Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım kusura bakma bu olmaya dahil olmak istemezdm ama sivatan arkadaşımız fazla agrasif :44:
seninle alakasının olmadığını bilmeni istedim sadece :KK19:

sen kimsin de bana acınacak haldesin diyorsun terbiyesiz hadsiz seni
sen beni ne kadar tanıyosun densiz
kapat o gaganı otur bi taraflarına acınacak hal varsa o da sensin megin maşasısın sen o kadarrrrrrrrr
sazanmış esas sazanlığıu sen yaptın neden bunu görmüyorsun ben seni tanımadım bugüne kadar o topiğin eskilerindenmişsin ama bi geçmişe dön bak seninle eskilerden beridir hiç muhatap olmamışımdır bu saatten sonra olmamda bunu o kafana sok ta dön kendi haline acı sen

sivatanım canım gerginlik olmuş ama lütfen balımmm yapma böyle tartışma ortamı olmasın ne olurr ben öbür topikten neden gittim bu yüzden aynı şeyler burada da yaşanmasın balım. Emine megid e beni de sevebilir ben baktım bak valla aranızda yanlış anlaşılma olmuş dün başka biri de geldi topiğe onun niyeti belliydi baştan ama bak tatlımm beni üzdüler diye çok üzüldün sen balım kıyamam sana çok çok teşekkür ederim ama her o topikten geleni de yargılayamayız kapansın bu konu ban üzülüyorum ben zaten üzüyorlar biliyorsun..

kızlar ne oluyo yaaa ne oldu bize gamzeyle sorun ben,imleydi suç gamzenindi ben sustum tek kelime etmedimde bu topiğe ne oluyo sivatan gülüm bak eminem öyle birisi değil lütfen artık öylesine dolmuşuzki en ufak şeylere patlıyoruz eminem sivatanda yanlış anlamıştır lütfen balım ya valla yakışmıyo o topikte tek parçaydıkta burda ne oldu kimsenin ağzına bal sürmeyelim biz çok eğerliyiz hepimiz öyleyiz ne olur kavga etmeyin canlarım benim kuzularım biz arkadaşız dostuz yaaa ne olur hadi hep birlikte yeni bir sayfa açalım ha kızlarrr dejavuyuda üzmeyelim şu uğursuzluğu yenelim yine bir bütün olalım ballarım yağlaımmmmmmmmmmmmmmmm:KK34::KK34:

evet balımmmmmmmmmmmmmmmmmm keyfimize muhabbetimize bakıcaz sen sakin ol tatlım bebiş hissediyor lütfennnnnn bak kuzun çok yaramaz olur haberin olsun :KK1:

evet mooncum bebeğim çok küçük belki ama etkileniyor şuan nekadar sinirli olduğumu hissediyor ve bunun günahı haddini bilmeden beni böyle sinir edenin boynuna.......beni bu hamile halimle buduruma sokanın boynuna benim minicik bebeğimin gördüğü zarar

kızlarr ya ne oluyoo burda allaha aşkına yapmayın topiğimize nazar değdi ya bi kaç gün girmedimm topikk karışmış

kızlar kızlar gelemmi hepiciğinizi öpemmi
yahu gene karışmış ortalık ben hiiiç cvp yazmıycam bunla ilgili
bizim topiğimiz yani burası tartışma topiği değeeel
hayde kaldıgımız yerden her telden dvm edelim kuzularımmm :KK48::KK48:

Kızlarrr bir kendinize gelin hooopp olaya el koyuyorumm. Olağanüstü hal ilan ediyorum şu andan itibaren bu topikte tartışma yasaktır, öbür topikte kim ne derse desin burada sözetmek yasaktır beni ilgilendirmiyor keskin sirke küpüne zarar arkadaşlar. Emineee, sivatan arkadaşlar yapmayınnn... Beni sevenler burada zaten gelene de kapım açık gelmeyenin canı sağolsun ben o topikte yazmadım bile topiğime gelin diye duyan gelir ya da gelmez rekabet ettiğimiz yok. Bu sebeble de açılmadı bu topik. Başkaları aman kaptırmayayım diye düşünebilir benim böyle bir düşüncem yok herkes oraya gidip buraya gelmeyedebilir gelen sağolsun.. Ama tartışma kavga yok bu topikte tamam mı anlaştık mııı.. Duyamıyorummmm...

Son düzenleme:
sen kimsin de bana acınacak haldesin diyorsun terbiyesiz hadsiz seni
sen beni ne kadar tanıyosun densiz
kapat o gaganı otur bi taraflarına acınacak hal varsa o da sensin megin maşasısın sen o kadarrrrrrrrr
sazanmış esas sazanlığıu sen yaptın neden bunu görmüyorsun ben seni tanımadım bugüne kadar o topiğin eskilerindenmişsin ama bi geçmişe dön bak seninle eskilerden beridir hiç muhatap olmamışımdır bu saatten sonra olmamda bunu o kafana sok ta dön kendi haline acı sen

neden acıyorum biliyomusun kendine güvenin yok üzgünüm
kendine güvenin olmadığı için saldırgansın ve bukadar çingene ağzıyla konuşuyosun
biliyomusun güzel bir ata sözü var kötü söz sahibine yakışır diye :KK14::KK14::KK14:
sende bunun en güzel örneğisin

kızlarr ya ne oluyoo burda allaha aşkına yapmayın topiğimize nazar değdi ya bi kaç gün girmedimm topikk karışmış
hoşgeldin kevserim :KK54::KK34:
kızlar kızlar gelemmi hepiciğinizi öpemmi
yahu gene karışmış ortalık ben hiiiç cvp yazmıycam bunla ilgili
bizim topiğimiz yani burası tartışma topiği değeeel
hayde kaldıgımız yerden her telden dvm edelim kuzularımmm :KK48::KK48:

hee kuzucum karıştı sorma yaaa azıcık sakinleşse herkezin kulağını çekicem bize yakışmıyo beee canız biz yaa varmı ötesi:KK50::KK50::KK50:

canımm kolay gelsin bu kadar işinin arasında topiğime geliyorsun ne diyim sana ben kız inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın tatlım Allah sana gönlün gibi güzel bir evlat nasip etsin inşallahh..

canım yormasaydın kendini bu kadar annen de hamile halimle bu kadar kusura bakma derdin yanii aaa bu ne canım kızıyorum bak. Bnece de ölümüne kankayız az olsun öz olsun valla benim için budur.
sağol kuzumm gelirim tabiii amiiiiiiin kuzumm
az kaldı yemekler kaldı birini koydum ocaga sırasıyla diğerlerinide yapıvercem
yok yok çok yormuyorum dinlene dinlene yapıyorum kuzumm
hee ölümüüne kankaayııız :KK9::KK9:
sen naptın kuzum rahatsın demi şimcik gitti yanındaki demi

Ayyy valla çığlık aticiğm şimdii ya ben kapatmaya çalışıyrum ama hep bir delik var bulsam ben o deliği ahhh... :KK9: Kızlar lütfen yaaa tartışma olmasın zaten üzülüyorum valla kimin benim hakkımda ne düşündüğü ujmrumda değil başka yerlerde hakkımda yazılanlar da. Kim neye inanmak istiyorsa inansın ben kendimi savunurum savundumda ve bitti bırakın yaaa valla..

Kızlarrr bir kendinize gelin hooopp olaya el koyuyorumm. Olağanüstü hal ilan ediyorum şu andan itibaren bu topikte tartışma yasaktır, öbür topikte kim ne derse desin burada sözetmek yasaktır beni ilgilendirmiyor keskin sirke küpüne zarar arkadaşlar. Emineee, sivatan arkadaşlar yapmayınnn... Beni sevenler burada zaten gelene de kapım açık gelmeyenin canı sağolsun ben o topikte yazmadım bile topiğime gelin diye duyan gelir ya da gelmez rekabet ettiğimiz yok. Bu sebeble de açılmadı bu topik. Başkaları aman kaptırmayayım diye düşünebilir benim böyle bir düşüncem yok herkes oraya gidip buraya gelmeyedebilir gelen sağolsun.. Ama tartışma kavga yok bu topikte tamam mı anlaştık mııı.. Duyamıyorummmm...

anlaştıkk kuzumm benııııııım :KK48::KK19::KK19:

hoşgeldin kevserim :KK54::KK34:

hee kuzucum karıştı sorma yaaa azıcık sakinleşse herkezin kulağını çekicem bize yakışmıyo beee canız biz yaa varmı ötesi:KK50::KK50::KK50:

yok ötesi kuzumm benım çek kulakları valla aa yetti kavga kavga
azcık lak lak yapak yahu :KK9:

Dostlar Var Ki

alıntıdır.

Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız; tanıştığımız, selamlaştığımız; klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz, yanıtlarını merak etmediğimiz sorular sorduğumuz...

İyi insan olmadıkları için mi uzak dururuz onlardan? Hayır, hiç sanmıyorum.
Gönülde biter her şey; akla yararlı gelse de samimi bir ilişki, gönlün hayır dediğine ısınmak mümkün olmaz.

İster dünyanın en yakışıklısı, ister en güzeli olsun; ister en zengini, ister en komiği; ne yapsa nafile; yüreğine ulaşamaz.

Başkası için özel olan, senin gözünde dünyanın en sıradan insanıdır ve... Yüzüne bakmaz kimisi vazgeçemediğim dediğinin...
Gönlümüzdür hükümdar; kime ne paye vereceğini o belirler.

Kimine “dost”, “yar”, kimine “tanıdık”, “arkadaş” deyip, çıkar işin içinden...

Özünde iyi olduğuna inansam da insanların, herkesi sevemem onun yüzünden...
Hem, kalabalıktan da hoşlanmaz zaten; sevginin, sevdiklerinin hakkını vermek ister.

Sonuçta, sevmek büyük bir sorumluluktur; emek vermek gerekir, ilgilenmek...

Sevdiğim her insanın yaşamına bir anlam katmalıyım; zorlu ve vazgeçilmez bir serüven olmalı; dost dediğim insanlarla aynı zaman dilimini paylaşmak!
Hani, bilirsiniz işte! Dostlar vardır çiçek gibi; koklar koklamaz alır götürür bütün yüklerinizi...

Evsizseniz ya da odun kömür bulamıyorsanız yakmaya; uzundur kış geceleri...
Dostlar vardır soba gibi; yüreğindeki ateşle ısıtır ellerinizi...

Dostlar vardır; fırtınada sığınak, güneşte gölge; yanarken buz gibi su dökmez üstünüze; aksine, harlandırır ateşi; bilir ki, yanmayanı hiçbir şey söndüremez.

Dostlar vardır, yıldız gibi; hava kapalıyken bile, kapkara bulutların bekçisidir gökyüzünde...

Dostlar vardır, arada bir uğrayıp alt üst eder yaşamınızı; dili zehir zemberek, bakışları keskindir.

Dostlar vardır gül gibi; sarılırken yaralanmayı göze almanız gerekir. Hani, kiminin yoluna halı sersen kar etmez; dostlar vardır, minder de kafi gelir; sen olursan fark etmez.

Dostlar vardır; rakısız çözülmez dili, muhabbeti çekilmez; dostlar vardır, efkarının sebebi bir bardak demli çaydır.

Dostlar vardır, omzu her derde devadır.

Dostlar vardır, iyi bir öğretmen gibi, nasıl sorulacağını öğretir.

Dostlar vardır dağ gibi vakur; toprak kadar bereketli, mert...

Dostlar vardır; ney gibi hüzünlü, saz gibi asi; şiir kadar büyük...

Dostlar vardır türkü gibi; her zaman söylenmeseler de her daim içinde taşır sevdasını; yangınını bulaştırır bir gönülden diğerine...

Dostlar vardır baki; tanıştığın gün doğar, yittiği gün ölürsün! Zamana ve darbelere; yollara ve hasretlere dirençli...

Dostlar vardır, közde mısır, kadehte şarap; ateşte yanmanın da, şarapla sönmenin de tadı damağındadır.

Dostlar vardır; yüreğine kök salmış bir çınardır; hiçbir şey deviremez; gönülden gönüle kurulmuştur köprüler; ne yaşansa atılamaz!

Dostlarımız vardır bizlere benzerler biraz..
.
Dostluklar vardır, erken dolar vadesi; dostluklar vardır, devam eder ahirette!

İşte böyle dostlardır; her şeye lanet ettiğin günlerde bile, yaşamını güzel kılan...

Gönül, her yerde onları arar.

Ve bulduğunda haber gönderir bize; bir sıcaklık yayılır yüreğimize; bunda bir iş var deriz, takılırız peşine...

Dostlar Var Ki

alıntıdır.

Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız; tanıştığımız, selamlaştığımız; klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz, yanıtlarını merak etmediğimiz sorular sorduğumuz...

Gönülde biter her şey; akla yararlı gelse de samimi bir ilişki, gönlün hayır dediğine ısınmak mümkün olmaz.

İster dünyanın en yakışıklısı, ister en güzeli olsun; ister en zengini, ister en komiği; ne yapsa nafile; yüreğine ulaşamaz.

Başkası için özel olan, senin gözünde dünyanın en sıradan insanıdır ve... Yüzüne bakmaz kimisi vazgeçemediğim dediğinin...

Hem, kalabalıktan da hoşlanmaz zaten; sevginin, sevdiklerinin hakkını vermek ister.

Sevdiğim her insanın yaşamına bir anlam katmalıyım; zorlu ve vazgeçilmez bir serüven olmalı; dost dediğim insanlarla aynı zaman dilimini paylaşmak!
Hani, bilirsiniz işte! Dostlar vardır çiçek gibi; koklar koklamaz alır götürür bütün yüklerinizi...

Dostlar vardır; fırtınada sığınak, güneşte gölge; yanarken buz gibi su dökmez üstünüze; aksine, harlandırır ateşi; bilir ki, yanmayanı hiçbir şey söndüremez.

Dostlar vardır, yıldız gibi; hava kapalıyken bile, kapkara bulutların bekçisidir gökyüzünde...

Dostlar vardır, arada bir uğrayıp alt üst eder yaşamınızı; dili zehir zemberek, bakışları keskindir.

Dostlar vardır gül gibi; sarılırken yaralanmayı göze almanız gerekir. Hani, kiminin yoluna halı sersen kar etmez; dostlar vardır, minder de kafi gelir; sen olursan fark etmez.

Dostlar vardır; rakısız çözülmez dili, muhabbeti çekilmez; dostlar vardır, efkarının sebebi bir bardak demli çaydır.

Dostlar vardır türkü gibi; her zaman söylenmeseler de her daim içinde taşır sevdasını; yangınını bulaştırır bir gönülden diğerine...

Dostlar vardır baki; tanıştığın gün doğar, yittiği gün ölürsün! Zamana ve darbelere; yollara ve hasretlere dirençli...

Dostlar vardır, közde mısır, kadehte şarap; ateşte yanmanın da, şarapla sönmenin de tadı damağındadır.

Dostlar vardır; yüreğine kök salmış bir çınardır; hiçbir şey deviremez; gönülden gönüle kurulmuştur köprüler; ne yaşansa atılamaz!

.

İşte böyle dostlardır; her şeye lanet ettiğin günlerde bile, yaşamını güzel kılan...

Ve bulduğunda haber gönderir bize; bir sıcaklık yayılır yüreğimize; bunda bir iş var deriz, takılırız peşine...

Çok güzel bir yazı....

Dostlar Var Ki

alıntıdır.

.

süpermiş bu kuzumm bayıldım bunada :KK9::KK9::KK9:

X