Kaldığımız Yerden Her Telden..

sivatan canım sende o topiğin ilklerindensin ve biz orada acı tatlı herşeyimizi bir aile gibi paylaştık o yüzden çöplük değil orası bizim için orası bizim evimiz zira çöplük olsa bunca zamandır sende orda olmazdın :44:

çöplük mecazi anlamda söylenmiş emine anlayabilirsen iyi olur sevinirim

lütfen sende bana sarma madem o kadar zoruna gitti git oraya kimse seni buraya zorla getirmedi

ailene dön o zaman benim en iyi arkadaşlarım ilklerden di malesef tadı kaçtı o yüzden de eskilerden hiç kimse yok bi bak görürsün sende

sende bana mı sarmaya niyetlendin şimdi

lütfen biz burda muhabbet ediyoruz herkes uslubunla oturacaksa otursun çünki ben dejavunun hatrına daha fazla bişey demicem

başka yerlerden mi yolladılar seni burayı karıştırman için he eminee

veeeee ilklerinden sonlarından önmeli değil dimi madem arkadaşlık bakii buralarda o zaman o kadar uğraş sonucu hamile kalmayı başaran arkadaşına insan bi hayırlısı olsun der dimi eğer dememişse ben bunu art niyet bilirim ve iyi güzel bişey kalmaz bende ne olursa olsun kim olursa olsun o kadarrrrrrrrrrrr

heee belki diceksiniz demek zorundamı diye ama medem zorunda değiliz o zaman bu topiklerin bu paylaşımların ne anlamları var neden sevinenle sevinip üzülenle üzülüyoruz o zaman işimize gelene mi sevincez yada üzülücez

Son düzenleme:
güzel arkidişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kapatalım konuyu ben size bir şiir daha yollayayım bugün çok duygusalım

alıntıdır:

Anlamak

Yaşım ilerledikçe daha çok anlıyorum
Ne büyük nimet olduğunu ah ey güzel gün
Boş yere üzülmekte mana yok anlıyorum
Kadrini bilmek lazım artık her açan gülün
Şükretmek türküsüne daldaki her bülbülün
Yanmak da olsa artık aşk ile yaşıyorum.

Cahit Sıtkı Tarancı:nazar:

çöplük mecazi anlamda söylenmiş emine anlayabilirsen iyi olur sevinirim

lütfen sende bana sarma madem o kadar zoruna gitti git oraya kimse seni buraya zorla getirmedi

ailene dön o zaman benim en iyi arkadaşlarım ilklerden di malesef tadı kaçtı o yüzden de eskilerden hiç kimse yok bi bak görürsün sende

sende bana mı sarmaya niyetlendin şimdi

lütfen biz burda muhabbet ediyoruz herkes uslubunla oturacaksa otursun çünki ben dejavunun hatrına daha fazla bişey demicem

başka yerlerden mi yolladılar seni burayı karıştırman için he eminee

hayırdır neden bu agresiflik anlamadım ayrıca ben söyledim tarafsız baktığımı ayrıca benim nerede ne yazacağımı senden öğrenmicem ister orda yazarım ister burda ama nedense sözlerim gerçek olduğu için fazla kaldıramadın ha nedersin :44:
ayrıca ben gayet uslubunda konuşur uslubunda cevap veririm banaulubu öğretcek enson kişi olduğunu öğretmiş bulunmaktasın
başka terdenmi yolladılar diyosun biliyomusun ben hiç kimsenin maşası olmadım ama sen olmuşsunki bana böyle bir ithamda bulunuyosun yazık sadece sana acıdım şu sözlerinden sonra yolun açık olsunn ............

veeeee ilklerinden sonlarından önmeli değil dimi madem arkadaşlık bakii buralarda o zaman o kadar uğraş sonucu hamile kalmayı başaran arkadaşına insan bi hayırlısı olsun der dimi eğer dememişse ben bunu art niyet bilirim ve iyi güzel bişey kalmaz bende ne olursa olsun kim olursa olsun o kadarrrrrrrrrrrr

heee belki diceksiniz demek zorundamı diye ama medem zorunda değiliz o zaman bu topiklerin bu paylaşımların ne anlamları var neden sevinenle sevinip üzülenle üzülüyoruz o zaman işimize gelene mi sevincez yada üzülücez

tatlım senin avatarını yerim ben :) dikkatimi hep çekiyor .he topik meselesine gelince bakarısın yarın öbürgün ben bir topik açarım ,yada sen yada asemb açar yada elif açar herkes heryere yazabilir yani topikleri kişiselleştirmemek lazım herkes dilediği yere yazar, sabahtan akşama bir topikte durulcak diye bişi yok benim arkadaşlarımdan biride topik açsa bana tebrik etmek hayırlı olsun demek düşer. gelir iki muhabbet ederiz..kafamız dağılır .............:KK54::KK54:

hayırdır neden bu agresiflik anlamadım ayrıca ben söyledim tarafsız baktığımı ayrıca benim nerede ne yazacağımı senden öğrenmicem ister orda yazarım ister burda ama nedense sözlerim gerçek olduğu için fazla kaldıramadın ha nedersin :44:
ayrıca ben gayet uslubunda konuşur uslubunda cevap veririm banaulubu öğretcek enson kişi olduğunu öğretmiş bulunmaktasın
başka terdenmi yolladılar diyosun biliyomusun ben hiç kimsenin maşası olmadım ama sen olmuşsunki bana böyle bir ithamda bulunuyosun yazık sadece sana acıdım şu sözlerinden sonra yolun açık olsunn ............

sana diyecek çokkk lafım olabilir ama aslllaaaa senin gibi hadsizlerle muhatap olamam aseletime ters saygısızlık olur

arkadaşlar ne oldu yine neden kırıyosunuz birbirinizi yaa ne oluyo sizlere farkındamısınız biz hepimiz arkadaşız orda burda her yerde kimseyi terk etmedik kimse biy yere gitmedi kimse kimseyi atmadı lütfen ne için kırıyosunuz birbirinizi daha düne kadar nasıldık yine öyle olalım engelimiz neidr kızlar lütfen

tatlım senin avatarını yerim ben :) dikkatimi hep çekiyor .he topik meselesine gelince bakarısın yarın öbürgün ben bir topik açarım ,yada sen yada asemb açar yada elif açar herkes heryere yazabilir yani topikleri kişiselleştirmemek lazım herkes dilediği yere yazar, sabahtan akşama bir topikte durulcak diye bişi yok benim arkadaşlarımdan biride topik açsa bana tebrik etmek hayırlı olsun demek düşer. gelir iki muhabbet ederiz..kafamız dağılır .............:KK54::KK54:

canım mooncum bizde öyle yaptık zaten dimi dejavuyu tebrik ettik başladık muhabbete ama böyle ortalık karıştırıcılar olduğu sürece kimseye rahat yok herkesin kafasını şişirir laflarımızı başka yerlerden anlayıp gündem yaratıp dikkat çekmeye çalışırlar nedense
tabiki isteyen istediği yere yazsın ama gittiği yeri karıştırmadan usluplu yazsın benim dediğim bu

Çiçekle Suyun Aşkı Hikayesi
alıntıdır)
Günün birinde bir çiçekle Su karşılaşır ve arkadaş olurlar. İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lazımdır birbirlerini tanımak için...

Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine Sığmaz artık ve anlar ki, suya Aşık olmuştur.

İlk kez Aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar,
"sırf senin hatırın için ey Su" diye...

Öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı bir şeyler hissetmeye Başlamıştır.

Zanneder ki,
Çiçeğe Aşıktır ama su da ilk defa Aşık oluyordur.

Günler ve aylar birbirini kovalarlar ve çiçek acaba
"su beni seviyor mu?" Diye düşünmeye başlar.

Çünkü Su, pek ilgilenmez çiçekle... Hâlbuki çiçek, alışkın değildir böyle Bir sevgiye ve dayanamaz.

Çiçek, suya
"seni seviyorum der. Su,
"ben de seni seviyorum" der.
Aradan Zaman geçer ve çiçek yine
"seni seviyorum" der. Su, yine
"ben de" der.
Çiçek, sabırlıdır. Bekler, bekler, bekler...

Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya
"seni seviyorum." der.

Su da ona
"söyledim ya ben de seni seviyorum." der ve Gün gelir çiçek Yataklara düşer. Hastalanmıştır çiçek artık. Rengi solmuş, çehresi Sararmıştır çiçeğin. Yataklardadır artık çiçek. Su da başında bekler Çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine...

Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek
Çiçek, suya der ki;

- "Seni ben, gerçekten seviyorum."

Çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır nedir sorun diye... Doktor gelir ve muayene eder çiçeği. Sonra şöyle der Doktor :

- "Hastanın durumu ümitsiz artık elimizden bir şey gelmez."

Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar
Doktora. Doktor, şöyle bir bakar suya ve der ki :

- "çiçeğin bir hastalığı yok dostum... Bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü Onun için" der.

Ve anlamıştır artık su; sevgiliye sadece
"Seni Seviyorum" demek yetmemektedir..

--------------------------------------------------------------------------------

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

tünaydın de kız artık tünaydın balı kaymaklımm :KK16:

anca ortalıgı topladım çamaşır vardı onu astım bulaşık makinesinde bulaşıklar var onları çıkartcam
bide çamaşır katlıycam peşine mamalarımı yapcam kuzum çook işim var çook :KK9::KK55:
yirim ben senin duygusallıgını kuzumm benım sende bizim için kıymetlisin :KK48::KK48:
aynen dediğin gibi gelen gelir gelmeyende keyfi bilir bukadar basit hiiiç can sıkmaya gerek yok
daha yeni açıldı topik gelen olur elbet
tmm kuzum öğleden sonrada ara ara gelmeye çalışcam balım öptüm seni kocaamaan :KK54::KK54:

canımm kolay gelsin bu kadar işinin arasında topiğime geliyorsun ne diyim sana ben kız inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın tatlım Allah sana gönlün gibi güzel bir evlat nasip etsin inşallahh..

kuzucum sen yoksun bana mesajda gelmedi ömden tekrar yola emi müsati olduğunda:KK19::KK19:

tamam yolayayım tatlım ben bugünkü öm ne cevap yazdım ama yanıl bişi yaptım kendime göndermişim deli ben 10 dk engeline takıldım yahu.

canım benim ne güzel şeyler paylaşmışsını anlaşıldı topiğimizin neşe kaynağından biri de sen olacaksınn

sivatan hamiş bayan napıyosunuz bakalım...
ya ben bu ay sanırım branca kullancam pofff bi beceremedik yaaaahuuuu:KK9:

ayy bizde beremedik kızım yalnız değilsinn :KK9: efet valla tedaviyse tedavi valla yeter ki gelsin artık bebişler..

buna şey korkusu desek yeridir kuzum :KK60: :KK60: :KK60:
bitmedi işler yahu ocak batmış yemek yapmadan onu halledem dedim hallettim nitekim :KK55:
şimdi geriye bi çamaşır katlama birde yemek yapma kaldı onlarıda hallederim birazdan
annemde 1 de bindi otobüse 6 da iner kociş alcak annemi eve gelmeleri 6,30 u bulur
ozamana kaa hallederim :KK55:

ölümüne kankaayııız :KK9::KK9: çok güzeller kuzum dostluk sonuna kadar öle yarı yolda bırakmak yok bizde heheyyyt :nazar::nazar:
bende seviyorum uleeeeeeeeeynnn :KK9::KK9:

canım yormasaydın kendini bu kadar annen de hamile halimle bu kadar kusura bakma derdin yanii aaa bu ne canım kızıyorum bak. Bnece de ölümüne kankayız az olsun öz olsun valla benim için budur.

ALINTIDIR.

YAŞADIKLARIMDAN ÖĞRENDİĞİM BİR ŞEY VAR - ATAOL BEHRAMOĞLU

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi
Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten
Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği

İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne
Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa
Yaşamak yeryüzünde, onunla karışmaktır
Kopmaz kökler salmaktır oraya

Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını
Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin
Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara
Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir taş gibi dinleneceksin

İnsan bütün güzel müzikleri dinlemeli alabildiğine
Hem de tüm benliği seslerle, ezgilerle dolarcasına
İnsan balıklama dalmalı içine hayatın
Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasına

Uzak ülkeler çekmeli seni, tanımadığın insanlar
Bütün kitapları okumak, bütün hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın
Değişmemelisin hiçbir şeyle bir bardak su içmenin mutluluğunu
Fakat ne kadar sevinç varsa yaşamak özlemiyle dolmalısın

Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle
Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlaştırır insanı
Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına
Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

offf süper bu ve benim ruh halime de tam uyarrr yani bugün evet yaşadıkça öğreniyor insan bazı şeyleri.

hoşbulduk sabahtan beri giremedim yaaw işten güçten..
yok ya ben artık ümidimi kestim.
doktorsuz olmucak bu iş belli..
ya cok uyuz oluyorum doktor kontrolünde hamile kalmak hiç istemiyorum
dogal yolla niye olmuyo sanki :KK31::KK31::KK31:

amnan doğal ya da suni ne farkeder gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler balımm ya.. akışına bırak sıkma canını haydi hoppaaa bugün üzülmek yokkk :21:

kızlar merhabaaa:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

dün hastaneye gittim ve geldim sonuç çok iyiydi, temiz çıktı guatrım ve korkulacak bişey yok dedi drum çok şükür

az önce topiği okudum megin yazdıklarına ağzım açık kaldı

bir kendini bilmez yüzünden dejavu üzüldü kırılıdı sen bunu göz ardı edip nelere takılmışsın dejavudan nelerin hesabını söruyorsun kesinlikle buna hakkın yok hesap sorması gereken dejavuyken o kendini bilmezlere sustu ve başkasınında dejavuya sitem etmeye yargılamaya hesap sormaya hakkı yokturrr bunu herkes anlasın bilsin.................

elibeses gibi düşünüyorum bende madem öyle sen neden gittin kendi topiğinden meg ve bende o topiğin ilklerindenim seninle sadece topikte değil topik dışındada görüşüyorduk ve ben hamile kalmak için nelerle nekadar uğraştığımı sen çok iyi biliyorsun amaaaaaa ben sonunda hamileyim ve sen bunu biliyorsun en başından beri veee bi hayırlısı olsun deme tenezzülünde bile bulunmadın nedense...megcim herkes önce kendi gözündeki direği sonra başkasının gözündeki çöpü görsün lütfen....ben neden bana bi hayırlısı olsun demedin bilmiyorum ama başkalarına bukadar kırılacağına bi kırıp döktüklerinede bak istersen....

canımm sevindim çok temiz çıkmsına.Lütfen en yaaarlarsa yazsınlar yeter artık yani cevap vermicem çok zorlarlarsa özel mesaj diye birşey var herşeye de cavbım var ben de kendime göre haklıyım olay kapandı daha ne temcit pilavı gibi sürdürüyorlar anlmıyorum ama cevabımı ben özelden verdiğim için ve benim dediklerime cevap bulunamadığı için yapılıyor bunlar yapsınlar umrumda değil valla gram kadar.

hoşbulduk.

Sizin böyle hayal kuruyorsunuz ya artık benim hayallerim bile kalmadı :KK14::KK14:
sizinde moralinizi bozmiyim şimdi neyse..

gözün aydın canım guatırın oldugunu bilmiyordum
bu guatırda hamişlikte cıkıyo heralde ortaya ...

bebiş nasıl
içimden erkek geciyo senin için nedense....:nazar:

:99:herkes kendine göre haklıdır ama alenen konuşulmasaydı keşke aralarında özelden halletseler çok iyi olcaktı...

bende aynı şeyi düşünüyorum ama özellikle ulu orta yapılıyor canım tıpkı benim topiktne gittiğim günkü gibi çünük niyet farklı neyse boşverelim yaa..

mirabaaa :KK3:
ya bizim topik buraya kaçmış bende diyorum nerde bizim kızlar diye sonra dedktifliğe çıktım herkesi burda buldum :KK52:

hoşgeldin..

elibesesim bende guatr yıllardır var ama son 2 yıldır tedavi görüyordum sıkı bir şekilde hamilelikte çıkanda var benim gibi önceden olanda malesef ama korkulacak bişey değil eyse ki

bebişim benimde hep erkek gibi geliyor bana en başından beri erkek olcak diyorum zaten herkese bende ama sağlıkla gelsin ne gelirse gelsin

özelden halletmezler ki illa kazan kaynatacak densizler illa dejavuya yüklenecekler sırtını birine dayayan konuşuyo işte dejavumun kimseye ihtiyacı yok sırt dayamayada başkalarına özellerden ağlayıp sızlamalarada dejavum herkese tek başına yeter hakkından gelir herkesin

valla ben cevabımı verilmesi gereken kişiye verdim haklılığımı en iyi şekilde anlattım sonra laf çevrildi hemen ona da cevap verdim ve karşılık verilemedği için bunlar yapıldı. Ben kimseden birşey istemedim oradakilere de topiğime gelin yada o topiği bırakın demedim burdakiler oraya da yazıyor:sabrım taşsın oraya yazayım diye bekleniyor ama ben hiçbir şey yazmam çok uzarsa ancak özelden ulu orta değil. Kimsenin taraf tutmasını istedğğim de yok ama böyle bir ortam yaratılmaya çalışılıyor maalesef..

hıhıhııı :KK9::KK9::KK9:
kızlar çok kaçırdığım şeyker olmuş çok tatsızlıklar yaşanmış hiç gerek yoktu herkes kendince haklıdır ben tarfsız bakıyorum olaya ve bu tartışmaya dahil olmak istemediğimden çokta derine inmicem ama çok saçma bir olay için bukadar tatsızlık yapmanın lüzumu yok diye düşünüyorum isteyen istediğini yapmakta elbetteki özgür ama bu özgürlük kimsenin kalbini kırmadan yaşanmalı sadece düşüncelerimi yazmak istedim gerçekten üzüldüm çünki bizim topik örnek topikti ve herkes birbiriyle gerçekten içten ve samimi konuşuyodu dertleşiyodu am bu olanları okuduktan sonra öyle olmadığını gördüm ( dedğim gibi ben tarafsız bakıyorum )
ama üzüldüm gerçekten

canım mooncum bizde öyle yaptık zaten dimi dejavuyu tebrik ettik başladık muhabbete ama böyle ortalık karıştırıcılar olduğu sürece kimseye rahat yok herkesin kafasını şişirir laflarımızı başka yerlerden anlayıp gündem yaratıp dikkat çekmeye çalışırlar nedense
tabiki isteyen istediği yere yazsın ama gittiği yeri karıştırmadan usluplu yazsın benim dediğim bu

bebeğim zaten bir çok kişi tebrik etmişti sevinmiştik hepimiz, şimdi o tebrik edenler hiç gelmiyor zaten.sizi benim sevdiğim iki arkadaşımsınız eminede sende öyle lütfen yapmayın,kıymetlislerim benimmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

sana diyecek çokkk lafım olabilir ama aslllaaaa senin gibi hadsizlerle muhatap olamam aseletime ters saygısızlık olur

neyin kavgası içerisindesin anlamdım :26:canım hadsiz diyosun sne neye dayanarak bunu söylüyosun gerçekten acınacak durumda olduğunu biliyomusun :KK50:
benim için arkadaşlık biriyle iyiyken öbürüyle kötü olmak değil benim için meg de dejavuda aynı ikiside çok sevdiğim arkadaşım ama bu alay neden büyüdü biliyomusun senin şimdiki yaptığın sazanlıklardan dolayı büyüdü
aseletinede söylediğin sözler yakışır kuzum asil olduğun herhalinden belli
son bir sözüm daha olucak hadsiz görmek istiyosan aynaya bakman yeterli

tünaydın de kız artık tünaydın balı kaymaklımm :KK16:

canımm kolay gelsin bu kadar işinin arasında topiğime geliyorsun ne diyim sana ben kız inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın tatlım Allah sana gönlün gibi güzel bir evlat nasip etsin inşallahh..

tamam yolayayım tatlım ben bugünkü öm ne cevap yazdım ama yanıl bişi yaptım kendime göndermişim deli ben 10 dk engeline takıldım yahu.

canım benim ne güzel şeyler paylaşmışsını anlaşıldı topiğimizin neşe kaynağından biri de sen olacaksınn

ayy bizde beremedik kızım yalnız değilsinn :KK9: efet valla tedaviyse tedavi valla yeter ki gelsin artık bebişler..

canım yormasaydın kendini bu kadar annen de hamile halimle bu kadar kusura bakma derdin yanii aaa bu ne canım kızıyorum bak. Bnece de ölümüne kankayız az olsun öz olsun valla benim için budur.

offf süper bu ve benim ruh halime de tam uyarrr yani bugün evet yaşadıkça öğreniyor insan bazı şeyleri.

amnan doğal ya da suni ne farkeder gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler balımm ya.. akışına bırak sıkma canını haydi hoppaaa bugün üzülmek yokkk :21:

canımm sevindim çok temiz çıkmsına.Lütfen en yaaarlarsa yazsınlar yeter artık yani cevap vermicem çok zorlarlarsa özel mesaj diye birşey var herşeye de cavbım var ben de kendime göre haklıyım olay kapandı daha ne temcit pilavı gibi sürdürüyorlar anlmıyorum ama cevabımı ben özelden verdiğim için ve benim dediklerime cevap bulunamadığı için yapılıyor bunlar yapsınlar umrumda değil valla gram kadar.

bende aynı şeyi düşünüyorum ama özellikle ulu orta yapılıyor canım tıpkı benim topiktne gittiğim günkü gibi çünük niyet farklı neyse boşverelim yaa..

hoşgeldin..

valla ben cevabımı verilmesi gereken kişiye verdim haklılığımı en iyi şekilde anlattım sonra laf çevrildi hemen ona da cevap verdim ve karşılık verilemedği için bunlar yapıldı. Ben kimseden birşey istemedim oradakilere de topiğime gelin yada o topiği bırakın demedim burdakiler oraya da yazıyor:sabrım taşsın oraya yazayım diye bekleniyor ama ben hiçbir şey yazmam çok uzarsa ancak özelden ulu orta değil. Kimsenin taraf tutmasını istedğğim de yok ama böyle bir ortam yaratılmaya çalışılıyor maalesef..

hoşgeldin dejavummmmmmm balım kaymaklım nirdein sen yahu aa aaa bak ben gitmedim eve eşimin hiç niyeti yok aramaya canı çok sıkkın bekliyoruz vallaaa:KK53:

bebeğim zaten bir çok kişi tebrik etmişti sevinmiştik hepimiz, şimdi o tebrik edenler hiç gelmiyor zaten.sizi benim sevdiğim iki arkadaşımsınız eminede sende öyle lütfen yapmayın,kıymetlislerim benimmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

mooncum dejavu ne güzel demiş bak bazı kişiler onun açtığı topik karışsın istiyor bu aşikar ama ben yapılan ikiyüzlülüklere dayanamıyorum kim nerde isterse orda yazsın ama kazan karıştırmadan yazsın uslubunla yazsın

dejavu kimseye topik açtım hadiii oraya gelin yazmadı ama meg kendince sinirlenmiş kırılmış sevgi pıtırcığı olarak alttan laf sokarak dejavuya çıkışmış neden o yazınca iyi de ben kırgınlığımı yazınca kötü oldum hala da işine geleni beğenip çıkıyo işin içinden yapmasınlar bunu yapmasınlar bu iki yüzlülüğü kimsenin kimseye hesap sormaya karışmaya hakkı yokturrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaa bu ne beee

neyse biz buları boşveriyoruz artık mooncum dimi keyfimize bakıyoruz sadeceeee:KK19:

Lütfen tartışma olmasın arkadaşlar ben buraya gelenler o topiğe yazmasın demiyorum emine de yanlış anlamasın. Megi de sevebilir beni de. Sadece ben burada istek üzerine bu topiği açtım ama rekabet siye düşündü birileri öbür topikte hakımda yazılan çizilen hiçbirşey umrumda değil.. Gördüğünüz gibi hiç oraya yazmyorum cevap verilmesi gereken bir kişi vardı oda ilk başta yazdı ben de cevabımı verdim bitti gitti söylenecek herşey söylendi ben haklılığmı ispat ettim ki üzerine laf denemedi o yüzden öbür topikte arkamdan bunlar yapılıp malesef ki ben kapayım göndermeyeyim durumu oldu ben rekabet ortamı yaratmadım birkaç kişi topik aö dedi açtım ve sadece onlar geliyor ve onalr öbür topiğe de gidiyor alındım mı bir laf dedim mi hayır. Yani neyin çabası içindeler topiğin adını değiştirmeler falan ben neyin olduğunu çok iyi gördüm iyi oldu valla şükrediyorum ki bir bahaneyle gördüm bunları artık sizde kapatın ne olur.. Seviyorumm sizi uleeennnnn :KK16:

canım kusura bakma bu olmaya dahil olmak istemezdm ama sivatan arkadaşımız fazla agrasif :44:
seninle alakasının olmadığını bilmeni istedim sadece :KK19:

neyin kavgası içerisindesin anlamdım :26:canım hadsiz diyosun sne neye dayanarak bunu söylüyosun gerçekten acınacak durumda olduğunu biliyomusun :KK50:
benim için arkadaşlık biriyle iyiyken öbürüyle kötü olmak değil benim için meg de dejavuda aynı ikiside çok sevdiğim arkadaşım ama bu alay neden büyüdü biliyomusun senin şimdiki yaptığın sazanlıklardan dolayı büyüdü
aseletinede söylediğin sözler yakışır kuzum asil olduğun herhalinden belli
son bir sözüm daha olucak hadsiz görmek istiyosan aynaya bakman yeterli

sen kimsin de bana acınacak haldesin diyorsun terbiyesiz hadsiz seni
sen beni ne kadar tanıyosun densiz
kapat o gaganı otur bi taraflarına acınacak hal varsa o da sensin megin maşasısın sen o kadarrrrrrrrr
sazanmış esas sazanlığıu sen yaptın neden bunu görmüyorsun ben seni tanımadım bugüne kadar o topiğin eskilerindenmişsin ama bi geçmişe dön bak seninle eskilerden beridir hiç muhatap olmamışımdır bu saatten sonra olmamda bunu o kafana sok ta dön kendi haline acı sen

Son düzenleme:
mooncum dejavu ne güzel demiş bak bazı kişiler onun açtığı topik karışsın istiyor bu aşikar ama ben yapılan ikiyüzlülüklere dayanamıyorum kim nerde isterse orda yazsın ama kazan karıştırmadan yazsın uslubunla yazsın

dejavu kimseye topik açtım hadiii oraya gelin yazmadı ama meg kendince sinirlenmiş kırılmış sevgi pıtırcığı olarak alttan laf sokarak dejavuya çıkışmış neden o yazınca iyi de ben kırgınlığımı yazınca kötü oldum hala da işine geleni beğenip çıkıyo işin içinden yapmasınlar bunu yapmasınlar bu iki yüzlülüğü kimsenin kimseye hesap sormaya karışmaya hakkı yokturrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaa bu ne beee

neyse biz buları boşveriyoruz artık mooncum dimi keyfimize bakıyoruz sadeceeee:KK19:

canım ben dün sabah öbür topikte yazdıklarına özelde cevap verdim dediği herşeye tek tek cevap verdim hem haklı olduğumuda geyet iyi anladı da işine gelmedi. Ben mantıklı şeyler yazdım kendimi haklı çıkarmak için uydurmadım ama bana dedilen bahaneyle topikte yazılanlar öyle farklı ki nedense topik açtığıma sinirlendiğini kabul etmedi benimle yazşrken ama orada geyet açık bunu dile getiriyor. Neyse cevap verilmiştir daha da bakıjn ben birşey demiyorum yazmıyorum o topiğe girmiyorummm sizde boşverin olur mu benim yüzümden kimseyle düşman olmayın lütfen. Ben birileriyle bozuştum diye sizde öyle olmak zorunda değilsiniz.

evet balımmmmmmmmmmmmmmmmmm keyfimize muhabbetimize bakıcaz sen sakin ol tatlım bebiş hissediyor lütfennnnnn bak kuzun çok yaramaz olur haberin olsun :KK1:

X