- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
h..buldukkk btanemmm benmmm yaaa
Slm kızlar bende işlerimi hallettim geldim
a.s cnm hoşgeldiiin
ben hala işlere dvm uyuşuk tosbayım galiba
anca yapıyorum anam burdanda ayrılamıyorumki napam
sen nasılsın neler yaptın cnm
hoşgeldin kuzum nasılsın
Biraz temizlik yaptım bende
Birazdanda yemeğe başlayacağım
Sen ne yaptın annen geldimi kavuştunuzmu ?
İyim tatlım sen nasılsın
Ev baktınızmı bugün ??
İyim tatlım sen nasılsın
Ev baktınızmı bugün ??
hoşgeldin cnm bu arada
oh hamaratsınız işler bitmişşşşşşşşşşşş yemeğe sıra gelmişşşşş ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ohh iyi yapmıssın cnmcım bende yemeklerden birini koydum ocaga
gerisi benı bekliyo
daha kavuşamadık boluda mola yerindeymiş azevel aradı 6 da felen incek otobusten
kociş alcak onu eve gelmeleri 6,30 olur kuzum ozamana kaa bende halletmiş olurum herbişeyi
tmm kuzucum yapta gel balımben bi çorbamı yapıp geleyrum kızlar sakın kaybolmayın
he bide tartışmayın
Kızlar size öm atıcam okuyun olur mu..
Slm kızlar bende işlerimi hallettim geldim
canımm kolay gelsin bu kadar işinin arasında topiğime geliyorsun ne diyim sana ben kız inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın tatlım Allah sana gönlün gibi güzel bir evlat nasip etsin inşallahh..
canım yormasaydın kendini bu kadar annen de hamile halimle bu kadar kusura bakma derdin yanii aaa bu ne canım kızıyorum bak. Bnece de ölümüne kankayız az olsun öz olsun valla benim için budur.sağol kuzumm gelirim tabiii amiiiiiiin kuzumm
az kaldı yemekler kaldı birini koydum ocaga sırasıyla diğerlerinide yapıvercem
yok yok çok yormuyorum dinlene dinlene yapıyorum kuzumm
hee ölümüüne kankaayııız
sen naptın kuzum rahatsın demi şimcik gitti yanındaki demi
ne yemekler yapıyorsun de bakem hamarat arkadaşımm
olsunn btanemm yaa sorunn değilll
valla geldin pat diye denk geldi yani normalde olduğu yokta yanlış anlamalar ve çıkışmalar diyelim bitti gitti. Nasılsınn..
Dostlar Var Ki
alıntıdır.
Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız; tanıştığımız, selamlaştığımız; klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz, yanıtlarını merak etmediğimiz sorular sorduğumuz...
İyi insan olmadıkları için mi uzak dururuz onlardan? Hayır, hiç sanmıyorum.
Gönülde biter her şey; akla yararlı gelse de samimi bir ilişki, gönlün hayır dediğine ısınmak mümkün olmaz.
İster dünyanın en yakışıklısı, ister en güzeli olsun; ister en zengini, ister en komiği; ne yapsa nafile; yüreğine ulaşamaz.
Başkası için özel olan, senin gözünde dünyanın en sıradan insanıdır ve... Yüzüne bakmaz kimisi vazgeçemediğim dediğinin...
Gönlümüzdür hükümdar; kime ne paye vereceğini o belirler.
Kimine “dost”, “yar”, kimine “tanıdık”, “arkadaş” deyip, çıkar işin içinden...
Özünde iyi olduğuna inansam da insanların, herkesi sevemem onun yüzünden...
Hem, kalabalıktan da hoşlanmaz zaten; sevginin, sevdiklerinin hakkını vermek ister.
Sonuçta, sevmek büyük bir sorumluluktur; emek vermek gerekir, ilgilenmek...
Sevdiğim her insanın yaşamına bir anlam katmalıyım; zorlu ve vazgeçilmez bir serüven olmalı; dost dediğim insanlarla aynı zaman dilimini paylaşmak!
Hani, bilirsiniz işte! Dostlar vardır çiçek gibi; koklar koklamaz alır götürür bütün yüklerinizi...
Evsizseniz ya da odun kömür bulamıyorsanız yakmaya; uzundur kış geceleri...
Dostlar vardır soba gibi; yüreğindeki ateşle ısıtır ellerinizi...
Dostlar vardır; fırtınada sığınak, güneşte gölge; yanarken buz gibi su dökmez üstünüze; aksine, harlandırır ateşi; bilir ki, yanmayanı hiçbir şey söndüremez.
Dostlar vardır, yıldız gibi; hava kapalıyken bile, kapkara bulutların bekçisidir gökyüzünde...
Dostlar vardır, arada bir uğrayıp alt üst eder yaşamınızı; dili zehir zemberek, bakışları keskindir.
Dostlar vardır gül gibi; sarılırken yaralanmayı göze almanız gerekir. Hani, kiminin yoluna halı sersen kar etmez; dostlar vardır, minder de kafi gelir; sen olursan fark etmez.
Dostlar vardır; rakısız çözülmez dili, muhabbeti çekilmez; dostlar vardır, efkarının sebebi bir bardak demli çaydır.
Dostlar vardır, omzu her derde devadır.
Dostlar vardır, iyi bir öğretmen gibi, nasıl sorulacağını öğretir.
Dostlar vardır dağ gibi vakur; toprak kadar bereketli, mert...
Dostlar vardır; ney gibi hüzünlü, saz gibi asi; şiir kadar büyük...
Dostlar vardır türkü gibi; her zaman söylenmeseler de her daim içinde taşır sevdasını; yangınını bulaştırır bir gönülden diğerine...
Dostlar vardır baki; tanıştığın gün doğar, yittiği gün ölürsün! Zamana ve darbelere; yollara ve hasretlere dirençli...
Dostlar vardır, közde mısır, kadehte şarap; ateşte yanmanın da, şarapla sönmenin de tadı damağındadır.
Dostlar vardır; yüreğine kök salmış bir çınardır; hiçbir şey deviremez; gönülden gönüle kurulmuştur köprüler; ne yaşansa atılamaz!
Dostlarımız vardır bizlere benzerler biraz..
.
Dostluklar vardır, erken dolar vadesi; dostluklar vardır, devam eder ahirette!
İşte böyle dostlardır; her şeye lanet ettiğin günlerde bile, yaşamını güzel kılan...
Gönül, her yerde onları arar.
Ve bulduğunda haber gönderir bize; bir sıcaklık yayılır yüreğimize; bunda bir iş var deriz, takılırız peşine...
Ayy çook güzel kız ağlatacaksın sen ben bugün kafaya koydun hee mendilimi hazırlıyım benn
yok gülüm bakmadık daha daha doğrusu eşim site yönetimine sorduda yok olanlarda 600 tl falan bakalım bekelemdeyiz şimdillk
canım bulursunuz daha ne oldu şurada bakmaya başlayalı inşalah gönlünüze göre bir yer olur canımm..
hoşgeldin beyaaa naparsınnn..
canımm kolay gelsin bu kadar işinin arasında topiğime geliyorsun ne diyim sana ben kız inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın tatlım Allah sana gönlün gibi güzel bir evlat nasip etsin inşallahh..
canım yormasaydın kendini bu kadar annen de hamile halimle bu kadar kusura bakma derdin yanii aaa bu ne canım kızıyorum bak. Bnece de ölümüne kankayız az olsun öz olsun valla benim için budur.
valla geldin pat diye denk geldi yani normalde olduğu yokta yanlış anlamalar ve çıkışmalar diyelim bitti gitti. Nasılsınn..
Ayy çook güzel kız ağlatacaksın sen ben bugün kafaya koydun hee mendilimi hazırlıyım benn
canım bulursunuz daha ne oldu şurada bakmaya başlayalı inşalah gönlünüze göre bir yer olur canımm..
Hoşbulduk canım iyim iş güç uğraşıyorum sen neler yapıyorsun ??
kendini çok yorma genede cnm yavaş yavaş yap.Ayy bugün bir iş yapma hevesi vardı içimde ben bile şaştım kaldım
Evde oturmaya alışkın değilim ya ondandır sıkıntı basıyor hem temizliğin falanda bitmesi lazım işe başlayana kadar
atamıyorum tabi 10 dk engeline takıldım neyse buırada söyleyeyim. Canım lütfen tartışma yaratmayın topiğimiz kapatılabilir. Ya da ceza alabiliriz. Niyet belli. Lütfen rica ediyorum. Dostça gelene kapımız açk ancak bir olumsuz oyurm görürseniz de cevap yazmayım ama önyargılı da olmayın ben topiktiler düşman demiyorum buraya da gelebilirler niyet önemli benim için ama tartışma hele ikili tartışmalar olmasın.. Ballarım kaymaklarımm..
inşallah öyle bişi olmaz ya
gerçektenn tartışma yok artık
canım yormasaydın kendini bu kadar annen de hamile halimle bu kadar kusura bakma derdin yanii aaa bu ne canım kızıyorum bak. Bnece de ölümüne kankayız az olsun öz olsun valla benim için budur.
enem ben okuyun mutlu olun diye koyuyom bu yazıları :) sizi yerimmmmmmmmmmmm
bakalım canım yaa hayırlısı artık gülümcanımm kolay gelsin bu kadar işinin arasında topiğime geliyorsun ne diyim sana ben kız inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın tatlım Allah sana gönlün gibi güzel bir evlat nasip etsin inşallahh..
atamıyorum tabi 10 dk engeline takıldım neyse buırada söyleyeyim. Canım lütfen tartışma yaratmayın topiğimiz kapatılabilir. Ya da ceza alabiliriz. Niyet belli. Lütfen rica ediyorum. Dostça gelene kapımız açk ancak bir olumsuz oyurm görürseniz de cevap yazmayım ama önyargılı da olmayın ben topiktiler düşman demiyorum buraya da gelebilirler niyet önemli benim için ama tartışma hele ikili tartışmalar olmasın.. Ballarım kaymaklarımm..
nasıl yani kim neen kaptıyo anlamıyorum gülüm ne alaka ne olmuşta kapatılıyomuş Allah Allah:44:
Ne yemekler döktürüyorsun bakalım
bana gelmedi msj
şimci dünden kek ve kuru kayısı hoşafı
bugun ise nohut ve tarhana ocakda
yoğurtlu mayonezli havuc kavurma dolapta yerini aldı
geriye pilav ve fırında tavuk kaldı
onlarıda azsonra yapıcem
tmm kuzucum yapta gel balım
tmm kuzucum şu dreside atıversen hee gülüm
alıntıdır:::::::
Gürültü ve karmaşa arasında sakince yürü ve sükûnette ne kadar huzur bulunabileceğini hatırla,
Mümkün olduğunca, teslimiyet göstermeden, herkesle iyi geçin.
Hakikatlerini sakince ve açıkça dile getir ve başkalarını da dinle, hatta alık ve cahilleri bile; onların da kendilerince bir öyküleri vardır.
Gürültücü ve agresif olanlardan uzak dur. Onlar ruhun cenderesidir.
Eğer kendini başkalarıyla mukayese edersen kendini boşlukta ya da acı içinde hissedebilirsin; çünkü daima senden daha büyük veya daha küçük kişiler olacaktır.
Başarılarından olduğu kadar, tasavvurlarından da zevk al.
Kendi mesleğine ilgi göster. Ne kadar mütevazı de olsa, o zamanın değişen yazgısında sahip olabileceğin en iyi servettir.
İş hayatında tedbirde kusur etme zira dünya hilekârlıklarla doludur. Ama bu da seni var olan erdemlere karşı körleştirmesin.
Birçok kimse yüksek idealler uğruna çaba harcar ve hayat kahramanlıklarla doludur.
Kendin ol! Özellikle, yapmacıktan şefkat gösterme. Ne de sevgi hakkında alaycı ol. Çünkü o bütün kuraklığına ve hayal kırıklıklarına rağmen her zaman yeşil kalmayı başaran otlar gibidir.
Gençlikte edindiğin bazı eğilimlerinden zarafetle vazgeçerek yılların verdiği tecrübeleri olduğu gibi kabullen. Ani bir felakete karşı seni koruması için ruhunu güçlendir fakat hayallerle de kendini huzursuz etme.
Korkuların çoğu yalnızlık ve aşırı yorgunluktan doğar.
Sağlam bir disiplinden öte, kendine karşı müşfik ol.
Sen evrenin bir çocuğusun. En az ağaçlar ve yıldızlar kadar senin de burada olmaya hakkın var. Senin için aşikâr olsa da, olmasa da şüphesiz ki evren gerektiğince seni bağrına basmayacaktır.
Tanrı ile barış içinde ol. Onu nasıl tasavvur ediyorsan et ama çabaların ve arzuların ne olursa olsun, hayatın gürültülü karmaşasında ruhunla barışı koru. Bütün ikiyüzlülüğüne, zevksizliğine ve kırık hayallerine rağmen, dünya yine de güzeldir.
Dikkatli ol! Mutlu olmak için çaba göster...
--------------------------------------------------------------------------------