Kaldığımız Yerden Her Telden..

Ohhh yemeklerin harika
Bugün miğdeler bayram yapıcak desene

sağol kuzumm he valla bugun bayram vaar
sizde gelin canlarım orduya yetcek kadr yapmısım
valla epeydir böyle döktürmüyodum
garibim kocişinde pek hoşuna gitcek
hatta dicekki hep misafir gelsın eve

her telden yazıyorum cnm kafanız dağılsın accık

ohh ohhh hamaratlığın üzerinde balım maaşallah gülüm bende oturuyoru ne osun balım

sağol kuzumm he valla bugun bayram vaar
sizde gelin canlarım orduya yetcek kadr yapmısım
valla epeydir böyle döktürmüyodum
garibim kocişinde pek hoşuna gitcek
hatta dicekki hep misafir gelsın eve

Ben gelsem bir daha çağırmazsın
Tarhana sevmiyorum birde et ve tavuk yemem vejeteryanım yanii
Ama onun haricinde menüdeki bütün yemekleri silip süpürebilirim nohutda favorimdir

her telden yazıyorum cnm kafanız dağılsın accık

iyi yapıyosun kuzumm gayet güzel oluyo valla
hertelden dvmmm

ohh ohhh hamaratlığın üzerinde balım maaşallah gülüm bende oturuyoru ne osun balım

hee kırkyılda bi oluyorum böyle işte
iyi yapaysun kuzumm senın kırmızlar gelmedi süpperr yaaa
bence seeen hamişsiiiiiiiiiiin

kızlar ben kaçtım biraz dinleniyim bu gün sarma sardm temizlik yaptım yoruldummm hepinizi öpüorummm kendinizee ii bakınnn sizleri çok sveiyorummm teyy teyyy

benımi öptüüüün benimiiii

bende her telden çalıyorum hade hoppa ouynamaya eller havayaa teyy teyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:82:

ohh şıkıdım şıkdımm yandan yandan haydeeee ohh ohhh

Ben gelsem bir daha çağırmazsın
Tarhana sevmiyorum birde et ve tavuk yemem vejeteryanım yanii
Ama onun haricinde menüdeki bütün yemekleri silip süpürebilirim nohutda favorimdir

aa nedemek herzaman gel valla
bende et tavuk yemıyorum sendenim
ama kocişle annişe yaptım onlar yer tavugu ben bakarım
gel gel süpür hepsiciğini mutfak senın cnmcım

Ohhh buldum sonunda kendim gibi birini çok sevindim

iyi yapıyosun kuzumm gayet güzel oluyo valla
hertelden dvmmm

hee kırkyılda bi oluyorum böyle işte
iyi yapaysun kuzumm senın kırmızlar gelmedi süpperr yaaa
bence seeen hamişsiiiiiiiiiiin

olurmu kuzucum sen hamilesin diye dikkat ediyosun kendine sen zati hamaratsın gülüm benim yok gelmedi daha sancılarımda gitti dur balım valla şartlanırım kırmızlılar gelirse dayanmaam yıkılırımm

Gökkuşağı HikayesiGökkuşağı Hikayesi
Dünyanın bütün renkleri bir gün bir araya toplanmışlar ve hangi rengin en önemli en özel olduğunu tartışmaya başlamışlar:

Yeşil demiş ki: “Elbette en önemli renk benim..ben hayatin ve umudun
rengiyim.. çimenler, ağaçlar, yapraklar için seçilmişim.. Şöyle bir yeryüzüne bakin, her taraf benim rengimle kaplı...”

Mavi hemen atılmış: “Sen sadece yeryüzünün rengisin. Ya ben? Ben hem gökyüzünün hem denizin rengiyim. Gökyüzünün mavisi insanlara huzur verir ve huzur olmadan siz hiçbir ise yaramazsınız”

Sarı söz almış: “Siz dalga mı geçiyorsunuz ?Ben bu dünyaya sıcaklık veren rengim..güneşin rengiyim.. Ben olmazsam soğuktan donarsınız hepiniz”

Turuncu onun sözünü kesmiş: “Ya ben? Ben sağlık ve direncin rengiyim..insan yaşamı için gerekli vitaminler hep benim rengimde
bulunur.. portakalı,havucu düşünün.. Ben pek ortalarda görünen bir renk olmayabilirim ama güneş doğarken ve batarken gökyüzüne o güzel rengi veren de benim unutmayın”

Kırmızı daha fazla dayanamamış: “ Ben hepinizden üstünüm! Ben kan rengiyim! Kan olmadan hayat olur mu?! Ben tehlike ve cesaretin rengiyim! Savaşın ve ateşin rengiyim!! Aşkın ve tutkunun rengiyim!Bensiz bu dünya bomboş olurdu!!!”

Mor ayağa kalkmış: “Hepinizden üstün benim.. ben asalet ve gücün rengiyim.Bütün krallar,liderler beni seçmişlerdir..ben otorite ve bilgeliğin rengiyim, insanlar beni sorgulamaz..dinler ve itaat ederler”

Bütün renkler hep bir ağızdan kavgaya tutuşmuşlar... Her biri diğerini itip kakıyor “en büyük benim” diyormuş... derken.. bir anda şimşekler çakmış, ve yağmur damlacıkları gökten düşmeye başlamış... bütün renkler neye uğradıklarını şaşırmış, korkuyla birbirlerine sarılmışlar..

Ve Yağmur’un sesi duyulmuş... “Sizi aptal renkler..bu kavganızın anlamı ne,bu üstünlük çabanız neden? Siz bilmiyor musunuz ki her biriniz farklı bir görev için yaratıldınız, birbirinizden farklısınız ve her biriniz kendinize özelsiniz... simdi el ele tutusun ve bana gelin” Renkler bunun üzerine kendilerinden çok utanmışlar.. el ele tutuşup birlikte gökyüzüne havalanmışlar ve bir yay seklini almışlar..

Yağmur onlara “bundan böyle demiş..” her yağmur yağdığında siz birleşip bir renk cümbüşü halinde gökyüzünden yeryüzüne uzanacaksınız, ve insanlar sizi gördükçe huzur duyacaklar, güç bulacaklar..insanlara yarınlar için umut olacaksınız.....gökyüzünü bir kuşak gibi saracaksınız ve size Gökkuşağı diyecekler.. Anlaştık mı?”

Bu yüzden ne zaman dünyamız yağmurla yıkansa, ardından gökyüzünde Gökkuşağı belirir...

--------------------------------------------------------------------------------

olurmu kuzucum sen hamilesin diye dikkat ediyosun kendine sen zati hamaratsın gülüm benim yok gelmedi daha sancılarımda gitti dur balım valla şartlanırım kırmızlılar gelirse dayanmaam yıkılırımm

Ay inşallah iyi haberler gelir senden

hoppa şıkıdım şıkıdım hoppa kızz hepsi seninmmi hüppppppppppppppp çektim içimeeeeeeeeeeeeee

Çok severim bu gökkuşağı hikayesini , gökkuşağımız bozulmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ohhh buldum sonunda kendim gibi birini çok sevindim

hehe bizim sülalede bikaç kişi var biri amcamın kızı
bide dayımın iki oğlu böyle başkada yok ben gibi

aman yok yok şartlanma kuzumm istemem üzülmeni
sabredicez bekliycez olmadı yarın ya da öbürsü gün bi test daha yaparsın
ama sabah ilk idrarla kuzum

hee kuzucum cumaya bekleyebilirsem eğer gelmezse birde yaparım diyorum bekliyim garanti olsun diye ama sabredebilirsem artıkın:18::18:

çoook güzel kuzumm tuttum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…