzı romanlar okuyorum,ama kocam kızıyor şimdi normal bişiler oku diyor:)

polisiye gibi bişey ama ben romanları severim aslında bun kitapta bir sır gibi seyler var cok ilgimi çekti begeneceğimi düşünüyorum...
cinayet filan okuyamam ben ya zaten kocam vardıyalı evde yanlız kalıyorum filan tv de az bi dın dın müzik çalsa ödüm patlıyooo
bana böyle pembe gözlüklü ask sevgi dolu yazılar ancak iyi geliyor :))

ayrıca paylaşman iyi olmuş sayfalar ilerlesin şok geçirdim zaten :KK53::KK53: aha gözlerim böyle oldu resmen

amin canım benım :) izmir sıcacıkk şuan çok nefıs bır hava var bilirsin zaten nisan havasına girdik izmirde bahar yok kıştan direk yaz' a .. bizde evlenınce Kadıköyde oturma planları yapıyoruz istanbul nasıl :)

hadi gözün aydın.. düğün kısmetse 2sene sonra .. daha var allah kısmet ederse .. sen ankarada okuyosun sanırım?

evet güzel olur izmirrrrrrrrrrrrrr,,kadıköy güzel cnm biz avrupa yakasındayız ,istanbulda güzel alışırsın burayada ilk başta ben alışamadım çok kalabalık geldi ama zamanla alışıyorsun çok güzel yerler var gezilcek yerler cnn sıkılmaz hiç

canım saçta tavuk yaptık eşim yaptı bende patates kıartıyorum işte dürüm yapıp yiyicez dışardakiler gibi gülüm yani tayyukkkkkkkkkkkk diyicektim meleğm:KK52::KK52:

hehe demekk tayyukkk yaptınız kuuzmm ohh mis gibi valla
dışardakilerede bin basar bence
kendınız yapıyosunuz temizcene mis gibi olur kuzumm
afiyet bak şeker olsun cnmcım :KK48:

polisiye gibi bişey ama ben romanları severim aslında bun kitapta bir sır gibi seyler var cok ilgimi çekti begeneceğimi düşünüyorum...
cinayet filan okuyamam ben ya zaten kocam vardıyalı evde yanlız kalıyorum filan tv de az bi dın dın müzik çalsa ödüm patlıyooo
bana böyle pembe gözlüklü ask sevgi dolu yazılar ancak iyi geliyor :))

ayrıca paylaşman iyi olmuş sayfalar ilerlesin şok geçirdim zaten :KK53::KK53: aha gözlerim böyle oldu resmen

eşimde polisiye falan okuyor ,ben biraz sadistim galiba kanlı canlı romanları seviyorum ,yada böyle kısa hikayelerden oluşan hikayer dikkatimi çekiyor ,kitap okumayı seviyorum ya , :) sizde paylaşın kuzucum bilgi , patlaması yaşıcaz burda :):KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

eşimde polisiye falan okuyor ,ben biraz sadistim galiba kanlı canlı romanları seviyorum ,yada böyle kısa hikayelerden oluşan hikayer dikkatimi çekiyor ,kitap okumayı seviyorum ya , :) sizde paylaşın kuzucum bilgi , patlaması yaşıcaz burda :):KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

ben zaten herduydugumu begendiğimi paylaşırım
çok paylaşımcıyımda son zamanlar pek giremedim diger topikte hep bebiş muhabbeti vardı:KK31:

aynen bende senın gibiyim kuzu korku polisiye bayılıyorum
agatha cristy i çok okurdum
korku filmlerine zaten bayılırım
kanal d de şey var o çok hoşuma gidiyo p.tesi akşamları 11 de
kanıt var sende seversin bence kuzumm :KK19:

ben zaten herduydugumu begendiğimi paylaşırım
çok paylaşımcıyımda son zamanlar pek giremedim diger topikte hep bebiş muhabbeti vardı:KK31:

evet cnm burda gebiş muhabbeti yapmıyalım , zaten güncel şeylerden bahsedelim okuruz biz sende paylaşırsan cnm,

aynen bende senın gibiyim kuzu korku polisiye bayılıyorum
agatha cristy i çok okurdum
korku filmlerine zaten bayılırım
kanal d de şey var o çok hoşuma gidiyo p.tesi akşamları 11 de
kanıt var sende seversin bence kuzumm :KK19:

izliyorum onu cnm birde cnbc de genç kurt var onu izliyorum oda güzel dizi:))) bi ara spartacüs izliyorduk kocamla ondad dakka başı kötü şeyler olyuordu gerçi ehe:)

evet cnm burda gebiş muhabbeti yapmıyalım , zaten güncel şeylerden bahsedelim okuruz biz sende paylaşırsan cnm,

izliyorum onu cnm birde cnbc de genç kurt var onu izliyorum oda güzel dizi:))) bi ara spartacüs izliyorduk kocamla ondad dakka başı kötü şeyler olyuordu gerçi ehe:)

hımm temem genç kurt he ona bende bakarım kuzum :KK34::KK34:

benim biraz işim var güzellikler öpüyorum siziiiiiiiiiiii.huzurlu günnnnnnlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK55::KK55::KK55::KK55:

allah tamamına erdirsin cnm :KK16::KK16: yok kuzum bende evliyim evlendim geldim ankaraya
denizli memleketlerden düştün kurak memlekete :KK9:
yaş kaç cnm
:) olsun allah mutlu etsınn canım .. yaşım 19 :)

selaaaam yeni bir arkadaş gelmiş ne güzel :) hoşgelmişsiniz
ben elibeses eskilerdenim ve gebe değilim :82:
:9) selamm hoşbuldum.. :KK14:
oh ne güzel kocaeli de bahar havası var sabah akşam serin öglen sıcak..
keşke bende izmirli olsaydım :KK31:
izmirin havası başkadır ama bizimde burası hazıran havasında her şehir güzeldir :)
dügüne 2 sene mi var:KK19: ooooooooooo

evet güzel olur izmirrrrrrrrrrrrrr,,kadıköy güzel cnm biz avrupa yakasındayız ,istanbulda güzel alışırsın burayada ilk başta ben alışamadım çok kalabalık geldi ama zamanla alışıyorsun çok güzel yerler var gezilcek yerler cnn sıkılmaz hiç

evet bizim istanbul aşkımız var zaten inşallah canım alışması da svmeside başka guzeldır istanbulun <:)

:) olsun allah mutlu etsınn canım .. yaşım 19 :)

:9) selamm hoşbuldum.. :KK14:

evet bizim istanbul aşkımız var zaten inşallah canım alışması da svmeside başka guzeldır istanbulun <:)

amiiin cnm cümlemizi mutlu etsin rabbim :KK16::KK16:
istanbul süperdir acayip özlüyorum orayı annemler pendıkte benım yanı anadoluda
kadıköyün heryerini bilirim çok kalabalık biyerdir ama güzeldir sahili felen özellikle moda sahili güzeldir
bence alışırsında seversinde :KK34:

X